aktiv-eiendomsmegling
Solgt

ELVERUM Mogopvegen 9B

Flott enebolig fra 2016 med dobbelgarasje. Vannbåren gulvvarme, 2 bad, 2 stuer.

 • kr 4 990 000
 • BRA 174 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 170 m²
 • Tomt539 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  141 792 (Omkostninger totalt)

  5 131 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Her kan vi presentere en flott enebolig med dobbelgarasje fra 2016. Eneboligen har god standard med blant annet bad og stue i hver etasje, eget vaskerom, sentralstøvsuger, vannbåren gulvvarme med termostater i hvert rom, samt balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Videre har eiendommen terrasse på tre sider av boligen. Området er attraktivt og familievennlig med kort avstand til barneskole, barnehager, populær badeplass, samt turstier og lysløype. Merk deg dette: - 3 Soverom - 2 Bad og 2 stuer - Eget vaskerom - Vannbåren gulvvarme - Sentralstøvsuger - Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner - Terrasse - Dobbelgarasje

Mogopvegen 9B, Innlandet

 • Tomt
  539m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 539 m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og parkering, plen og diverse beplantning. Tomten er delvis innhegnet med gjerde og hekk. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i populært boligområde på Søbakken med kort radius til alt du trenger i hverdagen din. Området er attraktivt og familievennlig med kort avstand til dagligvarebutikk med post, barneskole, barnehager og til Sagtjernet med friområder og en populær badeplass som yrer av liv på sommerstid. Like ved eiendommen starter et godt utbygd gang- og sykkelstinett som fører deg til Elverum sentrum og øvrige bydeler. Sentrumsområdet er kun ca. 2,5 km fra eiendommen og kan friste med byfasiliteter som kjøpesentre, cafeer, restauranter, parker og alle servicetilbud. Like ved eiendommen stopper bybussen og denne har forbindelse til skysstasjonen på Vestad, øvrige bydeler og Terningen Arena med høgskole og idrettsanlegg. Beliggenheten rett ved bymarka i Stavåsen gir ypperlige tur- og treningsmuligheter i skog og utmark. Her er det fine skogstier som tar deg rundt i et stort nettverk. Herfra kan du ta deg en tur opp til Stavåsdammen hvor det er både bademuligheter og fine friområder. Elverumstrimmen arrangeres på sommerhalvåret og er et populært løp for både små og store. På vinterstid byr Stavåsen på lysløype og ved skistadion er det stor aktivitet for barn og unge med skilek, aking og trening. I kort gangavstand fra boligen ligger det flere fotballbaner/skøytebane og ved Søbakken barneskole er det en populær kunstgressbane

  Byggemåte
  Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Boligyttervegger i bindingsverk, antatt isolert med 250 mm mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Kledningen er sist overflatebehandlet med to strøk i 2021. Valmtakkonstruksjon. Antatt utført med fabrikkerte w-takstoler. Lukket og kledd takkonstruksjon. Takflatene er tekket med betongtakstein. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Innhent dokumentasjon, om mulig. Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Innhent dokumentasjon, om mulig. Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom/teknisk rom: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Innhent dokumentasjon, om mulig. Elektrisk anlegg: Elskap med automatsikringer, montert på vegg i entré. Skjult ledningsnett. Tre-faset elektrisk anlegg. Fremlagt samsvarserklæring fra byggeåret. Innfelt downlight i himling. Tilstandsgrad satt ut fra manglende kursfortegnelse. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Vinduer: Behov for justering av vinduer i 2.etasje. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Konstruksjonene har skjevheter. Lokal utbedring må utføres. Overflater vegger og himling > Bad: Vindu i våtsonen. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Vindu må fuktbeskyttes for å lukke avviket. Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er påvist fuktskjolder på skuff ved kum. Mangler silikon i overgang benkeplate/benkerygg. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Terrengforhold: Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan. Ganske flatt terreng inn til boligen, bør være noe fall fra grunnmur/ huset. Anbefalt fall på terreng er 1:50 fra grunnmur. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Det bør foretas terrengjusteringer. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: - Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  1. etg: Hall, bad, vaskerom, samt kjøkken/spisestue/stue. 2. etg: Loftsstue/trappegang, bad, bod, mellomgang og 3 soverom. Dobbelgarasje.

  Standard
  VELKOMMEN Eiendommen har gruset innkjøring og parkering. Inngangspartiet er overbygd og fører til hall med takhøy skyvedørsgarderobe med speildører. Boligen har gjennomgående likt materialvalg; Gulvflatene har fliser eller laminat, vegger med malte plater eller malte MDF-veggplater, samt himlinger med folierte takessplater. STUE Stue, spisestue og kjøkken i åpen vinkel-løsning med dobbeldør ut til terrasse og hage. Rommet varmes opp med peisovn og væske/vann varmepumpe. Det er vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje med termostater i hvert rom. KJØKKEN/SPISESTUE E-poq kjøkkeninnredning med takhøye overskap, del med glassdører, laminert benkeplate og del med kitchenboard over kjøkkenbenk. Innredningen har godt med skapplass og har i tillegg integrert koketopp, microbølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er montert komfyrvakt over koketopp og lekkasjestopper under kjøkkenbenk. Fra kjøkkenet er det adkomst til vaskerommet. BAD OG VASKEROM Boligen har bad i hver etasje. Begge badene har servant, dusj med glassdører og vegghengt toalett, samt fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Badet i 2. etasje har i tillegg badekar. Eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og skyllekar. Vaskerommet har også utvendig adkomst. Alle rommene har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. SOVEROM Boligen har tre soverom som alle ligger i 2. etasje. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje med motorisert leddport, samt mulighet for biloppstilling på tomten.

  Diverse
  Feiing og tilsyn ble utført siste gang 20. april 2022, uten pålegg om utbedringer. Følgende ildsted er registrert på eiendommen: Heat & glo curve 100. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Det er ikke foretatt rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget, da boligen ble bygget i 2016. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2036. Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  141 792 (Omkostninger totalt)

  5 131 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme i 1. etasje og på bad i 2. etasje med termostater i hvert rom, peisovn og væske/vann varmepumpe i stue i 1. etasje, og for øvrig elektriske panelovner. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  24056

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 24.056,-. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr (arealberegnet). Renovasjon utgjør kr 3.988,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig: kr 1.415.165,- Som sekundærbolig: kr 5.094.593,-

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, abonnement til tv/internett og eventuelt videreføring av brann- og tyverialarm tilkoblet Verisure.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/24/352: 29.05.2015 - Dokumentnr: 469203 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3420 Gnr:24 Bnr:135
  01.01.2020 - Dokumentnr: 86082 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0427 Gnr:24 Bnr:352


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligen i 2016. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for boligen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk. Dog er terrassen ikke tegnet inn i de godkjente byggetegningene. Det er ikke mottatt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for garasjen. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er ikke mottatt byggetegninger. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt garasjen og terrassen er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene. Deler av adkomstvegen går over naboeiendommen. Det er ikke kjent med at det er opprettet eller tinglyst avtale om veirett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplanene Søbakken, fra 1967, og Seljevegen, fra 1994. Reguleringsformål for eiendommen er bolig. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Elverum byområde (Byplan 2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  141 792 (Omkostninger totalt)

  5 131 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev