aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Søbakken og Linneavegen 37!

ELVERUM Linneavegen 37

Fint rekkehus med egen hage og garasje. Ledig for overtakelse.

 • kr 1 550 000
 • BRA 64 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 550 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 180 194
 • EierformAndel
 • Byggeår1 975
 • Soverom1
 • ArealP-rom 56 m²
 • Andel fellesgjeldkr 621 262
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt27 942 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 •  1 550 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 550 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 558 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vertikaldelt tomannsbolig med innhold over ett plan.

Linneavegen 37, Innlandet

 • Tomt
  27942m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget på ca. 27 942 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Boligen disponerer egen terrasse og liten hagedel.

  Beliggenhet
  Boligen har en fin beliggenhet i et populært og familievennlig borettslag på Søbakken. Veletablert boligfelt med leiligheter og tomannsboliger. Solrik beliggenhet, bolig med utearealer og terrasse orientert mot sør. Fra boligen er det ca. 3 km til sentrum hvor du finner byfasiliteter som kjøpesentre, kafeer, restauranter, forretninger, kino, sykehus, idrettshaller og alle øvrige servicetilbud. Rett ved fellestomten er det fine friareal og skogområder for tur og trening. I kort gangveg unna hjemmet finner du Glomma med bade- og fiskemuligheter, samt barneskole og dagligvarebutikk med post i butikk. Ønsker du å benytte deg av bybussen så stopper den i nærheten av borettslaget. Barneskolen ligger nær Sagtjernet hvor det er en populær badeplass med lekeområder og fine turstier. Det er flere barnehager i bydelen og med gang- og sykkelsti langs hovedveien kommer du enkelt til daglige gjøremål i sentrum, videre til skysstasjonen på Vestad og til Terningen Arena med høgskole og idrettsanlegg. Bymarka i Stavåsen ligger like ved og er kjent for sine gode tur- og treningsmuligheter gjennom hele året. Her er det flotte sykkel- og løpestier på sommerhalvåret som bl.a. tar deg opp til Stavåsdammen med badeplass og friområder. I Stavåsen er det også lysløype på vinterstid.

  Byggemåte
  Del av tomannsbolig - Byggeår: 1975. Byggegrunn antatt med breelvavsetning. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Takrennevann føres ut på terreng. Støpt plate på mark og støpt ringmur. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Takflatene er tekket med takpapp. Antatt fra byggeåret. Taket er besiktiget fra bakkeplan. Beslått luftehatt for avtrekkskanaler. Metalltakrenner og nedløp. Vannbrettbeslag på vinduer. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon. Sperretakkonstruksjon. Lufting ved raft. Lukket og kledd takkonstruksjon. Ikke etablert luke til loft/takkonstruksjon. Kun deler er besiktiget. Overbygget takkonstruksjon over inngang. Sperretakkonstruksjon. Vinduer med 3 lags isolerglass. Vinduene ble skiftet i 2000. Malt ytterdør med glassfelt fra 1995. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 1992. Adkomst til terrasse fra stue. Impregnerte gulvkonstruksjoner. Utført med impregnert gulv, beiset- malt rekkverk og levegger. Areal på ca. 17 m² ved stue. Platting ved inngang. Ved kartsider fra NGU angitt at eiendommen ligger i område med moderat til lav radonaktivitet. Ukjent om det er foretatt radonmålinger. Utvendig bod: Støpt gulv. Oppført i bindingsverk, uisolert. Overflater med panel. Sperretakkonstruksjon. Bordet undertak. Plassbygget ytterdør. Lys. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig > Taktekking. Utvendig > Nedløp og beslag. Utvendig > Veggkonstruksjon. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Innvendig > Andre innvendige forhold. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Innvendig > Radon. Innvendig > Innvendige dører. Vårom > Sanitærutstyr og innnredning > Bad/vaskerom. Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse: Rør og varmekabel bad Arbeid utført av: Rasch Rørlegger , 989433830 , Elverum Elektro V/Kent Inge Nilsen 2.1: Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja. Beskrivelse: Nytt sluk , varmekabel lagt på eksisterende betongsåle med påstøp og avretting. Arbeid godkjent ifb. oppgradering av alle bad i borettslaget vinter/vår 2022 4: Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Oppgradering av VVS i regi av Borettslaget Arbeid utført av: Utført i regi av Borettslaget vinter/vår 2022 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Varmekabel bad Arbeid utført av: Elverum Elektro 11.1: Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Ja.

  Innhold
  1. etasje: Vindfang, gang, stue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom, bad/vaskerom og bod. Utvendig bod på ca. 4m² ved inngangspartiet. I tillegg disponeres en garasjeplass på ca. 25m² i felles garasjeanlegg. Areal Totalt: BRA 64 m² / P-rom 56 m². 1. etasje: BRA 60 m² / P-rom 56 m². Utvendig bod: BRA 4 m² / P-rom 0 m². Følgende rom inngår i primærareal: 1. etasje: Vindfang, gang, soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken. Følgende rom inngår i sekundærareal: 1. etasje: Teknisk rom. Utvendig bod: Bod. Garasje: Totalt: BRA 25 m² / P-rom 0 m².

  Standard
  Del av tomannsbolig fra 1975 med normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon. Bygget er jevnlig vedlikeholdt. For øvrige beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser. Velkommen inn! Du ønskes velkommen hjem ved et hyggelig overbygget inngangsparti. Her har du tilgang til en utvendig bod på ca. 4m² med god oppbevaringsplass. Når du entrer boligen kommer du inn i et praktisk vindfang med adkomst til teknisk rom/bod. Videre kommer du inn til en lys og innbydende gang med plass til sko og yttertøy. Gangen har lys laminat på gulv, panel på veggene malt i 2016 og downlights i himlingen. Stue Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et stort, lyst og fint rom. God standard med lys laminat på gulv og panel på veggene malt i 2016. Stuen er romslig med god plass til både sofagruppe med salongbord, mediemøblement og et spisebord i tilknytning til kjøkkenet. De store vindusflatene ut mot terrassen sørger for rikelig med naturlig lys. Alle vinduene i boligen var nye i 2000. Lysinnslippet sammen med den ekstra gode takhøyden, bidrar til en god og luftig romfølelse. Terrasse Fra stuen har du utgang til en flott og solrik sydvendt terrasse på ca. 17m². Terrassen har impregnerte terrassebord på gulv og beiset- malt rekkverk og levegger. Beliggenheten mot syd sørger for gode solforhold på sommerstid. Fra terrassen har du også videre adkomst til borettslagets pent opparbeidede og grønne fellesarealer. Dette er uten tvil en fin plass for lange og late sommerdager! Kjøkken Kjøkkenet ligger i en fin delvis åpen løsning med spisestuen, adskilt og samtidig åpent og sosialt. Kjøkkeninnredningen har lyse profilerte fronter og benkeplater av laminat og benkebeslag med nedfelt oppvaskkum. Praktisk med lyse fliser i benkeryggen og belysning under overskapene. Montert lekkasjestopper under kjøkkenbenk. På kjøkkenet har du plass til frittstående hvitevarer som komfyr og kjøleskap med frysedel. Frittstående hvitevarer følger i utgangspunktet ikke (kan avtales med selger). Soverom Boligen har et lyst og luftig soverom. Soverommet har lunt teppe på gulv og lysmalt panel på veggene. Også her har du ekstra god takhøyde som bidrar til en luftig romfølelse. På soverommet har du god plass til en dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt en kontorpult eller kommoder. God oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap. Baderom Boligen har et lyst og innbydende baderom med nyere overflater, installasjoner og komponenter fra 2016. Baderommet har våtromsbelegg på gulv i nydelig mønster, våtromsplater på veggene og downlights i himlingen. Elektrisk styrt vifte. Moderne baderomsinnredning fra 2016 med skuffer og heldekkende servant, speilskap med integrert belysning over og ekstra vegghengt høyskap. Baderommet er også utstyrt med dusjkabinett og vegghengt toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over om ønskelig.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-tv og bredbånd.

  Parkering
  Tilhørende garasje i felles garasjeanlegg. Forøvrig gjesteparkering med biloppstillingsplasser på fellestomten.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert den 17.11.2015, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2035. Iht. opplysninger fra brann- og feiervesen ble tilsyn sist utført den 05.06.2012, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
   1 550 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 550 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 558 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på baderom.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  435831

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  1568990

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker/linjehastighet på kabel-TV/bredbånd.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  37

  Part.obl.nr.
  954462323

  Andel fellesgjeld
  621262

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-09-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue per dato
  2022-09-30T22:00:00Z

  Borettslaget
  Strandmoen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954462323

  Om borettslaget
  AL Strandmoen borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 954 462 323, og består av 48 andelsleiligheter. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for andelseierne kan bli endret som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Generalforsamlinger avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven). Regnskap Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr. 2 735 873,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. 11 095 205,-. Dette ga et negativt årsresultat i 2021 på kr. -8 584 491,-. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr. -111 482,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Negativ likviditet skyldes leverandørgjeld som forfaller i 2022. Større vedlikehold og rehabilitering: 2019 - 2019: Skifte av levegger og rekkverk. 2015 - 2015: Nye garasjer til alle andelseierne. 2012 - 2012: Utvendig maling. 2010 - 2011: Rehab. og asfaltering av området i brl. 2010 - 2011: Nye motorvarmere. 2007 - 2008: Etterisolering av tak 3- og 4-roms leil. 2000 - 2000: Utskifting av vinduer. Kabel-tv opplegg. 2000 - 2001: Komplett etterisolering av alle fasader. 2000 - 2000: Ny utvending kledning, samt utvendig behandling av alt treverk. 1997 - 1997: Oppført 5 nye garasjer. 1996 - 1996: Skiftet entrédører.

  Gebyr forkjøpsrett
  6115

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  7290863

  Dyrehold
  Iht. borettslagets husordensregler er det bare tillatt å holde hund etter godkjenning fra styret og under forutsetning av at andre andelseiere ikke sjeneres. Det er ikke tillatt å bygge spesielle hundegårder. Det er tillatt å holde katt forutsatt at andre andelseiere ikke sjeneres. Hannkatter bør kastreres.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen. På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende: * Fellesobl. for bor.innsk., tinglyst den 10.05.1977, dagboknummer 2971. Beløp: NOK 1.620.000. Panthaver: Elverum Boligbyggelag Al. Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen. * Erklæring/avtale, tinglyst den 07.12.1981, dagboknummer 7063. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Rettighetshaver: ELVERUM E-VERK. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. * Pantedokument, tinglyst den 28.09.2021, dagboknummer 1202242. Beløp: NOK 35.500.000. Panthaver: OBOS-BANKEN AS.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg boligbygg i 1975. Det er i denne anmerket mangler i forhold til noe utvendig planering. Det er kun mottatt byggetegninger på 3- og 4-roms leiligheter. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei via felles privat vegsystem. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Borettslaget har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Strandmoen, fra 1972. Reguleringsformål for eiendommen er område for boliger med tilhørende anlegg. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Elverum byområde, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende boligbebyggelse. Området nord for borettslagets eiendom er regulert til LNF-område med hensynsone landbruk.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på, at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
   1 550 000,00 (Prisantydning) 0,00 (Andel av fellesgjeld)   1 550 000,00 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 558 932,00 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev