aktiv-eiendomsmegling
Hyggelig rekkehus over tre plan.

Elverum Sven Morens veg 32 C

Hyggelig rekkehus på 3 etasjer nær sentrum. Egen hagedel og garasjeplass.

 • 2 800 000
 • BRA 166 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING2 800 000
 • OMKOSTNINGER82 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 882 142
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 989
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 151 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT129 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 2 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  82 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 882 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en fin og lettstelt bolig i rekkehus på 3 etasjer! Boligen er innholdsrik med store, lyse rom som er funksjonelle og møbleringsvennlige. Her får du blant annet tre soverom, to stuer, bad, vaskerom og ekstra toalettrom. Området er rolig og sentrumsnært med alt du trenger i hverdagen innenfor kort gangavstand.

Merk deg dette:
Egen hagedel med plen og beplantning
Solrik terrasse og balkong
Garasjeplass
Rolig og barnevennlig område
Sentrumsnært

Boligen inneholder:
1.etg: Entré, toalettrom, åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Utvendig bod.
2.etg: Gang, 3 soverom - ett med utgang til balkong, bad.
Kjeller: Gang, vaskerom, 2 boder, kjellerstue.
Plass i felles garasjeanlegg.
Hvit kjøkkeninnredning med god plass i skap, skuffer og på benker.

Sven Morens veg 32 C, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Boligen har et koselig, overbygd inngangsparti tilknyttet utvendig bod. Entré med god oppbevaringsplass i garderobeskap. Gangen er lysmalt og har gulvflater med laminat.

  STUE
  Stua har åpen løsning fra gang og kjøkken, og store vindusflater som slipper lyset fint inn i rommet. Rommet er møbleringsvennlig, og har god plass til sofa- og spisegruppe. Peisen er en fin detalj. Fra stua er det også utgang til terrassen som har videre adkomst til hagen. Uteplassen er solrik med god plass til utemøbler. Terrassen er delvis overbygd og har markise.

  KJØKKEN
  Boligens kjøkken har mye skap- og benkeplass. Innredningen har laminert benkeplate og glatte fronter på over- og underskap, samt fliser i benkerygg. Kjøkkenet har nisje for hvitevarer.

  BAD, VASKEROM OG WC
  Badet ligger i 2. etasje og har våtromsbelegg på gulv og vegger med vinyltapet. Del med fliser i dusjnisje. Baderomsinnredning med servant på underskap, speil og belysning over. Ellers installasjoner med badekar, toalett og dusjnisje med skyvedør.

  Boligen har også ett ekstra toalettrom i 1. etasje. Rommet har vinylbelegg på gulv og vegger med malt strietapet. Innredet med toalett og servant.

  I kjelleren er boligens vaskerom. Våtromsbelegg på gulv og vegger med panel. Rommet har opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og god plass til tørking av klær.

  SOVEROM
  Boligen har til sammen tre soverom hvor alle ligger i 2. etasje. Rommene er romslige med god plass til seng og garderobe. Hovedsoverommet har stort garderobeskap og utgang til balkong.

  KJELLER
  I kjelleren er det innredet ei ekstra stue.
 • Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig område med kun en kort gåtur til alt du trenger i hverdagen. Fra boligen er det kort gangvei til Sagtjernet med både badeplass og friområder. Her er det blant annet lekeplass med sjørøverskute, huske og klatrepyramide, samt Tuftepark og asfalterte gangstier.

  Elverum sentrum ligger ca. 600 m unna og her finner du alle byfasiliteter og servicetilbud. I tillegg er det undergang med forbindelse til Ydalir med barneskole, barnehage, dagligvarebutikker - ett med apotek og flere store butikkjeder. Det er heller ikke langt til Søbakken barneskole og flere
  barnehager.

  Er du glad i frisk luft og trening eller tur, så er det gode muligheter for dette i Stavåsen og langs Glomma. I Stavåsen er det flotte tur- og sykkelstier på sommerstid i tillegg til oppkjørte skiløyper på vinteren. En populær familietur er å ta med familien opp til Stavåsdammen hvor det er bademuligheter og fine friluftsområder på sommerstid. Langs Glomma er det fine sittegrupper og parkanlegg ved ungdomsskolen. Bybuss med videre forbindelse til skysstasjonen og Terningen Arena på Vestad stopper like ved boligene.
 • Byggegrunn antatt med elve- og bekkeavsetning. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Kjelleryttervegger av murte lettklinkerblokker. Antatt trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Gulvflater med teppe, vinylbelegg, parkett og laminatgulv. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Innvendige overflater med malt strietapet og panel. Himlinger med folierte takessplater og panel. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte w-takstoler. Takflatene er tekket med betongtakstein.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Terrasser, balkonger og plattinger med terrenghøyde 50 cm eller mer, skal sikres med rekkverk med en høyde på minst 90 cm. Målt rekkverkshøyde på terrasse: Ca. 77 cm.
  Overflater: Knirk i gulv i stue (1.etasje).
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på ca. 15 mm i gang i 2.etasje.
  Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Rom under terreng: Ved bruk fuktmåler ble det registrert noe fuktighet nederst på kjelleryttervegg.
  Elektrisk anlegg: Elskap med automatsikringer, montert på vegg i 1.etasje. Kursene er merket. Åpent ledningsnett. Montert strømmåler.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  Overflater og konstruksjon på wc: Krakkeleringer i servant.
  Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er irr på rør.
  Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
  Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Generelt på vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
  Generelt på bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Riss i flisfuger. Krakkeleringer i fliser. Muggsopp i flisfuger. Vinyltapet har løsnet i hjørne. Tilnærmet flatt gulv.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Kjeller: Bra 51/P-rom 41 kvm
  1.etg: Bra 55/P-rom 55 kvm
  2.etg: Bra 55/P-rom 55 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Kjeller: Gang/trapperom, vaskerom og kjellerstue.
  1.etg: Gang, wc og stue/kjøkken.
  2.etg: Gang, 3 soverom og bad.

  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg på ca. 17 kvm.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Påkoblet fibernett.
  -Det skal klargjøres for oppkobling av elbillader.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med vedfyring og elvarme. Varmekabler i baderomsgulv.
 • Eiertomt på ca. 129 m². Asfalterte veier ved bygget. Tilhørende hagedel med gress og noe beplantning. Terrasse på bakkeplan og balkong i 2. etasje.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 779 087 per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 804 714 per 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 14 524,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 3 122,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Elektrisitet, ved, forsikringer, tv/internett etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.

  Det gjøres oppmerksom på at det er pliktig medlemsskap i velforeningen. Det påløper ca. kr 500,- pr. mnd. I disse inngår snørydding av felles veg, plenklipping av fellesareal (robot), felles strøm og utvendig vedlikehold. I tillegg kommer strøm til garasjene, som deles likt mellom alle beboerne. Faktura sendes den enkelte to ganger årlig.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for 2 rekkehus (8 leiligheter) i 1989. Det er i denne anmerket mangler i forhold til:
  1. Fullføring av rørlegger- og elektrikkerarbeider i nr. 32.
  2. Montering av røykvarselr og brannslokningsutstyr.
  3. Innredning av disponibelt rom i kjeller.

  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk, foruten kjellerstue som i byggetegninger er definert som disp. areal. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom, så rommet er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel), men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2004, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2024.

  Feiing ble utført siste gang i 2016. Tilsyn ble sist gang utført i 2018, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 2134-2/15, tinglyst den 24.04.1992. Gjelder "Pantsettelseserklæring" - Pliktig medlemskap i velforeningen.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen ligger i et område under bebyggelsesplan for Rekkehus ved Sven Morens veg, plan nr. 2/1982-1. Området er regulert til fellesbestemmelser, byggeområder og fellesområder. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Elverum byområde, fra 2019. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligbebyggelse. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan.
 • Gnr. 31 Bnr. 990 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har ingen bemerkninger i skjemaet.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,8 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Tor Kyrre Hult
  Turid Hult
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev