aktiv-eiendomsmegling
De karakteristiske vindusflatene i rommet tilfører stuen et herlig særpreg.

Eksepsjonell arkitektonisk villa fra 2003 med innvendig heis fra garasje på en av Byens flotteste utsiktstomter -solrikt

 • 17 500 000
 • BRA 228 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING17 500 000
 • OMKOSTNINGER453 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER17 953 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 003
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 164 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT420 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 17 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  437 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 500 000,-))
  --------------------------------------------------------
  453 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  17 953 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Brattlien 10A!

En original, arkitekttegnet enebolig fra 2003 med høytliggende plassering på en av byens beste utsiktstomter hvor du har fantastiske solforhold og storslått utsikt over hele Bergen sentrum! Boligens arkitektoniske særpreg og originale interiør gir rom for fleksibilitet og personlige preg, men også muligheter for modernisering. Velintegrerte og funksjonelle løsninger som heis fra garasjen og gjennom hele huset er unikt og noe som gir boligen livsløpsstandard.

Du møtes av en velstelt eiendom med arkitektonisk fremtoning hvor det opprinnelige uttrykket er godt bevart. Huset er godt tilpasset terrenget, og utsikten er ivaretatt gjennom store vindusflater som også sørger for fantastiske lysforhold i hele boligen. Eiendommen har rause og solrike utearealer. Her kan nevnes hellebelagt platting i flere nivåer på den ene siden av boligen, i tillegg til den store terrassen som både har utvendig og innvendig adkomst.

Planløsningen oppleves som åpen og luftig med store rom. Boligen har vannboren gulvvarme i nesten alle rom. Fra entréen i 1.etasje er det både heis og trapp opp til de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken. Rommet er stort og åpent med naturlig inndeling. I stuen er det plass til salong, flygel og annet ønskelig møblement. Store vindusflater med masse lysinnslipp og nydelig utsikt er med på å underbygge den gode atmosfæren i rommet. Mellom stue og kjøkken finner spisestuen sin naturlige plass. Her kan langbord dekkes til både hverdag og fest. Via dobbel terrassedør er det utgang til et fantastisk uteareal hvor du kan møblere med flere sittegrupper, solseng og parasoll.

Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning til stuen og har innredning med slette fronter fra byggeår og laminat benkeplate med nedfelt vask. Integrerte hvitevarer er keramisk plateopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Det er plass til spisebordsgruppe på kjøkken.

Boligen har to store soverom, hvor hovedsoverommet ligger tilknyttet eget bad. For øvrig er begge soverommene utstyrt med garderobeskap, og det er god plass til stor seng, nattbord og annet ønskelig møblement. Badet helfliset og inneholder benkeskap med servant, badekar og veggehengt toalett.

Vegg i vegg med badet ligger et separat vaskerom som har fliser på gulv og veggflater. Vaskerommet er utstyrt med en praktisk skapinnredning, servant og har opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vaskerommet har inngang/utgang til baksiden av boligen.

Boligens entré ligger i 1.etasje hvor det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I denne etasjen finner man en stor stue/hobbyrom, bibliotek, baderom og en bod.

Lys og luftig stue som enkelt lar seg møblere med både sofa - og tvmøbler. De karakteristiske vindusflatene i rommet tilfører stuen et herlig særpreg samtidig som de lar deg nyte den flotte utsikten.

I biblioteket er det plass til ønsket innredning og hylleseksjoner.

Badet ligger strategisk til ved entréen, og har fliser på gulv og veggflater. Videre har badet dusjnisje servant, vegghengt toalett og innebygd skap.

Boligen har 3 store boder på 6m², 10,1m² og 11m².
Fantastiske utsiktsforhold!

Brattlien 10A, Vestland

 • Gulv: Fliser på våtrom samt hele u.etg med unntak av teknisk rom som har belegg. Ellers parkett i øvrige rom.
  Vegg: Fliser på bad og vaskerom. Ellers i hovedsak strietapet.
  Tak: Slette malte himlinger.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.
  Forhold som har fått TG2:

  Ildsted:
  Totalvurdering: Pipe og ildsted er kun visuelt vurdert og ikke røyktrykkprøvd eller kamerakontrollert ved besiktigelsen. Undertegnede har ikke spesiell
  kompetanse vedr. vurdering av piper og ildsteders forskriftsmessige tilstand. For detaljert informasjon og krav anbefales kontakt med lokalt brann- og feievesen. TG 2 pga ikke rentbrennende ildsted.
  Anbefalte tiltak: TG 2 pga ikke rentbrennende ildsted: Anbefaler utskifting av ildsted til rentbrennende modell.

  Elektrisk:
  Totalvurdering: Anlegget er i hovedsak fra byggeår. Sikringsskap er plassert i bod/teknisk rom. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak: TG2 pga alder: På generelt grunnlag anbefales en utvidet el-kontroll.

  Varmtvannsbereder:
  Totalvurdering: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder: For vurdering av teknisk tilstand anbefales dette utført av rørlegger.

  Bad - 1.Etg:
  Totalvurdering overflater: Overflater fremstår med normal bruksslitasje. TG 2 pga alder og svake fallforhold.
  Anbefalte tiltak overflater: TG 2 pga alder og svake fallforhold: Fungerer med dagens bruk da badet er avgrenset med fliselagt oppkant ved dør.

  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet visuelle avvik i sluk. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder: Ikke avdekket behov for strakstiltak. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  Bad - U.Etg:
  Totalvurdering overflater: Overflater fremstår med normal bruksslitasje. TG 2 pga alder og svake fallforhold.
  Anbefalte tiltak overflater: TG 2 pga alder og svake fallforhold: Fungerer med dagens bruk da badet er avgrenset med oppkant/terskel ved dør.

  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet visuelle avvik i sluk. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder: Ikke avdekket behov for strakstiltak. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

  Vaskerom:
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  Ikke funnet visuelle avvik i sluk. TG 2 pga alder.

  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk:
  TG 2 pga alder: Ikke avdekket behov for strakstiltak.
 • Velkommen til midtpunktet i fjellsiden, nemlig Brattlien, som er ett av byens mest populære og etterspurte områder. Brattlien 10A ligger i et rolig gatetun på Skansen. Her er man skjermet fra byens larm og trafikkstøy. Dette er en gate hvor gjennomkjøring er ulovlig. Hvis man bor innenfor slik som Brattlien 10A er gjennomkjøring tillatt for eierne og de som skulle komme på besøk.

  På de solfylte dagene kan du la bilen stå igjen hjemme, her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. En kort spasertur tar deg til Støletorget med blant annet nærbutikken Meny, 7-eleven, apotek, frisør og koselige caféer langs gaten. I området er det fotballbinge og naturskjønne parkområder hvor man kan boltre seg på late sommerdager. Skansedammen er å anbefale, som i nyere tid har fått en totalrehablitering. Her er det også skøytebane om vinteren. Det er videre kort gåavstand til Rema 1000 og en søndagsåpen Bunnprisbutikk.

  For den treningsglade er det ypperlige turmuligheter med god variasjon. Området kan by på trivelige søndagsturer i Fjellveien, Fløien, Rundemannen og Stoltzen for de som trenger en ekstra utfordring. Ved Skansemyren er det idrettsanlegg og flere sandvolleyballbaner. For innendørstrening er det kort vei til Nr1 Fitness Xpress, Easy Life Bergen og Krohnengen skole med ballidrett.

  Fra eiendommen er det en snarvei ned til byens sentrum. Ca. 5 minutters spasertur til Bryggen, Fisketorget og sentrumskjernen med alt byen har å tilby.

  Innenfor 10 minutters gangavstand finner en 2 stk barnehager og 2 stk barneskoler, samt en ungdomsskole og en videregående skole.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Grunnmurer av støpt betong. Yttervegger oppført i murt tegl og stemnderverk med murfasader (tegl) og trekledning. Etasjeskiller av betong
  mot kjellerdel og trebjelkelag mellom u.etg og 1.etg. Valmet takkonstruksjon tekket med glasert tegl.
 • Boligen består av 4. etasjer.

  1. ETG (Garasje)
  BRA: 33 m²
  Beskrivelse: Garasje 25,9 m², sluse/gang 4,1 m² og heis 1,6 m².

  2. ETG (Boder)
  BRA: 19 m²
  Beskrivelse: 2 boder på hhv 6 m² og 10,1 m²

  3. ETG
  BRA: 76 m²
  P-rom: 64 m²
  Beskrivelse p-rom:
  - Entré (2,7 m²)
  - Trapperom/gang (12,0 m²)
  - Heis (1,6 m²)
  - Stue 1 (12,0 m²)
  - Stue 2 (28,3 m²)
  - Bad (4,6 m²)
  Takhøyde: 2,45m
  Beskrivelse sekundærrom:
  - Bod/teknisk rom (11,0 m²)

  4. ETG
  BRA: 100 m²
  P-rom: 100 m²
  Beskrivelse p-rom:
  Trapp (3,7 m²)
  - Hall/gang (12,0 m²)
  - Heis (1,6 m²)
  - Soverom 1 (7,0 m²)
  - Vaskerom (4,0 m²)
  - Soverom 2 (15,7 m²)
  - Bad (6,3 m²)
  - Stue (37,7 m²)
  - Kjøkken (8,0 m²)
  - Takhøyde: 2,50m

  Totalt bruksareal: 228 m²
  Totalt primærareal: 164 m²

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Vannboren gulvvarme (se oversikt under «vannboren varme» i eget punkt i takstrapporten). Varmekabler på bad og vaskerom.
 • Tomten er pent opparbeidet med trappoppgang, terasse og diverse planter.
 • Det er en integrert garasje med carport.
  Heis fra garasjen og opp i huset.

  Det er videre soneparkering i området. Ta kontakt med bymiljøetaten for mer informasjon.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private
  ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk
  vedlikeholdsplikt.

  Eiendommen har tilkomst via kommunal vei.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 2 052 584 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 7 389 302 per 31.12.20
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 28 067 pr. år
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr 28.067,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og eiendomsskatt. Merk at utgifter knyttet til strøm og forsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.03.2003 for nybygg bolig.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2003/22543-1/106 Registrering av grunn 14.07.2003
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4601 Gnr:166 Bnr:72

  2020/416265-1/200 Omnummerering ved kommuneendring

  Tinglyste heftelser følger eiendommen.
 • REGULERINGSPLANER UNDER ARBEID
  Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 1, KAIGATEN-SANDBROGATEN Planid: 65800000
  Dekningsgrad: 100%

  KOMMUNEPLAN
  Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
  Planid: 65270000
  Dekningsgrad: 100%

  AREALFORMÅL: Byfortetningssone 100%

  Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
  Beskrivelse: Fjellsiden og historisk sentrum 100%

  Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
  Beskrivelse: Faresone ras 36,1%

  Bestemmelsesområder i kommuneplanen Bestemmelseshjemmel: 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav.
  Dekningsgrad: 100%

  Kommunedelplan(er) Plannavn: BERGENHUS. KDP FJELLSIDEN SØR
  Planid: 15590000
  Dekningsgrad: 100%

  Arealformål i kommunedelplan Formålet i kommunedelplanen er boligområder.
  Dekningsgrad: 100%

  Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: Gnr/bnr - 166/102.
  Igangsettingstillatelse for garasjeuthus anneks til bolig
  Saksnr: 202104351

  Eiendom: Gnr/Bnr - 166/697.
  Igangsettingstillatelse for store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg.
  Saksnr: 202011501

  Eiendom: Gnr/bnr - 166/712.
  Rammetillatelse for store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg.
  Saksnr: 202019184

  Utsnitt av reguleringsplan kan fås ved henvendelse til megler.
 • Gnr. 166 Bnr. 1755 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,0 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- og oppgjørshonorar kr 4 375,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 33 325 ,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Torstein Knudsen
Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev