aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Steinfotstigen 52!
Velkommen til Steinfotstigen 52!

ETNEDAL Steinfotstigen 52

Koselig hytte med åpen og solrik beliggenhet, ca. 980 moh. Nydelig turområde og flott utsikt. Alle fasiliteter. Garasje.

 • kr 3 400 000
 • BRA 109 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 400 000
 • Omkostningerkr 102 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 502 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2006
 • Soverom3
 • ArealP-rom 86 m²
 • Tomt1 720.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger.
Drømmer du om vakker natur, nydelig utsikt og en koselig hytte? Ett sted hvor du kan nyte det «gode liv» fra det øyeblikket du kommer frem? Denne flotte eiendommen på Gamlestølen gir deg mulighet til nettopp det! Gamlestølen er kjent som et vintereldorado, men har vakre turmuligheter uansett årstid. Terrenget innbyr til turer både til fots- og på sykkel, og området har et stort løypenett som holder meget høy standard. Eiendommens bebyggelse består av hytte og garasje på stor eiertomt med gode solforhold og vid, flott utsikt. Hytta har en god tradisjonell hyttestandard på overflater og utstyr, og den har innlagt strøm, vann og avløp. Torvtaket er hyttas pryd, og løfter helhetsinntrykket og passer godt inn i de naturskjønne omgivelsene. På eiendommen er det også garasje med bod.
Fra gangen kommer du inn på trivelig kjøkken som har alt som skal til for å kunne tilberede og servere gode måltider til venner og familie.

Steinfotstigen 52, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 90 kvm
  2. etasje: 0 kvm Hems/loftetasje har ikke målbart areal pga lav takhøyde, tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold pga takhøyde og rømningsvei da vindu er for lite jmf krav. Romnavn er satt utifra bruk på befaring.
  Primærrom
  1. etasje: 86 kvm Entré/gang, toalettrom, bad, badstue, kjøkken, stue og tre soverom.
  2. etasje: 0 kvm Hemsrom/stue og hemsrom/soverom. (tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold)
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Bod

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 19 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 19 kvm Garasje og bod.  Tomt
  1720.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Solrik eiertomt planert med gressplen og natureng utenfor hytte, ellers naturtomt i skrående terreng med noe trær og busker, ca 980 moh. Deler av tomta er inngjerdet med skigard i front, rensten av tomta er åpen. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet.

  Beliggenhet
  Drømmer du om vakker natur, nydelig utsikt og en koselig hytte? Ett sted hvor du kan nyte det «gode liv» fra det øyeblikket du kommer frem? Denne flotte eiendommen på Gamlestølen gir deg mulighet til nettopp det! Eiendommen ligger idyllisk til ca. 980 moh. med utsyn ned på Gamlestøltjernet, mot Norefjell og Vikerfjellet, og i horisonten kan en skimte Hardangervidda. Her kan en kjenne roen senke seg mens en ser utover tjernet og nyter sommersol til ca. kl. 22.00. Gamlestølen er kjent som et vintereldorado, men har vakre turmuligheter uansett årstid. Jakt, fiske og bærplukking er mulig med utgangspunkt i Gamlestølen. Det er flere små fjellvann i området, og mulighet for småviltjaktjakt på for eksempel rype og skogsfugl. Terrenget innbyr til turer både til fots- og på sykkel, og på turen kan en gjerne plukke litt bær, kanskje også multer til juledesserten. Området har et stort løypenett som holder meget høy standard. Hovedløypa fra Gamlestølen og inn i hele Synnfjellområdet går 100 m. fra hytteveggen, så her er det bare å spenne på seg skiene og gå rett ut i vakkert og variert turterreng. Terrenget inn mot Jomfruslettfjell (1.139 m.o.h.) og Spåtind (1.414 m.o.h.) kan anbefales. Det kjøres dobbeltspor med skøyetrasé i midten i hele området, og i påsken arrangeres det eget skirenn for proffer, amatører og barn, alle med svært god deltakelse. Fra hytta er det også ski in/out til en familievennlig og liten alpinbakke. Om en skulle ønske større utfordringer er det ca. 45 minutters kjøring til Valdres Alpinsenter og ca. 1 time og 15 minutter til Hafjell. Nær innkjøringen til hytteområdet ligger Gamlestølen Turistsenter. Her kan en nyte gode måltider i hyggelige omgivelser, leie båt og kano m.m. Turistsenteret har også utleiehytter om en skal ha mange gjester. Hos Gamlestølen besøksgård, er det mulighet for riding med hester og ponnier. Like ved gården ligger iskremfabrikken som produserer "Gards-is frå Valdres". Til Bruflat med butikker, bank m.m. er det ca. 22 km, og til Joker Etnedal og Maxbo er det ca. 17 km.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre E18 til Sandvika, og deretter E16 til Bagn i Valdres. Fra Bagn tar en vegen over Tonsåsen til Bruflat. Alternativt kan en kjøre over Gjelleråsen og følge Rv 4 mot Gjøvik. Ved Brandbu følger en skilting mot Dokka og Fagernes (Fv. 33), og deretter mot Bruflat (Fv. 251) Fra Bruflat fortsetter en videre ca. 9,1 km og holder til høyre på Etnedalsvegen (mot Lenningen). Fortsett 4,3 km og ta inn til høyre på Graneisbygde (skiltet mot Bakkebygda, Glenna, Gamlestølen m.m.) Følg veien ca. 8,2km. Ved Gamlestølen, ta av til venstre inn på Gamlestølevegen. Her er det automatisk bom (åpnes av hytteeier). Følg veien oppover ca. 500 m og kjør rett fram og inn Steinfotstigen. Etter ca. 520 m. svinger en til venstre, og hytta ligger godt synlig på venstre side av veien etter ca. 86 m. Hytta er merket med "til salgs" skilt. God tur!

  Bebyggelse
  Fritidsbolig og garasje.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Fritidsbolig: Byggeår: 2006 Standard : Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold : Bygget er jevnlig vedlikeholdt, men det er bemerket avvik som er kommentert i rapporten. UTVENDIG: Det er byggegrunn trolig av tilkjørte drenernde steinmasser. Fundamentert med yttermur av betong av isolert thermomur og støpt dekke av betong. Gulvkonstruksjon av støpt dekke av betong på grunn, tilfarergulv under tregulv. Etasjeskille til loftetasje av trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk med utskjærte søyler og bunnstokk i stavlaftkonstruksjon, kledd med stående grov villmarkspanel med naglet treplugg over innfesting. Saltakkonstruksjon med åser og sperrer. Taktekket med torv over knotteplast og underlagspapp, montert takrenner av tre med kjettingnedløp. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass og gjennomgående sprosser. Utvendig omramning på siden av vindu og dører. Hovedytterdør i stalldør av malt tre med glassfelt, adkomst til entre. Terrassedør av malt tre og glassfelt, adkomst til stue. Ytterdør av malt tre, adkomst til bod. Overbygd inngangsparti på 10 kvm. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk, utskjærte søyler. Terrasse mot sør og vestlig retning på ca 42 kvm, overbygd delvis. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. INNVENDIG Gulv er belagt med heltregulv. Fliser i entre/gang, bad og toalettrom. Vegger er kledd med trepanel. Himlinger er kledd med trepanel, raustet med tømmeråser i stue og hems/loftetasje. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dette var heller ikke krav ved byggeåret. Området er kontrollert i NGU Radon aktsomhetskart og definert med moderat til lave forekomster. Elementpipe i lettklinker. Plassmurt peis med innsats i stue, oppmurt av stein på peis/brannmur/pipe. Pusset utførelse på peiskappe og skifer på peisbro samt foran ildsted på gulv. Trapp av tre med lakkert overflate og sklisikring i trinn. Innvendig har fritidsboligen furu fyllingsdører. Plassbygde senger/køyesenger på to soverom. Plassbygd garderobeskap med skyvedører plassert i gang. Garasje: Byggeår: 2006 Standard : Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold : Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Beskrivelse: Garasje med garasjerom ombygd med hevet bod, samt oppbevaring over garasjerom. (Enkelte biler har ikke plass i garasjen pga bod) Oppført i lettklinker, utvendig brystning av oppmurt sokkel av stein og stående villmarkspanel. Saltakkonstruksjon med sperrer og møneås, tekket med torv over knotteplast og undertakspapp. Fjernstyrt leddport av tre og ytterdør. Innvendig støpt dekke i garasjen, vegger av pusset utførelse og trepanel i himling. Bod har laminatgulv, trepanel i vegger og himling. Vedlikehold, mangler: Vedlikeholdsbehov av port.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Lekasje i vannrør, fukt har gått inn i veggen. I 2023 ble det revet fliser, hatt på varmevifte for å tørke ut. Smurt 3 lag membrand og lagt nye fliser. Arbeidet ble utført av egen innsats/dugnad. - Vokks Dokka har utført kontroll av el-anlegg. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Innhold
  Fritidsbolig: 1. etg: Entré/gang, bod, toalettrom, bad, badstue, kjøkken, stue og tre soverom Hems/loftetasje: Hemsrom/stue og hemsrom/soverom. (tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold) Overbygd inngangsparti. Veranda. Garasje: Garasjerom og bod.

  Standard
  Denne fine eiendommen har god plass til både store og små. Den ligger i et rolig og fredelig område omgitt av trivelige turområder og fint og variert skiterreng. Fritidseiendommens bebyggelse består av hytte og garasje på stor eiertomt med gode solforhold og vid, flott utsikt. Fritidsboligen har en god tradisjonell hyttestandard på overflater og utstyr, og den har innlagt strøm, vann og avløp. Torvtaket er hyttas pryd, og løfter helhetsinntrykket og passer godt inn i de naturskjønne omgivelsene. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i romslig gang, som lar deg oppbevare yttertøy og sko på en praktisk måte. Her er det fliser med varmekabler på gulvet, så klær og sko tørker raskt etter en aktiv dag ute. Videre kommer du inn på trivelig kjøkken som har alt som skal til for å kunne tilberede og servere gode måltider til venner og familie. Kjøkkeninnredningen er i heltre med over-og underskap, hjørnekarusell, heltre benkeplate og oppvaskkum med kran av stål. Det er fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer som komfyr, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap følger med. Lys og luftig stue/spisestue med mønet himling og tømmeråser gir et fint hyttepreg. Veggene er trehvite noe som gjenspeiler nærheten til naturen. Spisestua har koselig spiseplass foran vinduet, hvor familien kan kose seg med god mat og drikke og nyte den fine utsikten. Den praktiske utgangen til en stor, delvis overbygd terrasse gjør at man enkelt kan spise ute, eller rett og slett bare grille ute og spise inne. Stua har god plass til koselig sofakrok som innbyr til avkobling og hyggelige stunder. En flott plassmurt peis med innsats, forblendet med fasadestein, er et vakkert møbel i seg selv, og sørger for god varme og en hyggelig stemning i rommet. Hytta har tre gode soverom i grunnetasjen. Det ene soverommet er ekstra romslig og passer godt som hovedsoverom. De to andre soverommene har plassbygde familiekøyer, slik at hytta enkelt kan romme flere familier eller en vennegjeng på hyggelig hyttetur. Badet er stort og delikat, og har det som trengs for litt velvære etter en lang dag ute. Her er romslig baderomsinnredning av folierte plater med over- og underskap, speil og belysning, toalett og dusj med glassbyggerstein. Badet har lyse fliser på vegger og gulv, og varmekabler i gulvet. Fra badet er det inngang til badstue med elektrisk badstueovn og benker av tre. Et perfekt sted å avslutte en lang skitur. Eget toalettrom med servantskap og overskap med speil og belysning, samt vegghengt toalett. Gulv og vegger er også her flislagt og oppvarmet med varmekabler. I tillegg har hytta en godt utnyttet hems, hvor det idag er innredet rom for både ekstra soveplasser og en loftstue. Loftetasjen tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold fordi takhøyden er lav og det mangler rømningsvei da vindu er for lite. Varmtvannstanken på ca. 200 liter er plassert i en romslig bod. Boden er også praktisk for å lagre fritidsutstyr, utemøbler eller tørr ved. På eiendommen finner du også en garasje med garasjerom og bod. Garasjen har fjernstyrt leddport, og plass til en mindre bil. Boden har laminatgulv, trepanel på vegger og godt med oppbevaringsplass. Med sin flotte beliggenhet på en stor og fin naturtomt, er dette et sted hvor hele familien ønsker å være. ------------ Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Fritidsbolig: Utvendig: Nedløp og beslag, TG2 Takrenner av tre med kjettingnedløp. Vurdering av avvik: - Takrenner har punktvise lekkasjer. Tiltak: - Lokal utbedring må utføres. Innvendig: Overflater, TG2 Gulv er belagt med heltregulv. Fliser i entre/gang, bad og toalettrom. Vegger er kledd med trepanel. Himlinger er kledd med trepanel, raustet med tømmeråser i stue og hems/loftetasje. Vurdering av avvik: - Det er registrert bom (hullrom) i enkelte fliser i entre/gang, ansees ikke som umiddelbart tiltaksbehov da det ikke er registrert sprekker i flis/fuger. Fra bod er det løsnet fliser og sprekkdannelser i fuger som følge av bom (hullrom), avvik må utbedres. Tiltak. - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. - Fliser i entre/gang bør holdes under tilsyn ved endret tiltaksbehov. Radon, TG2 Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dette var heller ikke krav ved byggeåret. Området er kontrollert i NGU Radon aktsomhetskart og definert med moderat til lave forekomster. Vurdering av avvik: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: - Det bør gjennomføres radonmålinger. Pipe og ildsted, TG2 Elementpipe i lettklinker. Plassmurt peis med innsats i stue, oppmurt av stein på peis/brannmur/pipe. Pusset utførelse på peiskappe og skifer på peisbro samt foran ildsted på gulv. For en fullstendig gjennomgang og kontroll anbefales det undersøkelser av det lokale branntilsyn eller feier. Jmf Valdres brann og redning ble det foretatt tilsyn i 2020. Vurdering av avvik: - Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: - Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Innvendige trapper, TG2 Trapp av tre med lakkert overflate og sklisikring i trinn. Vurdering av avvik: - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Avvik er også registrert på rekkverk fra hems mot stue. Tiltak: - Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav. - Tiltak bør vurderes. Våtrom: Overflater vegger og himling, TG2 Vegger er belagt med fliser, himling er kledd med trepanel. Vurdering av avvik: - Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet - På befaring ble det registrert på vegg ved klosett mot bod sprekker i fuger og utskyvning av flis/vegg med skjevheter i nedre del. Etter befaring det jmf eier foretatt tiltak/utbedring av eier(egeninnsats) utførelse er ikke undersøkt og opplyses om lokal utbedring og skjøt av membran med tre lag. (må hensyntas og utførelse uten garanti for tettesjikt, forutsettes tilstrekkelig utførelse ellers vil kostnadsestimat avvike) Tiltak: - Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes. Overflater Gulv,G2 Gulv er belagt med fliser. Det er målt ca. 10 mm høydeforskjell fra topp gulv ved dørterskel til topp slukrist, lokalt fall på gulv er under krav og tilnærmet flatt. Oppvarming med varmekabler. Varmekilde i gulv er ikke tilstandsvurdert. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). - Det er registrert bom (hullrom) med løse fliser ved klosett og i dusj, ukjent årsak og ved klosett er denne trolig medvirkende årsak til skader i vegg, ellers på gulv også bemerket bom (hullrom) i flere fliser. Etter befaring det jmf eier foretatt ved klosett tiltak/utbedring av eier(egeninnsats) utførelse er ikke undersøkt og opplyses om lokal utbedring og skjøt av membran med tre lag. (må hensyntas og utførelse uten garanti for tettesjikt, forutsettes tilstrekkelig utførelse ellers vil kostnadsestimat avvike) Tiltak: - Gjennomføre ytterligere undersøkelser og foreta utbedring av skade. Sluk, membran og tettesjikt, TG2 Det er plastsluk og tettesjikt av smøremembran med ukjent/udokumentert utførelse. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Tettesjikt er ikke undersøkt, men som følge av skader på fliser i gulv/vegg enkelte steder er det fare for skade på membran. Omfang/tiltaksbehov er derfor usikkert før nærmere undersøkelse. Etter befaring det jmf eier foretatt tiltak/utbedring av eier(egeninnsats) utførelse er ikke undersøkt og opplyses om lokal utbedring og skjøt av membran med tre lag. (må hensyntas og utførelse uten garanti for tettesjikt, forutsettes tilstrekkelig utførelse ellers vil kostnadsestimat avvike) Tiltak: - Installering av tett dusjkabinett anbefales. - Undersøkelse av membran i områder med skade på fliser bør undersøkes. Ventilasjon, TG2 Det er elektrisk styrt vifte. Vurdering av avvik: - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tiltak: - Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Tilliggende konstruksjoner våtrom, TG2 Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Vurdering av avvik: - Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. - Etter befaring har eier foretatt lokal utbedring av skade på bad ved klosett, opplyst om fukt i bad med lekkasje på overgang varmekabel inn til hovedvannledning som har lekket over tid som årsak. Tiltak: - Gjennomføre ytterligere undersøkelser og foreta utbedring av skade. Spesialrom: 1.etasje - Toalettrom: Overflater og konstruksjon, TG2 Toalettrom har gulv og vegger belagt med fliser, himling er kledd med trepanel. Varmekabler i gulv. Montert vegghengt klosett og servant. Innredning med servantskap og overskap, speil og belysning på overskap. Vurdering av avvik: - Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Bemerket bom i enkelt fliser, ansees ikke som umiddelbart tiltaksbehov. Tiltak: - Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring, konstruksjonen bør jevnlig observeres. - Fliser bør holdes under tilsyn ved endret tiltaksbehov. Tekniske installasjoner: Vannledninger, TG2 Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap plassert i bod. Vurdering av avvik: - Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. - Mangler tettemuffe i overgang vannrør/trekkerør registrert på kjøkken. Tiltak: - Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes. - Bør monteres tettemuffe. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges møblert og utstyrt som på visning. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  I dag er det parabol, men det er planlagt fiber i området. Arbeidet er igangsatt.

  Parkering
  Parkering på tomt eller i garasje. (parkering i garasje kun for enkelte biler)

  Forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer
  3861751

  Diverse
  Ihht. skjøte tinglyst 31.05.2005 kan ikke eiendommen inngjerdes. Det er satt opp gjerde på denne eiendommen. Dette blir kjøpers ansvar og risiko å påse. Eiendommen er ferdig vasket til visning, og vil ikke bli ytterligere rengjort. Oppgitt areal er samlet areal for alle bygg. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Det ble utført feiing og tilsyn på eiendommen 28.10.2020. Neste tilsyn og feiing er planlagt 28.10.2030. Etnedal kommune opplyser at det er anbefalt nytt slokkeapparat. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk oppvarming med panelovner, varmekabler i entre/gang, bod, toalettrom og bad.

  Info strømforbruk
  Strøm vil variere i forhold til bruk. Forbruk i 2022: 10.864 kWh. Sist kontrollert og godkjent: 26.07.2010.

  Energiklasse
  E

 • Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2023: Feie- og tilsynsavgift: kr. 496,-. Renovasjon pr. år: kr. 2.055,-. Eiendomsskatt pr. år: kr. 5.493,-.

  Formuesverdi primær
  983216

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Pliktig velavgift. Fellesavgift kr. 7.568 x 3. Denne avgiften inkluderer vei, vann, bomavgift og brøyting. Løypeavgift pr. år kr. 1.000,- Utover det som er nevnt under punktet over samt under «kommunale avgifter» påløper kostnader til strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3450/114/405: 18.01.1990 - Dokumentnr: 306 - Rettighet Rettighetshaver: Etnedal Skilag Org.nr: 976 627 776 LEIE AV AREAL LEIE-TID: 40 ÅR ÅRLIG AVGIFT NOK 159 LEIEN KAN REGULERES Overført fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Gjelder denne registerenheten med flere 31.05.2005 - Dokumentnr: 2499 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i Gamlestølen Vel- og Hytteforening Pliktig medlemskap i Bakkebygda Friluftsvel 31.05.2005 - Dokumentnr: 2499 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelser om løyper og stier m.v. Bestemmelse om gjerde 31.05.2005 - Dokumentnr: 2499 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:9 Rettighetshaver: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 Rett til tilknytning til tekniske anlegg/veger ved utvidelse av hyttefeltet eller nye reguleringsplaner 28.04.2005 - Dokumentnr: 1976 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3450 Gnr:114 Bnr:18 01.01.2020 - Dokumentnr: 1078251 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0541 Gnr:114 Bnr:405

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 20.11.2017. Kommunen opplyser følgende: Kommunen finner at tiltakshaver må holdes personlig ansvarlig for følgende oppgaver/ ansvarsområder: - Utførelse og kontroll av utførelse av: - Plassering / utstikking av tiltak, tiltaksklasse 1 - elementskorstein, tiltaksklasse 1 - ildsted, tiltaksklasse 1 Se vedlagt dokument for utfyllende informasjon. Kjøper overtar ansvar og risiko for forholdene nevnt over. Lovlighet: Fritidsbolig: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Tegninger fremlagt av eier. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Hems har målbart areal pga lav takhøyde, tilfredstiller ikke krav til rom for varig opphold pga takhøyde og rømningsvei da vindu er for lite jmf krav. Romnavn er satt utifra bruk på befaring. Garasje: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk Tegninger fremlagt av eier. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

  Vei, vann og avløp
  Det er adkomst fra helårsvei med gruset innkjørsel. Tilknyttet vannanlegg for området, borrevann fra felles reservoar for hele hyttefeltet. Tilknyttet avløpsanlegg for området.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder reguleringsplan for Bakkatn næringsområde, vedtatt 13.10.2005. Fritidsbebyggelse/Jord- og skogbruk. Se vedlegg i salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,00))   102 042,- (Omkostninger totalt)   3 502 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  102042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.742,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 19.900,- samt provisjon 1,60 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev