aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne hyggelige leiligheten nærmest midt i sentrumskjernen!
Velkommen til denne hyggelige leiligheten nærmest midt i sentrumskjernen!

ELVERUM Eivind Torps veg 2

Lys, fin og strøken leilighet midt i sentrum med heis og garasjeplass! Innglasset balkong.

 • kr 5 850 000
 • BRA 107 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 850 000
 • Omkostningerkr 159 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 009 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 93 m²
 • Felleskostnaderkr 5 066
 • Tomt3 295 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000))   159 292,- (Omkostninger totalt)   6 009 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til denne hyggelige leiligheten med fin beliggenhet og de fleste byfasiliteter rett utenfor døra! Det er heis fra oppvarmet garasjeplass og frem til leiligheten som ligger i 4. etasje. Her er det god standard med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, to våtrom og innglasset balkong. Pent Norema-kjøkken med en praktisk kjøkkenøy, samt flislagt bad med separat wc/vaskerom. Sameiet har opparbeidet park-/grøntområder med lekeplass og pergola. I tillegg ligger Glomma rett nedenfor bygget hvor Elverums sykkel- og gangsti som går fra Sentralidrettsplassen og helt ut til Heradsbygd. Like ved leiligheten ligger også torget, kjøpesenter med forretninger og matbutikker, samt flere spisesteder, cafeer og servicetilbud.
Leiligheten har porttelefon med døråpner. Entre med god plass til garderobeløsninger.

Eivind Torps veg 2, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  4. etasje: 107 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 93 kvm Gang, toalettrom, soverom 1, soverom 2, bad og kjøkken/stue.
  Sekundærrom
  4. etasje: 14 kvm Innglasset balkong.  Tomt
  3295m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 3 295 m². Sentrum Park har et opparbeidet og velholdt uteområde for beboerne sine. Her er det park-/grøntområder, lekeområde og pergola. I gårdsrommet er det belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering. Det er asfaltert innkjøring til parkeringskjeller. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Sentrum Park ligger i Elverum sentrum med de fleste av byens fasiliteter i nærheten. Her ligger torget, kjøpesenter med forretninger og matbutikker like ved i tillegg til flere spisesteder, cafeer og servicetilbud. Er du glad i fysisk aktivitet, så er det det flere treningssentre i byen. I tillegg ligger Glomma rett nedenfor bygget hvor Elverums sykkel- og gangsti som går fra Sentralidrettsplassen og helt ut til Heradsbygd, innbyr til tur og trening. Langs turstien er det opparbeidet flere sittegrupper, lekeplass og friområder langs elvebredden. Både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet har ulike aktiviteter for liten og stor gjennom hele året! Ønsker du å oppsøke bymarka vår så er det ikke lange turen opp til friluftsområdet i Svartholtet med skogstier innover i skogen. Her er det også oppkjørte skiløyper på vinterstid. Utenfor Sentrum Park er det også gang- og sykkelstier til Høgskolen i Hedmark på Terningen Arena, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen vår fra boligen.

  Byggemåte
  Yttervegger oppført i bindingsverk og isolert med mineralull. Utvendig fasadekledning med plater og behandlet liggende kledning. Skillevegger mot naboleiligheter og korridor antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Etasjeskille i betong. Vinduer med 2-lags glass fra 2019. Laminert ytterdør med brann- og lydklassifisering. Terrassedør med glassfelt og 2-lags isolerglass fra 2019. Flatt tak, antatt tekket med papp eller folie.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? -Sett i bygget, men ikke i leiligheten. Pelias har vært der.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 4. etg: Entré, vaskerom/wc, bad, 2 soverom, åpen stue og kjøkkenløsning. Innglasset veranda. Egen bod i kjeller (bod nr 31). Parkeringsplass nr 18.

  Standard
  VELKOMMEN Boligbygget har heis fra garasjeanlegget og opp til 4. etasje hvor leiligheten ligger. Leiligheten har porttelefon med døråpner. Entre med god plass til garderobeløsninger. ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til å innrede etter eget ønske og behov. Her er det lyst og fint med store vinduer og delikate materialvalg. Rommet har et pent parkettgulv med vannbåren varme og lysmalte vegger. Norema kjøkkeninnredning i moderne utførelse med laminert benkeplate og slette fronter. Fliser i benkerygg. Kjøkkenet har en praktisk kjøkkenøy med ekstra oppbevaringsplass. Innredningen har integrert stekeovn, koketopp, microbølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Den innglassede balkongen har flotte solforhold store deler av dagen. Den har plass til sittegruppe og gir et godt uterom på sommerhalvåret. BAD OG WC/VASKEROM Flislagt baderom med vegghengt toalett, dusj med innfellbare glassdører og servant i innredning med speilskap over. Det er også vannbåren gulvvarme på badet. Separat wc/vaskerom/teknisk rom med flislagt gulv og slette vegger. Her er det vegghengt toalett, servant i innredning med speil over, samt opplegg for vaskemaskin. SOVEROM Leiligheten har to soverom som begge har medfølgende garderobeskap.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass nr. 18 i felles oppvarmet garasjekjeller.

  Diverse
  -Egen vannmåler i hver leilighet som måler varmt-/kaldtvann samt energimåler i hver leilighet for måling av varme. Det er ikke behov for avlesning ved flytting. Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning fjernvarme. -Det er ikke foretatt rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget, da boligen ble ferdigstilt i 2019. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2039. -Det er observert skjeggkre i andre boenheter i Sentrum Park Boligsameie. Skjeggkre kan spre seg mellom boenheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende. Sameiet opplyser at de har iverksatt behandling via Pelias over to år. -Angående låser: Boligselskapet har digital adkomstløsning med OBOS Nøkkel på fellesdører/garasjeporter. Mer om OBOS Nøkkel her: obos.no/obos-nokkel/ -Sameiet er andelseier i Vaktmesterservice Innlandet. -Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000))   159 292,- (Omkostninger totalt)   6 009 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leilighetens varmes opp med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmen. Det er i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11460

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 6 946,- for eiendomsskatt. Renovasjon utgjør kr 4 514,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under salgsoppgavens punkt om "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet utover kollektivpakke. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  5066

  Felleskostnader inkluderer
  Per 14.08.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 5 066,-. Av disse går kr 2 492,- til á konto fjernvarme og ca. kr 2 574,- dekker felleskostnader som bla. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, tv/bredbånd, strøm på/i fellesareal, samt honorar til styret, forretningsfører og revisor. Ved årsoppgjør for avregning av á konto beløp (f.eks. oppvarming, brensel, vann etc.) vil OBOS i sin avregning ta utgangspunkt i at selger har betalt felleskostnader for måneden overtakelse fant sted. Meglerforetakets avregning av felleskostnader baserer seg på konkret overtakelsesdato. Dette medfører at kjøper ikke vil bli godskrevet for á konto beløpet i avregning betalt til selger, hvis overtakelse har funnet sted utenom månedsskifte.

  Andel fellesformue
  6637

  Andel fellesformue per dato
  2023-08-13T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Sentrum Park Boligsameie (org.nr. 921519699), bestående av totalt 89 seksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2021 på kr 24.156,-. De disponible midlene var per 31.12.2021 minus - kr 74.469,- og viser sameiets likviditet. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har per salgsoppgavedato ingen registrerte lån.

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser, samt er det ikke tillatt å benytte hageareal som luftegård for dyr. 4. Frittgående dyr tillates ikke i sameiets fellesarealer. Dette gjelder også uteareal.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/28/1138/69: 23.03.2018 - Dokumentnr: 580822 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:59
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:28
  Gjelder kun for inntil 8 leiligheter i bygg på gnr. 28 bnr. 59
  Overført fra: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1138
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.03.2018 - Dokumentnr: 580879 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:59
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:28
  Avtale om plassering av renovasjonsdunker
  Overført fra: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1138
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.03.2018 - Dokumentnr: 580896 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:59
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1078 Snr:28
  Overført fra: Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1138
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.08.2018 - Dokumentnr: 1209807 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 69
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 96/6804


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for hele boligblokka i 2019.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, samt offentlig vann- og avløpsnett frem til fellestomt. Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal. Tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles privat fordelingsnett. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er omfattet av reguleringsplan for Sentrum Park fra 2015. Området er regulert til bolig/forretning/kontor, grønnstruktur, annen veggrunn, uteoppholdsareal og flomfare. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Leiret fra 2019 (Byplan 2030). Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til sentrumsformål. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan. Planområdet er merket med flomfare. Det er per salgsoppgavedato ikke kjent med at det er planlagt flere utbyggingsprosjekt i tilstøtende områder. Bnr. 59 (naboeiendom i sør og omtalt over) er regulert til bolig/forretning/kontor. Det er tinglyst bestemmelse om at bnr. 59 ikke kan bebygges høyere enn dagens to etasjer. Det gjøres ellers oppmerksom på at sentrumsområder som dette alltid vil være gjenstand for utvikling og ny bebyggelse over tid. Det er varslet om nytt boligprosjekt på naboeiendom; Glomma Park. Kontakt megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000))   159 292,- (Omkostninger totalt)   6 009 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  159292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev