aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Ryddig og fint fellesareal på området.

Elverum Grundsetmovegen 44 B

Meget pen & innholdsrik leilighet over 2 plan. Carport med mulighet for el-bil lader.

 • BRA 113 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER93 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 343 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 109 m²
 • FELLESKOST./MND2 072
 • TOMT15 164 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 250 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  81 250,- (Dokumentavgift)
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  93 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 343 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Vi har gleden av å presentere denne lyse, lettstelte og fine leiligheten! Leiligheten er oppført i 2018 og holder en gjennomgående god standard og praktisk planløsning over 2 etasjer. Her bor du i et nyere boligområde med kort vei til det meste du trenger i hverdagen, samt barneskole, barnehage og butikk i gangavstand. Nærmest rett utenfor døra finner du Grundsetmarka med flotte turområder både sommer og vinter.

Merk deg dette:
3 soverom
2 bad
Loftstue
Balkong
Endeleilighet
Plass i carport
3 boder

Leiligheten inneholder:
2.etg: Entré, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod/teknisk rom, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
3.etg: Loftstue, soverom, bad og bod.
Inntilbygget utvendig bod. Biloppstillingsplass i felles carportanlegg.
Flislagt bad, kombinert med vaskerom.

Grundsetmovegen 44 B, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Leilighetsbygget har trapp opp til et overbygd inngangsparti med adkomst til leiligheten. Den romslige gangen har plass til garderobeløsning for jakker og sko. Gangen har lysmalte plater på vegger, samt klikkvinyl på gulv med varmekabler. Det er åpen løsning inn mot stua og adkomst til 2 soverom, bod/teknisk rom og bad/vaskerom.

  STUE
  Leilighetens fine stue har vinduer som gir godt med dagslys i leiligheten. Stua er møbleringsvennlig og har god plass til sofakrok og ei trivelig spisegruppe nær kjøkkenet. Fine fargevalg på de slette veggene, samt et lyst parkettgulv. Trapp opp til loftstua i 3. etasje med plass til sofakrok og tv.

  Fra stua er det utgang til en hyggelig balkong. Her er det god plass for både sittegruppe og grill. Balkongen har gode solforhold.

  KJØKKEN
  Kjøkkeninnredningen passer fint inn i boligens moderne stil. Innredningen har hvite, speilfronter på over- og underskap og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp med ventilator over, samt nisje for kjøleskap. Det er plass til spisebord ved kjøkkenvindu.

  BAD/VASKEROM
  Badet i 2. etasje har et lunt og delikat preg med fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med servant på underskap med speil og belysning over. Vegghengt wc, dusjhjørne med glassdør, samt opplegg for vaskemaskin.

  Det er også et bad i 3. etasje med flislagte gulv og vegger. Baderomsinnredning med servant på underskap og speil med belysning over. Ellers installasjoner med dusjkabinett og gulvstående toalett.

  SOVEROM
  Boligen har to soverom i 2. etasje, samt ett soverom i 3. etasje. Alle soverommene har garderobeskap.
 • Leiligheten ligger i et tilrettelagt nabolag for både småbarnsfamilier, voksne og nyetablerte. Nærheten til skog- og friareal, samt gangavstand til barneskole, barnehager og dagligvarebutikk gjør at du har det meste av hva i kort radius fra leiligheten. I tillegg ligger Terningen Arena med høgskole og treningsområder, dagligvarebutikker, flere store butikkjeder, bilforretninger, verksted og Thon Elgstua hotell med arrangementer gjennom hele året i bydelen. Nær boligene er det flere friareal, samt balløkker - hvorav en er med kunstgress.

  Er du glad i friluftsaktiviteter så er det fine muligheter nærmest rett utenfor døra. Bymarka på Vestad har et nettverk av stier som innbyr til både løpeturer og sykling. Skiløypene på vinterstid tar deg helt opp til Budor og Hedmarksvidda. I tillegg er det lysløype i området med mye aktivitet for barn og unge på vinteren. Fra boligene er det kun ca. 4 km til Elverum sentrum hvor man finner byfasiliteter og alle servicetilbud. Ønsker du å ta bybussen til sentrum så stopper denne like ved boligområdet.
 • Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt trebjelkelag i etasjeskillere, isolert med mineralull. Gulvflater med parkett og vinylklikk. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel og stående panel i gavlveggene. Overflater med malte plater. Himlinger med malte plater. Saltakkonstruksjon. Utført med fabrikkerte A-takstoler. Takflatene er tekket med betongtakstein. Antatt fra byggeåret.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Overflater vegger og himling på bad: Vindu i våtsonen, dusjkabinett hindrer direkte vannsprut på vindu.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 2.etg: Bra 71/P-rom 67 kvm
  3.etg: Bra 42/P-rom 42 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  2.etg: Vindfang, 2 soverom, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken.
  3.etg: Loftstue, soverom og bad.

  Deler med lav takhøyde uten målbart areal i 3. etasje. Utvendig bod på ca. 5 m² er ikke med medtatt i arealet, da det ligger utenfor boligens hoveddel.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Hvitevarer medfølger.
  -El-billader montert av borettslaget. Må kjøpe abbonement.
  -Påkoblet fiber.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med elvarme. Varmekabler i vindfang og på begge bad. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner
 • Eiertomt på ca. 15 164 m². Tomten er opparbeidet med med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte veger ved boligen og carportanlegget.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplass i felles carportanlegg. Gjesteparkering på området.
 • Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • OBOS Innlandet.
  Tlf. 22 86 55 00.
 • Eierseksjonen er en del av Boligsameiet Slåttmyrskogen (org.nr. 920714188), bestående av totalt 62 eierseksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2021 på kr 53 583,-. De disponible midlene var per 31.12.2021 kr 534 540,- og viser sameiets likviditet.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt. Dyr må imidlertid ikke holdes i eierseksjonen hvis de etter styrets mening er til sjenanse for beboerne. Antall husdyr er begrenset til 1 stk pr bolig. Hund/katt må ikke benytte som avtrede leke/oppholdsområder for barn eller steder som benyttes til alminnelig ferdsel. Ingen må la dyreekskrementer bli liggende igjen på boligsameiets område. Forøvrig vises til de til enhver tid gjeldende politivedtekter.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise 7166686 i Tryg Forsikring. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 917 607 per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 303 384 per 31.12.2020.
 • Kr. 2 072 pr. mnd.

  Av disse går kr 427,- til felles ytre vedlikehold, kr 395,- til felles forsikring, mens kr . 1 250,- går til blant annet tv/internett, felles energi/fyring, felles vedlikehold, styrehonorar, forretningsfører.
 • Sameiet har.ikke tatt opp lån.
  Andel fellesformue var pr 31.12.2021 kr 29 597,-.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 17 027,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 3 988,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, bygningsforsikring, innvendig vedlikehold og eventuell oppgradering av abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse i 2018 for boligbygning og carporter. Det er i denne oppgitt at det kun er registrert mindre vesentlige mangler.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget er ikke kontrollert siden byggeår 2018. Det gis ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2038.

  Sameiet er medlem av Slåttmyrbakken Velforening som har som formål å ivareta medlemmenes felles interresser og å fremme sosialt samhold blant medlemmene. Velforeningen skal blant annet gjennom dugnad og frivilling innsats fra medlemmene, ivareta fellesfunksjoner i området som for eksempel lekeplass.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 694694-2/200, tinglyst den 19.06.2019. Gjelder "Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening".
  Dagboknr. 531060-1/200, tinglyst den 12.03.2018. Gjelder "Seksjonering".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Slåttmyrbakken nord, fra 2015, som viser at eiendommen ligger i nedslagsfelt for drikkevann. Reguleringsplan for Slåttmyrskogen, fra 2016, viser at reguleringsformålet for eiendommen også er boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, uteoppholdsareal, parkering, frisikt, lekeplass, samt reguleringsplanen Slåttmyrbakken nord, fra 2017, som viser at deler av eiendommen er regulert til gang-/sykkelveg. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Elverum byområde (Byplan 2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, grønnstruktur og område for grunnvannsforsyning.

  Boligfeltet grenser til Landbruks-, natur- og friluftsområde (LNF) med område for grunnvannsforskyning.

  Nord for boligfeltet er det regulert til ytterligere boligbebyggelse.
 • Gnr. 14 Bnr. 402 Snr. 10 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Ifølge bortettslaget er kontroll av el-anlegget gjennomført 10/12-2020.
  -Ikke abonnement, men montert ladere.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Line Moen Bredalslien
  Marius Søberg
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev