aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hanstad og Johan Falkbergets veg 65 D!
Velkommen til Hanstad og Johan Falkbergets veg 65 D!

ELVERUM Johan Falkbergets veg 65D

Ny 3-romsleilighet i 2. etasje. Attraktivt boligområde på Hanstad nær butikker, skole og barnehage.

 • kr 2 350 000
 • BRA 50 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 350 000
 • Omkostningerkr 21 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 371 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 50 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt3 154.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 750,- (Dokumentavgift)   21 792,- (Omkostninger totalt)   2 371 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Her kan vi presentere en helt ny og ubrukt leilighet i 2. etasje fra 2022 med tilhørende garasje og sportsbod! Leiligheten har gjennomgående bra standard på materialvalg og har i tillegg et moderne preg. Leiligheten har fine kvaliteter med blant annet vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Beliggenheten passer godt for store og små med nærhet til både skole og Elverum sentrum. Legg spesielt merke til dette: -Vannbåren gulvvarme -Balansert ventilasjon -2 soverom -Veranda -Carport

Johan Falkbergets veg 65D, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  2. Etasje
  Bruksareal
  2. etasje: 50 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 50 kvm 50 m². Gang, bad/vaskerom, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.  Tomt
  3154.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt. I følge matrikkelutskrift er prosjekttomten registrert med et beregnet areal på 3154,9 m² og et oppgitt areal på 3000 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslova § 3-3) kan derfor ikke påberopes. Utomhusarealene er pent opparbeidet med asfalte internveger og parkeringsplasser. Egen lekeplass for sameiet. Felles bygg for carporter og boder. Gressplenens utvikling er avhengig av stell og vedlikehold (besørges av sameiet). Selger står derfor ikke ansvarlig for hvordan plenen gror til. Intern lekeplass med sandkasse og sittegruppe. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/ sameievedtekter og eventuelle fremtidige fastsatte ordensregler.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sentralt i bydelen Hanstad med kort gangveg til barne- og ungdomsskole, barnehager, samt dagligvarebutikk med post. Like ved leiligheten er det turstier som tar deg opp i Svartholtet med turstier og skiløyper som strekker seg rundt i et stort nettverk i skogen. Området er familievennlig og har bybussforbindelse som stopper like ved. Det er ca. 2,5 km til Elverum sentrum hvor man finner det meste av servicetilbud, samt byliv med kjøpesentre, forretninger, caféer, restauranter, kino, bibliotek, idrettshaller mm. I nærområdet er det flere barnehager med gangavstand fra boligen og innen kort rekkevidde ligger også Hanstad barne- og ungdomsskole. På skoleområdet er det fine lekeområder med både kunstgressbaner og skatepark. Like ved skolen ligger også nærmeste dagligvarebutikk med post i butikk. Fra eiendommen er det også kort veg ned til Glomma med fiske- og bademuligheter. Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet er en liten gåtur unna og her finner du fine turområder. Museene arrangerer en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året for familien hvor den mest kjente er Jakt- og fiskedagene i august. Det stopper bybuss like ved leilighetene og denne fører deg til de øvrige bydeler, samt til Skysstasjonen og Terningen Arena.

  Byggemåte
  Leilighetsbygget er fundamentert med Jackon ringmur med såleblokk eller annen konstruksjon av betong. Gulv med 30 cm isolering og 8 cm gulvstøp. Radonsperre med tettedetaljer. Bygg for boder fundamentert med kantforsterket betongplate. Garasjebygg fundamentert med betong ringmur og levert med gulv av asfalt. Yttertak konstrueres med takbjelker. Himling i leilighetsbygg er isolert med 30 cm isolasjon mot yttertak og kledd innvendig med gipsplater. Etasjeskiller med trebjelkelag. Yttervegger er levert med liggende dobbelfals trepanel, 25 cm Glava isolasjon (i leilighetsbygg). Utvendig panel leveres fabrikkgrunnet med ett toppstrøk i eggehvit farge (bør rebehandles/påføres ytterligere ett strøk innen ett år). Vinduer leveres som åpningsvindu eller faste vinduer, med 3-lags glass. Boligen basert på TEK17.

  Innhold
  2. etasje: Gang, bad/vaskerom, åpen stue- og kjøkkenløsning og to soverom. Utvendig sportsbod på 5 m². Carport.

  Standard
  VELKOMMEN Leiligheten har gjennomgående materialvalg med hvitmalt gips på vegger og trestavs parkett gulv. Det er vannbåren varme i gulvene. STUE OG KJØKKEN Åpen stue- og kjøkkenløsning med store sørvestvendte vindusflater som gir et lyst og luftig rom. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og enkel hvitevarepakke fra Electrolux, klar til bruk. Veranda med adkomst fra stue gir et koselig uterom som er solrikt og gir fint utsyn over fellesarealene. BAD/VASKEROM Badet har flislagt gulv i en moderne gråfarge og hvite fliser på vegg. Rommet har veggmontert toalett, dusjhjørne i buet form og 90 cm baderomsinnredning. Opplegg for vaskemaskin. SOVEROM Leiligheten har to lyse soverom med garderobeskap.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har én biloppstillingsplass i felles carportanlegg. Det er ellers opparbeidet fire biloppstillingsplasser ved garasjeanlegget, én HC-plass mellom bygg 65 og 63 samt én HC-plass utenfor bygg 59.

  Diverse
  Det leveres opplegg (tomrørsanlegg) for internett og TV. Det må påregnes etablerings-/tilkoblingskostnader samt abonnement etter eget ønske/behov. Utvendig bod (sportsbod) egner seg ikke til å lagre klær, pappesker og lignende.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 750,- (Dokumentavgift)   21 792,- (Omkostninger totalt)   2 371 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er avgift for vann og avløp, renovasjon og eiendomsskatt: For vann og avløp betales dette (forutsatt arealberegnet) med ca. kr 22,- pr. m² for vann og ca. kr 32,- pr. m² for avløp, dvs. henholdsvis kr 1.078,- og kr 1.568,-. Det er etablert Molokk-anlegg. Renovasjonsavgift er ikke kjent. Det foreliger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av leilighetenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leiligheten benyttes som primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter å ta kontakt med skattemyndighetene.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/12

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Månedlig felleskostnader er stipulert til ca kr 1 500,- per leilighet. Budsjetterte felleskostnader vil da inkludere felles bygningsforsikring, plenklipping, avsetning for vedlikehold, samt strøing og brøyting av gårdsplass og adkomstveg. Det gjøres oppmerksom på at ovennevnte felleskostnader kun er stipulert og satt som et forslag. Endelige felleskostnader vil bli fastsatt av sameiet og sameiet kan også vedta at andre avgifter/kostnader/felles tjenester skal inngå i felleskostnadene. I henhold til vedlagte vedtekter skal felleskostnader i utgangspunktet fordeles likt mellom seksjonene, så langt dette er hensiktsmessig og naturlig. I protokollen fra stiftelsesmøtet står det følgende: "For at eierseksjonssameiet skal få bygget opp litt startkapital fort, anbefales det at man legger opp til utfakturering av et beløp tilsvarende tre måneder med felleskostnader for første innbetaling." Det må derfor påregnes en ekstra innbetaling.

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Johan Falkbergets veg 59, 63 og 65 (org.nr. 929624602), bestående av totalt 12 eierseksjoner. Det er ikke engasjert noen forretningsfører for eierseksjonssameiet. Årsmøtet kan med vanlig flertall beslutte at eierseksjonssameiet skal ha/engasjere en forretningsfører. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter (følger vedlagt), samt innkalling og protokoll fra stiftelsesmøtet 15.06.2022 som fås ved henvendelse til megler. Budsjett er ikke utarbeidet enda. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Dyrehold
  Sameiermøtet vil kunne fastsette vanlige ordensregler for sameiet. Det foreligger per dags dato ingen bestemmelser om dyrehold. Det gjøres likevel oppmerksom på at slike type boformer ikke er egnet til utstrakt dyrehold.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/34/67/3: 21.11.1942 - Dokumentnr: 3132 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3420 Gnr:34 Bnr:67 Gjelder denne registerenheten med flere 04.03.1969 - Dokumentnr: 1064 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:3420 Gnr:34 Bnr:67 Gjelder denne registerenheten med flere 16.05.2012 - Dokumentnr: 385274 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3420 Gnr:34 Bnr:67 Gjelder denne registerenheten med flere 18.05.2018 - Dokumentnr: 777230 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/12

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for 3 stk. 4-mannsboliger, garasjer, boder, støyvoll og molok i 2022.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene. Adkomst fra kommunal veg over/via gnr. 207, bnr. 24 (det er ikke registrert noe hjemmelshaver på denne eiendommen). Det må uansett påregnes deltakelse i drift og vedlikehold av nevnte adkomstvei samt felles gårdsplass.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Bjørk (2015), planid. 2014006. Planen er bakgrunn for byggets utforming og arealet er regulert til boligformål, lekeplass og renovasjonsanlegg (innenfor reguleringsområdet). Tomten ligger også innenfor kommunedelplan for Elverum kommune. Selve eiendommen og områdene øst for RV2 er avsatt til boligformål. Området vest for RV2 er avsatt til LNF-område der landbruk er dominerende.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 750,- (Dokumentavgift)   21 792,- (Omkostninger totalt)   2 371 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  21792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev