aktiv-eiendomsmegling
Frontfasade - 5 D til høyre på bildet

ELVERUM St. Torleivs veg 5 D

Nyoppført, strøken og romslig enebolig i kjede. Bør sees!

 • kr 4 990 000
 • BRA 151 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 140 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 130 892
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 121 m²
 • Tomt1 242 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  140 892 (Omkostninger totalt)

  5 130 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen er innholdsrik med en flott planløsning over to fulle plan og er koblet sammen med naboboligen via separate garasjer. Rommene er lyse og moderne med alt en familie trenger. Oppholdsrommene er romslige og sosiale, og boligen er praktisk med stue, soverom og bad i begge etasjene. Boligen har helhetlig farge- og materialvalg som gir en tidløs og stilren fremtoning, med store vindusflater i 2. etasje. En plass i garasje og ellers parkeringsmuligheter på egen tomt. Boligen ligger fint til i et veletablert og familievennlig boligområde i Bryggeriberget sentralt i Elverum. Herfra bor du i gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner alle servicetilbud og det er kort avstand til barnehage og skoler. Det populære friområdet i Svarholtet og Loken ligger i umiddelbar nærhet.

St. Torleivs veg 5 D, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 62 kvm
  2. etasje: 63 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 62 kvm Entré/trapperom, gang, soverom, bad/vaskerom, soverom 2, soverom 3 og stue.
  2. etasje: 59 kvm Gang/trapperom, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  2. etasje: 4 kvm Bod  Tomt
  1242m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 1.242 m² inkl. gategrunn og ny adkomst for tilstøtende eiendom mot øst. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. sameievedtekter og eventuelle fremtidige fastsatte ordensregler. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes. Adkomstvei og gårdsplass er gruset. Grøntarealene er planert og isådd plenfrø. Utvikling av gressplen er avhengig av stell og vedlikehold (besørges av sameiet). Selger står derfor ikke ansvarlig for hvordan plenen gror til. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligene, skal det gjøres et overslag over gjenstående arbeide. Det totale overslaget deles på de to enhetene i sameiet og andel av overslaget representerer et tilbakehold i kjøpesum for hver enkelt enhet i prosjektet. Renter på tilbakeholdte beløp tilfaller selger, forutsatt at det tilbakeholdte beløp til slutt utbetales til selger. Eventuelle gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i et veletablert og familievennlig boligområde i Bryggeriberget sentralt i Elverum. Herfra bor du i gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner alle servicetilbud og det er kort avstand til barnehage og skoler. Fra hjemmet har man nærhet til ypperlige muligheter for tur og rekreasjon. Det populære friområdet i Svarholtet og Loken ligger i umiddelbar nærhet. Her finner du lysløype hvor det arrangeres skirenn for barn på vinterstid. På sommeren byr området på flotte tur- og sykkelstier. På høsten er det også gode muligheter for bærsanking. Veien fra boligene og ned til Elverums flotteste tursti langs Glomma er heller ikke lang. Langs Glomma er det tilrettelagte friområder og benker hvor man kan nyte de fine omgivelsene. Like ved stopper bybussen med videre forbindelse til både skysstasjonen på Vestad og høgskolen på Terningen Arena

  Byggemåte
  Gulv på grunn, ringmur på 60 cm. Utvendig isolasjon OX 200 på 10 cm. Innvendig isolasjon S 80 på 35 cm. Boligen har radonsperre og radonbrønn, nødvendig armering og støpt dekke. Ytterveggene er ferdig malt, liggende panel. Krysslektet lufting, vindsperre, reisverk i 48x198 mm, 20 cm isolasjon, dampsperre, innvendig utforing av 48x48 mm. Isolasjon, 13 mm gips, ferdig malt. Gulvene har Berry Alloc 1-stav laminat på alle tørre rom. Fliser på begge badene, samt i VF/hall. Flatt tak med innvendig fall, nedlektet og kledd med gips innvendig. Vinduer, dører, foringer og alt listverk leveres ferdig malt. Spikerhull vil ikke bli sparklet. Det er listfrie løsninger mellom vegger og tak, og rundt vinduer og dører. Trapp er malt mørk grå med trinn tilpasset valgt parkett. Det elektriske anlegget er utført iht. NEK 400. Det er en utstrakt bruk av ledspotter. Det er montert varmekabler i gulv i hele første etasje, panelovner på rom i andre etasje. Kjøkkeninnredning og de to baderomsinnredningene er levert av anerkjente leverandører. Det leveres ikke garderobeskap.

  Innhold
  1. etasje: Entré med trapp opp til andre etasje, bad/vaskerom, tre soverom og stue. 2. etasje: Gang, bad, soverom, bod, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse. Garasje med bod.

  Standard
  Boligene leveres nøkkelferdig slik den fremstår under visninger. Det er lagt til grunn en leveranse av god kvalitet og med arealeffektive planløsninger, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger. Rommene er lyse og moderne med alt en familie trenger. Oppholdsrommene er romslige og sosiale, og boligen er praktisk med stue, soverom og bad i begge etasjene. Boligen har helhetlig farge- og materialvalg som gir en tidløs og stilren fremtoning, med store vindusflater i 2. etasje som gir en god romfølelse. Boligen passer godt for deg som ønsker noe lettstelt med nærhet til sentrum, barnehage, skoler, butikker og flotte friområder i naturen - med andre ord alt du trenger i hverdagen! Du kommer inn i boligen i en koselig entré med plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Herfra er det adkomst til resten av etasjen, samt trapp opp til 2. etasje. I 1. etasje får du tre romslige soverom med god plass til seng og garderobeskap, et delikat og flislagt bad/vaskerom samt en koselig stue med utgang til en uteplass. Fra entréen kommer du opp til 2. etasje. Her får du gang, ett romslig soverom, bad, bod, samt en stor stue som er tilknyttet spiseplass og kjøkken. Herfra er det også utgang til terrasse på ca. 36 m². Stuen har store vindusflater som slipper lyset fint inn og gir en god utsikt over nærområdet. For øvrig beskrivelse av bygget se byggemåte og standard.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Boligen leveres opplegg (tomrørsanlegg) for internett og TV og det er trukket fiberrør fra signalleverandør inn i svakstrømskap. Kjøper er selv ansvarlig for bestilling av oppkobling og alle kostnader forbundet med dette.

  Parkering
  Parkering skjer i garasje eller på opparbeidet biloppstillingsplasser på gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  140 892 (Omkostninger totalt)

  5 130 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for hele boligen.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og eiendomsskatt er beregnet etter ferdigstillelse, og dermed ikke innhentet av meglerforetak. Boligen er nyoppført, og det finnes derfor ikke historiske tall for denne boligens kommunale avgifter. Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er avgift for vann og avløp, eiendomsskatt, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. For vann og avløp med vannmåler betales gebyr for vann med kr. 16,90 per m3 vannforbruk. Avløpsgebyr betales med kr. 22,96 per m3 vannforbruk. For vann og avløp uten vannmåler betales det etter boligens m2 areal med ca. kr 26,- pr. m2 beregnet areal for vann og ca. kr 37,- pr. m2 beregnet areal for avløp. Feie- og tilsynsgebyr er på kr 650,- per pipeløp. Renovasjonsavgiften vil avhenge av hvilken type beholdere boligen benytter. i 2023 er innbetalingen for kommunale avgifter i Elverum kommune delt i fire terminer. Forfall for første termin er 30. mars. De tre neste forfallsdatoene er 30. mai, 30. september og 30. november. Eiendomsskatt vil utgjøre 3,88 promille av seksjonens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen benyttes som primær- eller sekundærbolig. For oversikt over satser/gebyrer, se «Gebyrregulativet 2023» som du finner på Elverum kommune sine hjemmesider.

  Info formuesverdi
  Boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk. Det finnes derfor ingen historiske data for boligens formuesverdi.

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader for boligen er kommunale avgifter (vann/avløp og renovasjon), strøm, eiendomsskatt, TV/ internett og bolig- og innboforsikring. Strøm og innboforsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker. Det må i tillegg påregnes noe fellesutgifter i forbindelse med oppstart av sameiet.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/31/1387/2: 07.05.2018 - Dokumentnr: 738697 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Steen Eiendom AS
  Org.nr: 980 759 857
  Overført fra: Knr:3420 Gnr:31 Bnr:1387
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Prioritetsbestemmelse
  Veket for: Pantedokument 2019/820667-1/200
  06.05.2020 - Dokumentnr: 2423267 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Næringsbanken Asa
  Org.nr: 917 850 984
  Overført fra: Knr:3420 Gnr:31 Bnr:1387
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.11.2022 - Dokumentnr: 1337759 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:31 Bnr:893
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.11.2022 - Dokumentnr: 1337759 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3420 Gnr:31 Bnr:893
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.07.2022 - Dokumentnr: 787316 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ved overtakelse skal boligen i utgangspunktet ha ferdigattest. Det er ulovlig å ta boligene i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Midlertidig brukstillatelse kan godtas i de tilfeller hvor utstedelse av ferdigattest betinger ferdigstillelse av andre enheter i prosjektet, ferdigstillelse av uteområder og/eller mindre arbeider som ikke er til hinder for at boligen kan tas i bruk. Manglene skal da rettes av selger innen en frist som settes av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om ferdigstillelse, eventuelt tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, gjøres det oppmerksom på at kjøper overtar risiko for at ferdigattest vil bli stilt. Kjøper oppfordres til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper kan kreve tilbakehold av forholdsmessig del av kjøpesum på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Renter på slike tilbakeholdte beløp tilfaller den som til slutt får beløpet utbetalt.

  Vei, vann og avløp
  Boligen er tilknyttet offentlig vei, samt offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Offentlig ledningstrase går over vestre del av eiendommen. Naboeiendom i øst har fått opparbeidet ny adkomstveg langs prosjekttomtens nordre del. Det vil bli på dette sameiets eiendommen bli tinglyst adkomstrett/vegrett samt tillatelse til å ha VA-ledning liggende inne på denne eiendommen til fordel for naboeiendommen i øst.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan Øst for Elverum pleiehjem og nord for Elverum bryggeri (30.8.1965), planid 427 12. Området er regulert til boligområde. I følge opplysninger fra Elverum kommune, er det igangsatt planarbeider i forbindelse med kommunedelplan for Elverum byområde, 2016-2030, planid. 427 2015004. Området vil bli avsatt til boligformål

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Boligene er godkjent av kommunen med én selvstendig boenhet per bolig. Dette betyr at det ikke er adgang til å etablere og leie ut en ekstra selvstendig boenhet uten kommunens godkjennelse. Eierseksjonene kan fritt leies ut, jf. utkast til vedtekter for sameiet, men det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonsloven § 24. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil være mulig å gjennomføre visning/befaring for potensielle leietakere før overtakelse.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Ervervet av boligene er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Odel er ikke relevant for disse salgsobjektene.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  124 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000))

  140 892 (Omkostninger totalt)

  5 130 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  140892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Meglers vederlag
  Meglerforetakets vederlag er avtalt til en fastpris på kr. 37.500,- inkl. mva. per solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer engangsvederlag for tilrettelegging på kr. 25.000,- samt innhenting av opplysninger på kr. 5.000,- og utarbeidelse og tinglysing av sikrings-obligasjon på kr. 1.250,-. Markedsføringsutgifter kommer i tillegg til ovenstådende. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket alle dokumenterte utlegg iht. oppdragsavtale med selger.

Dokumenter

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev