aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hanstad og Åsmund Sveens veg 27!
Velkommen til Hanstad og Åsmund Sveens veg 27!

ELVERUM Åsmund Sveens veg 27

Fin, hyggelig og romslig del av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet inntil bymarka! Stor garasje og fine uteplasser.

 • kr 3 990 000
 • BRA 162 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 112 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 102 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2001
 • Soverom4
 • ArealP-rom 159 m²
 • Tomt1 326 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 1. etasje
Fine og romslig del av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet inntil Svartholtet! Boligen går over to etasjer og har en gjennomgående god planløsning med blant annet to bad og separat vaskerom, 4 soverom, samt delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er gjennomgående bra standard og godt vedlikeholdte overflater i hele boligen. Eiendommen ligger veldig fint til på en skjermet og solrik tomt inn mot bymarka. Her bor du i et barnevennlig nabolag med fotballbane, skøytebane og grillhytte et steinkast unna egen innkjørsel. Det er gangavstand til skole og barnehage, samt to dagligvarebutikker med post. Kun ca. 3,5 km til sentrum med de fleste byfasiliteter.
Gangen har flislagt gulv med varmekabler og lysmalte vegger, samt downlights i tak, noe som er gjennomgående i hele boligen.

Åsmund Sveens veg 27, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  1.etasje
  Bruksareal
  1. etasje: 96 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 96 kvm Gang, vaskerom, 2 soverom, bad, stue/kjøkken.

  2. etasje
  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 63 kvm Loftstue, toalettrom, 3 soverom.
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod.  Tomt
  1326m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 1 326 m². Hver seksjon disponeres ca. halvparten av tomten hver. Eiendommen ligger veldig fint til på en skjermet tomt inn mot bymarka og med tilkomstvei uten gjennomgangstrafikk. Hagen har flatt parti utenfor terrassen, og er skjermet med levegg og hekk mot naboer. Eiendommen har belegningsstein i innkjøring og parkering foran garasje, samt på baksiden og frem til inngangsparti. Hagedelen er fint ivaretatt med gressplen, samt diverse beplantning. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Denne boligen har en flott beliggenhet i et familievennlig og attraktivt boligområde øverst på Hanstad. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikker med post, barne- og ungdomsskole, samt til flere barnehager. Her har du skogen som nærmeste nabo hvor du på vinterstid finner skiløyper og diverse turstier hele året. Den mest populære familieturen på ski går opp til Svenkerudvollen hvor det er muligheter for å kjøpe kaffe og nystekte vafler. I sommerhalvåret er det et godt utvalg av stier for både stisykling, løping og lufteturer. Med denne beliggenheten er det mulighet for å starte friluftsaktiviteter og trim rett utenfor døren gjennom hele året. Bydelen har en populær kunstgressbane, samt skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet og veien ned til Norsk Skogmuseum hvor det foregår aktiviteter gjennom hele året for både liten og stor er heller ikke lang. Like ved boligen finner du bybussforbindelse til sentrum og videre til Elverum skysstasjon og høgskolen på Terningen Arena. Boligområdet i Åsmund Sveens veg har en velfungerende velforening som har laget et flott lekeområde med både fotballbane, ballbinge, volleyballbane, samt akebakke og skøytebane hvor det yrer av liv på vinterstid. I Svartholtet er det også laget en fin gapahuk med grill som kan benyttes gjennom hele året.

  Byggemåte
  Byggegrunn antatt med breelvavsetning. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Gulvflater med fliser, laminatgulv og parkett. Overflater med malt panel, malte MDFveggplater og panel. Yttervegger av murte isoblokker i 1. etasje og bindingsverk isolert med mineralull i 2. etasje. Himlinger med malt panel, panel og malt MDFtakpanel. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte A-takstoler. Takflatene er tekket med betongtakstein. Antatt ifra byggeåret. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. -Utvendig > Veggkonstruksjon: Påvist enkelte riss i murpuss. -Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. -Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. -Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Overflater er eldre enn normal levetid, oppgraderinger og utskiftninger må påregnes. Det er påvist avskalinger i flisfuger. Krakkeleringer i fliser. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elskap med automatsikringer, montert på vegg i 1.etasje. Kursene er merket. Skjult ledningsnett. Montert strømmåler. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  -Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Rommet har ingen ventilasjon. Ingen ventilering utover åpning av vindu. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: -Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Sprekk i fuge i dusjnisje. -Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Montert ny varmtvannsbereder (2022). Bytte av motor på baderomsvifte (2023). Gjort av faglært. -Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Minimal ventilering og påvist kondens på kaldtloft. Fukt rennende ned mot kjøkken under kaldtloft. Opprinnelig utbygger (Steen eiendom AS) har i juni 2023 utført følgende utbedringer: * Etablert gjennomgående lufting mellom isolasjon og undertak, ca 6 cm. * Boret opp 25 mm hull på overside av pipe ut til felt på hver side. * Laget storm lufterist i gavl for gjennomlufting fra raft. * Skiftet takvifte for felles avtrekk. Steen eiendom AS sier at på bakgrunn av dette skal utlufting av tak være ivaretatt i henhold til TEK. -Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Sprekk i ytre fliser på klebersteinsovn. -Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Montert elbil-lader i garasjen. (2022). -Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Modell: Easee. Montert av Svensgaard installasjon AS. (2022). -Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Fjernet rekkverk på terrasse. Satt opp skur til avfallsbeholder i innkjørsel. Montert garasjeport-motor. Beiset terrasse. -Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Tilbygg fra 2012. Bygget på med vaskerom, inngangsparti og loftstue/soverom. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? -Kommunen besitter søknader og plantegninger.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etg: Entré, vaskerom/garderobe, gang, 2 soverom, bad, stue med utgang til terrasse og kjøkken. 2.etg: Gang/stue, toalettrom, ett soverom og soverom/stue/kontor, og bod. Garasjeuthus. To boder bak garasjen.

  Standard
  VELKOMMEN Eiendommen har en hyggelig adkomst med tilkomstvei uten gjennomgangstrafikk. Steinbelagt gårdsplass og sti med belegningsstein fram til inngangsparti tilknyttet veranda. Gangen har flislagt gulv med varmekabler og lysmalte vegger, samt downlights i tak, noe som er gjennomgående i hele boligen. Herfra er det adkomst til vaskerom med garderobe, 2 soverom og bad, samt åpen løsning mot stue. Det er også trapp opp til 2. etasje mellom gang og stue. STUE Stua har lyse og delikate fargevalg, samt store vinduer som gir godt med innlys. Her er det god plass til både sofakrok og spisegruppe nær kjøkkenet. Kleberstenovnen er en fin detalj i rommet, samtidig som den gir fra seg ekstra varme når det trengs. Fra stua er det utgang til den solrike uteplassen med plass til flere koselige sittegrupper. Hagedelen er fint opparbeidet med gressplen, samt blomsterbed og diverse beplantning. Hagen er skjermet mot naboer hekk. Det er også en fin uteplass ved inngangspartiet. KJØKKEN Den åpne løsninga mellom kjøkken og stua gir en luftig og god romfølelse. Lys, strøken IKEA-kjøkkeninnredning fra 2018 med glatte fronter, laminert benkeplate og plater i benkerygg. Kjøkkenøy med ekstra oppbevaringsmuligheter og spiseplass. Innredningen har integrerte hvitevarer i form av koketopp med ventilator over, stekeovn, micro, kjøleskap og oppvaskmaskin. BAD Flislagt baderom i 1. etasje med dobbelt servant på underskap med speilskap og belysning over. Dusjhjørne med glassbyggerstein og skyvbare dusjdører. Vegghengt toalett. Separat vaskerom ved inngangsparti med flislagt gulv og våtromsplater på vegger. Innholdsrik innredning med god oppbevaringsplass i skap og skuffer, samt nisje for vaskemaskin og tørketrommel. I rommet er det også en stor, praktisk garderobeløsning. Det er også et toalettrom i 2. etasje med servant på underskap og speil med belysning over. Gulvstående toalett og garderobeskap. SOVEROM Boligen har to soverom i 1. etasje, samt ett stort i 2. etasje. Rommene er romslige og har god plass til både seng og garderobeskap. Soverom i 2. etasje kan også enkelt omgjøres til to mindre soverom. 2. ETASJE I 2. etasje har du en gang/loftstue. I etasjen er det også et stort oppholdsrom som kan brukes etter behov. Rommet egner seg til stue, soverom, trening og kontor, eller en kombinasjon av flere av disse. Det er også en praktisk bod for oppbevaring. To boder bak garasjen. Her kan man lagre hagemøbler på vinter, sykler, ski, ved, gressklipper osv.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Stor garasje og lang innkjørsel med oppstillingsplass til flere biler.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Elsikkerhet Norge opplyser at det elektriske anlegget sist gang ble kontrollert i 2010, med mindre pålegg. Selger har utbedret dette. Det gis ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Feiing ble utført siste gang i april 2022. Tilsyn ble sist gang utført i april 2022, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vedfyring og elvarme. Varmekabler i gang, vaskerom og bad i 1.etasje. Klebersteinovn i stue.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  23120

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 17 956,- for 2023. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 4 514,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  880170

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3168613

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Boligområdet i Åsmund Sveens veg har en velfungerende velforening som har laget et flott lekeområde med både fotballbane, ballbinge, volleyballbane, samt akebakke og skøytebane hvor det yrer av liv på vinterstid. I Svartholtet er det også laget en fin gapahuk med grill som kan benyttes gjennom hele året.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 14.11.2001 - Dokumentnr: 6417 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på tomannsboligen datert 08.04.2003. Det er mottatt byggetegninger av opprinnelig bygg fra kommunen. I byggetegningene er soverommet i 2. etasje definert som to soverom. Det er i senere tid påbygd del med forlengelse av gangen, samt omgjøring av utvendig bod til vaskerom i 1. etasje og bygd veranda. I 2. etasje er det påbygd del med stue, som i dag er innredet som stue, og vises som soverom i byggetegninger. Det er mottatt godkjent igangsettelsestillatelse fra kommunen for tiltaket og innholdet i igangsettelsestillatelse stemmer overens med dagens bruk. Det er ikke utstedt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for tilbygget. Det vil bli sendt ferdigmelding til kommunen for tiltaket.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger felles for eiendommens to seksjoner. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Hanstad Øst - plan nr. 1/98. Reguleringsformål for eiendommen er byggeområder, offentlig trafikkområde, friområder, spesialområder og fellesområder. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Elverum kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. 6 kvm av eiendommen ligger i et område som er avsatt/utnyttet til Landbruks-, natur- og friluftsområde samt reindrift (LNFR). Det gjøres oppmerksom på at oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNFR-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan. (Hensynssone friluftsliv). Forbi eiendommen er det etter kommunedelplanen regulert til "mulig framtidig hovedveg, ikke juridisk bindende".

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev