aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stor terrasse med sommerstue

FÆRVIK Brones 3K 11102

BUD MOTTATT! Vestvendt toppleilighet med utestue og privat terrasse på hele 60 kvm! 4 soverom, heis, garasje, bod m.m.

 • kr 6 990 000
 • BRA 102 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 990 000
 • Omkostningerkr 187 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 177 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom4
 • ArealP-rom 91 m²
 • Felleskostnaderkr 1 700
 • Tomt3 870 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 174 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000)) 187 792 (Omkostninger totalt) 7 177 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
PÅMELDINGSVISNING TIRSDAG 28.03 KL. 15.30 Tiltalende og representativ toppleilighet med vestvendt beliggenhet og panoramautsikt! Meget sentralt beliggende på Tromøy både i forhold til buss, butikker og flotte turområder! 4 soverom gjør at man kan variere bruken utfra egne behov. Heis fra garasje og rett til inngangsdøren. Ingen boplikt! - Toppleilighet, ende, hjørne med meget gode lysforhold! - Panoramautsikt og den siste kveldssol! - Terrasse på 60 kvm i tillegg til utestue! - Godkjent fasade endring med mulighet for oppføring av større sommerstue! - Heis fra garasje med adkomst rett til inngangsdøren! - 4 soverom - Vannbåren varme i gulv - Garasje med elbil lader - Callinganlegg/porttelefon - Balansert ventilasjon - Gjesteparkering - Nærhet til sjøen

Brones 3K 11102, Agder

 • Tomt
  3870m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt: 3870,2 kvm. Leiligheten har en praktfull beliggenhet med panoramautsikt mot sjøen fra samtlige oppholdsrom! Optimale solforhold med sen kveldssol og stor terrasse på hele 60 kvm i tillegg til utestue! På grunn av høyden og den storslåtte utsikten får man også følelsen av nærhet til sjøen, som er i kort gangavstand fra leiligheten. Fellesområdene er pent opparbeidede med plenarealer, hekk, terrasser, belegningsstein og beplantning. I tillegg har man lekeplass og balløkke bak ved boligblokkens gjesteinngang. Det er asfaltert adkomstvei frem til garasjeanlegget med automatisk portåpner. For besøkende er det god plass til gjesteparkering. Callinganlegg ved inngangsparti som er koblet opp mot alle leilighetene.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en fantastisk og vestvendt beliggenhet i et attraktivt, sjønært og sentralt boligområde på Tromøy, ca. 6 km fra Arendal sentrum. Flott sjøutsikt mot Arendal og Tromøysund, hvor det er et yrende båtliv på sommerstid. Stor terrasse med sen kveldssol, sommerstue og glassrekke som ivaretar den storslåtte utsikten. Fra eiendommen går det sti ned til sjøen. Fellesområdene er pent opparbeidede med plenarealer, hekk, terrasser, belegningsstein og beplantning. I tillegg har man lekeplass og balløkke bak ved boligblokkens gjesteinngang. Det er asfaltert adkomstvei frem til garasjeanlegget med automatisk portåpner. For å komme fra garasjeanlegget og til leiligheten, så kan man velge mellom å ta heis eller trapper. For besøkende er det god plass til gjesteparkering. Callinganlegg ved inngangsparti som er koblet opp mot alle leilighetene. Det er mulighet for flotte turer i nærområdet, både i skog og langs sjø. Ønsker du et bad, så er det en kort sykkeltur til både svaberg og strender. På Tromøytunet like ved er det dagligvarebutikk, apotek og kafè. Bussforbindelse til Arendal sentrum ca. 200 meter unna.

  Adkomst
  Fra Arendal mot Tromøy. Etter å ha passert Tromøybrua, ta til høyre i første rundkjøring. Skilt mot Broneset, opp til høyre.

  Bebyggelse
  Terrasseleiligheter oppført i 2013/2014 med 5 etasjer, heis, garasjeanlegg og boder. Bygget har en tidsriktig og pen utforming med kombinasjon av treverk, mur og glassrekke som ivaretar utsikten fra leiligheten og balkongen.

  Byggemåte
  Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for ytterligere beskrivelser.

  Innhold
  5. etasje: Heis fra garasje med adkomst rett til inngangsdøren! Det er kun denne leiligheten i bygget som ligger i øverste etasje. Dersom man kommer gående, så er hovedinngangen i 4. etasje, med kun en trapp opp, dersom man ikke ønsker å benytte heisen. Toppleilighet, ende, hjørne med utestue og takterrasse på hele 60 kvm hvor man kan nyte den siste kveldssolen! Ettersom dette er en hjørneleilighet får man ekstra gode lysforhold! Fantastisk sjøutsikt fra samtlige oppholdsrom! Inneholder: Romslig entre/gang med garderobeoppheng, stue/kjøkken med store vindusflater som gir maksimalt med utsikt og mye lys, utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning i hvit, slett utførelse med integrerte hvitevarer som medfølger: Kaffemaskin, dampovn, stekeovn med induksjonstopp, side-by-side skap med ismaskin og kjøleskuff i tillegg til fryseskuff. God plass til spisestue ved kjøkken. Leiligheten har totalt 4 soverom hvorav 3 har skyvedørsgarderobe. Det største soverommet benytter nåværende eier til TV-stue. Herfra har man også direkte adkomst til sommerstue og terrasse. Soverom ved kjøkken benyttes i dag til kontor og gjesterom. Fordelen med 4 soverom er at man kan variere bruken utfra egne behov. Romslig, flislagt bad/vaskerom med innfellbare dusjvegger, servant i innredning og toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Bod/teknisk rom i leiligheten samt sportsbod ved garasjeplass.

  Standard
  En lys, tiltalende og velholdt leilighet med svært liten grad av slitasje! Leiligheten har en meget god plassering i bygget! 5. etasje, endeleilighet, hjørne med meget gode lys- og solforhold! Fra stue og kjøkken er det utgang til vestvendt terrasse på 60 kvm med fantastisk sjøutsikt og den siste kveldssol. Godkjent fasade endring med mulighet for oppføring av større sommerstue! Enstavs parkett på gulv i stue, kjøkken, soverom og gang. Vannbåren varme i gulv. Flislagt bad/vaskerom. Kjøkkeninnredning i hvit, slett utførelse med integrerte hvitevarer som medfølger. 4 soverom hvorav 2 har skyvedørsgarderobe. Innvendig bod/teknisk rom i tillegg til sportsbod ved garasje. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2. Det henvises også til selgers egenerklæringsskjema. Vinduer og ytterdører. Vinduer i toppen av veggen til sommerstuen er montert opp ned. Drenshull skal være i bunnen av vinduer. Anbefalte tiiltak: Vinduer bør remonteres også pga. lekkasjone inne i sommerstuen. Balkonger og terrasser. Ved sommerstuen lekker det inn i bunnen av små vinduer side syd og vest ved nedbør og vind.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass i garasje med automatisk portåpner. Heis fra garasjeanlegg med adkomst rett til inngangsdøren! Gjesteparkeringsplasser til besøkende.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 174 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000)) 187 792 (Omkostninger totalt) 7 177 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i stue, kjøkken, gang og bad samt balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ingen øvrige varmekilder medfølger.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4594

  Info kommunale avgifter
  Kommunale eiendomsgebyr for 2022 kr. 13 300,- (abonnement på vann og avløp og eiendomsskatt) Dette inkluderer eiendomsskatt pr år på kr. 8 706,-

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig: kr 745 086 Som sekundærbolig: kr 2 682 309

  Andre utgifter
  Strøm etter eget forbruk/måler Innboforsikring

  Sameiebrøk
  99/3480

  Felleskostnader pr. mnd
  1700

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgifter Kr. 1700,- pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer forretningsførsel ABBL, forsikring av bygget, brøyting, avsetning til vedlikehold, strøm i fellesarealer. I tillegg kommer Kr. 2.568,- pr. måned til dekning av følgende: Andel av forsikring kr. 273,- Renovasjon kr. 231,- TV og Internett kr. 519,- A-konto gulvvarme kr.1530,- (avregnes årlig etter forbruk) A-konto vann og kloakk kr. 105,- (avregnes årlig etter forbruk) Strøm etter eget forbruk.

  Andel fellesformue
  41196

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  If

  Dyrehold
  Anskaffelse av hund, katt eller annet husdyr må meldes til styret. Eventuelle dyr skal ikke ferdes fritt i ganger eller fellesarealer, og ellers ikke være til ulempe for de øvrige beboerne. Dette i henhold til husordensregler for Boligsameiet 3-9 mottatt fra forretningsfører.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/213/202/11: 03.02.2014 - Dokumentnr: 93434 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  03.02.2014 - Dokumentnr: 93434 - Bestemmelse iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om gjerde
  04.12.2013 - Dokumentnr: 1055124 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 99/3480
  03.02.2014 - Dokumentnr: 93434 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  03.02.2014 - Dokumentnr: 93434 - Bestemmelse iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om gjerde
  04.12.2013 - Dokumentnr: 1055124 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 99/3480


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 07.12.2015 foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. Det er montert vannmåler hvor man betaler etter forbruk.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende Kommuneplan: Planperiode 2019-2029 Reguleringsplan: Brones boligområde vedtatt 19.11.2009 Formål: Boligbegyggelse

  Adgang til utleie
  Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skirftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn. Seksjonseierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon eller garasjeplass før leietakeren skriftlig har forpliktet seg til å følge boligsameiets vedtekter, samt vedtak fattet av sammeiemøtet og styret. Fremleie er ikke tillatt fra leietaker. Eier plikter å opplyse styret og forretningsfører om leietakers navn, egen adresse i utleieperioden samt varigheten av denne. Ovennevnte i henhold til sameievedtekter mottatt fra Forretningsfører.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 174 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000)) 187 792 (Omkostninger totalt) 7 177 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  187792

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev