aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Helge Væringsaasens veg 15 A - En lys og innbydende 2-roms leilighet med god standard.

ELVERUM Helge Væringsaasens veg 15A

Lys og innbydende 2-roms leilighet med god standard. Solrik innglasset balkong på 10m² mot vest. Sentrumsnært!

 • kr 1 690 000
 • BRA 71 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 690 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 958 193
 • EierformAndel
 • Byggeår1 982
 • Soverom1
 • ArealP-rom 60 m²
 • Andel fellesgjeldkr 259 261
 • Felleskostnaderkr 4 215
 • Tomt6 667 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 •  1 690 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 690 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 698 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
Lys og innbydende 2-roms leilighet med god standard. Solrik innglasset balkong på 10m² mot vest. Sentrumsnært!

Helge Væringsaasens veg 15A, Innlandet

 • Tomt
  6667m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 6 667m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Nordleiret og har kun en kort spasertur til Amfi kjøpesenter og sentrumsområder med bla. kjøpesentre, cafeer, forretninger, restauranter, apotek, legekontorer og alle øvrige servicetilbud. Like ved borettslaget ligger også den populære badeplassen på Sagtjernet hvor det er tilrettelagte fine turområder rundt tjernet med bla. grillplasser, lekeplasser og treningsapparat. Bydelen har flere områder for utendørsaktiviteter som bl.a. fotballbane/skøytebane på Fylken og ikke minst fine turstier med både bade- og fiskemuligheter langs Glomma. Veien er heller ikke lang til bymarka i Stavåsen hvor det er tur- og treningsstier på sommerstid, samt en lysløype med skiløyper på vinterstid. På sommerhalvåret går den mest populære turen her opp til Stavåsdammen med både badeplass og friområder. Ved skistadion i Stavåsen arrangeres også Elverums trimmen som er et populært mosjonsløp for både liten og stor. Området har sykkelsti/gangveger som fører deg trygt til Elverum videregående skole, skysstasjonen for tog/ buss på Vestad og til Terningen Arena med høgskole, treningssenter, idrettshaller og andre kulturelle aktiviteter. Bybussen stopper i kort avstand fra borettslagets tomt (Andreas Grøttingsveg). Med andre ord er det enkelt å komme seg rundt i byen vår fra leiligheten.

  Byggemåte
  Boligbygg med flere boenheter - Byggeår: 1982. Fundamenter, kjelleryttervegger og øvrige konstruksjoner under terreng av betong. Etasjeskillere av betong. Etasjeskillere med brann-/lydskille mot naboleilighet antatt utført etter gjeldene brann og lydkrav for byggeåret. Leiligheten ligger minimum 3.etasje over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Takflatene er antatt tekket med papp eller folie. Yttervegger antatt i isolert bindingsverk. Antatt seksjoneringsvegger utført etter datidens gjeldende krav til brann- og lydskille. Leilighetskillende vegger av betong. Yttervegg kledd med metallplater. Flat takkonstruksjon. Taket er ikke besiktiget grunnet manglende tilkomst. Vinduer med 2 lags isolerglass 2003. Det opplyses på generelt grunnlag at punkterte isolerglass kan være vanskelig å oppdage på grunn av varierende temperaturer og lysforhold. Brann og lydklassifisert ytterdør til leiligheten. Kikkehull. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 2003. Adkomst til innglasset balkong fra stue. Utkraget balkong festet i skråstag. Gulvflater av betong og nålefilt. Overflater med malt tømmermannpanel og malt murpuss. Himling med malt betong. Rekkverk av metall og glass. Skyvbare glassfelt. El-markise. Lys og strøm. Areal på ca. 10 m2 ved stue. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken. Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for noen bygningsdeler-/komponenter. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Våtrom > Generell > Bad/vaskerom. Tekniske installasjoner > Vannledninger. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Skiftet vask på bad. Arbeid utført av: Bademiljø Amundrud VVS AS. 26. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Felleskostnadene øker fra 4014kr til 4215kr fra 1.Januar 2023.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 3. etasje (heisadkomst) og inneholder: Entré, stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, soverom og bad/vaskerom. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 7m². Heis i bygget. Som beboer har du også tilgang til diverse fellesboder. Borettslaget har også felleshus med forsamlingslokale og kjøkken hvor det arrangeres fells møter, og som i tillegg kan leies til private arrangementer. Areal Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse". Totalt: BRA 71m² / P-rom 60m². Følgende rom inngår i primærareal: 3. etasje: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Følgende rom inngår i sekundærareal: 3. etasje: Innglasset balkong. Kommentar: Arealet er beregnet ut ifra oppmålt bruksareal. Privat bod på ca. 7m² med inngang fra felles gangareal i kjeller er ikke medtatt i arealet. Felles heisforbindelse mellom etasjene.

  Standard
  Boligbygg med flere boenheter - Byggeår: 1982. Standard fra byggeåret, med enkelte fornyelser av enkelte overflater og komponenter. Greit ivaretatt leilighet. For øvrige beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. VELKOMMEN INN! Du tar deg opp til leiligheten i byggets 3. etasje via felles trapperom med heis. Når du entrer leiligheten kommer du inn i en lys, innbydende og praktisk entré. Entréen har laminat på gulv og lysmalte overflater. I entréen har du plass til sko og oppheng av yttertøy i praktisk nisje, samt ytterligere plass til skoskap eller kommode. Montert porttelefon på vegg og sikringsskap med automatsikringer i felles trapperom. STUE Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et stort, lyst og fint rom. God standard med laminat på gulv og overflater malt i en innbydende grønnfarge. De store vindusflatene sørger for rikelig med naturlig lys, samtidig som det er minimalt med innsyn. Alle vinduene i leiligheten var nye i 2003, og det er montert markiser på vinduene i stuen. Stuen er romslig med god plass til en stor sofagruppe med salongbord, mediemøblement og et stort spisebord i tilknytning til kjøkkenet. BALKONG Fra stuen har du utgang til en stor, flott og solrik innglasset balkong på ca. 10m². Balkongen har betong med lun nålefilt på gulv, lysmalte overflater og rekkverk av metall og skyvbare glassfelt. Beliggenheten i høyden og mot vest sørger for gode solforhold til sent på kveld sommerstid. Siden balkongen er innglasset blir den en fin forlengelse av stuen som kan brukes store deler av året. På balkongen har du god plass til sittegruppe etter eget ønske og behov. Hagemøblene som står der i dag medfølger. Det er også montert elektrisk markise, innvendig solskjerming, taklampe og stikkontakt. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i en fin og sosial åpen løsning med spisestuen, og samtidig naturlig adskilt fra stuen. Et tidløst kjøkken med lyse glatte fronter, mørk laminert benkeplate og to rustfrie kummer med benkebeslag. Praktisk med belysning under overskapene ved oppvaskkummen. Kjøkkenet er utstyrt med medfølgende oppvaskmaskin og kjøkkenventilator. Plass til frittstående komfyr og kjøleskap med frysedel (følger i utgangspunktet ikke med, men kan avtales med selger). SOVEROM Leiligheten har et stort, lyst og innbydende soverom som vender ut mot balkongen. God standard med laminat på gulv og lysmalte overflater. På soverommet har du god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt en kontorpult eller kommoder. Rikelig med oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap. BAD/VASKEROM Leiligheten har et lyst og tidløst baderom med mekanisk avtrekk. Baderommet har eldre våtromsbelegg på gulv malt med våtromsmaling i 2021 og eldre vinyltapet på veggene som også ble malt med våtromsmaling i 2021. Moderne baderomsinnredning fra 2021 med skuffer og heldekkende servant, rundt speil og belysning over. Baderommet er også utstyrt med dusjkabinett og gulvmontert toalett. Vaskemaskin som medfølger i salget.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-tv, bredbånd.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass og motorvarmere gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2021, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2041.

  Prisantydning inkl. omkostninger
   1 690 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 690 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 698 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  492687

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1773673

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker/linjehastighet på grunnpakke TV/bredbånd som er inkludert i felleskostnadene.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  44

  Part.obl.nr.
  953883600

  Felleskostnader pr. mnd.
  4215

  Andel fellesgjeld
  259261

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesformue
  23433

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Fagertun Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953883600

  Om borettslaget
  Fagertun Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons- nummer 953883600, og består av 72 andelsleiligheter. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven). Regnskap: Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr. 4 189 594,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. 2 563 661,-. Dette ga et positivt årsresultat i 2021 på kr. 1 218 293,-. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2021 kr. 2 026 798,- og viser borettslagets likviditet. Bygging av garasjer: Det ble på generalforsamlingen i 2022 fremmet ønske/forslag om at det bygges flere garasjer. Styret støttet forslaget, og det ble enstemmig vedtatt at styret kan starte med arbeidet med utredning umiddelbart. Større vedlikehold og rehabilitering: 2013: Ettermontering av heiser. 2011 - 2012: Utvidelse og innglassing av balkongene. 2009: Skiftet varmtsvannsberedere. 2007: Malt uteboder og garasjenalegg. 2006: Bygd forsamlingshus. 2005: Fellesmåling av strøm. 2003: Skiftet vinduer og balkongdører.

  Gebyr forkjøpsrett
  6115

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.769,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til å gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men boligen/andelen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånevilkår og saldoer gjelder per 01.11.2022. Lånenummer: EIKA-152074792 Type: Annuitet Restsaldo: Kr. 22 154 274,- Andel restsaldo: Kr. 259 261,- Andel kapitalkostnader: Kr. 1 541,- Rest løpetid: 20år 11mnd Term. per år: 12 Type rent: Flyt Rente: 3,65% Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  560533

  Dyrehold
  Iht. borettslagets husordensregler er det bare tillatt å holde hund eller katt etter godkjenning fra styret og under forutsetning av at andre andelseiere ikke sjeneres.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg boligblokk (A) i 1982. Det er i denne anmerket mangler i forhold til noe utvendig planering. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for "Sandmoen" fra 1996, eldre reguleringsplan for "Mellom Trysilv. og H. Væringsaasensv." fra 1967 og eldre reguleringsplan for "Mellom Trysilv. og H. Væringsaasensv." fra 1976.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
   1 690 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 690 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 698 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på kr. 35.000,- (inkl. fellesgjeld), kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 0,- per stykk), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev