aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Søbakken og Solbærvegen 6 A!
Velkommen til Søbakken og Solbærvegen 6 A!

ELVERUM Solbærvegen 6 A

Lys, pen og innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2018. Stor solrik terrasse og inngjerdet hage. Garasje

 • kr 3 200 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 97 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 297 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom3
 • ArealP-rom 96 m²
 • Tomt2 271 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Lys og pen halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2018. Boligen har en familievennlig planløsning over to plan med bla. 2 stuer, 3 soverom og et ekstra toalettrom i tillegg til baderom. Gjennomgående god standard fra 2018 med parkett på gulv, lyse panelplater på veggene og skjult elektrisk anlegg. Stor og solrik terrasse mot sydvest og hage med plen som er innhegnet med skigard. Det er bod i hagen og ved innganspartiet, garasje på 15m² i felles rekke. Boligen har en fin beliggenhet i et veletablert boligfelt på Søbakken. Ca. 2,5 km til sentrum hvor du finner byfasiliteter som kjøpesentre, kaféer, restauranter, butikker, kino, sykehus, idrettshaller og alle øvrige servicetilbud. Bymarka i Stavåsen ligger like ved og er kjent for sine gode tur- og treningsmuligheter gjennom hele året.
Plantegning 2. etasje.

Solbærvegen 6 A, Innlandet

 • Tomt
  2271m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Innkjøring og oppstillingsplass er asfaltert. Hagen er opparbeidet med plen. Eiendommen er delvis innhegnet med skigard.   Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 2 271m² og et historisk oppgitt areal på 2 162,8m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Boligen har en solrik og fin beliggenhet i et veletablert boligfelt på Søbakken. Fra boligen er det ca. 2,5 km til sentrum hvor du finner byfasiliteter som kjøpesentre, kaféer, restauranter, forretninger, kino, sykehus, idrettshaller og alle øvrige servicetilbud. Rett ved eiendommen er det fine friareal og skogområder for tur og trening. I kort gangveg unna hjemmet finner du Glomma med bade- og fiskemuligheter, samt barneskole og dagligvarebutikk med post i butikk. Ønsker du å benytte deg av bybussen så stopper den i Blåklokkevegen, kun ca. 100 meter fra eiendommen. Barneskolen ligger nær Sagtjernet hvor det er en populær badeplass med lekeområder og fine turstier. Det er flere barnehager i bydelen og med gang- og sykkelsti langs hovedveien kommer du enkelt til daglige gjøremål i sentrum, videre til skysstasjonen på Vestad og til Terningen Arena med høgskole og idrettsanlegg. Bymarka i Stavåsen ligger like ved og er kjent for sine gode tur- og treningsmuligheter gjennom hele året. Her er det flotte sykkel- og løpestier på sommerhalvåret som bl.a. tar deg opp til Stavåsdammen med badeplass og friområder. I Stavåsen er det også lysløype på vinterstid.

  Byggemåte
  Vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan, byggeår 2018. Byggegropen er oppkultet med tilkjørte steinmasser. Boligen er oppført med støpte betongsåler og støpt plate på mark. Yttervegger av trekonstruksjoner, bindingsverk isolert med mineralull og utvendig kledd med liggende og stående trepanel. Vinduer i tre med 3-lags isolerglass. Ytterdør, terrassedør i tre med 3-lags isolerglass. Ildsted er tilknyttet stålpipe. Saltakkonstruksjon tekket med takstein. Renner og nedløp av lakkert metall. Konstruksjon isolert med mineralull. Kvalitet og tykkelse kan bare avdekkes ved bygningsmessige inngrep, noe som ikke ble utført på befaringsdagen. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Syversrud Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (vesentlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: * Våtrom: Bad 1. etasje: Fallforhold til sluk, og høydeforskjell mellom topp sluk og topp flis ved dør er målt til 40mm. Gulvskinne for dusjhjørne danner en sperre mot sluk ved eventuell lekkasje utenfor dusjsonen. Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygget sisterne til klosettet, og det er ikke forevist noen dokumentasjon på annen godkjent løsning. Dokumentasjon av annen godkjent løsning for innebygget sisterne bør fremskaffes. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja. Beskrivelse: Det siver inn vann fra søppelskuret på regnværsdager, via gulvet. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Det er observert maur i hagen og ved verandaen, men ikke innendørs. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Svar: Ja. Beskrivelse: Det må påregnes en kostnad på varmekabler til avløpskum på gårdsplass, da det står vann der hver vår. Dette er alle beboerne klar over, og det legges inn i budsjett for dette året. Tilleggskommentar: Det er montert nye markiser, brannstige fra 2. etasje og ekstra utebod, samt beiset utvendig i 2021.

  Innhold
  Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2018 med innhold over to plan. Boligen inneholder: 1. etasje: Gang, stue med utgang til terrasse og hage, kjøkken, soverom, baderom og bod. 2. etasje: Loftstue, 2 soverom, toalettrom og bod/teknisk/vaskerom. Bod ved inngangspartiet på 5m² og frittliggende utebod i hagen. I tillegg disponerer boligen en garasje på 15m² i felles garasjerekke.

  Standard
  For beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser. VELKOMMEN INN! Du ønskes velkommen inn via et hyggelig overbygget inngangsparti med terrasseplatting. Det er også montert utebelysning og stikkontakt på vegg. Praktisk med kodelås montert på ytterdøren. Til høyre for inngangsdøren har du også adkomst til en utvendig bod på 5m² med god oppbevaringsplass. ENTRÉ Når du entrer boligen kommer du inn i en lys og praktisk entré. Entréen har god standard fra 2018 med mørke fliser på gulv med gulvvarme, lyse panelplater på veggene og downlights i himlingen. I entréen har du skyvedør inn til et praktisk omkledningsrom med god plass til sko og yttertøy i åpen garderobeløsning. STUE Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et stort, lyst og fint rom. God og moderne standard fra 2018 med parkett på gulv, lyse panelplater på veggene og skjult elektrisk anlegg. Boligen har også balansert ventilasjon som sørger for et godt inneklima. Stuen har store vindusflater mot to ulike himmelretninger som sørger for et fint lysinnslipp. Alle vinduene i boligen har 3-lags isolerglass fra 2017, og det er brede vinduskarmer for planter og dekor. Som et fint midtpunkt i stuen har du en moderne vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt bidrar til hygge. Stuen er romslig med god plass til sofagruppe med salongbord, tv-benk og et spisebord i tilknytning til kjøkkenet. TERRASSE OG HAGE Fra stuen har du utgang til en stor, flott og solrik terrasse mot sydvest. Terrassen har impregnerte terrassebord på gulv og levegger på begge sider som gjør at du sitter skjermet og lunt. Det er også montert markiser, utebelysning og stikkontakter. Den gode størrelsen gir plass til flere ulike sittegrupper etter eget ønske og behov. Beliggenheten mot sydvest sørger for gode solforhold store deler av dagen og til kveld. Fra terrassen har du videre adkomst til hagen som er opparbeidet med plen og innhegnet med skigard. I hagen har du også en praktisk frittliggende utebod med god oppbevaringsplass. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i en fin delvis åpen løsning med stuen, adskilt og samtidig åpent og sosialt. Moderne kjøkkeninnredning fra Norema som var ny i 2018. Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har grå glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Praktisk med takhøye overskap med belysning under og downlights i himlingen. Kjøkkenet er utstyrt med medfølgende integrerte hvitevarer som platetopp, avtrekksvifte fra RørosHetta og oppvaskmaskin. Det er også montert komfyrvakt ved platetoppen og Waterguard i benkeskap. SOVEROM 1 Boligen inneholder totalt tre soverom hvorav soverom 1 ligger i første etasje. Soverommet har god standard fra 2018 med parkett på gulv, lyse panelplater på veggene og to store vindusflater som slipper inn fint lys. På soverommet har du plass til dobbeltseng, kontorpult og oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap. BADEROM Fra entréen har du adkomst til et lyst og pent flislagt baderom fra byggeåret 2018. Baderommet har delikate fliser på gulv og vegger, deilig gulvvarme, downlights i himlingen og balansert ventilasjon. Moderne baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant, speilskap med belysning over, samt vegghengt høyskap ved siden av. Baderommet er også utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over om ønskelig. LOFTSTUE I boligens 2. etasje har du en lys og liten loftstue med et stort takvindu som slipper inn rikelig med lys. Stuen har parkett på gulv, lyse panelplater på veggene og passer perfekt som tv-stue, hjemmekontor, bibliotek eller lekeplass. SOVEROM 2 Soverom 2 er et lyst og fint rom av god størrelse med parkett på gulv og lyse panelplater på veggene. På soverommet har du god plass til en stor dobbeltseng med tilhørende nattbord og god oppbevaringsplass i stor plassbygget skyvedørsgarderobe. SOVEROM 3 Det tredje soverommet er et lyst rom som passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommet har samme gode standard fra 2018 som resten av boligen med parkett på gulv og lyse panelplater på veggene. På soverommet har du plass til seng, kontorpult og oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap. TOALETTROM I tilknytning til soverommene i 2. etasje har du et praktisk ekstra toalettrom. Toalettrommet har belegg på gulv, lyse panelplater på veggene og balansert ventilasjon. Rommet er utstyrt med vegghengt servant og gulvmontert toalett. Det gjøres oppmerksom på at rommet er definert som bod i byggetegningene og er derfor ikke godkjent for varig opphold, se også punktet om ferdigattest. TEKNISK ROM / VASKEROM I 2. etasje har du også en praktisk bod/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin. Rommet er i byggetegningene beskrevet som teknisk rom og eventuelt fremtidig bad. Rommet har belegg på gulv med sluk, lyse panelplater på veggene og er utstyrt med varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og aggregat for balansert ventilasjon.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber fra Altibox.

  Parkering
  Boligen disponerer en garasje på 15m² i felles garasjerekke. Det er også felles parkeringsplass med oppstillingsplasser.

  Radonmåling
  Ved kartsider fra NGU er det angitt at eiendommen ligger i område med moderat til lav radonaktivitet. Ingen opplysninger angående radonmålinger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedfyring med vedovn i stuen i 1. etasje. Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme i entré og baderom.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20544

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 20 543,59,- for 2023. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): * Vann arealberegnet (grunnlag: 87 kvm): Kr. 2 888,40,- * Avløp arealberegnet (grunnlag: 87 kvm): Kr. 4 203,19,- * Eiendomsskatt: Kr. 9 370,- * Renovasjon: Kr. 3 432,- * Feie- og tilsynsgebyr: Kr. 650,-.   Det er ikke registrert vannmåler på adressen og gebyrene for vann/avløp avregnes etter areal. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  862515

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3105053

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Det betales ca. kr. 3 500,- per år for brøyting, strøing og kosting (når sesongen er ferdig).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen: * Seksjonering, tinglyst den 31.08.2018 - Dokumentnr: 1209306. Opprettet seksjoner: Snr: 1. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/6. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for 3 stk tomannsboliger med tilhørende veg-, parkering- og utomhusarealer i 2019. Det ble også utstedt ferdigattest for 6 stk. dobbelgarasjer samt søppelbod i 2018. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er toalettrommet i 2. etasje definert som bod (boligens tilleggsdel). Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Toalettrommet er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel), men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport. Ellers synes tegningen å stemme overens med dagens innredning og bruk. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for "Strandbakken" fra 1976. Reguleringsformål for eiendommen frittliggende småhusbebyggelse (2 266) og felles avkjørsel (4). Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde fra 2019, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   97 042,- (Omkostninger totalt)   3 297 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  97042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,6% av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget, minimum kr 49.000,-. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 12.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev