aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Eiendommen ligger idyllisk til i ekte sørlandsmiljø på Merdø med norvestvendt og særdeles solrik, usjenert og skjermet beliggenhet.
Eiendommen ligger idyllisk til i ekte sørlandsmiljø på Merdø med norvestvendt og særdeles solrik, usjenert og skjermet beliggenhet.

FÆRVIK Merdø 57

Bud mottatt: Merdø, Arendal - Idyllisk fritidseiendom - Romslig bebyggelse, lun hage og bryggeplass

 • kr 6 900 000
 • BRA 141 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 900 000
 • Omkostningerkr 189 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 089 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1878
 • Soverom3
 • ArealP-rom 129 m²
 • Tomt579.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,00))   189 542,- (Omkostninger totalt)   7 089 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plan 1
Eiendommen ligger idyllisk til i ekte sørlandsmiljø på Merdø med norvestvendt og særdeles solrik, usjenert og skjermet beliggenhet, sol fra tidlig morgen til sen kveld og utsikt over fjorden og områdene rundt. Eiendommen ligger tilbaketrukket på en romslig hjørnetomt, dels mot ubebygget areal og har en dels inngjerdet hage med solrike, lune og skjermede uteplasser. Eldre og sjarmerende sørlandsidyll på vakre Merdø. Bygningsmassen fremstår som god vedlikeholdt og har en luftig, lys og trivelig planløsning. Eiendommen var tidligere Merdø Skole men har i nyere tid fungert som fritidsbolig. Eiendommen har en koselig tomt opparbeidet romslig plen og et hyggelig tun med sol hele dagen og skjermede og lune uteplasser. Eiendommen har tinglyst bryggeplass på "Pellebrygga".
Stuer.

Merdø 57, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Hovedbygning
  Bruksareal
  1. etasje: 96 kvm
  2. etasje: 37 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 96 kvm Gang, stuer, soverom/konto, vaskerom, bad.
  2. etasje: 33 kvm Gang, 2 soverom.


  Bruksareal
  1. etasje: 8 kvm Redskapsbod
  Sekundærrom
  1. etasje: 8 kvm Anneks  Tomt
  579.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en koselig tomt opparbeidet romslig plen og et hyggelig tun som grenser mot ubebygget areal og friareal. Her har man sol hele dagen og skjermede og lune uteplasser. Utover plenen som omkranser bebyggelsen er det stakittgjerde, natursteinsmur og diverse prydbusker, samt en hyggelig treplatting. Eiendommen har bryggeplass på "Pellebrygga".

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger idyllisk til i ekte sørlandsmiljø på Merdø med norvestvendt og særdeles solrik, usjenert og skjermet beliggenhet, sol fra tidlig morgen til sen kveld og utsikt over fjorden og områdene rundt. Eiendommen ligger tilbaketrukket på en romslig hjørnetomt, dels mot ubebygget areal og har en dels inngjerdet hage med solrike, lune og skjermede uteplasser. Rundt på øya kan man vandre på hyggelige, smale stier mellom sørlandshusene eller kafeen som ligger like bortenfor. Merdø er et populært utfartssted og har 2 meget populære badestrender samt forøvrig flotte fri- og turområder. Adkomst med egen båt eller fergeforbindelse fra Arendal sentrum til "Pellebrygga" like på nedsiden hvor det er tilhørende båtplass og fergeanløp. Merdø er en øy i Arendal og tidligere uthavn ved Skagerrakkysten, like sør for Arendal, mot havet like ved innseilingen til Arendal, på innsiden av Store- og Lille Torungen fyr. Tidligere var øya bebodd på helårsbasis men i nyere tid er det primært kjent som ferie- og turiststed. Merdø er en skikkelig Sørlandsidyll og populært utfartssted med fine badeplasser og flotte badestrender. Den gamle sørlandsbebyggelsen og de koselige smale gatene rundt på øya kombinert med flotte fri- og turområder er en uslåelig kombinasjon. Eiendommen og Merdø forøvrig har historie helt tilbake til seilskutetiden og denne eiendommen var opprinnelig skolen på Merdø. I sommersesongen går det ferge fast ut til Merdø flere ganger om dagen fra Arendal senturm. Det er også cafe med kiosk og serveringsbevilling. Merdø har også eget museum.

  Adkomst
  Det går ferge fra Arendal sentrum til Merdø. Når man ankommer med fergen (Pellebrygga) ligger eiendommen like opp for bryggen. Fergen har flere avganger pr. dag i sommersesongen. Med egen båt er det få minutters båttur fra f.eks. Revesand på Tromøy. Det er ikke biltrafikk på Merdø. I tillegg er det mulighet for å bestille taxibåt.

  Bebyggelse
  Frittliggende bolig, benyttet som fritidsbolig. Tidligere skolebygning (Merdø Skole) men bruksendret til fritidsformål rundt 1980. Merdø består i all hovedsak av tidligere bolighus, benyttet til fritidsformål.

  Offentlig kommunikasjon
  Se hjemmesiden til Merdøferga for informasjon om rutetider i sesong: https://www.merdoferga.no/

  Byggemåte
  Frittliggende eiendom oppført på siste halvdel av 1800 tallet men tilbygget ca. 2006. Oppført på grunnmur av gråstein med hoveddel oppført i tømmerkonstruksjon med unntak av tilbygget. Tak av typen saltak tekket med teglstein. Vinduer er i tre med isolerglass og noen koblede vinduer. Anneks er oppført i trekonstruksjon på fundamenter av Leca. Tak av typen saltak, tekket med teglstein. Bygget har enkel standard og vedlikeholdsbehov. Redskapsbu er oppført i trekonstruksjon med mur av fundamenter. Tak av typen saltak tekket med teglstein. Bygget har enkel standard og vedlikeholdsbehov. Se tilstandsrapport ved Erik Sørensen AS datert 16.05.2023 for ytterligere detaljer og tilstandsvurderinger.

  Innhold
  1. etasje: Hovedinngang med vindfang og trappegang, 2 stuer, kontor/soverom, kjøkken. Kjøkkeninngang med vaskerom og bad/wc. 2. etasje: Gang, 2 soverom, kott/boder. Liten matkjeller/grovkjeller under kjøkken. Anneks og redskapsbod i hagen.

  Standard
  Eldre og sjarmerende sørlandsidyll på vakre Merdø. Bygningsmassen fremstår som god vedlikeholdt og har en luftig, lys og trivelig planløsning. . Eiendommen var tidligere Merdø Skole men har i nyere tid fungert som fritidsbolig. De klassiske, romslige stuene mot sjøen har store vindusflater med mye naturlig lys, gløtt av fjorden og meget god takhøyde (ca. 290 cm). Innvendige overflater har i hovedsak tregulv med unntak av bad og kjøkkeninngang som er fliselagt. Det er belegg i loftsgang og bod på loftet. Innvendige vegger er panelt, dels malt eller har malte flater og noe tapet. Vegger har malt eller ubehandlet panel. Badet er anlagt for ca. 25 år siden og har fliser på gulv, dusj, wc og servant. Kjøkkeninngang er kombinert med vaskerom og har utslagsvask. Kjøkkenet har innredning i laminat utførelse i hvit, glatt utførelse. Kjøkkenet har også en sjarmerende gammel grue. Tilliggende soverom/kontor kan alternativt benyttes som spisestue. Loftsetasjen har et stort og et mindre soverom. Det er i tillegg flere boder og tilgjengelig areal for å kunne etablere flere soverom. I tillegg har man både anneks og redskapsbod i hagen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Terrenget er flatt rundt boligen, må etableres fall fra mur. - Vann fra brønn anbefales testet. - Drenering trenger utbedring for å kunne oppnå tørr kjeller. - Tømmerkonstruksjon har gamle spor etter husbukk. - Vassheller er felt inn bak kledningen. - Kledning er ikke lektet ut på opprinnelig del. Råte i endel kledningsbord og også i bakenforliggende sviller. - Tak har mindre dimensjon enn dagens krav. - Gamle spor av borebille i tak. - Halve levetiden på bad er passert. Det anbefales å montere kabinett eller oppgradering for å kunne være vanntett mot tilliggende rom. - Halve levetiden på vaskeromer passert. Utlufting må utbedres. Rommet bør oppgraders for å kunne være vanntett mot tilliggende rom. - Råte i kjøkkengulv etter vannskade. Det er oppgitt i tilstandsrapport at det er en forsikringsskade. Skaden er oppgjort og det vil ikke bli foretatt ytterligere utbedret av selger. - Litt svikt i gulv i 1. etasje. - Gamle spor av borrebille i bjelkelag. Forhold som har fått TG3: Ingen. Se tilstandsrapport ved Erik Sørensen AS datert 16.05.2023 for ytterligere detaljer og tilstandsvurderinger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Tak er omtekket ca. 2001. Tilbygg ca. 2006 med bl.a. bad. De fleste vinduer er skiftet ca. 2014.

  Parkering
  Eiendommen har ikke parkering. Tilhørende båtplass på anvist plass, anvist på "Pellebrygga" like nedenfor eiendommen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,00))   189 542,- (Omkostninger totalt)   7 089 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9619

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkludert renovasjon fritid.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi sekundær
  900000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for primærbolig er ikke angitt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/209/6: 07.02.1947 - Dokumentnr: 151 - Utskifting Gjelder denne registerenheten med flere
  10.05.1955 - Dokumentnr: 1207 - Erklæring/avtale Kontrakt mellom Tromøy kommune og Losvesenet angående
  oppførelse, vedlikehold og benyttelse av brygge
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.08.1987 - Dokumentnr: 7168 - Rettigheter iflg. skjøte Rett for kommunen til å plassere samlebod for renovasjon
  inntil grensen
  03.08.1882 - Dokumentnr: 900042 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:209 Bnr:5
  06.08.2014 - Dokumentnr: 652365 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:4203 Gnr:209 Bnr:20
  Vederlag: NOK 380 000
  Omsetningstype: Fritt salg
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1501010 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:209 Bnr:6
  03.08.1882 - Dokumentnr: 905488 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:4203 Gnr:209 Bnr:5
  26.08.1987 - Dokumentnr: 7168 - Bestemmelse om vannrett Rettighet hefter i: Knr:4203 Gnr:209 Bnr:20
  Bestemmelse om båt/bryggeplass


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligger. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett, via privat pumpe til offentlig nett. Vann fra privat brønn med pumpe. Det er muligheter for tilkobling til kommunalt sommervann på Merdø.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert område. Plan for Havsøy-Sandvigen-Torjusholmen-Rægevig-Rævesand-Gjessøya-Merdø vedtatt i kraft 27.10.2022. Formål: Fritidsbebyggelse. Bebyggelse og anlegg, hensynssone Kulturmiljø, bevaringsverdig bebyggelse i.h.t. gjeldende kommuneplan. Bygningen er registret i Sefrak og kan være bevaringsverdig.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Kommunen har opplyst at bygget har vernestatus, noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,00))   189 542,- (Omkostninger totalt)   7 089 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  189542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  10.900,- oppgjørshonorar kr  3.950,- og garantipremie kr 3.800, -. Selger skal også dekke grunnpakke markedsføring kr. 9.400,-, innhenting av servitutter kr. 949,- og markedspakke nett kr. 8.850,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  540,-. Utleggene omfatter tinglysing av urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og markedspakker.  Alle beløp er inkl. mva. 

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev