aktiv-eiendomsmegling

Enebakk Nordbykroken 3

Enebakk/Kirkebygden | 2 moderne eneboliger under oppføring | Solrikt | Utsikt

 • 5 600 000
 • BRA 145.4 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 600 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 600 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 140.7 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT4 624 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 5 600 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  5 600 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Nordbykroken 3, Viken

 • Vi i Aktiv Eiendomsmegling Follo har gleden av å presentere dette nyboligprosjektet i Kirkebygda/Enebakk. Her kan du flytte rett inn i en topp moderne enebolig. Et helt strøkent og "nøkkelferdig" hjem med familievennlig planløsning over to etasjer samt hyggelige uteplasser. Innredningen er flott sammensatt og har et designmessig uttrykk.

  Av kvaliteter nevnes:

  - Topp moderne enebolig
  - Praktisk planløsning over 2 etasjer
  - Markterrasse og hagedel foran stue med gode solforhold
  - Åpen stue/kjøkken løsning
  - Moderne kjøkken type Kungsbacka fra IKEA i antrasitt farge
  - Loftsstue
  - Fire soverom
  - To delikate flislagte bad
  - Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner
  - Romslig hagedel
  - 3 biloppstillingsplasser til hver bolig.
  - Idyllisk og rolig beliggenhet
  - Nærhet til vakre turområder
  - Utsikt mot kulturlandskap fra terrasse og hagedel.
  - Ca. 2 km til barnehage, ungdomsskole, idrettsplass og dagligvarebutikk.
  - Lav dokumentavgift.
 • Boligene blir levert fra Bygg og Messesystemer AS. Selskapet har god erfaring med husleveranser i området.
  Selger/utbygger er Borthen Gruppen AS.
 • Grunnarbeidene ble igangsatt våren 2022. Planlagt ferdigstilt i 1 kvartal 2023.
 • Eiendommen ligger landlig til i ytterkanten av Ekebergfeltet i Kirkebygden. Tomten ligger fint og fritt til på et høydedrag med gode utsikts-, lys- og solforhold.

  Barnehager og skoler:
  Det finnes en rekke barnehager og skoler i nærområdet. Nærmeste barnehage finner du 6 minutter unna boligen med bil, Kirkebygden barnehage som er en 5-avdelings barnehage. Kirkebygden skole 1-7 trinn ligger rett ved Kirkebygden barnehage, i tillegg finner man Enebakk ungdomsskole like ved. Det finnes en rekke flere barnehager og skoler i Flateby og Ytre Enebakk. For de eldste finner du videregående skoler i Rælingen, Lillestrøm og Ski med et bredt spekter av utdanningsprogram.

  Shopping og servicetilbud:
  I Kirkebygda finner du kommunesenteret. Her ligger blant annet legekontor, bibliotek, helsestasjon, kulturskolen m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Joker Enebakk. Vågsenteret - et ekte nærsenter med dagligvarebutikk, kafé, apotek, vinmonopol, div. småbutikker, treningssenter m.m. ligger ca. 10 minutters kjøretur unna.

  Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 30 minutter til Ski Storsenter med et bredt utvalg av butikker og Lillestrøm torv som byr på kulturelle arrangementer, gågate med nisjebutikker og restauranter og kjøpesenter. Strømmen storsenter er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og befinner seg rett utenfor Lillestrøm.

  Fritid og rekreasjonsmuligheter:
  Boligområdet ligger til Østmarka, med umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Her har du direkte tilgang til et mylder av skogsstier for kortere eller lengre turer i skog og mark, både sommer som vinter, koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka. Det er ca. 8 minutters kjøring til badeplassen Bermerud ved Lyseren (kjent fra TV2 serien Sommerhytta). I Kirkebygda holder Enebakk Idrettsforening til med tilbud innen fotball, håndball, turn, taekwondo og ski. I Flateby finner du Melgaard hestesenter som drives av Fortuna rideklubb. Stallen har plass til 25 hester og driver både rideskole og privatoppstalling. Er du golfinteressert kan du ta deg turen til Østmarka Golfklubb i Ytre Enebakk. Klubben har ca. 1000 medlemmer og tilbyr 18 hulls golfbane. Enebakk har så å si alt for deg som er interessert i friluftsliv. Enebakk J.F.F som har opplæring i jakt, skyting, hund og sportsfiske. For den treningsinteresserte finnes det treningssenter i både Flateby og på Vågsentert i Ytre Enebakk. Ved vannet Mjær i Ytre holder Enebakk vannskiklubb til!

  Offentlig kommunikasjon:
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Buss til Oslo, Ski og Lillestrøm går fra holdeplassen "Bolseth". Denne bussholdeplassen ligger ca. 2-3 minutters kjøretur unna (rett ved kirken). For flere muligheter for offentlig kommunikasjon så er det knutepunkt i Rælingen og i Lillestrøm. Fra Lillestrøm har du også muligheter for tog og flytog.

  Enebakk kommune er en langstrakt kommune i ytterkant av Oslo, som strekker seg nesten fra Lillestrøm til Ski. Kirkebygda ligger omtrent midt i kommunen, og har meget gode bussforbindelser til Oslo begge veier ut av kommunen. De gode bussforbindelsene, samt det faktum at det ikke er kø før man kommer til Oslo, gjør at mange beboerne i Enebakk jobber i Oslo.

  Avstander med bil:
  Ski: Ca. 30 minutter.
  Lillestrøm: Ca. 30 minutter.
  Gardermoen: Ca. 55 minutter.
  Oslo: Ca. 40 minutter.
 • Adkomst fra Rakkestedveien (offentlig) inn på Nordbykroken (privat).
 • Nordbykroken 3 A og B leveres nøkkelferdige og klare til å flytte rett inn i.

  Boligen oppføres på komprimerte steinmasser med støpt plate. Ringmur med støpt såle. Yttervegger i treverkskonstruksjoner med bindingsverk og utvendig trekledning.
  Etasjeskiller i trebjelkelag. Yttertak i saltakkonstruksjon i tre, tekkes med takstein. For ytterligere detaljer henviser vi til leveransebeskrivelse.

  Boligen leveres med en tidløs 1-stavs hvitlasert eikeparkett.
  Vinduer og balkongdører leveres av Løken Trevare med sorte rammer, hvilket gir en effekt av å ramme inn det man ser utenfor. Listfritt rundt vinduer og i tak.

  I hovedplanet er det åpen løsning mellom kjøkken og stue. Den åpne og luftige planløsning med de store vindusflatene sørger for rikelig med lysinnfall fra flere sider.

  Soveromsavdelingen ligger i huset 2. etg. Her er det også ekstra stue med fransk balkong.
  Det er også et soverom i hovedplanet med walk-in Closet.

  Kjøkkeninnredning:
  Kjøkkeninnredning leveres iht. til plantegning med innredning fra IKEA -Type Kungsbacka, Farge antrasitt - med laminert benkeplate. Vinduet over kjøkkenbenken gir fint lys inn på arbeidsbenken.
  Vegg montert kjøkkenventilator IKEA Finsmakare. Hvitevarer leveres ikke som en del av standardleveransen, men kan kjøpes som tilvalg.

  Bad.
  I begge etasjer leveres det delikate flislagte bad.
  Flislagt gulv med 30x60 lys grå fliser.
  Mosaikk fliser i dusjnisje
  Flislagt vegger - 30x60 - Lys grå
  4 stk Downlights i tak i 1. etg. 6 stk Downlights i 2. etg.
  Innredning bad: 1. etg.
  Vegghengt klosett med innebygget sisterne og soft close sete
  Servantskap: Vikingbad Mie sort 120 cm m/ enkel servant
  Vikingbad Speil 120cm m/ ledlys
  Dusjgarnityr Alterna Primero
  Dusjnisje med 90x195 nisjedør Ifø
  Opplegg for vaskemaskin
  Intra vaskekar for vegg
  Oras veggbatteri med svingbar tut
  Innredning bad 2. etg.
  Vegghengt klosett med innebygget sisterne og soft close sete
  Servantskap: Vikingbad Mie sort 120 cm m/ enkel servant
  Vikingbad Speil 120cm m/ ledlys
  Dusjgarnityr Alterna Primero
  Dusjhjørne 90x90x195 Ifø solid.

  Vi vet at èn av gledene ved å kjøpe ny bolig, er å kunne sette sitt personlige preg på den. Det vil du få mulighet til! Kjøperne vil kunne gjøre endringer på interiøret som f.eks. å bytte parkett, fliser, farger på veggene, kjøkken- og baderomsinnredning m.m., så sant det gjøres innenfor gitte tidsfrister. Slik skaper du ditt drømmehjem!

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  For nærmere beskrivelse av standard og leveranse se vedlagte romskjema og leveransebeskrivelse.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Selveiet grunn. Sameiets eiendom er ca. 4 624 m2
  Boligene får eksklusiv bruksrett til hageparsell, med arealer (ca. oppgitt)
  3 A 1100 m²
  3 B 770 m²
  3 C 1700 m²
  Fordeling av hageareal er omtrentlig avmerket på utomhusplan, vedlagt i salgsprospektet.

  Felles vei, parkeringsplasser og gårdsplasser leveres gruset. Grøntområder leveres med ferdigplen der dette er tiltenkt/egnet i det naturlige terrenget.
  Det leveres terrasse på bakkeplan i impregnerte terrassebord.
  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Det etableres biloppstillingsplasser ved hver bolig.
  Hver bolig vil få 3 faste plasser.
 • Sportsbod 5 m2 føres opp uavhengig av bolig som selvstendig bygning.
 • Kabel-tv/bredbånd fra Altibox
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinningsfunksjon
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK ...,- pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. ..,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi og som fordeles iht. vedtektene/eierbrøk. Forslag til tjenester er felles brøyting og strøing av fellesareal.
 • Renovasjon kr. 4 605,-. Feiegebyr pr. pipeløp kr. 600,-.
  Avløpsgebyr kr. 8 174,- Variabelt avløpsgebyr: kr 10,4 pr. kbm. i forbruk.
  Til Kirkebygda og Ytre Enebakk vannverk påløper det kr. 3 714,- i abonnementgebyr samt kr 17,48 i kbm. i forbruk.
  Kommunale avgifter faktureres hvert kvartal.
  Oppgitte priser er pr. 2022
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Det vil bli etablert eierseksjonssameier med 3 enheter på samme matrikkel.
  Eierbrøk 1/3

  Det er ikke lagt opp til et formelt sameie med forretningsfører, regnskap etc. Tinglyst seksjonsbegjæring vil kun omhandle generelle lovpålagte vedtekter.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Lett adkomst fra offentlig vei.
  Privat vannverk, Kirkebygden og Ytre Enebakk
  Vannverk SA.
 • Tomten ligger i et uregulert område som i kommuneplanen er avsatt til boligområde.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Illustrasjoner og tegninger i salgsprospektet og ellers i markedsføringen er kun ment som illustrasjoner og detaljer mht. møbler, innredning, busker, trær mv. ikke bindende for selger.

  Selger vil levere innredning, utstyr og utearealer slik som beskrevet i leveransebeskrivelsen (teksten). Kjøper gjøres spesielt oppmerksom på at plantegningene i salgsprospektet ikke er i målestokk og kan benyttes til måltaking eller arealberegning. Partene aksepterer at arealavvik for eiendommens tomteareal, så fremt det ikke er vesentlig, ikke er gyldig reklamasjonsgrunn eller at slikt avvik ikke kan gi grunnlag for endring av den avtalte kjøpesum.

  Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer og justeringer i detaljprosjekteringen, herunder bl.a. for å etablere nødvendige bæresystemer og føringsveier for tekniske installasjoner, samt eventuelt innkassing av disse.

  Selger tar også forbehold om endringer i materialvalg og tekniske løsninger som er nødvendige eller hensiktsmessige, såfremt den generelle standarden og kvaliteten som er beskrevet i leveransebeskrivelsen ikke forringes.

  Selger forbeholder seg også retten til uten varsel å endre prisene på usolgte boliger i prosjektet
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 40 000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Tom Borthen
Ole Andreas Huse

Megler

Ole Andreas Huse

98 40 40 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev