aktiv-eiendomsmegling
Meget pen og bovennlig selveierleilighet i Sentrum Park 2. Unik veranda på 48 kvm med gode solforhold.
Meget pen og bovennlig selveierleilighet i Sentrum Park 2. Unik veranda på 48 kvm med gode solforhold.

ELVERUM Eivind Torps veg 2

Meget pen og bovennlig selveierleilighet i Sentrum Park 2. Unik veranda på 48 kvm med gode solforhold. Heis. Garasje.

 • kr 4 390 000
 • BRA 88 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 390 000
 • Omkostningerkr 122 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 512 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81 m²
 • Felleskostnaderkr 4 739
 • Tomt3 294.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   122 792,- (Omkostninger totalt)   4 512 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Leiligheten befinner seg midt i sentrumskjernen i Elverum med de fleste byfasiliteter tilgjengelig i umiddelbar nærhet. Den har samtidig nærhet til friområder langs Glomma, på Restvold og i skogen. Eiendommen har heis fra oppvarmet garasjeplass til leiligheten som ligger i 2. etasje. Boligen ble ferdigstilt i 2019, og har god standard med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Stor og unik veranda på 48 kvm. Sameiet har opparbeidet park-/grøntområder med lekeplass og pergola.

Eivind Torps veg 2, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 88 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 81 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entré/gang, to soverom, bad/wc og stue/kjøkken.  Tomt
  3294.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 3.295 m². Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes. Sentrum Park har et pent opparbeidet og velholdt uteområde for beboerne sine. Her er det park-/grøntområder, lekeområde og pergola. I gårdsrommet er det belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering. Det er asfaltert innkjøring til garasjeanlegg.

  Beliggenhet
  Sentrum Park ligger nærmest midt i sentrumskjernen i Elverum med alle by fasiliteter enkelt tilgjengelig nærmest rett utenfor døren. Her ligger torget, kjøpesenter med forretninger og matbutikker like ved i tillegg til flere spisesteder, cafeer og servicetilbud. Er du glad i fysisk aktivitet, så er det flere treningssentre i umiddelbar nærhet. I tillegg ligger Glomma rett nedenfor bygget hvor Elverums vakre sykkel- og gangsti som går fra Sentralidrettsplassen og helt ut til Heradsbygd, innbyr til tur og trening. Langs turstien er det opparbeidet flere sittegrupper, lekeplass og friområder for kos og hygge langs elvebredden. En populær ettermiddagstur er å gå over Gamlebrua og via museene som har koselige uteareal for både små og store. Både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet har ulike aktiviteter for liten og stor gjennom hele året! Ønsker du å oppsøke bymarka vår så er det ikke lange turen opp til friluftsområdet i Svartholtet hvor myke skogstier brer seg i et stort nettverk innover i skogen. Her er det også oppkjørte skiløyper på vinterstid. Rett utenfor Sentrum Park er det også gang- og sykkelstier til Høgskolen i Hedmark på Terningen Arena, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen vår fra hjemmet ditt. Å bo i Sentrum Park vil gi deg en enkel hverdag med kort radius til alt du trenger i byen vår.

  Byggemåte
  Bygg- og planløsning er utført av arkitekter i Plan1. Entreprenør i prosjektet har vært Martin M. Bakken AS. Alle bærekonstruksjoner er av betong og stål. Gulv i garasjeanlegg inkl. bodareal er asfaltert. Gulv i øvrige arealer i kjeller er i betong. Utvendig tak er tekket med takpapp/-folie. Yttervegger i isolert bindingsverk med isolasjonstykkelse iht. forskriftskrav og varmetapsberegning. Utvendig fasadekledning med plater i kombinasjon med behandlet panel. Vinduer er levert med aluminiumsbeslåtte trevinduer på utsiden, innvendig er vinduene hvitmalte. Innglasset balkong i glass og stål/aluminium. Bygget tilfredsstiller gjeldende forskrifter hva angår isolering, brann og lyd (TEK10). Det er røykvarsler og slukningsutstyr i henhold til myndighetenes krav. Brannvarsling er delt inn i to deler, egen sikring i boenheten og egen i fellesareal. Branndeteksjon iht. TEK10 inne i leiligheten, med avstillingsmulighet. Boligsprinkleranlegg. Kjelleretasje og fellesareal inklusive trapper er fullsprinklet.

  Innhold
  Velkommen Inn døren møter du en romslig gang med god plass til garderobeskap. Herfra er det videre adkomst til kjøkken, soverom og bad. Kjøkken Kjøkkeninnredningen er oppgradert og har grå, glatte fronter og takhøye overskap som gir gode oppbevaringsmuligheter. Integrert komfyr og koketopp (induksjon), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Fra kjøkkenet er det videre adkomst til stuen. Stue med utgang til veranda Stuen er møbleringsvennlig med plass til både sitte- og spisegruppe. Vindusflatene er store og gir godt med innlys og fint utsyn mot fellesarealene i bakgården. Verandaen er helt unik og har flotte solforhold store deler av dagen. Den gir plass til flere sittegrupper, gir et godt uterom og er en naturlig forlengelse av stuen på sommeren. Bad Badet er tidsriktig med fliser i standard format og farge. Innredning med integrert belysning i tak, porselenvask og underskap med glatte hvite dører. Opplyst speil og stikkontakt over servant. Ettgreps servantbatteri, ettgreps dusjarmatur med termostat, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med hengslede glassdører. Soverom Leiligheten har to soverom av god størrelse med god plass til seng og garderobeskap. Bod Leiligheten har en teknisk bod samt egen bod i garasjeanlegg.

  Standard
  Denne flotte leiligheten i Sentrum Park gir deg et godt hjem med gjennomgående høy standard midt i sentrum av Elverum. Det er gjort tilvalg som gjør at leiligheten får et enda bedre uttrykk og et moderne preg. Her kan selger blant annet friste med oppgradert kjøkken med hvitevarer og innredning, elbillader i garasje, ekstra opplegg for TV, markise på terrassen og kontrastvegg fra kjøkken mot soverom. I tillegg byr leiligheten på kvalitetsrike materialvalg, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Leiligheten er unik i bygget med en veranda på hele 48 kvm, som utgjør den største i Sentrum Park. Her er det gode solforhold og fine muligheter for å skape et hyggelig uterom som du kan dele med venner og familie. Bygg- og planløsning er utført av arkitekter i Plan1 og denne leiligheten har særdeles bovennlig løsning med praktiske detaljer. I Sentrum Park bor du midt i sentrum av Elverum med alt du trenger i hverdagen rett utenfor døren.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 01.02.2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos meglerforetaket samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber og bredbånd.

  Parkering
  Tilhørende parkeringsplass i felles garasjekjeller med el-bil lader. Øvrig parkering skjer i tilstøtende sentrumsgater.

  Diverse
  Utbygger av prosjektet har stilt garanti overfor selger pålydende 5% av opprinnelig kjøpesum. Garantiens pålydende er på kr 212 500,- og gjelder i 5 år regnet fra og med 18.09.2019. Garantien gjelder også for ny kjøper av leiligheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   122 792,- (Omkostninger totalt)   4 512 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leilighetens primæroppvarming består av vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeleveranse. Det er i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Iht. forretningsfører er det egen vannmåler i hver leilighet som måler varmt-/kaldtvann. I tillegg er det energimåler i hver leilighet for måling av varme. Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtakelse, av ny eier.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 7.376,- for eiendomsskatt. Renovasjon utgjør kr 4.084,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  824495

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2968181

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Ikke fastsatt enda. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2019. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med meglerforetaket for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. Vederlag og rett til dekning av utlegg Når handel er kommet i stand, har oppdragstaker krav på 1,5 % provisjon av salgssummen, minimum kr. 42.900,-. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

  Felleskostnader pr. mnd
  4739

  Felleskostnader inkluderer
  Per juli 2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 4.739,-. Av disse går kr 2 284,- til á konto fjernvarme og ca. kr 2 455,- dekker felleskostnader med bla. bygningsforsikring, kollektiv tv-/bredbåndspakke, vedlikehold, strøm på/i fellesareal, samt honorar til styret, forretningsfører og revisor. * Det opplyses om at felleskostnaden på kr 4.739,- inkluderer en midlertidig økning fra kr 3.188,-. Det er uvisst hvor lenge den midlertidige økningen vil vare. Elektrisitet, innboforsikring, tv/internett (utover kollektivpakke) etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Sentrum Park Boligsameie (org.nr. 921519699), bestående av totalt 89 seksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2021 på kr 24.156,-. De disponible midlene var per 31.12.2021 minus - kr 74.469,- og viser sameiets likviditet. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven). For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser, samt er det ikke tillatt å benytte hageareal som luftegård for dyr. 4. Frittgående dyr tillates ikke i sameiets fellesarealer. Dette gjelder også uteareal.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Sameiet har panterett i seksjonen for krav mot sameieren. Pantekravet kan ikke overstige et beløp tilsvarende folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner. Sameiets fellestomt er fradelt gnr. 28, bnr. 59 og på denne er det tinglyst bestemmelse om adkomstrett, bruk av fellesareal, parkeringsplasser m.m. Bestemmelsene har betydning for og er hensyntatt ved utbyggingen av Sentrum Park (se også avsnittet under). Det er tinglyst rettigheter i form av adkomstrett og bebyggelse. Begge rettigheter er gitt av bnr. 59. Bestemmelse om bebyggelse er nærmere omtalt under punktet «Reguleringsmessige forhold». Følgende tinglyste heftelser er tinglyst på sameiets fellestomt og vil også følge med salgsobjektet: ?Dagboknr. 580822, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder avtale om tilgang/bruksrett til lekeplass/fellesområde, med flere bestemmelser. Avtalen regulerer adgang, bruk og drift av grøntområde som ligger på sameiets tomt, som også skal disponeres/brukes av det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59. Retten gjelder også for inntil 8 leiligheter i bygg på gnr. 28, bnr. 59. ?Dagboknr. 580879, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder erklæring/avtale vedrørende plassering av renovasjonsdunker. Molokk-anlegg er plassert på sameiets tomt og avtalen gir det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59 tilgang til området. ?Dagboknr. 580896, tinglyst den 23.03.2018. Gjelder bestemmelse om adkomstrett, med flere bestemmelser. Avtalen omhandler rettigheter og forpliktelser i forbindelse med adkomstrett over sameiets tomt og som er gitt til fordel for det eksisterende sameiet i bnr. 1078 og bnr. 59. Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. I forbindelse med utbygging av prosjektet Sentrum Park er det disponert et areal mellom svømmehallen og Sentrum Park. Arealet er benyttet til plassering av ny trafo-stasjon og som Sentrum Park sin bebyggelse er tilknyttet. Sentrum Park Boligsameiet vil få ansvaret for beskjæring av beplantning samt rydding av søppel etc. rundt trafostasjonen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for hele bygget/byggetrinnet den 12.09.2019. Følgende gjenstår før ferdigattest kan begjæres: ?Tilrettelegging for redning- og slokkemannskap hos MHBR IKS jf. rapport datert 10.09.2019 ?Utomhusarbeider jf. reguleringsbestemmelser og kommunalteknisk avtale datert 12.12.2016 ?Koordinater for prosjektering og utført jf. avtale med var enhet for Geodata.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal (ned-/innkjøring). Tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er omfattet av reguleringsplan for Sentrum Park fra 2014. Det er per salgsoppgavedato ikke kjent med at det er planlagt flere utbyggingsprosjekt i tilstøtende områder. Bnr. 59 (naboeiendom i sør og omtalt over) er regulert til bolig/forretning/kontor. Det er tinglyst bestemmelse om at bnr. 59 ikke kan bebygges høyere enn dagens to etasjer. Det gjøres ellers oppmerksom på at sentrumsområder som dette alltid vil være gjenstand for utvikling og ny bebyggelse over tid.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Utleie meldes som regel til sameiets styre for registrering. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,00))   122 792,- (Omkostninger totalt)   4 512 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  122792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev