aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Harastigen 8!

ETNEDAL Harastigen 8

Nyere og innholdsrik hytte med solrik beliggenhet nær Bakketjednet, ca. 970 m.o.h. Alle fasiliteter og flott utsikt.

 • kr 4 000 000
 • BRA 87 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 104 142
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 104 142
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 87 m²
 • Tomt1 401 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)) 104 142,- (Omkostninger totalt) 4 104 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.
Dette er en flott hytteeiendom med alt du kan ønske deg! Eiendommen er meget tiltalende og har en fantastisk beliggenhet på Gamlestølen, ca. 970 m.o.h. Den ligger fritt og usjenert til med nydelig utsikt utover Bakketjednet, et fiskerikt tjern hvor en kan se fisken vake, og hvor den gjerne biter på kroken sommerstid. I området finner en milevis med stier og grusveier for fot- og sykkelturer, samt flere flotte fjelltopper med vid utsikt. Nærmeste skiløype ligger ca. 200 m fra hytta. Solrik naturtomt Hytte av hytteprodusenten Buen Hytter. Alle fasiliteter Eksklusiv eike parkett Åpen stue- kjøkken løsning Store vinduer som slipper inn lyset og naturen Rausta himling Peisovn med glassdør Moderne kjøkkeninnredning Tre gode soverom Delikat bad med badstue Vaskerom Hems Velkommen på visning!

Harastigen 8, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 87 kvm
  2. etasje: 0 kvm Hems over soveroms avdelingen, ca. 24 m2. Høyde 1,24 meter under drager, ikke målbart areal. Loft over entre, vaskerom/teknisk rom, hvor det er lagt gulv. Adkomst med loftstrapp fra vaskerom/teknisk rom.
  Primærrom
  1. etasje: 87 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entré, stue/kjøkken, vaskerom/teknisk rom, gang, bad, badstue og tre soverom.  Tomt
  1401m²

  Beskrivelse av tomt
  Arealet er hentet fra kommunes matrikkelkart. Solrik naturtomt i flatt/svakt hellende terreng, opparbeidet med noe plen. Gruset parkeringsareal.

  Beliggenhet
  Dette er en flott hytteeiendom med alt du kan ønske deg! Eiendommen er meget tiltalende og har en fantastisk beliggenhet på Gamlestølen, ca. 970 m.o.h. Den ligger fritt og usjenert til med nydelig utsikt utover Bakketjednet, et fiskerikt tjern hvor en kan se fisken vake, og hvor den gjerne biter på kroken sommerstid. Eiendommen ligger lunt og fint til nær friareal, og den ligger slik til at det ikke vil bli bygd i umiddelbar nærhet foran hytta. Her kan en virkelig nyte solrike dager med magiske soloppganger. Gamlestølen er et meget attraktivt område, med spennende og variert turterreng og god plass til alle. Gamlestølen ligger i Etnedal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo-området, og er et av de mest snøsikre områdene så nær Oslo. Her kan turene starte rett utenfor hyttedøra uansett årstid. I området finner en milevis med stier og grusveier for fot- og sykkelturer, samt flere flotte fjelltopper med vid utsikt. Jomfruslettfjell (1.139 m.o.h.) er nærmeste fjelltopp og et populært turmål uansett årstid. Det er også kort vei til Spåtind (1.414 m.o.h.), som har en av Norges videste utsyn med utsikt til store deler av Sør-Norge. I løpet av en liten halvtime med bil ligger også hele Gausdal Vestfjell tilgjengelig. Vinterstid finner en over 300 km med velpreparerte skiløyper, noe som gjør Gamlestølen til et svært populært og ettertraktet område for alle langsrennsinteresserte. Det kjøres dobbeltspor med skøyetrasé i hele området. Nærmeste skiløype ligger ca. 200 m fra hytta. Skiløypene er fordelt på både skogsløyper og fjellløyper, noe som gir mulighet for utrolige naturopplevelser. Gamlestølen har også en familievennlig alpinbakke, og om en skulle ønske større utfordringer er det ca. 45 minutters kjøring til Valdres Alpinsenter og ca. 1 time og 15 minutter til Hafjell. Som nevnt ligger Bakketjednet rett nedenfor hytta, og i gangavstand fra hytta ligger det også flere andre fiskevann. På Gamlestølen er det også mulighet for småviltjaktjakt på for eksempel rype og skogsfugl. Hos Gamlestølen besøksgård, er det mulighet for riding med hester og ponnier. På Gamlestølen fjellstue produseres det "Gards-is frå Valdres", og i den sesongåpne fjellstua kan en nyte god servering og delta på flere arrangement. Her samles både hyttefolk og fastboende til hyggelige kvelder og morsomme arrangement med både påskequiz og underholdning. I tillegg har Gamlestølen en rekke aktivitetstilbud som egen fotball løkke, tennisbane, leirduebane, velværesenter og utleiehytter. Fra eiendommen er det ca. 23 km til Bruflat med butikker, bank m.m., mens det er ca. 18 km til Joker Etnedal og Maxbo.

  Adkomst
  Fra Oslo-området kan en kjøre over Gjelleråsen mot Gjøvik. Ved Brandbu følger en skilting mot Dokka og Fagernes, og deretter mot Bruflat/Etnedal. Fra Bruflat fortsetter en videre innover i ca. 9,1 km. Hold til høyre i vegdele ved Flatøydegard og fortsett mot Lenningen Kjør ca. 4,2 km og ta av til høyre skiltet mot Bakkebygda, Glenna, Gamlestølen m.m. Kjør nesten 9 km og ta inn til venstre på Gamlestølvegen. Hold så til høyre, følg bomveg (bommen åpnes via selgers mobil) ca. 500 meter og ta så til høyre i vegdele. Fortsett ca. 500 m og hold til venstre inn på Tjednstien. Kjør ca. 330 m og fortsett inn på Harastigen. Kjør ca. 100 m. og hytta ligger på venstre side merket med "Aktiv - til salgs!" Alternativ veg fra Oslo-området er langs E16 til Bagn. Ta av til høyre og følg veien over Tonsåsen til Bruflat. Hold til venstre i Bruflat og følg 9,6 km til Flatøydegard. Hold til høyre i Y-kryss. Følg veien til Rust og ta av til høyre mot Gamlestølen som beskrevet over. God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport. Hytte: Byggeår: 2020 Standard: Bygget har gjennomgående høy standard. Se nærmere beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygget er jevnlig og godt vedlikeholdt. UTVENDIG: Taktekkingen er av torv. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Tretakrenner, med kjetting til bakkenivå. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående og liggende bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og dør til vaskerom med glass i dør. Malt balkongdør i tre med glass, fra stue og bad. Terrasse utenfor stue, ca. 18 m2. Takoverbygg ved inngang, 4 m2. Trapper utført i treverk. 1 trinn. INNVENDIG: Innvendig er det gulv av eksklusiv eike parkett. Veggene har beiset trepanel. Innvendige tak har beiset trepanel. Gulv på grunn er betongdekke. Varmekabler på våtrom og i entre. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen har isolert stålpipe og vedovn med glassdør og glass på sidene. Enkel stige til hems. Innvendig har boligen beisede fyllingsdører. TOMTEFORHOLD: Det er byggegrunn av løsmasser. Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer. Flat/skrånende tomt. Utvendige avløpsrør er av plast og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Det er grunneiers avløp via private stikkledninger og grunneiers vannforsyning via private stikkledninger. ----- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Fra tilstandsrapport: Fordeling av tilstandsgrader: TG0: Ingen avvik og TG1: Mindre eller moderate avvik = 36 TG2: Avvik som ikke krever tiltak og TG2: Avvik som kan kreve tiltak = 1 TG3: Store eller alvorlige avvik = 0 INNVENDIG: Radon: TG 2 Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: - Det bør gjennomføres radonmålinger. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger opplyser i egenerklæring: Eiendom ble kjøpt i 2018, men hytte ble ferdigstilt i 2020, med overtagelse mai 2020. Eventuell dokumentasjon som ikke ligger i Boligmappa vil derfor entreprenør Buen Gruppen kunne stå for. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Innhold
  Hytte: Entré, stue/kjøkken, vaskerom/teknisk rom, gang, bad, badstue og tre soverom. Takoverbygg ved inngang. Terrasse.

  Standard
  Harastigen 8 er en nyere hytte med gjennomtenkt planløsning oppført av hytteprodusenten Buen Hytter. Hytta har alle fasiliteter og ligger i et attraktivt område med gode solforhold og nydelig utsikt. Utvendig er hytta holdt i tradisjonell stil med mørk stående og liggende kledning med utenpå liggende stolper, samt torvtak. Innvendig har den et moderne uttrykk i hovedetasjen med praktisk hems over soveromsdel. Kombinasjonen av ulike materialvalg, farger og tekstiler gir den lune og fine stilen. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig entré, med god plass til å henge fra seg jakker og sko. Her er det fliser med varmekabler på gulvet, så klær og sko tørker raskt etter en aktiv dag ute. Hytta har en lys og romslig stue-/kjøkkendel som har store vinduer som slipper inn lyset og naturen. Den rausta himlingen gir stuen en god og luftig romfølelse, og den eksklusive eike parketten sammen med de beisede veggene gir hytta en rustikk stil. En peisovn med glassdør sørger for god varme og en hyggelig stemning i rommet. I stuedelen er det god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok, som begge gir en fin ramme for hyggelige måltider og andre familieaktiviteter. Fra spisestuen er det utgang til en stor, åpen terrasse hvor man kan nyte naturen utenfor, grille og bare slappe av slik hytteliv skal være. Kjøkkenet har moderne innredning med glatte fronter og benkeplate av heltre. Her er det godt med skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og ventilator. Hytta har tre gode soverom. To av soverommene er ekstra romslige og har god plass til dobbeltseng. Det tredje soverommet har praktisk køyeseng. Badet er stort og delikat, og har det som trengs for litt velvære etter en lang dag ute. Her er det beiset trepanel på veggene og flislagt gulv med varmekabler. Rommet har innredning med servant montert på benkeplate, stort speil, veggmontert toalett og dusjhjørne med fliser på veggen. Fra badet er det tilgang til badstuen, som er et perfekt sted å avslutte skituren. Her er det fliser på gulvet, ospepanel på vegger, himling og sittebenker samt elektrisk badstuovn av type Helo. Hytta har et eget vaskerom/teknisk rom som har innredning med nedfelt servant, toalett og opplegg for vaskemaskin. Med varmekabler i gulvet er rommet også praktisk til klestørken. Fra soveromsgangen er det stige til romslig hems som gir gode muligheter for oppbevaring. På grunn av lav takhøyde er ikke rommet godkjent for varig opphold.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Diverse
  Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. El-anlegget var ferdigmeldt nytt i mars 2020 og er derfor ikke kontrollert. Der er ukjent/ikke utført tilsyn/feiing på eiendommen. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Plantegningen er ikke målbar og noe avvik kan forekomme. Megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil. Innredning og møbler er ikke basert på den faktiske innredningen, og er kun ment å gi en oppfatning av boligens muligheter. Vedr. budgivning: Det enkleste er å legge inn bud elektronisk via "Gi Bud"-knappen i Finn-annonsen, hvor man samtidig legitimerer seg med Bank-Id (det er krav til oversendelse av legitimasjon for alle budgivere.) Det er også mulig å benytte budskjema som oversendes megler. Husk å før opp informasjon vedr. finansiering, og helst navn og tlf. nr på din bankkontakt. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Dersom en budgiver legger inn bud tett opp mot en annen budgivers akseptfrist kan man risikere at eiendommen blir solgt før budet kommer fram til megler. Selger skal skriftlig akseptere bud overfor megler som igjen skal formidle dette skriftlig videre til budgiver før akseptfristen går ut. Vi ber derfor om at bud må være oversendt minimum 5 minutter før eksisterende bud går ut, og at alle bud har en akseptfrist på 30 minutter. Denne fristen kan avtales kortere mot slutten av en budrunde. Se forøvrig Forbrukerinformasjon om budgivning lenger bak i salgsoppgaven.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)) 104 142,- (Omkostninger totalt) 4 104 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Oppvarming består av vedfyring/strøm. Varmekabler i entré, bad og vaskerom. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF's normgivende liste over løsøre og tilbehør.

  Info strømforbruk
  Strøm vil variere i forhold til bruk. Strømforbruk i 2021: 6249 kWh Strømforbruk i 2022: 4951 kWh

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  2551

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2022: Renovasjon pr. år: kr. 2.055,-. Feie- og tilsynsavgift: kr. 496,-. Beløpene fordeles på to terminer.

  Info om eiendomsskatt
  Offentlig avgift pr. 2022: Eiendomsskatt pr. år: kr. 5.367,- Beløpet fordeles på to terminer.

  Formuesverdi sekundær
  990000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Vei, vann, avløp og drift av vel: kr. 22.704,- pr. år pr. 2022 til Gamlestølen Drift. Inkluderer brøyting, bom, vedlikehold vei, vann/avløp. Pliktig velavgift kr. 300,-. Løypeavgift: kr. 1.500,-. Medlemsskap i løypelager følger med hytta.. I tillegg kommer kostnader til strøm og forsikring. Strøm vil variere i forhold til bruk. Strømforbruk i 2021: 6249 kWh Strømforbruk i 2022: 4951 kWh

  Årlig velavgift
  300

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3450/114/666: 28.08.1909 - Dokumentnr: 900198 - Utskifting Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.1919 - Dokumentnr: 900185 - Utskifting Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.1930 - Dokumentnr: 900317 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:30 Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 17.01.1940 - Dokumentnr: 93 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:63 Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 05.04.1949 - Dokumentnr: 545 - Bestemmelse om veg vedr distriktstilskudd Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.1951 - Dokumentnr: 2251 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:44 Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 12.04.1958 - Dokumentnr: 554 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: VESTOPPLAND KOMMUNALE KRAFTSELSKAP Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 23.03.1962 - Dokumentnr: 598 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:58 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 13.08.1966 - Dokumentnr: 2629 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: VESTOPPLAND KOMMUNALE KRAFTSELSKAP Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.1968 - Dokumentnr: 5624 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:73 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 10.09.1971 - Dokumentnr: 3610 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:135 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 27.04.1972 - Dokumentnr: 1813 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:74 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 08.03.1989 - Dokumentnr: 1041 - Jordskifte Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 18.01.1990 - Dokumentnr: 306 - Rettighet Rettighetshaver: Etnedal Skilag Org.nr: 976 627 776 LEIE AV AREAL LEIE-TID: 40 ÅR ÅRLIG AVGIFT NOK 159 LEIEN KAN REGULERES Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Delvis sletting ved arealoverføring Pantefrafall i 870 m2 som overføres fra gnr. 114 bnr. 18 til gnr. 114 bnr. 73 Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 20.08.1990 - Dokumentnr: 3405 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:268 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 11.09.1990 - Dokumentnr: 3722 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:269 Bestemmelse om vannrett Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 27.11.1990 - Dokumentnr: 5174 - Fredningsvedtak vedr Langtjedn naturreservat. Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 18.01.2001 - Dokumentnr: 249 - Jordskifte GJELDER UTMARKSSAMEIE Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 08.02.2001 - Dokumentnr: 587 - Jordskifte GRENSEGANG GRANHEIM Flytting av hyttetomt Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 14.10.2002 - Dokumentnr: 4515 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:263 Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 27.05.2003 - Dokumentnr: 2303 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:98 Bestemmelse om rett til adkomstveg Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 27.05.2003 - Dokumentnr: 2304 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:84 Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:248 Bestemmelse om vegrett Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 19.08.2003 - Dokumentnr: 3721 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:36 Gjelder vegrett frem til gnr. 114 bnr. 84 og gnr. 114 bnr. 248 i Etnedal Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.2007 - Dokumentnr: 5145 - Erklæring/avtale Rett til anlegg av transformatorkiosk med kabelgrøfter Rett til drift og vedlikehold av anlegget Rett til nødvendig adkomst Forbud mot graving- eller planeringsarbide til hinder for anlegget Engangserstatning: NOK 1.000,- Rettighetshaver: VOKKS NETT AS - 882 783 022 Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.2018 - Dokumentnr: 1715053 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Gamlestølen Vel Og Hytteforening Løpenr: 14153523 19.12.2018 - Dokumentnr: 1715053 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Bakkebygda Friluftsvel Løpenr: 14153525 19.12.2018 - Dokumentnr: 1715053 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:9 Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Bestemmelse om tilknytning til infrastruktur 19.12.2018 - Dokumentnr: 1715053 - Erklæring/avtale Bestemmelser om anleggelse av løyper, stier, fremføring av infrastruktur, m.v. 19.12.2018 - Dokumentnr: 1715053 - Bestemmelse om gjerde 26.10.2018 - Dokumentnr: 1469081 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 231995 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0541 Gnr:114 Bnr:666

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Se vedlegg i salgsoppgave. Lovlighet: Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Brannceller: Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Nyere håndverksjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Krav for rom til varig opphold: Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat bomvei sammen med andre hytteeiere og grunneier i hyttegrenda. Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp fra grunneier. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder Reguleringsplan: Bakkotjednet, sist revidert 09.01.2016. Fritidsbebyggelse. Se vedlegg i salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)) 104 142,- (Omkostninger totalt) 4 104 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  104142

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.900,- oppgjør og tinglysing kr. 6.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.665,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 18.900,- samt provisjon 1,60 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev