aktiv-eiendomsmegling

ELVERUM Andreas Grøttings veg 13B

Lekker og vesentlig oppgradert 3-roms leilighet i høy 1. etasje med to soverom sentralt i Elverum - Innglasset balkong!

  • kr 1 900 000
  • BRA 88 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 1 900 000
  • Omkostningerkr 18 884
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 512 002
  • EierformAndel
  • Byggeår1966
  • Soverom2
  • ArealP-rom 78 m²
  • Andel fellesgjeldkr 593 118
  • Felleskostnaderkr 8 848
  • Tomt8 769 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 900 000 (Prisantydning) 593 118 (Andel av fellesgjeld)   2 493 118 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 884 (Omkostninger totalt)   2 512 002 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Denne lekre leiligheten med god beliggenhet i et rolig og barnevennlig område i Nordleiret kan nå bli din. Hele leiligheten er oppusset og modernisert siste årene med nytt bad, kjøkken med integrerte hvitevarer og nyere overflater gjennomgående. Dette er en lettstelt leilighet med god og praktisk planløsning. Nordleiret ligger sentralt i Elverum med gangavstand til sentrumskjernen og til den populære badeplassen Sagtjernet. Merk deg dette: - Moderne og lekker standard gjennomgående - Bad fra 2016 og kjøkken fra 2020 - Høy 1. etasje - Privat bod i kjeller - Innglasset balkong

Andreas Grøttings veg 13B, Innlandet

  • Arealbeskrivelse
    Leilighet
    Bruksareal
    1. etasje: 88 kvm
    Primærrom
    1. etasje: 78 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
    Sekundærrom
    1. etasje: 10 kvm Innglasset balkong.



    Tomt
    8769m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt for borettslaget på ca. 8 769 m2. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 8 769 m² og et oppgitt areal på 8 772 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Leiligheten har flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig område i Nordleiret. Nordleiret ligger sentralt i Elverum med gangavstand til sentrumskjernen. Her finner du blant annet Amfi kjøpesenter og byliv med sentrumsfasiliteter i form av cafeer, forretninger, restauranter, apotek, legekontorer og alle øvrige servicetilbud. Like ved borettslaget ligger Sagtjernet som er en populær badeplass i Elverum. Her finner du lekestativ, treningsapparater, samt fine turområder langs vannkanten. Bydelen har flere områder for utendørsaktiviteter med blant annet fotballbane/skøytebane og ikke minst Glomma med både bade- og fiskemuligheter. Fra leiligheten er heller ikke veien lang til Stavåsen som er den populære bymarka i Elverum. Her er det ypperlige tur- og treningsstier på sommerstid, samt lysløype på vinterstid. Det er etablert sykkel- og gangsti like ved leiligheten som fører deg trygt til Elverum videregående skole, skysstasjonen for tog/buss på Vestad og Terningen Arena med høgskole, treningssenter og et bredt spekter av idrettshaller og andre kulturelle aktiviteter.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Byggemåte
    Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik Sørlie ved Sørlie takst AS. Boligbygg oppført i 1966. Byggegrunn antatt med elve- og bekkeavsetning. Fundamenter, kjelleryttervegger og øvrige konstruksjoner under terreng av betong. Takflatene er antatt tekket med papp eller folie. Yttervegger av isolert bindingsverk og murte/støpte konstruksjoner. Yttervegg kledd med liggende panel og murt tegl. Felt med stående panel. Flat takkonstruksjon. Taket er ikke besiktiget grunnet manglende tilkomst. Vinduer med 2 lags isolerglass. Observert isolerglass fra 1994, 1995 og 1996. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. - Innvendige dører: Enkelte innerdører har behov for justering. - Overflater vegger og himling - Bad/vaskerom: Innerdør i våtsonen. - Avtrekk - Kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. - Vannbåren varme: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Overflater gulv - Bad/vaskerom: Det er påvist sprekk i flis i dusjsonen. - Overflater og innredning - Kjøkken: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. I 2016 ble det gjennomført våtromsmodernisering i borettslaget. Det ble lagt varmekabler i gulv og flislagt både gulv og vegger. Arbeid utført av AF Gruppen Norge AS. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Arbeidet ble gjort av AF Gruppen i regi av borettslaget. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? - I regi av borettslaget. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. Arbeidet ble gjort i regi av borettslaget. Arbeid utført av AF Gruppen Norge AS. 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Tak og vegger ble rehabilitert sommeren/høsten 2022. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Ventilasjon. Gjort i regi av borettslaget i fellesarealer. Arbeid utført av GK Norge AS. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Kontroll av målere, gjort av Eidsiva i august 2018. 14. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? - Gang, begge soverom, stue og kjøkken ble pusset opp i 2021. Arbeidet er gjort av Espen Løvberg. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Juni 2022 Fasade og garasje ble malt av Tore Werner Olsen. Taktekking, gjort av Nortak. Vinduer i trapperom ble skiftet av Even Rom AS. Arbeid utført av Even Rom AS, Nortak, Tore Werner Olsen.

    Innhold
    Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, to soverom og innglasset balkong. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

    Standard
    VELKOMMEN Romslig gang med god plass til oppbevaring av yttertøy. Gangen har down lights og porttelefon med videooverføring. STUE Stue og spisestue i åpen løsning med utgang til koselig, innglasset veranda. KJØKKEN Kjøkkenet er fra 2020 og har integrerte hvitevarer og godt med skapplass. Det er også plass til et lite frokostbord med stoler. SOVEROM Leiligheten har to soverom, hvorav det ene har god plass til dobbeltseng. BAD Pent, flislagt bad fr a2016 med varmekabler i gulvet. Servantinnredning med speil i overkant. Dusjhjørne med glassdører, opplegg for vaskemaskin og vegghengt toalett.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke kabel-TV og internett inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Felles parkeringsområde for beboerne, samt gjesteparkering. Borettslaget har motorvarmere og garasjer som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass kan henvende seg til styret.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 900 000 (Prisantydning) 593 118 (Andel av fellesgjeld)   2 493 118 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 884 (Omkostninger totalt)   2 512 002 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten varmes opp med radiatorer tilkoblet sentralt varmeanlegg, samt gulvvarme på bad/vaskerom.

    Energiklasse
    unknown

  • Formuesverdi primær
    505143

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    1818515

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Andelsnummer
    22

    Part.obl.nr.
    954050009

    Felleskostnader pr. mnd.
    8848

    Andel fellesgjeld
    593118

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-07-31T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    55469

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Inngår i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Nor Borettslag

    Borettslagets org.nr
    954050009

    Om borettslaget
    Andelen er en del av Nor Borettslag (org.nr. 954 050 009), bestående av totalt 36 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et negativt årsresultat i 2022 på kr 1.522.981,- og foreslås ført mot egenkapital. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2021 kr 1.622.415,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget: 2021 - 2022: Rehabilitering av tak og oppussing utvendig, bytte til ledlys i oppganger, uteområde og boder. 2017 - 2018: Rehab. på vegger på balkonger - 1-roms. 2017 - 2018: Ny molok. 2017 - 2018: Ny parkeringsplass. 2016 - 2016: Rehab. av vann og avløp m/bad. 2013 - 2014: Nytt låssystem/port. 2010 - 2010: Nye og innglassede balkonger.

    Gebyr forkjøpsrett
    7644

    Forkjøpsrett
    Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.

    Styregodkjennelse
    Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenr: OBOS01-98208034286 Type: Annuitet Restsaldo: Kr 17.768.380,- Andel restsaldo: Kr 593.18,- Restløpetid: 23 år 11 mnd Terminer per år: 12 Type rente: Flyt Rente: 5,10 % Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden. Opplysningene er hentet fra forretningsførers opplysningsbrev, datert 04.08.2023.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Tryg forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    6655085

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler under den forutsetning av at dyreholdet ikke er til vesentlig ulempe for andre. Søknad om dyrehold sendes borettslagets styre.

    Eierskiftegebyr
    6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument): Dagboknr. 5084-1/15, tinglyst den 27.11.1968. Gjelder erklæring/avtale (bestemmelse om felles fyranlegg). Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble utstedt ferdigattest for påbygg balkonger i 2010. Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for øvrige bygningsdeler. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Nordleiret mellom Strandbygdvegen og Finland fra 1966, eldre reguleringsplan for Sandmoen fra 1996 og eldre reguleringsplan for mellom Trysilv. og H. Væringssaasensv. fra 1967. Eiendommen omfattes av reguleringsplan under arbeid for gang- og sykkelveg langs Andreas Grøttings veg hvor det er igangsatt planlegging. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av andelen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 900 000 (Prisantydning) 593 118 (Andel av fellesgjeld)   2 493 118 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 884 (Omkostninger totalt)   2 512 002 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    18884

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 12.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev