aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fjellsvardevegen 16!
Velkommen til Fjellsvardevegen 16!

ETNEDAL Fjellsvardevegen 16

Ny, lekker hytte hvor storslått utsikt er nøye ivaretatt ved valg av hytte. Vakkert turterreng. Alle fasiliteter.

 • kr 3 390 000
 • BRA-i 72 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 29 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 419 140
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • Tomt1 210 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: 400 000,-)   29 140,- (Omkostninger totalt)   3 419 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Åpent, lyst og lekkert - her kan den fantastiske utsikten nytes både ved frokostbordet og fra sofakroken! Denne nyoppførte hytta ligger meget solrikt til i Fjellsbygda, og har vid og vakker utsikt utover dalen. Med mange store, flotte vinduer nærmest fra "gulv til tak" hensyntar hytta den nydelige beliggenheten på en flott måte. Nærheten til naturen gjenspeiler seg også i fine material- og fargevalg. Med en nyoppført hytte kan all tid brukes ute i det fri, eller til avslapping og kos inne i hytta. Eiendommen ligger i et fint turområde med muligheter for jakt og fiske. En kan gjerne følge stier til topper med vid utsikt, og nærmeste skiløype finner en ca. 260 m fra hytta. Fra denne kommer en inn på løypenettet til Aurdalsåsen. Velkommen på visning!
Hytta har solrik terrasse og overbygd inngangsparti. Tomta er romslig så det er mulighet for flere uteplasser, lek og moro.

Fjellsvardevegen 16, Innlandet

 • Tomt
  1210m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt, pent opparbeidet tomt i hellende terreng. Arealet er hentet fra kommunes matrikkelkart. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For Fjellsvardevegen 16 er alle grensene grønne.

  Beliggenhet
  Med vid og storslått utsikt, sol fra tidlig morgen til sent på kveld og ikke minst, med en nyoppført hytte som hensyntar akkurat dette, er Fjellsvardevegen 16 et herlig sted å komme opp til! Her kan nærheten til naturen nytes i stille og fredelige omgivelser, både ute i naturen og inne i den lekre hytta som har store, flotte vinduer "fra gulv til tak"! Hytta ligger ca. 835 moh, og har nydelig utsikt utover dalen bl.a. mot Tonsåsen og Bagn. Her er en omgitt av vakkert og variert turterreng, så alt ligger vel til rette for opplevelsesrike dager ute i naturen. Turer til bl.a. Nordfjellstølen, Bjørgovarden og Fjellsvarden kan anbefales uansett årstid. Det er gode fiskemuligheter i flere små fjellvann, og på kommunens og hytteforeningens nettsider kan en finne mer informasjon om både jakt- og fiskemuligheter. Fine stier og veier innbyr til korte og lengre turer, kanskje kombinert med litt plukking av bær og sopp. Vinterstid kan en barn og voksne leke ute i frisk snø, eller kanskje spenne på seg skiene og gå ca. 260 m børt til nærmeste, oppkjørte skiløyper. Her gjerne kan en gå til Bjørgovarden, fortsette til Danebu, og følge løypenettet på Aurdalsåsen videre helt til Beitostølen om en skulle ønske det. Mulighetene er mange i fint og variert terreng. En trugetur under stjerneklar vinterhimmel kan også bli en minnerik opplevelse for både store og små. For den som ønsker en tur i slalåmbakken er det ca. 30 min kjøring til Valdres Alpinsenter i Aurdal. Alpinsenteret er et av Valdres sine største, og er det flott familievennlig anlegg som også har utfordringer for den drevne alpinist. Fra hytta er det ca. 10 minutters kjøring til kommunesenteret Bruflat med dagligvarebutikk, bensinstasjon m.m. Til Fagernes er det ca. 34 km.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre E18 til Sandvika, og følge E16 videre i retning Fagernes. Følg veien til Bagn og videre skilting mot Tonsåsen. Følg skilting til Fv. 33 og ta av til venstre mot Bjørgo/Fagernes. Kjør ca. 800 m og ta til høyre mot Fjellsbygda. Følg veien fram til nytt skilt mot venstre, merket Fjellsbygda. Følg Nordfjellsvegen ca. 2 km. fram til gårdstun og automatisk bom (kr.50,-). Følg veien ca. 600 m, og ta til høyre inn Fjellsvardevegen, ta så første avkjøring til venstre. Etter ca. 200 m vil hytta være godt synlig på venstre side, merket "Aktiv - Til salgs!" Alternativ rute fra Oslo er over Hadeland og Fv. 33 forbi Dokka oppover mot Tonsåsen og skilt til høyre merket Fjellsbygda. God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Grunn og fundamenter: Graver vekk jord til fast masse. Fyller opp med stein til foreskreven høyde. Avretter med pukk. Ventilert ringmur av typen systemblokk som er armert med 12 mm kamstål og fylt med betong. Gulv: 48x198 mm bjelkelag. Trykkimpregnerte bord som anlegg for stubbeloftsplater og 20 cm isolasjon. OSB undergulv. Enstavs eikeparkett på gulv i gang, soverom og stue. Fliser med varmekabler i deler av gang, teknisk rom, og på baderom. Vegger: Utvendig: stående 19x125 mm dobbelfals ferdigbehandlet panel, i fargen Jernvitrol. Vindtetting. Reisverk av 48x148 plank, lufting 23 mm sløyfer og 36x48 lekter. Innvendig lekter 48x48mm. Dampsperre av plast. Furupanel i fargen «myk eleganse». I yttervegger er det 15+5 cm isolasjon. Innvendige delevegger består av 48x98 mm reisverk med 10 cm isolasjon. Tak: Selvbærende takstoler med vinkel iht tegning. Tak dimensjonert for 650 kg snølast. Duk som vindsperre. 48x73 mm lekter for lufting. 22 mm OSB-plater som undertak. Undertaket er tekket med Icopal D-papp og shingel. Takrenner med nedløp til terreng. Himling: 25 cm isolasjon samt dampsperre. Innvendig panel i himling er i samme utførelse som på vegger. Vinduer og dører: Isolerglass og utforming som vist på tegning. Noen vinduer har fastkarm. Vinduer leveres i en mørk gråfarge NCS S7000-N. Innvendige dører er furudører med tre speil. Disse beises i samme farge som vegger. Hoveddør har et felt i glass, og har samme farge som vinduene. Listverk og utforinger beises i samme farge som vegg.

  Innhold
  Hytte: Entré/gang, stue med åpen løsning til kjøkken, tre soverom, bad og teknisk rom. Overbygd inngangsparti og åpen terrasse.

  Standard
  Denne, nyoppførte og stilrene hytta ligger solrikt til med vid utsikt i Fjellsvardevegen 16. Hytta ligger i vakker natur, noe en virkelig kan nyte både ute i frisk natur og inne i den lyse og innbydende hytta. Her er det store vinduer som slipper lyset og naturen inn, og fine material- og fargevalg som gjenspeiler nærheten til naturen. Hytta har solrik terrasse og overbygd inngangsparti inn til gang med pent flislagt gulv og varmekabler i deler av rommet. Gangen er romslig med god garderobeplass. Her, som i flere av hyttas øvrige rom, er det stemningsfull downlightsbelysning. Stue og kjøkken er i åpen løsning, noe som gjør det ekstra sosialt og hyggelig. Her er det lyst og luftig med mange, store vinduer. Legg spesielt merke til den gode takhøyden og vinduene helt opp til mønet. Her kan en sitte i sofaen og nyte den flotte utsikten og samtidig kjenne varmen fra en stilig, sort peisovn. Ovnen er sentralt plassert slik at synet av peisflammene kan nytes i hele rommet. Fra stue og kjøkken er det utgang til den solrike terrassen med storslått utsikt. Den stilrene kjøkkeninnredningen i tidsriktig farge er i serien Voxtorp fra Ikea. Her er det bra med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøl og frys. Hvitevarene medfølger i handelen. På gulvet er det flott en-stavs eikeparkett, noe det også er i deler av gang og på de tre soverommene, som alle er i god størrelse. Hytta har ett delikat bad med lyse fliser og varmekabler i gulv. Det er pene fliser på to av veggene, panel på de øvrige. Stilren baderomsinnredning type "Godmorgen" med heldekkende servantplate og store skuffer i servantskap, samt ett høyskap. Dusjhjørne med innfellbare glassdører, noe som er både pent og plassbesparende. Toalett. Mekanisk avtrekk styrt med bryter. I hytta er det også et teknisk rom med flislagt gulv. Her er det sikringsskap, vannfordelingsskap, trykktank, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert, med unntak av integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Diverse
  Heftelser/rettigheter/forpliktelser: Det hviler beiterett på området. Eier av gnr. 137, bnr. 1 og 3 har beiterett. Rettigheten tinglyses på eiendommen. Beiteretten er ikke til hinder for inngjerding av tomten som beskrevet i reguleringsplan for Fjeld, sak 36/07 datert 20.08.2007. Eiendommen gnr. 137 bnr. 3 i Etnedal kommune som tomtene blir utskilt fra er et hovedbruk. Heftelsene består i hovedsak av eldre festekontrakter, veiretter, rett til vann, samt beiteretter. Dette gjelder andre tomter som tidligere er utskilt fra eiendommen. Megler har ikke innhentet/gjennomgått hvert enkelt dokument. Følgende er tinglyst på eiendommen gnr. 137 bnr. 3 og derfor vil følge med over på tomtene som selges. Etnedal kommune opplyser at det er foreløpig ikke utført feiing eller tilsyn med piper og ildsteder. Areal i salgsoppgaven er oppgitt av utbygger. - Internt bruksareal BRA-i: Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. - Eksternt bruksareal BRA-e: Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse. Eksempler: Arealer som har adkomst til fellesareal eller utvendig som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten. Veggarealet mellom BRA -i og BRA-e, legges til BRA-e hvis disse ligger vegg i vegg. - Innglasset balkong mv. - BRA-b: Bruksareal av innglasset balkong tilknyttet boenheten. I BRA-b inngår også innglasset veranda eller altan. Veggarealet mellom innglasset balkong og annet bruksareal tillegges areal til innglasset balkong - Terrasse- og balkongareal TBA: Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I dette arealet inngår også åpen veranda eller altan mv. Arealet måles til innside av rekkverk, brystning, parapet, skillevegg eller lignende avgrensning av arealet, eller som fotavtrykket der det ikke er ytre begrensinger som rekkverk ol. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Tallene er omtrentlige, og kan avvike fra faktiske målinger. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: 400 000,-)   29 140,- (Omkostninger totalt)   3 419 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Peisovn med stålpipe i stue/kjøkken. Elekstrisk oppvarming. Varmekabler i deler av gang, på bad og teknisk rom.

  Info strømforbruk
  Etna Nett har ingen opplysninger om el-anlegget. Den kan være innmeldt, men ikke tilkoblet strøm enda.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter pr. 2023: Renovasjon pr. år: Kr. 2.055,- Tilsyn feiing og eiendomsskatt vil tilkomme.

  Info formuesverdi
  Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt. Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering. For inntektsåret 2022 er det fastsatt en oppjustering med 25 prosent. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no. 

  Andre utgifter
  For bruk av vegen fra Nordfjell og opp i hyttefeltet koster det 50,- pr tur, alternativt årskort til kr 1.900,- for en bil pr hytte. Til den private bygdeveien Brusveen - N. Fjeld betaler hytteeier en årlig avgift for tiden kr. 1.000,- for vedlikehold og vinterbrøyting. Brøyting av veger og skiløyper er for året 2024 6000,-. Dette kreves inn av Fjellsbygda Hytteforening. Alle betaler likt i hele feltet. Vedlikeholdet av veien fra Nordre Fjell - Fjellsvarden, er det hytteeierne, som er tilknyttet veien sitt ansvar, men skal utføres av grunneier etter vederlag for denne type tjenester, og etter regning. Vinterbrøyting etter avtale med grunneier. Grunneier har rett til vederlagsfritt å bruke veiene i hyttefeltet. Kjøperen/hytteeieren plikter å innbetale den avgift som til enhver tid blir innkrevd av Fjellsbygda Hytteforening eller andre som har ansvaret for oppkjøring av skiløyper i området. Andel drift/vedlikehold av renseanlegg. I tillegg kommer kostnader til strøm og forsikring.

  Velforening
  Fjellsbygda Hytteforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3450/137/276: 16.05.1956 - Dokumentnr: 677 - Erklæring/avtale Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 28.06.1961 - Dokumentnr: 1452 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:8 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om veg Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 14.10.1964 - Dokumentnr: 2825 - Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.12.1965 - Dokumentnr: 4311 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:10 Bestemmelse om generende virksomhet Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.1968 - Dokumentnr: 1989 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:14 Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 15.08.1969 - Dokumentnr: 3090 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om generende virksomhet Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 22.10.1969 - Dokumentnr: 4290 - Erklæring/avtale BESTEMMELSER OM VANNRETT Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 28.10.1969 - Dokumentnr: 4369 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:183 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om generende virksomhet Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 23.04.1970 - Dokumentnr: 1513 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 04.06.1970 - Dokumentnr: 2024 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:165 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om generende virksomhet Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.03.1972 - Dokumentnr: 985 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:64 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 03.06.1972 - Dokumentnr: 2335 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:63 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.1972 - Dokumentnr: 3745 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: VESTOPPLAND KOMMUNALE KRAFTSELSKAP Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 10.01.1973 - Dokumentnr: 133 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:73 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om vannledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 28.08.1973 - Dokumentnr: 3688 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:104 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 27.06.1974 - Dokumentnr: 2707 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.1974 - Dokumentnr: 3310 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 26.08.1974 - Dokumentnr: 3852 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:138 Bnr:80 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.04.1975 - Dokumentnr: 1618 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.1975 - Dokumentnr: 4096 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:92 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 04.11.1975 - Dokumentnr: 5221 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:7 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 19.08.1976 - Dokumentnr: 3850 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:93 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 19.08.1976 - Dokumentnr: 3851 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:94 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 08.09.1976 - Dokumentnr: 4200 - Best. om adkomstrett Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.1976 - Dokumentnr: 4319 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:105 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 25.11.1976 - Dokumentnr: 5738 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:104 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 24.01.1977 - Dokumentnr: 328 - Jordskifte Grensegangssak Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1977 - Dokumentnr: 3178 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Hans Gustavsen Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1977 - Dokumentnr: 3179 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.1977 - Dokumentnr: 4068 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:183 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.1977 - Dokumentnr: 4392 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 04.04.1979 - Dokumentnr: 1534 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:102 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 31.08.1979 - Dokumentnr: 4063 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:127 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 14.09.1979 - Dokumentnr: 4344 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:125 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.1979 - Dokumentnr: 4519 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:140 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.12.1979 - Dokumentnr: 6192 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.12.1979 - Dokumentnr: 6193 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:26 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.12.1979 - Dokumentnr: 6195 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:129 Bestemmelse om beiterett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 29.01.1980 - Dokumentnr: 431 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:137 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 08.02.1980 - Dokumentnr: 605 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:27 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 08.02.1980 - Dokumentnr: 606 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:27 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.06.1980 - Dokumentnr: 2487 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:128 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1980 - Dokumentnr: 3214 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:20 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 27.05.1981 - Dokumentnr: 2293 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:191 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 12.11.1981 - Dokumentnr: 4912 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:30 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 18.11.1981 - Dokumentnr: 5019 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:180 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.1982 - Dokumentnr: 4102 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 01.11.1982 - Dokumentnr: 4908 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:32 Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.1983 - Dokumentnr: 862 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: VESTOPPLAND KOMMUNALE KRAFTSELSKAP Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 28.04.1983 - Dokumentnr: 1930 - Best. om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 23.11.1983 - Dokumentnr: 5262 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:156 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 13.02.1984 - Dokumentnr: 674 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Fnr:34 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 03.04.1984 - Dokumentnr: 1455 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:122 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 03.04.1984 - Dokumentnr: 1456 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:141 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.1984 - Dokumentnr: 3716 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:160 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 19.11.1984 - Dokumentnr: 5079 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:161 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om garasje/parkering Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 15.05.1985 - Dokumentnr: 2145 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:163 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 29.05.1985 - Dokumentnr: 2295 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:162 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.06.1985 - Dokumentnr: 2469 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:121 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.06.1985 - Dokumentnr: 2470 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:123 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.06.1985 - Dokumentnr: 2471 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:124 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 17.12.1985 - Dokumentnr: 5875 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:164 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.1986 - Dokumentnr: 6313 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:165 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 19.01.1987 - Dokumentnr: 219 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:167 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 30.07.1987 - Dokumentnr: 3119 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:168 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.1987 - Dokumentnr: 3601 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:169 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.1987 - Dokumentnr: 3602 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:170 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 07.12.1987 - Dokumentnr: 5374 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:171 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 18.04.1988 - Dokumentnr: 1703 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:172 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.1991 - Dokumentnr: 2125 - Jordskifte Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 28.11.1991 - Dokumentnr: 4814 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:175 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 24.02.1993 - Dokumentnr: 709 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:176 BESTEMMELSE OM VANNRETT Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 08.10.1993 - Dokumentnr: 3946 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:178 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 10.03.1994 - Dokumentnr: 1275 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 10.07.1997 - Dokumentnr: 2693 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:181 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 14.07.1997 - Dokumentnr: 2728 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:182 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 21.10.1997 - Dokumentnr: 4175 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:185 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 26.05.1998 - Dokumentnr: 1896 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:121 RETT TIL Å TA UT STRØM FRA KABEL PÅ DENNE EIENDOM Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 27.09.2000 - Dokumentnr: 4164 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:187 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 16.05.2002 - Dokumentnr: 2138 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:190 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2002 - Dokumentnr: 3889 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:191 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 11.03.2005 - Dokumentnr: 1274 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger/kabler for strøm,høyspent og lavspentanlegg, samt anlegg av nettstasjon med rett til videreføring av strømforsyningsanlegg Rettighetshaver: VOKKS NETT AS - 882 783 022 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 17.10.2006 - Dokumentnr: 5575 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:196 Gjelder vegen N. Fjell - Fjellsvarden og inn til tomten Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 02.12.2010 - Dokumentnr: 950986 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:217 Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2011 - Dokumentnr: 695196 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Etna Nett AS Org.nr: 882 783 022 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.2018 - Dokumentnr: 1468123 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3450 Gnr:137 Bnr:3 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1649485 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0541 Gnr:137 Bnr:276

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest. Kopi følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Helårsvei. Vann fra borehull på egen grunn. Privat avløp tilknyttet felles minirenseanlegg for flere hytter. Det er etablert et felles renseanlegg for total avløp for 5 hytter. Eierskap og drift av renseanlegget organiseres som et sameie, og kostnadene fordeles likt på eiendommene når dette er ferdig utbygd.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder Kommuneplan, vedtatt 12.09.2019. Reguleringsplan: Fjeld, vedtatt 04.09.2007. Fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser for hyttefelt Fjeld følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: 400 000,-)   29 140,- (Omkostninger totalt)   3 419 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  29140

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Som næringsdrivende har ikke selger anledning til å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Dokumenter

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev