aktiv-eiendomsmegling
Kjøkkenet ligger i et eget rom i naturlig tilknytning til stuen.
Kjøkkenet ligger i et eget rom i naturlig tilknytning til stuen.

ELVERUM Ivar Skårsets veg 22

Pent og praktisk rekkehus på én flate med solrik sydvestvendt terrasse. Garasje med tilhørende bod.

 • kr 1 990 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1984
 • Soverom1
 • ArealP-rom 56 m²
 • Tomt1 270.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning. I tillegg disponeres en garasje med tilhørende bod på 26m².
Velkommen til Hanstad og Ivar Skårsets veg 22! Pent rekkehus med solrik sydvestvendt terrasse, samt tilhørende garasje og bod på 26m². Rekkehuset har et praktisk innhold på én flate med en romslig stue, separat kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Gjennomgående standard med pen enstavs laminat på gulv, tidløst kjøkken og moderne baderom. Utenfor boligen har du en solrik sydvestvendt terrasse som er perfekt for varme sommerdager. Rekkehuset ligger i et veletablert boligområde på Hanstad, ca. 2,5 km sør for Elverum sentrum. Her bor du med kort avstand til barnehage, skole, dagligvarer med post og holdeplass for bybuss. Området byr også på flere fine turmuligheter og det er nydelige tursti langs Glomma som et yndet sted å spasere, løpe eller sykle.
Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et stort, lyst og fint rom.

Ivar Skårsets veg 22, Innlandet

 • Tomt
  1270.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet på ca. 1 270,7m². Tomten er opparbeidet med gress. og noe busker. Delvis gruset gangareal.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Rekkehuset ligger i et veletablert boligområde på Hanstad, ca. 2,5 km sør for Elverum sentrum. Ca. 200 meter til barnehage og nærbutikk. Eiendommen ligger på nordsiden av Hanstad skole. Butikker, bank og post i butikker i sentrum. Ringbussforbindelse med holdeplass i nærheten. Det er kun 500 meter til Hanstad skole, dagligvarebutikk med post. 3 barnehager innenfor 1,7 km. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud for barn og ungdom med blant annet en populær kunstgressbane på skoleområdet. For deg som er glad i kultur og friluft er veien til Norsk Skogmuseum og Glomma heller ikke lang. Museet har en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året og Elverums nydelige tursti langs Glomma er et yndet sted å spasere, løpe eller sykle. Trenger du å komme deg rundt i byen vår så stopper bybussen flere steder i nærheten av boligen. Denne har forbindelse til sentrum, øvrige bydeler, samt til Terningen Arena og skysstasjonen på Vestad.

  Byggemåte
  Rekkehus - Byggeår: 1984. Støpt plate på mark. Vegger av tre, med stående kledning. Vannbrettbeslag på vinduer. Malt ytterdør og vinduer i tre. Taket er tekket med stålplater. Garasje: Garasje tilhørende leiligheten. Denne er ikke adskilt fra garasje til nabo leilighet. Betonggulv, lettklinker vegg mot leilighet, gips og panel i tak, panel på vegger i bod. Fuktmerker på panel i bod. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Roar Bjølseth. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (vesentlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: * Terrengforhold: Støpt plate på mark, så dette vil sannsynligvis ikke ha noe betydning. * Yttervegger: Ikke påvist lufting av panel. * Vinduer og ytterdører: TG 2 på grunn av alder/slitasje. Stuevindu subber i karm. Ytterdøren tetter ikke, Justeringsbehov. Ytterdøren har løst håndtak. Utføre bedre ventilering av rommet. * Balkonger, verandaer og lignende: Terrassen ligger direkte på bakken, dette vil medføre kortere levealder for terrassen. Etterskru gulvet. * Bad Overflate vegger og himling: Plater har ikke tatt skade av varierende fuge i underkant. Vindu i våtsone blir avgrenset med dusjkabinett. * WC og innvendige vann- og avløpsrør: Renner sakte ned i vask på wc. Ikke tilkoblet vann og avløp på kjøkken. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  * Bad Overflate gulv: Utbedre fuger på bad. Utbedre fallforhold i baderom. * Bad Membran, tettesjiktet og sluk: Synlig membran i sluk. Ingen synlig klemring. Ingen vannlås. Utett løsning rundt inntak hovedvannledning. * Kjøkken: Gulvet bør legges om igjen. Bytte lister og håndtak, så skuffer kan åpnes normalt. Fuge opp igjen mellom benkeplate og vegg. Koble til vann og avløp. * Ventilasjon: Sette inn ventiler i vegger. * Elektrisk anlegg og samsvarserklæring: Samsvarserklæring på nylig utførte arbeider må fremlegges. Ordne ledning til støpsel. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Rekkehus med praktisk innhold på én flate: 1. etasje: Entré, stue, kjøkken, soverom og baderom. I tillegg disponeres en garasje med tilhørende bod på 26m².

  Standard
  Takstmann sin overordnet faglig vurdering av eiendommen: Leiligheten er delvis pusset opp senere år. noe av arbeidet som er utført er av varierende kvalitet. Utvendig fremstår leiligheten som normal fra byggeår. Beskrivelse av standard: VELKOMMEN INN! Du ønskes velkommen inn via et hyggelig inngangsparti med en solrik terrasse. Terrassen har impregnerte terrassebord på gulv og god plass til sittegruppe etter eget ønske og behov. Terrassen vender mot sydvest som sørger for gode solforhold. ENTRÉ Når du entrer boligen kommer du inn i en praktisk entré med plass til sko og oppheng av yttertøy. Entréen har mørke fliser på gulv og lysmalte overflater. STUE Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et stort, lyst og fint rom. God standard med pen enstavs laminat på gulv og lysmalte overflater. I stuen har du plass til både sofagruppe med salongbord og et spisebord. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i et eget rom i naturlig tilknytning til stuen. Lys og tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Innredningen har hvite glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Praktisk med flisplate i benkeryggen og belysning under overskapene. Plass til frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. SOVEROM Boligen har et lyst og innbydende soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Soverommet har god standard med pen enstavs laminat på gulv og lysmalte overflater. BADEROM Boligen har et lyst og moderne baderom med fuktstyrt vifte. Baderommet har mørke fliser på gulv, lyse baderomsplater på veggene og et lite vindu som slipper inn deilig dagslys. Moderne baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant, speil med integrert belysning over. Baderommet er også utstyrt med dusjkabinett, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Boligen disponeres en garasje med tilhørende bod på 26m².

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert den 16.03.2005. Ved kontroll ble det gitt følgende pålegg om utbedringer: 1. Bad/vaskerom: Stikkontakt for vaskemaskin manglet jordforbindelse, måler 67 V mellom vannrør og jording. 2. Hallen: Bryter for varmekabel på bad manglet deksel. 3. Soverom: Bryter for vifte i tak var ikke betryggende festet. 4. Soverom: Kabelen var ikke betryggende festet. 5. Ute: Utelampe blunker når utgangsdøra lukkes igjen. Neste kontroll kan forventes i 2025.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 9 030,50,- for 2023. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): * Vann arealberegnet (grunnlag: 57 kvm): Kr. 1 892,- * Kloakk arealberegnet (grunnlag: 57 kvm): Kr. 2 752,- * Renovasjon: Kr. 4 386,50,-   Det er ikke registrert vannmåler på adressen og gebyrene avregnes etter areal. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen. Eiendomsskatten faktureres kvartalsvis av kommunen. Skattesatsen er 3,88 promille av beregningsgrunnlaget for 2023. Elverum kommunestyre har den 15. desember 2022 vedtatt at kommunen i 2023 skal bruke Skatteetatens formuesgrunnlag (der dette finnes) som beregningsgrunnlag for utregning av eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen: *. Seksjonering, tinglyst den 13.01.2023 - Dokumentnr: 44854. Opprettet seksjoner: Snr: 3. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 56/291. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for Ivar Skårsets veg 18, 22, 24 i 1983. Det er i denne anmerket mangler i forhold til røykvarslere og fullføring av brannvegg mot byggetrinn 2. Det er ikke mottatt brukstillatelse eller ferdigattest for garasjer. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger fra 1983 er det registrert 3 boenheter. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for leilighetsbygget til 4 boenheter. Bygget er derfor ikke godkjent for varig opphold, men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport. Det foreligger ikke byggesøknad, midlertidig brukstilatelse eller ferdigattest for bygget sånn det fremstår i dag. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for "Ivar Skårsets veg 16" fra 2014 hvor 84 av eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes også av eldre reguleringsplan for "Hanstad" fra 1975. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  62792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på kr 50.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedsføring og foto (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev