aktiv-eiendomsmegling
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Rakkestadveien 52!
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Rakkestadveien 52!

ENEBAKK Rakkestadveien 52

Veldig koselig, liten enebolig med carport, nydelig hage, solrike uteplasser.

 • kr 2 950 000
 • BRA-i 67 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 92 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 042 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1945
 • Soverom1
 • Tomt615 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   92 890,- (Omkostninger totalt)   3 042 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
I rolige omgivelser i Enebakk har du nå mulighet til å kjøpe en koselig enebolig fra 1945. Boligen passer perfekt for deg som trenger litt mindre plass, men som samtidig er glad i hage, sol og fine uteområder. Det tilhører carport, og det er også god plass for parkering på tomt. Fra eiendommen er det ca. 3 minutters gange til nærmeste busstopp, kun 30 minutters kjøring til Lillestrøm og 40 til Oslo. Stedet passer med andre ord fint for pendlere. I tillegg er det bare drøye to kilometer til barne- og ungdomsskole. Boligen inneholder entré, bad, soverom, innredet rom, stue og kjøkken. Det må påregnes en del oppgradering på bakgrunn av alder, men boligen fremstår virkelig som velholdt og trivelig. De fleste overflater er skiftet/malt, og bad og kjøkken er fra 2006. I stuen er det to peiso
Fra boligen er det utgang til en solrik, sydvestvendt veranda på hele 32 kvm.

Rakkestadveien 52, Akershus

 • Tomt
  615m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er pent opparbeidet med gruset gårdsplass og en velstelt, delvis inngjerdet hage. Hagen har noe naturtomt med fjell i dagen, samt støttemurer, trapper, plen, busker, trær og annen vakker beplantning. Her er det rikelig med boltreplass for både store og små, og det er flere muligheter for fine uteplasser. I hagen er det et oppbygd platå med hellelagt uteplass ? perfekt for bålpannekos. Fra boligen er det utgang til en solrik, sydvestvendt veranda på hele 32 kvm. Deler av verandaen har pergola, og det er også montert en stor markise som skjermer fint når solen er på sitt sterkeste. Her er det fint å sitte på varme sommerdager, med fredfull utsikt utover området og nabolaget.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig og fint boligområde i Kirkebygda i Enebakk kommune. I Kirkebygda ligger kommunesenteret med blant annet legekontor, bibliotek, butikk, helsestasjon, kulturskole, skole og barnehager. Enebakk stadion ligger like ved barne- og ungdomsskolen. Boligen har flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døra. Vinterstid kan man benytte seg av oppkjørte skiløyper eller lysløype, og sommertid er det fine turstier i hele Østmarka. Østmarka Golfklubb ligger kun ca. 10 min unna, og for den jakt- og fiskeinteresserte kan man melde seg inn i Enebakk Jeger og fiskerforening. Det er også kort vei til ridesenter. Enebakk Idrettsforening har aktiviteter innen fotball, håndball, skiidrett, taekwondo og turn. Det er ca. 21 min kjøretur til Streifinn idrettsanlegg som benyttes av Enebakk idrettsforening. Herfra er det innfallsport til Østmarka. Eiendommen ligger også nært flere idylliske bade- og fiskevann. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres hos Joker Enebakk, og for ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Flateby. I tillegg har både Lillestrøm og Ski kjøpesenter alt av bymessige fasiliteter. Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det litt over 2 km til Kirkebygden barne- og ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i kommunen, både private og kommunale, og det er videregående skoler i nærliggende kommuner.

  Offentlig kommunikasjon
  Området byr på offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Ekebergdalen, som ligger ca. 300 meter unna boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 15 minutter til Flateby, 30 minutter til Ski, 30 minutter til Lillestrøm og 40 minutter til Oslo.

  Byggemåte
  Enebolig over to etasjeplan med henholdsvis kjeller og 1.etasje. Grunnmur i betong og lettbetong. Yttervegger i bindingsverk, kledd utvendig med malt panel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Frittstående carport i enkel trekonstruksjon med utebod. TG 2: Gulv på grunn - Skjevheter og fuktindikasjoner. Kryperom - Manglende lufting. Risiko for fukt. Drenering - Alder. Yttervegger - Alder og slitasje. Utvendig fasade - Alder og slitasje. Etasjeskiller - Skjevheter. Takkonstrukksjon - Alder og slitasje. Manglende tetting for å hindre dyr adkomst i konstruksjonen. Taktekking - Oppsamling av løv, blader, etc. Utvendig beslag/nedløp - Ikke tilstrekkelig borledning av vann. Ytterdører - Alder og slitasje. Avvik ytre tetting. Vinduer - Alder og slitasje. Innvendige dører - Alder og slitasje. Avvik i lukkemekanisme. Gulv - Generelt slitte overflater. Ufagmessig utførelse. Pipe - Alder. Ledningsnett for sanitær - Alder og normal slitasje. Ventilasjon - Ikke tilfredsstillende luftveksling. Ildsteder - Utilstrekkelig ildfast plate. Varmtvann - Alder. Kjøkkeninnredning - Alder og slitasje. Terrasse/balkong - Lav rekkverkshøyde. Alder og slitasje. Overflater, vantett sjikt og sluk - bad - Alder og slitasje. Sanitær - bad. Manglende drensåpning. Fast inventar - bad - Alder og slitasje- Elektrisk anlegg - Manglende dokumentasjon. Åpen koblingsboks. Utilstrekkelig tetting i sikringsskap. TG 3: Rom under terreng - Fukt. Trapper - Ikke tilfredsstillende fallsikring.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt og soppskader? - Ja. Noen små hull mellom flisene i dusj-sonen på badet. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Ja. Ikek drenert kjeller, det er også en kran innvendig i kjeller som gir vann på gulvet ved bruk, er sluk men noe renner forbi. Et rom i kjeller hare fukt. Tidligere målinger har vist forhøyet fukt i kjeller. Kjenner du til om der er/har vært utettheter i terrasse/garasjer/tak/fasade? - Ja. Litt slitent på den ene ytterveggen, slitte planker på utsiden. Kjenner du til om det er/har vært soppskader/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Ja. Har en mus vi har tatt på loftet i løpet av de 3 årene vi har bodd i huset. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Bygd en pergola på terrassen i 2023. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/tilstandsvurderinger eller utførte målinger? - Ja, tilstandsrapport.

  Innhold
  - Veldig koselig enebolig fra 1945. - Solrik eiendom med nydelig hage. - Sydvestvendt veranda på 32 kvm. - Det er også flere fine uteplasser. - Parkering i carport og på tomten. - Kun ca. 300 meter til busstopp. - Fredelig, barnevennlig nabolag. - 2 km til barne- og ungdomsskole. - Boligen har første etasje og kjeller. - Noe oppgradering må påregnes. - Innbydende entré med gulvvarme. - Stilren kjøkkeninnredning fra 2006. - Romslig stue med to ildsteder. - Store vindusflater og masse lys. - Flislagt bad fra 2006 med gulvvarme. - Og opplegg for vaskemaskin. - Ett soverom og ett innredet rom. - Begge med skyvedørsgarderobe. - Gode lagringsmuligheter i kjelleren. - Elanlegg med jordfeilautomater. Planløsning 1. etasje: Entré, bad, innredet rom, soverom, kjøkken og stue. Kjelleretasje: Kjellerrom.

  Standard
  Entré Boligen har en romslig entré med fliser på gulvet, malte panelvegger og lun gulvvarme. Det er god plass for skoskap, skap og/eller hyller, og rommet har også direkte tilgang til badet. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom og har enstavs parkettgulv, malte panelvegger, stort vindu og stilren innredning. Det er også plass til kjøkkenbord. Innredningen er fra 2006 og har vitrineskap, heltre benkeplate og en sort, nedfelt oppvaskkum. Det er montert fliser på veggen mellom benk og overskap, og det er lys i innredningen. Over kokesonen er det ventilator. Hvitevarene er integrert og består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Stue Boligen har en innbydende stue med enstavs parkettgulv, malte panelvegger og paneltak. To soner gjør at det er god plass til både sofagruppe og spisebord, og det er egen peisovn i begge sonene. Stuen har store vinduer på flere sider, noe som gir et flott gjennomlys, og det er i tillegg utgang til verandaen. Bad/wc/vaskerom Badet er fra 2006 og har flislagte overflater, gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, skuffer og matchende veggskap. Over servanten er det speilskap. I tillegg har badet et veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Soverom og garderobe Boligen har et soverom og et innredet rom, men begge benyttes i dag som soverom. Rommene har parkettgulv og lysmalte panelvegger, i tillegg til skyvedørsskap med speilfronter. Ellers har boligen god plass for lagring i kjellerboder og i utvendig bod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende medfølger IKKE: - Taklampe i Stue - Nattlamper Soverom 2 svarte - Veggfestede høyttaler ved tv - Veggfestede skap i Stue - Bokhyller Barnerom - Slangetrommel ute

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det tilhører carport med tilliggende bod, og det er også god plass til biler på gårdsplassen.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Polisenummer
  6748398

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   92 890,- (Omkostninger totalt)   3 042 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Elanlegget har sikringsskap med jordfeilautomater. I tillegg har boligen en 200 liters varmtvannsbereder plassert i kjeller.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16754

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Enebakk kommune.

  Formuesverdi primær
  624412

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2372764

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Info vannavgift
  Boligen er tilknyttet privat vannverk - Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk som fakturerer 2 ganger i året. Det er ikke registrert vannmåler på eiendommen, så det er et arealbasert forbruksgebyr. Årlige avgifter knyttet til drikkevann er Nok 6 744,- og justeres årlig i henhold til KPI.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3220/118/47: 28.05.2024 - Dokumentnr: 1484851 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 926 743 023
  Elektronisk innsendt
  13.04.1945 - Dokumentnr: 401082 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3220 Gnr:118 Bnr:30
  01.01.2020 - Dokumentnr: 636626 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0229 Gnr:118 Bnr:47
  01.01.2024 - Dokumentnr: 154460 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3028 Gnr:118 Bnr:47


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak.   Ovennevnte medfører at man ikke vet hvorvidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. En konsekvens av lovlighetsmangler kan for eksempel være at kommunen gir pålegg om tilbakeføring av det ulovlige tiltaket. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold. Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest for enebolig foreligger. Det foreligger ferdigattest for carport datert 20.03.17.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett og offentlig vei. Det er privat vannverk - Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er berørt av følgende: Id: 20151000 Navn: Kommuneplanens Arealdel 2015-2027 Plantype: Kommuneplanens Arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 07.09.2015 Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3220/dokumenter/11352/Bestemmelser%20etter%20mindre%20endring%202018.pdf Delarealer:; Delareal: 270m2 Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende Områdenavn: BK 7 Delareal: 270m2 BestemmelseOmrådenavn: Kirkebygden KPBEstemmelseHjemmel: Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Kommunaleplaner under arbeid: Id: 20151000 Navn: Kommuneplanens Arealdel 2015-2027 Status: Endelig vedtatt areaplan Plantype: Kommuneplanens arealdel

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   92 890,- (Omkostninger totalt)   3 042 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  92890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Avtalt provisjon 2,4% Markedsføring kr. 25 000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 3000,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-.

Albertine Schaug

Megler

Albertine Schaug

46 80 94 48

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev