aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

EVJE Flatelandsveien 401

NY PRIS - Hytte med godt utnyttet areal. Anneks med soveplasser. Kjørevei helt frem. Må sees!

 • kr 990 000
 • BRA 27 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 990 000
 • Omkostningerkr 41 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 031 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2009
 • Soverom1
 • ArealP-rom 23 m²
 • Tomt1 068.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av presentere en hyggelig fritidsbolig med en meget solrik beliggenhet. Hytta har godt utnyttet areal i sin helhet. Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til en sofa-krok, spisebord og en liten kjøkkenkrok med gass kjøleskap- og komfyr. Romslig soverom med god skapplass. Fra soverom er det tilgang inn til bod. Bad med belegg på gulv med servant, separett villatoalett med manuell tømming og dusjkabinett. Tekniskrom/vaskerom. Stor terrasse på flere av sidene som gjør at du virkelig kan nyte sola fra morgen til kveld. Innglasset veranda med skyvedører. Anneks med oppholdsrom som kan brukes til både soverom og stue, sovealkove og en liten kjøkkenkrok. Utvendig bod med god plass til oppbevaring og utedo. Velkommen til visning.
Kjøkken

Flatelandsveien 401, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 23 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 23 kvm Primærareal: kjøkken, alkove og stue

  Bod
  Bruksareal
  1. etasje: 3 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm

  Utedo
  Bruksareal
  1. etasje: 1 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 1 kvm  Tomt
  1068.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Naturtomt. Gruset innkjørsel.

  Beliggenhet
  Gode sol og lysforhold. Området rundt er pent og idyllisk og består av forholdsvis spredte fritidsboliger og småbruk. Godt bærland og fine turmuligheter ligger i området og er man glad i rekreasjon og fiske, er det gode muligheter for det i Vågsdalfjorden med kort gangavstand fra hytta. Det er muligheter for båtplass. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper. Ønsker man en dag i alpinbakken er det ca 1 times kjøring til enten Bortelid eller Gautefall.

  Adkomst
  Se kart. Det vil bli godt skiltet til fellesvisning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Hoveddelen er av maskinlaftet vegger på 70mm tykkelse. Tilbygget deler er satt opp i vanlig bindingsverk og kledd med stående falset kledning. Stål/aluminiumsplater som taktekking. Taktekkingen ble besiktiget i fra bakkenivå. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 24.01.2022 av Torleif Fjellestad for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Egenerklæringsskjema er fylt ut 03.10.2021. Selger har eid i boligen siden 2009. Hadde mus i anneks vinter 2020/2021, men ikke sett det siden. Det ble utført arbeid av Kapp,Einar Sunsdal i Lillesand. Byggmester Hans Petter Ånonsen. Prosjektansvarlig i tidsrom august 2020 til november 2020. Hele det Tekniske rom er et nytt rom og fornyet helt opp til mønne. Utført arbeid på el.anlegget av Einar Sundsdal og Kaph i Lillesand under ledelse av Hans Petter Ånonsen. Montert tilbake batteri bank, sikringsskap og El rundt i teknisk rom, uttak på Vestvegg utenfor og nytt lys og til Vaskemaskin. OneCo har levert nye solceller, kontroller/ med fjernavleser. Og rørlegger ifra Kaph har montert ny gassbereder med skap til gass beholdere på Øst vegg utenfor teknisk rom. Ikke montert ei heller kjøpt grå vanns tank til grå vanns avløp. Ikke skaffet pipe til Ulefoss ovn som står fritt på gulvet i gjestehytte. Vindus glas i gjeste hytte er enkle. Gjestehytte og hoved hytte er isolert i gulv og tak, men ikke i veggene. I hoved hytte og gjeste hytte er det brukt fiber betong i sålene, støpt på stein fylling/masse. Jernstenger går fra fundament til tak dragere på hoved hytte. Nytt anlegg på El. rør opplegg til vann, gass til bereder inne og ute på teknisk rom, samt nye solceller montert på Syd vegg med kontroller og fjern avlesing på forbruk/lading. Gass til kjøleskap, komfyr og gass bereder kjøpes av eier etter behov. Bensin til aggregat for ladding, vaskemaskin eller forbruk kjøpes av eier etter behov. Bør bruke generator for å levere strøm til til høytrykksspyler og større forbruk av strøm. Alle lyspærer inne og ute er tilkoplet 230 Volt og er av typen Led pærer. Ved kjøp og montering av grå-vanns tank og septikk blir dette opp til ny eier, det samme med vann klosett, enkel ombygging.

  Innhold
  Fritidsbolig og anneks med følgende innhold: Hovedhytte: Stue/kjøkken, bad og soverom.Innvendig bod, utestue,tekniskrom og vedbod. Anneks: Stue, kjøkken og sovealkove. Frittstående bod med bod/lagerrom.

  Standard
  Aktiv Eiendomsmegling har gleden av presentere en hyggelig fritidsbolig med en meget solrik beliggenhet. Hytta har godt utnyttet areal i sin helhet. Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til en sofa-krok, spisebord og en liten kjøkkenkrok med gass kjøleskap- og komfyr. Romslig soverom med god skapplass. Fra soverom er det tilgang inn til bod. Bad med belegg på gulv med servant, separett villatoalett med manuell tømming og dusjkabinett. Tekniskrom/vaskerom. Stor terrasse på flere av sidene som gjør at du virkelig kan nyte sola fra morgen til kveld. Innglasset veranda med skyvedører. Anneks med oppholdsrom som kan brukes til både soverom og stue, sovealkove og en liten kjøkkenkrok. Utvendig bod med god plass til oppbevaring og utedo. Sammendrag av boligens tilstand: TG 3 STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Kan ikke si med sikkerhet om det er sluk under dusjkabinett eller om det kun er et avløpsrør. Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig. Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring. Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har ingen ventilasjon. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres. TG 2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Utvendig > Veggkonstruksjon Det er påvist andre avvik: Utvendig kledning på vedbod ligger noe nær bakkenivå med tanke på fare for oppsug av fuktighet og dermed skader. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter). Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Kun avløp for gråvann. Tiltak: Foreta kontroll av brønnvann. Innhent dokumentasjon, om mulig. Undersøk om det er blitt gitt noen utslipptillatelse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Diverse
  Hytten er tilknyttet Flateland Vel. Det betales 3 212,- en gang i halvåret (sommer og vinter) Dette dekker vedlikehold av vei og brøyting. I tillegg dekker dette brøyting av gårdsplass

  Prisantydning inkl. omkostninger
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn, solcellepanel og aggregat.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1827

  Kommunale avgifter år
  2020

  Info kommunale avgifter
  Branntilsyn, feeing kr. 185,00,- Renovasjon kr. 1642,50

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4216/132/25: 02.08.1983 - Dokumentnr: 4425 - Erklæring/avtale VISSE RETTIGHETER I FLG SKJØTE
  RETTIGHETSHAVER: FLATELAND GUNNAR
  DISP RETT TIL 9 HYTTETOMTER
  Overført fra: Knr:4216 Gnr:132 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.08.2005 - Dokumentnr: 5108 - Erklæring/avtale Konsesjon gitt til fallrettigheter i Hovlandsdalsåna
  ihht. kongelig resolusjon av 5.sept.2003
  Rettighetshaver: Vegusdal Kraftverk
  Overført fra: Knr:4216 Gnr:132 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.03.2015 - Dokumentnr: 245653 - Festenummer gitt bruksnummer Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4216 Gnr:132 Bnr:1
  18.03.2015 - Dokumentnr: 245653 - Overføring fra tidligere festenummer Utgått festenr:
  Knr:0928 Gnr:132 Bnr:1 Fnr:20
  01.01.2020 - Dokumentnr: 6438 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0928 Gnr:132 Bnr:25
  29.04.2016 - Dokumentnr: 381604 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:132 Bnr:1
  Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:132 Bnr:29
  Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:132 Bnr:31
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Privat

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  41792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3,60% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.550,- oppgjørshonorar kr. 5.000,- og visninger kr. 1.875,- pr. stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 52.250,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Svendsen

Megler

Tommy Svendsen

46 43 22 23

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev