aktiv-eiendomsmegling

Enebolig med 6 soverom, 2 bad, eget vaskerom, 3 toaletter. Bergvarme. Gulvvarme i 1. etg. Carport + 2 garasjer.

 • 5 250 000
 • BRA 258 m²
 • 6 soverom
 • PRISANTYDNING5 250 000
 • OMKOSTNINGER147 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 397 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 014
 • SOVEROM6
 • AREALP-rom 254 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT995 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 250 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-))
  --------------------------------------------------------
  147 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 397 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en nyere enebolig på 258 kvm bruksareal. Boligen er bygget i 2014 og har god standard med gulvvarme i 1. etasje og balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Boligen er innredet med hele 6 soverom, samt bad i hver etasje, tre toaletter og mulighet for klesvask i to rom. Terrassen og hagen er orientert mot sør. På tomten står det parkeringsbygg fra 2014 med carport, to garasjer og bod. I kort avstand fra boligen ligger Terningen Arena med bl.a høgskole, treningssenter og forretninger.

Merk deg dette:
- 258 kvm bruksareal
- 6 Soverom
- Oppvarming med bergvarme
- Vannbåren gulvvarme i 1.etasje
- 2 bad
- 3 Toaletter
- Opplegg for vaskemaskin i to rom
- Balansert ventilasjon
- Carport + 2 garasjeplasser

Boligen inneholder:
1. etasje: Entre, gang, bad, vaskerom, toalettrom, 2 soverom, samt stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.
2. etasje: Trappegang, gang, bad, bod, 2 disponible rom og 4 soverom.

Djupmyrvegen 28, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Eiendommen har parkering i carport og to garasjeplasser. Inngangspartiet er overbygd og gangen har skyvedørsgarderobe med speil. Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje.

  STUE/SPISESTUE
  Boligen har stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning med utgang til sørvendt terrasse og hage. Rommet har flislagt gulv med vannbåren varme og peisovnen som ikke har vært i bruk. Flammene på bildene er redigert inn av fotograf.

  KJØKKEN
  Kjøkkeninnredningen har laminert benkeplate, fliser i benkerygg, del med utsmykkeede glassdører, samt integrert oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp, kjøleskap og fryser. Komfyrvakt er montert.

  BAD, VASKEROM OG TOALETTROM
  Boligen har bad i hver etasje i tillegg til ekstra toalettrom og eget vaskerom. Totalt har boligen tre toaletter og mulighet for klesvask i to rom.
  Badet i 1. etasje har dobbelservant, vegghengt toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.
  Badet i 2. etasje har badekar, vegghengt toalett og dusj med glassdører.
  Både vaskerommet, toalettrommet og begge badene har balansert ventilasjon og er flislagt med gulvvarme.

  SOVEROM
  Boligen har hele 6 soverom; to i 1. etasje og fire i 2. etasje.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3.

  Forhold som har fått TG2:

  Vaskerom/teknisk rom:
  Vindu i våtsonen over kum. Uegnede materialer må fuktbeskyttes.
  Radon:
  Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  Vaskerom/teknisk rom:
  Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet fungerer med dette avviket.
  Bad:
  Krakkeleringer i servant. Det er ikke behov for utbedringstiltak.
  Vannledninger:
  Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

  Forhold som har fått TG3:
  Ingen
 • Boligområdet består for det meste av eneboliger, og har fellesareal med lekeplasser og sittegrupper hvor du kan treffe naboen over en kaffekopp mens barna leker. I tillegg er bymarka tett inntil nabolaget, så her kan du fint starte dagens trimtur ved utgangsdøren. Like ved eiendommen er det oppkjørte skiløyper på vinterstid med nettverk helt opp til Budor og Hedmarksvidda. Den mest populære familieturen på ski går inn til Djupmyrkoia som i sesongen selger både kaffe og vafler. I tillegg er det lysløype i området med mye aktivitet for barn og unge på vinteren. Nær boligen er det flere friareal med blant annet balløkker.

  Det er ca 1,4 km til nærmeste barnehage, samt ca 2,7 km til nærmeste barneskole. I kort avstand fra hjemmet finner du også Terningen Arena med bl.a høgskole, treningssenter, turnhall og klatrevegg, samt ulike forretninger som Plantasjen, Bohus og Scandic Elgstua hotell som har arrangementer gjennom hele året.

  Det er kun ca. 4 km til Elverum sentrum hvor man finner alle servicetilbud. Nær nabolaget stopper bybussen og denne har forbindelse til de andre bydelene, sentrum og til skysstasjonen.
 • Enebolig og garasje bygget i 2014.
 • Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Takflatene er tekket med takpanner. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte takstoler.
 • Hele boligen: Bra/p-rom: 258/254 kvm.
  1.etg: Bra/p-rom: 129/129 kvm.
  2.etg: Bra/p-rom: 129/125 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Gang, stue/kjøkken/spisestue, bad/vaskerom, vaskerom/teknisk rom, 2 soverom, wc og entre.
  2.etg: Gang, bad, 4 soverom, 2 kontor og stue.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.
 • Boligen varmes opp via bergvarme. Det er vannbåren gulvvarme i 1.etasje og radiatorer i 2.etasje. Vedfyring i stue.
  Væske/vann bergvarmepumpe plassert på vaskerom, forbrukstall/strømkost for 2021 kan fås ved henvendelse til megler.

  På eiendommen er en energibrønn på fjell for enkelthusholdning. En energibrønn er et smalt og dypt borehull i bakken som brukes til å hente både varme og kjøling fra grunnen.
 • Eiertomt på ca. 995 m². Tomten er delvis innhegnet med hekk og er opparbeidet med plen og diverse beplantning.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Parkering i bygg med to garasjer, en carport, samt bod. Garasjene har leddport med motorstyring. Det er termostat i vindfang og bod for gulvvarme.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 1.345.167,-
  Som sekundærbolig: kr 4.842.599,-
 • Kommunale avgifter utgjør ca. kr 29.670,- . I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr (arealberegnet). Renovasjon utgjør ca kr 4100,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen.

  Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for bolig og garasje i 2016.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Feiing ble utført siste gang i 2016. Tilsyn ble sist gang utført i 2015, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Besøk for tilsyn i 2020 ble ikke utført.

  Det er ikke foretatt rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget, da boligen ble oppført i 2014. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2034.

  Eiendommen ligger i et område med moderat/lav aktsomhetsgrad for radon.
  Eiendommen ligger også i et område betegnet som flomareal.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Slåttmyrbakken fra 2003. Reguleringsformål for eiendommen er fittliggende småhusbebyggelse.
  Eiendommen omfattes også av Kommunedelplan for Elverum byområde (Byplan 2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse og område for grunnvannsforsyning.

  I henhold til reguleringsplankart ligger det ene hjørnet av boligen litt utenfor byggegrensen.

  Boligfeltet grenser til område for Landbruks-, natur- og friluftsområde samt reindrift (LNFR) med område for grunnvannsforsyning og med hensyn landbruk. Oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNFR-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan.

  Nord for tomten ligger områder/tomter som er regulert til boligbebyggelse.
 • Gnr. 14 Bnr. 333 i Elverum kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  - Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
  Har til dags dato ikke blitt brukt.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Svenneby Landbruk AS
Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev