aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne flotte eiendommen i Tangnesvegen 13 B!

ELVERUM Tangnesvegen 13 B

Fantastisk enebolig på to etasjer med takterrasse og flotte uteområder. Utsikt over Sagtjernet. Dobbeltgarasje.

 • kr 7 900 000
 • BRA 242 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 900 000
 • Omkostningerkr 214 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 114 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 176 m²
 • Tomt914.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  197 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 900 000))

  214 542 (Omkostninger totalt)

  8 114 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har gleden av å presentere denne herlige eiendommen! Moderne bolig i funkis-stil med svært god standard og attraktiv beliggenhet. Eiendommen har nydelige uteplasser og gode solforhold. Fra takterrassen er det utsikt mot populære Sagtjernet. Boligen har romslige oppholdsrom med store vindusflater, to flislagte bad med separat toalettrom, samt vaskerom med inngang fra garasjen. Eiendommen ligger i et familievennlig område med kun en kort gåtur til alt du trenger i hverdagen. Merk deg dette: *Takterrasse med utsikt over Sagtjernet *Fin, delvis overbygd uteplass *Integrert vinkjøler og kaffemaskin på kjøkkenet *Vannbåren gulvvarme *Balansert ventilasjon med bergvarmepumpe *Bad i hver etasje *3 soverom og kontor *Dobbelgarasje med boder for oppbevaring og montert elbil-lader

Tangnesvegen 13 B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 101 kvm
  2. etasje: 75 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 101 kvm Entre, wc, vaskerom, stue/kjøkken, soverom og bad.
  2. etasje: 75 kvm Stue, 2 soverom, bad og soverom/kontor.

  Garasjerom
  Bruksareal
  1. etasje: 47 kvm

  Inntilbygget lagerrom
  Bruksareal
  1. etasje: 19 kvm  Tomt
  914.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med belegningsstein i innkjøring og ved inngangsparti, terrasser/plattinger, gress og diverse beplantning. Tomten er delvis innhegnet med gjerde og hekk. Deler av Tangnesvegen går over tomten. I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på ca 914 m² og et oppgitt areal på ca 1057 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Denne eiendommen ligger i et attraktivt og familievennlig område med kun en kort gåtur til alt du trenger i hverdagen. Det er nærhet til dagligvarebutikker med utvidet åpningstid, store butikkjeder på Løvbergsmoen, Ydalir og Søbakken barneskole, samt flere barnehager. Eiendommen ligger like ved Vesletjernet og Sagtjernet med både badeplass og tur- og friområder. Her er det tilrettelagt lekeplass med sjørøverskute, huske, supernova og klatrepyramide. I tillegg er det grillplass og eget treningsområde med apparater. Elverum sentrum ligger ca. 2,5 km fra eiendommen og her finner du alle byfasiliteter og servicetilbud. Er du glad i frisk luft og trening eller tur, så er det gode muligheter for dette i Stavåsen som ligger nær eiendommen. Her er det flotte tur- og sykkelstier på sommerstid i tillegg til oppkjørte skiløyper på vinteren. Stavåsen har lysløype hvor det er stor aktivitet for barn og unge på vinterstid. I tillegg arrangeres Elverumstrimmen her på sommerhalvåret hvor hele familien kan være med. En populær familietur er å ta med familien opp til Stavåsdammen hvor det er bademuligheter og fine friluftsområder på sommerstid.

  Bebyggelse
  Enebolig fra 2012. Tilbygg fra ca 2017. Overbygg terrasse ved stue fra 2020

  Byggemåte
  På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Felt med stående kledningsbord. Flattakkonstruksjon. Himling antatt isolert med mineralull. Lukket og kledd takkonstruksjon. Takflatene er tekket med takpapp. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. -Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Våtrommet fungerer med dette avviket. -1. etg. Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er ikke behov for utbedringstiltak. -2. etg. Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det bør lages system for bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. -Veggkonstruksjon: Solslitt panel, behov for vedlikehold. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. -Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger. -Andre innvendige forhold: Sprekk i gulv i tilbygget lagerbod. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. -Grunnmur og fundamenter: Påvist riss i utvendig fibersementplate. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: - Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? 5 års kontroller gjort av Gjensidige forsikring - siste gang august 2017. - Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Installert mai 2022. Arbeidet utført av Minel(Elmontasje, Elverum). -Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Alt arbeid utført i forbindelse med opparbeidelse av uteområdene. Byggearbeidene er godkjent av Elverum kommune. Utført av Senderud(støpearbeider), Anleggsgartner Arnesen (gårdsrom, plen og mur), Franks Mur og Flis(flislegging på terrasse). Glasstak på terrasse utført av Glassmester1, Hamar. Tilbygg - bod. Utført av Steen Eiendom. Byggemeldt og godkjent av nabo og Elverum kommune. All bygge- og murarbeider er utført av faglært. Alle nødvendige tillatelser foreligger - fra Elverum kommune. Har ikke brukt pipen - fritak foreligger. E-post adresse for Tone Olsen er: tone-o3@online.no Det er feil e-postadresse oppgitt for Tone i dette skjema.

  Innhold
  1. etg: Entre, toalettrom, vaskerom, bad, soveorm, kjøkken og spisestue/stue med utgang til terrasse. 2. etg: Bad, bod/kontor, 2 soverom og stue med utgang til takterrasse. Inntilbygget garasje og 3 boder.

  Standard
  VELKOMMEN Velkommen til en unik og familievennlig enebolig! Eiendommen har belegningsstein i innkjøringen og ved inngangspartiet. Stor, romslig og flislagt hall med god plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Hallen er malt i behagelige farger og har downlights i taket. Herfra er det adkomst til toalettrom og vaskerom, samt åpen stue - og kjøkkenløsning. ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING Sosialt oppholdsrom med åpen stue- og kjøkkenløsning. Herfra er det også trapp opp til 2. etasje. Strøkent Sigdal-kjøkken med lyse overflater og benkeplate i stein. Svært god oppbevaringsplass i over- og underskap, samt kjøkkenøy med plass til bar-stoler. Kjøkkenet har integrert vinkjøler, microbølgeovn, stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Den åpne løsningen mot stua gir en god atmosfære og stemning i rommet. Rommet har et pent parkettgulv og lysmalte vegger, samt downlights i tak. Store, flotte vindusflater og skyvedør gir godt med innlys. Møbleringsvennlig stue med plass til både sofakrok og spisegruppe. Fin peisovn som vises fra alle sider av rommet. Boligen har også vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje. Skyvedør ut til delvis overbygd terrasse. LOFTSTUE Følger du trappa opp kommer du til ei praktisk loftstue. Her er det plass til å innrede etter eget ønske og behov. Det er også store skyvedører ut til den fantastiske takterrassen, noe som gir utsikt til Sagtjernet også herfra. Herlig, solrik takterrasse med god plass til utemøbler. BAD, VASKEROM OG TOALETTROM Praktisk vaskerom med inngang fra garasje og adkomst fra hallen. Vaskerommet har flislagt gulv og svært god oppbevaringsplass i skap og skyvedørsgarderobe. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt utslagsvask i benkeplate. Stort, flislagt bad i 1. etasje med adkomst fra hovedsoverom. Baderomsinnredning med heldekkende servant på underskap og speil med belysning over. Sideskuffer for oppbevaring. Badet har også vegghengt toalett, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører og fossefall-dusj. Skyvedør mellom bad og hovedsoverom. Det er også et ekstra toalett i eget rom med adkomst fra gang. Badet i 2. etasje er utført i samme stil som badet i 1. etasje. Mørk baderomsinnredning med speil og belysning over. Vegghengt toalett og dusjhjørne. SOVEROM Boligen har tilsammen 3 soverom og ett kontor. Hovedsoverom i 1. etasje med stor skyvedørsgarderobe. Det er også to soverom i 2. etasje med garderobeskap. Innredet med et praktisk kontor i 2. etasje med vegghengt kontorpult og oppbevaringsplasser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje med motorisert leddport og elbil-lader. Man kan gå fra vaskerommet i boligen og direkte inn i garasjen.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i august 2017 uten pålegg om utbedring. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Selger opplysert at neste kontroll forventes i oktober 2022. Tilsyn av pipe/ildsted ble sist gang utført i april 2012. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  197 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 900 000))

  214 542 (Omkostninger totalt)

  8 114 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme i 1.etasje, samt stue og baderomsgulv i 2.etasje. Væske/vann bergvarmepumpe. Tilknyttet vannbåren gulvvarme og varmtvann. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Mulighet for vedfyring. Boligen har pipe som ikke er tatt i bruk.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  21299

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt kr 21.299,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr (arealberegnet). Renovasjon utgjorde kr 3.122,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Boligen har pipe som ikke er tatt i bruk. Ved bruk av pipen vil det påløpe kr 650,- (pris for 2023) i feie- og tilsynsgebyr som vil bli fakturert direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  1402963

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  505066

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, abonnement til tv/internett og eventuell videreføring av brann- og tyverialarm tilkobet Sector Alarm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3420/28/230: 29.03.1958 - Dokumentnr: 641 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3420 Gnr:28 Bnr:39
  07.06.2011 - Dokumentnr: 434345 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0427 Gnr:28 Bnr:232
  20.10.2011 - Dokumentnr: 858494 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1101
  20.10.2011 - Dokumentnr: 858505 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3420 Gnr:28 Bnr:1102
  01.01.2020 - Dokumentnr: 660721 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0427 Gnr:28 Bnr:230


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligen i 2013, samt forstøtningsmur og tilbygg (boden langs garasjen) i 2017. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for boligen og tilbygget. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk for opprinnelig bolig.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene. De private stikkvegene går over naboeiendommer. Det er ikke kjent med at det er opprettet eller tinglyst avtale om om å ha liggende, drifte og vedlikeholde ledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nesodden, fra 1972. Reguleringsformål for eiendommen ersmåhusbebyggelse. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Elverum byområde (Byplan 2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  197 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 900 000))

  214 542 (Omkostninger totalt)

  8 114 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  214542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 14.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev