aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i Balders veg 26 A!

Elverum Balders veg 26 A

Strøken leilighet med 3 soverom, hage og garasje.

 • BRA 96 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER87 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 037 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 96 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT13 625 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 2 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  75 000,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  87 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 037 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Her kan vi presentere en lys og moderne selveierleilighet i 1. etasje med god standard og helhetlig fremtoning. Gode kvaliteter med blant annet varmekabler i de fleste gulv og balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Eiendommen har en sentral plassering i bydelen med kort gangveg til Ydalir skole og barnehage, to store dagligvarebutikker og flere store butikkjeder. I tillegg har området godt med lekområder for de yngste og nærheten til supre tur- og treningsmuligheter i bymarka. Her bor du med andre ord med kort radius til alt du trenger i hverdagen din.

Merk deg dette:
3 soverom
Godt utnyttet boareal
Balansert ventilasjon
Garasjeplass
Utebod
Kort vei til sentrum

Leiligheten ligger på bakkeplan og inneholder:
Felles inngangsparti og trappegang. Entré, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom/bod/teknisk rom og 3 soverom.
Utvendig sportsbod. Garasjeplass i felles garasjeanlegg med automatisk portåpner.

Balders veg 26 A, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Her ønskes du velkommen hjem ved en lys og pen gang med god omkledningsplass og mulighet for garderobeløsninger. Gangen har fliser på gulv med varmekabler og lysmalte vegger.

  ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING
  Stua er lysmalt med to kontrastvegger og har like fliser på gulv som de øvrige dagligrommene. Også her er det varmekabler i gulv. Dette gir et gjennomført og pent preg i rommet. Store vindusflater gir godt med innlys og med åpen løsning mot kjøkkenet får du en god romfølelse. I stua er det installert peisvedovn.

  Fra stua er det utgang til en overbygd terrasse med god plass til flere sittegrupper og grill, samt adkomst ned til hagen.

  Kjøkkenet fra Sigdal har funksjonelle løsninger med god oppbevaring- og benkeplass. Innredningen har slette fronter på over- og underskap, laminert benkeplate og fliser i benkerygg. Integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp med ventilator over som følger med i salget. Nær kjøkkenet er det plass til en spisegruppe som naturlig deler opp stue- og kjøkkendelen.

  BAD OG VASKEROM
  Badet er flislagt og har varme i gulvet. Lys og klassisk baderomsinnredning med slette fronter som har heldekkende servant på underskap og speil med belysning over. I tillegg er det veggehengt wc og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

  Like innenfor døra ligger et praktisk vaskerom/bod/teknisk rom. Vaskerommet har benkeplate med vaskekum og skap under. Det er avsatt plass for vaskemaskin under benk. Rommet har god størrelse med mulighet for å henge opp klær til tørk.

  SOVEROM
  Leiligheten har 3 soverom med god størrelse. Alle soverommene har plass for senger og garderobeløsning.
 • Leiligheten ligger fint til i et nyere etablert område på Løvbergsmoen med alt du trenger i hverdagen i kort radius fra hjemmet ditt. Her er det lekeplasser på fellesareal og flere friareal like ved som gir mange lekemuligheter for de yngste. Med bymarka tett inntil nabolaget kan du også starte dagens trim fra utgangsdøren. Bydelen er godt tilrettelagt for både nyetablert, barnefamilier og voksne - dette gir en god puls i nærmiljøet. Bydelen er
  under utvikling og har en nyere skole og barnehage i Ydalir. Fra boligen er det kort gangveg til to store dagligvarebutikker, flere store butikkjeder og kun kort veg til sentrumskjernen. Med et godt utbygd gang- og sykkelstinett vil dette føre deg trygt rundt i området og byen vår. Det er ca. 3 km til sentrumskjernen med ungdomsskole og videregående skole.

  Leilighetens umiddelbare nærhet til bymarka, gir gode muligheter for turer og rekreasjon. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både trim og trening. Her ligger alt tilrette for deg som liker å holde deg i aktivitet. På vinterstid har du en ypperlig langrennstur inn til Svenkerudvollen, hvor det i sesongen er salg av kaffe, kakao og vafler. Det er også kort avstand til Stavåsen med lysløype, hvor det er stor aktivitet for barn og unge. I Stavåsen arrangeres Elverumstrimmen på sommerhalvåret som er populært for både små og store. Er du golfentusiast eller ønsker litt mer action så ligger Starmoen fritidspark en kort kjøretur fra hjemmet. Her finner du 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross/ bilcross/ go-kartbane mm. Ønsker du å benytte bybussen så stopper den like ved boligen. Denne tar deg til de øvrige bydelene, i tillegg til skysstasjonen på Vestad og Terningen Arena med høgskole og idrettsanlegg.
 • Byggegrunn antatt med vindavsetning. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Antatt utført med utført med lydhimling og trinnlyddemping. Gulvflater med fliser og laminatgulv. Boligyttervegger i bindingsverk, antatt isolert med 200 mm mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Innvendige overflater med malte MDF-veggplater. Himlinger med malte plater. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med betongtakstein.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Andre innvendige forhold: Eier opplyser: Observert sølvkre/skjeggkre i boligen i fjor.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Overflater vegger og himling på vaskerom/teknisk rom: Ikke fuktsikre overflater i våtsonen over skyllekar.
  Overflater og innredning på stue/kjøkken: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Andre installasjoner: Eier opplyser: defekt sentralstøvsuger.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: Bra 96/ P-rom 96 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, teknisk rom/vaskerom, bad, stue/kjøkken, 3 soverom.

  Garasjeplass i felles garasjeanlegg på ca. 18 kvm.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.
 • -Integrerte hvitevarer.
  -Drivhus i hagen følger ikke med.
  -Garderobeskap på "syrommet" medfølger ikke.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med med strøm og vedfyring. Det er varmekabler i alle gulv foruten på soverommene. I stua er det installert peisvedovn.
  Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
 • Fellestomten er på ca. 13 624 kvm.

  Fellesarealet fremstår som velholdt og ryddig med asfaltert adkomstveg og gangstier. Fellesområdet er tilnærmet flatt og er opparbeidet med gressplen i tillegg til felles lekeplassområder med bla. gapahuk. Nærheten til skogen gir gode tur og treningsmuligheter gjennom hele året.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.
 • Iht. opplysninger fra forretningsfører har leiligheten tilhørende garasjeplass i felles garasjebygg, samt biloppstillingsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett frem til fellestomt.
 • Styreleder: Steinar Frøhaug
  Balders veg 14 A, 2413 Elverum.
  Mail: steinar65@live.no. Tlf. 48040734.
 • Eierseksjonen hører til Slørsopp-tunet boligsameie og består av 24 eierleiligheter.
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Husdyr er tillatt og trengs ikke å søkes om til styret. Ved lufting skal dyr holdes i bånd og avføring fjernes.
  Vedtekter og husordensregler kan mottas ved hendvendelse til megler.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 770 052 per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 772 185 per 31.12.2020.
 • Per 25.10.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1 300,-. Felleskostnadene dekker forsikring på byggene, klipping/vedlikehold av felles areal, brøyting/grusing om vinteren, internett/kabel-tv fra Canal Digital (Telenor) og styrehonorar, samt at deler av beløpet blir satt av til fremtidige kostnader/vedlikehold.
 • Iht. opplysninger fra leder i sameiet har ikke seksjonen fellesgjeld.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 14 925,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 3 751,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Elektrisitet, innboforsikringer etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.
 • Det ble utstedt ferdigattest for boligen i 2022.
  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2018, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Feiing ble utført siste gang i oktober 2022. Tilsyn er ikke utført. Opplyst at tilsyn i 2017 og feiing i 2022 ikke er utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Opplyst om at det tidligere har vært observert skjeggkre i leiligheten. Ikke observert skjeggkre i boligen nå.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 2013/99227-1/200, tinglyst den 15/11-2013. Gjelder seksjonering.
  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.
 • Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Løvbergsmoen B12, id 2011005. Området er regulert til boligformål, samt trafikkområder, hensynssoner, lekeplass, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, fellesbestemmelser mv. Deler av eiendommen ligger også under eldre reguleringsplan for Prestmyrbakken Løvbergsmoen, fra 1997. Reguleringsformål er annen veigrunn.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum - Byplan 2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligformål. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan.

  Området er under utvikling og noe anleggsarbeid må påregnes.
 • Gnr. 90 Bnr. 238 Snr. 6 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Sett skjeggkre for ett år siden.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 2,1 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ellinor Grimnes
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev