aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade

Lys og fin 3-roms leilighet i 2. etasje! Sentral beliggenhet i bydelen med bymarka like ved.

 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER63 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 253 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 013
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 60 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT6 701 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  51 500,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  63 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 253 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Vi har gleden av å presentere denne lyse og fine tre-roms leiligheten med sentral beliggenhet på Søbakken! Leiligheten ligger i 2. etasje og har gode kvaliteter som gjør at du kan flytte rett inn. Like ved boligen starter bymarka i Stavåsen, og det er ikke langt ned til Vesletjernet og Sagtjernet. Du bor også i nærheten av en stor Rema 1000 og Kiwi butikk, Søbakken og Ydalir barneskole, samt flere barnehager. Fra eiendommen er det ca. 2 km til Elverum sentrum og sentrumsområdene byr på alle byfasiliteter og servicetilbud.

Merk deg dette:
Pen leilighet
2 soverom
Balkong
Utvendig bod
Carport

Leiligheten inneholder:
Entré, vaskerom, bad, 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
Utvendig bod. Carport.
Gang

Røsslyngvegen 7 C, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Fellesområdet har asfaltert innkjøring og parkering. Trapp opp til 2. etasje med overbygd inngangsparti tilknytttet bod. Leilighetens entré har lysmalte veggplater og vinylbelegg på gulv, som er gjennomgående i leiligheten. Herfra er det adkomst til vaskerom, bad og 2 soverom, samt åpen løsning mot kjøkken/stue.

  ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter på over- og underskap og laminert benkeplate. Glassplate i benkerygg over kum og stekeovn.
  Innredningen har nisje for oppvaskmaskin og komfyr med ventilator over, samt plass til kjøleskap.

  Åpen løsning mot stue med plass til sofakrok. Vinduer slipper dagslyset fint inn i rommet. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong. Her ute er det plass for sittegruppe og grill.

  BAD & VASKEROM
  Leilighetens bad har våtromsbelegg på gulv og flislagte vegger. Varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med servant på underskap og speil med skap og belysning over. Dusjnisje med innfellbare glassvegger og gulvstående toalett.

  Separat vaskerom/teknisk rom med gulvbelegg og mdf-plater på vegger. Her er det opplegg for vaskemaskin.

  SOVEROM
  Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet med stort garderobeskap.
 • Eiendommen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig område med kun en kort spasertur til alt du trenger. Her bor du i nærheten av en stor Rema 1000- og Kiwibutikk, Søbakken og Ydalir barneskole, samt flere barnehager. Fra leiligheten er det kort vei til Vesletjernet med både badeplass og friområder. I tillegg er det kort veg til Sagtjernet med badeplass og fine lekeareal for barn og unge. Eiendommen har nærmest umiddelbar nærhet til bymarka i Stavåsen, hvor det er flotte tur- og sykkelstier på sommerstid i tillegg til oppkjørte skiløyper på vinteren.

  Er du glad i ski og trening så vil skogen i Stavåsen by på myke turstier på sommerstid og oppkjørte skiløyper på vinteren i et stort og variert nettverk. Den mest populære turen går opp til Stavåsdammen hvor det er bademuligheter og fine friareal på sommerhalvåret. I tillegg arrangeres Elverumstrimmen ved skistadion i Stavåsen på sommerhalvåret - dette er godt tilrettelagt for både barn, unge, deg som vil teste formen og for deg som ønsker en sosial spasertur. Området har i tillegg godt med friareal og lekeområder med bla. fotballbane/skøytebane på Fylken og en populær kunstgressbane på barneskolen. Bybussen stopper like ved leiligheten og har videre forbindelse til skysstasjonen og Terningen Arena med både høgskole og idrettsanlegg.

  Fra leiligheten er det ca. 2 km til Elverum sentrum og her finner du alle byfasiliteter og servicetilbud. Bydelen har et godt nettverk av gang- og sykkelstier som vil ta deg trygt rundt i byen vår.
 • Byggegrunn antatt med sandmasser. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt utført med lecaplank i etasjeskille. Gulvflater med vinylbelegg. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med stående panel. Overflater med malte MDF-veggplater. Himlinger med folierte takessplater. Pulttakkonstruksjon. Takflatene er tekket med takpapp.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Ukjent vedr snøfangere eller takstige.
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Overflatebehandlinger med slitasje og avflassinger.
  Andre utvendige forhold: Det er IKKE utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Manglende dokumentasjon for tilstand, vedlikehold etc for fellesarealer.
  Overflater: Løsnet gulvbelegg foran terrassedør.
  Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad. Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Ukjent om det er foretatt radonmålinger ved bygget eller i området.
  Pipe og ildsted: Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Det er påvist andre avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Manglende feieluke på røykgassrør mellom ovn/pipe. Vedovn montert nærmere enn 30 cm fra brennbart materiale.
  Overflater på bad: Flat og lav dørterskel uten fuging mot terskel på baderomsside, usikker lekkasjesikring.
  Vegger og himling på vaskerom: Utenpåliggende beleggsoppbrett.
  Vannledninger: Stoppekran ikke merket.
  Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  Ventilasjon: Ukjent vedr service av ventilasjonsanlegget. Et ventilasjonsaggregat har en forventet levetid på omtrent 25 år.
  Varmtvannstank: Bereder tilkoblet veggstikk. Krav til bereder med fast montering og sikkerhetsbryter for varig last f.o.m 2 kW kom i 2010. Nytt krav til installasjon f.o.m 1,5 KW kom i januar 2014, med iverksettelse juni 2014.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 2.etg: Bra 60/P-rom 60 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  2.etg: Entré/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Sentralstøvsuger.
  -Tilkoblet fibernett.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med elvarme og vedfyring. Varmekabler i baderomsgulv.
 • Felles eiertomt for sameiet på ca. 6 701 m².

  Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. I tillegg er det tilrettelagt for lekeområde.

  I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 6701,5 m² og et oppgitt areal på 2305 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Tilhørende carport, samt gjesteparkering.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett frem til fellestomten. Adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal. Tilknyttet kommunale ledninger via felles privat fordelingsnett.
 • Forretningsfører: Smart Regnskap AS
  Styerleder: Liz Yvonne Rønning
 • Eierseksjonen hører til Røsslyngvegen Boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning mottatt av styreleder. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Dyrehold er tillatt.
 • 4-mannsboligen er forsikret med fellespolise. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 596 660 per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 147 977 per 31.12.2020.
 • Per 13.04.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1 221,-. I disse inngår brøyting, strøing, gressklipping, bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold og gebyr til forretningsfører.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 10 229,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 5 815,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker.
  Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for 4-mannsboligen i 2013.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget er ikke kontrollert etter byggeår. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2034.

  Det er ukjent når feiing og tilsyn sist gang ble utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 975266-1/200, tinglyst den 23.11.2011. Gjelder "Seksjonering".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Prestmyrbakken 1 - plan 2/2009, fra 2010. Reguleringsformål for eiendommen er rekkefølgebestemmelser, fellesbestemmelser, byggeområder og hensynssoner. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.
 • Gnr. 90 Bnr. 183 Snr. 17 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Skifte av sikring og lysbryter.
  -Boligen har vært utleid etter at eier bodde der.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 40.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Carl Erik Bjørgemoen
Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev