aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Neset 75C!
Velkommen til Neset 75C!

ESPELAND Neset 75C

Pen 2-roms selveierleilighet fra 2010 med en solrik altan på 19 m² | Gode parkeringsmuligheter | Lave bokostnader

 • kr 2 490 000
 • BRA 62 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 75 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 565 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 010
 • Soverom1
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 500
 • Tomt1 214.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Velkommen til Neset 75C! Dette er en praktisk og lettstelt leilighet som fremstår som lys og innbydende. Leiligheten er fra 2010 og fremstår moderne og velholdt med gulvvarme i alle rom med unntak av bod. Leiligheten er opprinnelig tegnet inn med to soverom. Det er felles parkeringsplass for sameiet, og gode parkeringsmuligheter rett ved inngangsdøren. Innhold: Entré 2,8 m² Stue/kjøkken 37.9 m² Bad 5,3 m² Soverom 8,9 m² Vaskerom 4,7 m² Utvendig bod 5m² Boligen har en flott beliggenhet på Espeland i Arna med kort vei til butikker, skoler og barnehager. Fra boligen er det en kort kjøretur til Øyrane Torg - hvor du finner et godt servicetilbud. Fra Øyrane/ togstasjonen kan du ta toget til Bergen sentrum på bare 8 min. Ellers kan du kjøre til Bergen sentrum, Åsane og Lagunen på ca. 30 min.
Stue.

Neset 75C, Vestland

 • Tomt
  1214.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med enkelt hageanlegg og felles gruset parkeringsplass.

  Beliggenhet
  Neset 75C har en flott beliggenhet på Espeland i Arna med kort vei til butikker, skoler og barnehager. Fra boligen er det en kort kjøretur til Øyrane Torg - hvor du finner et godt servicetilbud. Ved Øyrane finner du togstasjonen som tar deg til Bergen sentrum på bare 8 minutter. Ellers kan du kjøre til Bergen sentrum, Åsane og Lagunen på ca. 30 minutter - her finner du et bredere servicetilbud. For den turglade er det gode turmuligheter i nærområdet på for eksempel Skådalsnipa eller til Hauggjelsvarden fra Haukeland. Trives du best å trene innendørs finner du treningssenter like i nærheten (Optimum Ekspresstrening og Arna Treningssenter). Av skoler og barnehager i nærheten har du: - Akasia Neshaugene barnehage - Unneland barnehage - Lone barneskole - Garnes ungdomsskole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Betongkonstruksjoner på antatt faste masser. Veggkonstruksjon: Ytterveggene er oppført i 200 mm isolert bindingsverk. Liggende trekledning. Vinduer og dører: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Utenpålagte sprosser. Ytterdører i profilert malt utførelse, med 3-lags isolerglassfelt. Terrassedør med 3-lags isolerglass i trekarmer. Formpressede fyllingsdører.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Det var mistanke om skjeggkre i eine leiligheten nede så for å være på den sikre siden blei alle 4 boenhetene behandlet for skjeggkre av Anticimex. Har rapporten vis det er ønskelig Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Dei har byttet fra halogen dimmere til led dimmere i stue/kjøkken og bad. Dei har og byttet 3stk spotter på badet. Badet blei utført 10/6/23 så venter på dokumentasjon der. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? Det lå et krav fra Liinto AS mot hele nabolaget for utførte rekkefølgekrav som de måtte overta etter at opprinnelig utbygger gikk konkurs. Dette er klaget inn til kommunen og man avventer svar. Der ligger midler i sameie til å dekke dette kravet om det blir realisert. Fryser i integrert kjøleskap virker dårligt, så vi har heller brukt å ha fryser på vaskerommet. Det er sprekk i 2stk paketbord like ved veggen som er mellom stue å kjøkken benken. Dei har vert der heile tiden eg har budd her og ikkje utviklet seg noe.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling ved Nika Nasibi har gleden av å presentere Neset 75C. En pen og lettstelt leilighet fra 2010 som fremstår moderne og velholdt. Det er felles parkeringsplass for sameiet, og gode parkeringsmuligheter rett ved inngangsdøren. Boligen har en flott beliggenhet på Espeland i Arna med kort vei til butikker, skoler og barnehager. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Boligen har en sosial planløsning mellom stue og kjøkkenet. Rommet har et areal på 37.9 m² og kan innredes med sofagruppe og spisebord. Fra stue er det utgang til en herlig altan på 19 m². Uteplassen er skjermet og av god størrelse ? perfekt plass å nyte godværsdager. Pent kjøkken i lys utførelse innredet med høyglanspolerte hvite fronter, laminat benkeplate, integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Kjøkkenet er praktisk innredet med halvøy som adskiller stuen og kjøkkenet noe. Kjøkkenet er romslig med god lagringsplass i skuffer og skap. Soverom: Leilighetens soverom har et areal på 8,9 m². Soverommet har plass til dobbetlseng, garderobe og annet standard soveromsmøblement. Opprinnelig er deler av stuen tegnet inn som soverom i de opprinnelige byggetegningene. Bad: Flott bad med fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme. Badet er innredet med dusjdører, toalett, servant med møblement og speil. Vaskerom/teknisk rom: Boligen har separat vaskerom/teknisk rom.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er for lite fall til sluk. Konsekvens/tiltak: - Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er ikke behov for tiltak. Det er ca 10 mm fall på gulv fra dør og mot sluk. Vaskerommet fungerer med dette avviket

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Felles parkeringsplass for sameiet, med gode parkeringsmuligheter rett ved inngangsdøren.

  Diverse
  Fra selgers egenerklæringsskjema: Det lå et krav fra Liinto AS mot hele nabolaget for utførte rekkefølgekrav som de måtte overta etter at opprinnelig utbygger gikk konkurs. Dette er klaget inn til kommunen og man avventer svar. Det ligger midler i sameie til å dekke dette kravet om det blir realisert.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Gulvvarme i alle rom med unntak av bod. Panelovner.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  9930

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er estimert basert på tilsendt betalingshistorikk for 1. og 2. kvartal 2023.

  Formuesverdi primær
  679883

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2447580

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  500

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader går til dekning av felles husforsikring hos Gjensidige, brøyting og fremtidige vedlikeholdsutgifter.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 28.10.2009 - Dokumentnr: 816122 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg - rekkehus datert 11.01.10. Følgende dokumenter er mottatt fra kommunens byggearkiv: - Situasjonskart fra Nilsen og Andersen AS datert 25.08.2006. - Søknad om rammetillatelse, bolig rekkehus datert 11.06.2006. - Tegninger (plantegning, fasader, snitt fra Mesterhus og Byggefirma Nilsen og Andersen AS datert 01.09.2006, 24.08.2006 og 09.09.2006. - Søknad om rammetillatelse, bolig rekkehus datert 01.09.2006. - Skriv vedr ufullstendig søknad, og nye søknader datert 06.11.2006. - Rammetillatelse for nybygg rekkehus datert 23.04.07. - Igangsettingstillatelse for grunn og betongarbeider datert 02.02.2009. - Igangsettingstillatelse for nybygg rekkehus datert 29.04.2009. - Tillatelse til ending (Endringen omfatter utvidelse av stue med 3m2 hvor det på godkjente tegninger er vist terrasse. Bygningen utvides i lengden med 0,5m og med 0,3m i bredden.) Datert 22.04.2009.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Privat vei. Denne eiendommen er utskilt fra gnr. 290/bnr. 30. Denne matrikkelen eier veien som videre kobles mot det som fører videre til Unnelandsvegen som er fylkesvei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (99,8 %), felles avkjørsel (0,2 %) og gang-/sykkelvei (< 0,1 % (0,6 m²)). Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 16480000 Plannavn: ARNA. GNR 290 BNR 30 MFL., NESHAUGANE Ikrafttrådt: 30.01.2006 Saksnr: 200017586 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til konsentrert småhusbebyggelse (99,8 %), felles avkjørsel (0,2 %) og gang-/sykkelvei (< 0,1 % (0,6 m²)). Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg (øvrig byggesone) i kommuneplanen. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 290/88 Bygningsnr: 139769023-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 24.05.2018 Saksnr: 201812015 - Gjelder Neset 49.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  75292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kommunale opplysninger kr 5 900,-, tilretteleggingsgebyr kr 14 900, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, salgsoppgaver kr 1 500,-, saldoforespørsel kr 1 000,- og visninger kr 2 500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og et rimelig vederlag stort kr 10 000,- for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Nika Nasibi

Megler

Nika Nasibi

95 44 57 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev