aktiv-eiendomsmegling
Innholdsrik, helt nyoppført enebolig over 2 etasjer, samt integrert garasje og takterrasse med takstue
Innholdsrik, helt nyoppført enebolig over 2 etasjer, samt integrert garasje og takterrasse med takstue

FÆRVIK Pinnsvinveien 21

Tybakktoppen, Tromøy - Nyoppført, nøkkelferdig enebolig - Takterrasse og takstue - Sol og flott utsikt

 • kr 5 490 000
 • BRA 177 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 44 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 534 592
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom4
 • ArealP-rom 125 m²
 • Tomt400 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 31 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000)) Det betales kun omkostninger av tomteverdi da boligen er nyoppført og ikke har vært bebodd. 44 592 (Omkostninger totalt) 5 534 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nytt boligområde på Tybakktoppen, Tromøy - Luftig, fritt og solrikt med havutsikt og sentral plassering på Tromøy. Boligene ligger i naturskjønne omgivelser nær skog og friareal med flott utsikt over områdene rundt og ut mot havet. Boligene blir liggende høyt i terreng og på takterrasse med tilhørende takstue vil man både få panoramautsikt og sol fra morgen til kveld. Området ligger til etablert boligfelt (Tybakken) med god bussforbindelse, nærhet til skoler og barnehage samt Tromøytunet med bl.a. dagligvareforretning like ved. Helt nyoppført enebolig som ikke har vært bebodd. Moderne og påkostede løsninger. Boligen har en gjennomgående meget god standard og leveres med garanti fra utbygger. Stuen er gjennomgående, lys og gjennnomgående med store vindusflater for mye naturlig lys.
Romslig stue

Pinnsvinveien 21, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 92 kvm 1. etasje inkl. garasje.
  2. etasje: 64 kvm 2. etasje inkl. matbod.
  3. etasje: 21 kvm Takstue (uinnredet)
  Primærrom
  1. etasje: 64 kvm Vindfang, gang, 3 soverom, bad/wc, vaskerom.
  2. etasje: 61 kvm Kjøkken/stue, soverom.  Tomt
  400m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt bestående av bebyggelse, parkering og eventuell uteplass. Boligen har i tillegg stor veranda i 2. etasje (ca. 37 m2) og en romslig takterrasse på ca. 20 m2 med tilhørende takstue. Tomten leveres grovplanert og gruset som forevist.

  Beliggenhet
  Nytt boligområde på Tybakktoppen, Tromøy - Luftig, fritt og solrikt med havutsikt og sentral plassering på Tromøy. Boligene ligger i naturskjønne omgivelser nær skog og friareal med flott utsikt over områdene rundt og ut mot havet. Boligene blir liggende høyt i terreng og på takterrasse med tilhørende takstue vil man både få panoramautsikt og sol fra morgen til kveld. Området ligger til etablert boligfelt (Tybakken) med god bussforbindelse, nærhet til skoler og barnehage samt Tromøytunet med bl.a. dagligvareforretning like ved. Like over Tromøybrua ligger Krøgenes næringssenter og med ny tilførselsvei til E-18 er det god forbindelse til alle nærområder. Området blir hovedsakelig bebygget med eneboliger på romslige, solrike boligtomter, mange med havutsikt. "Tybakktoppen" bærer sitt navn med rette og man ligger høyt i terreng, omkranset av friområder. Tromøya har mange kvaliteter. Foruten å være den største øya på Sørlandet, er Tromøya kjent for å være en naturperle av de sjeldne. Vakker natur og et eldorado av turstier er blant de store skattene du finner på Tromøya. Godt oppvekstmiljø og et variert servicetilbud er også blant de fine kvalitetene øya har å by på.

  Adkomst
  Fra Arendal kjører man mot Tromøy. Etter Tromøybrua, tar man til venstre i første rundkjøring for så å ta første vei til høyre. Følg veien ca. 900 meter til "toppen", og ta deretter inn til venstre ved skilt "Tybakktoppen". Følg hovedveien innover i feltet (Pinnsvinveien) og ta 2. vei til høyre. Boligen ligger på høyre hånd.

  Bebyggelse
  Frittliggende enebolig med garasje.

  Barnehage/skole/fritid
  Tybakken Barnehage, Blåklokken Barnehage ligger like ved.

  Skolekrets
  Roligheden barne- og ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  God bussforbindelse fra Tromøytunet.

  Innhold
  Innholdsrik, nyoppført enebolig med flott beliggenhet på Tybakken, Tromøy. Boligen er over 2 etasjer samt har integrert garasje og takterrasse med takstue. 1. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad/wc, vaskerom/teknisk rom med utgang garasje. Soverom. 2. etasje: Stue med spisestue og kjøkkenløsning og utgang terrasse, spisskammers/bod, soverom/tv-stue. Trapp fra terrasse i 2. etasje til takterrasse og takstue.

  Standard
  Helt nyoppført enebolig som ikke har vært bebodd. Moderne og påkostede løsninger. Boligen har en gjennomgående meget god standard og leveres med garanti fra utbygger. Stuen er gjennomgående, lys og gjennnomgående med store vindusflater for mye naturlig lys og vendt mot havet med prakftull utsikt. Her har man direkte utgang til sydvestvendt terrasse og videre trappeadkomst til takterrassen med tilhørende takstue. Takstuen leveres uinnredet som forevist for innnredning etter eget ønske. Innvendige gulv har i hovedsak høytrykkslaminat på gulv i beboelsesrom. Det er fliser i vindfang og på bad. Vaskerom har vinylbelegg. Vegger er pusset og malt eller har malt panel. Innvendige tak er pusset og malt eller har takplater. Det er downlights i vindfang/gang, på bad og kjøkken. Romslig innredning fra HTH i tidsriktig malt utførelse med glatte fronter og laminat benkeplate. Innredning har god skap og benkeplass og praktisk halvøy mot spisestuen. Det er integrerte hvitevarer med induksjonstopp med ventilator, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/fryseskap. Badet er fliselagt til tak med store gulvfliser på gulv, alt å tidsriktige farger. Dobbel servantinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. Separat, romslig vaskerom med ekstra toalett. 200 l vvs bereder og innstallert vannmåler.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nyoppført 2022/2023.

  TV/Internett/bredbånd
  Klargjort for fibertilknytning.

  Parkering
  Garasje med automatisk portåpner, støpt dekke og direkte adgang til boligen. Det er også gjennomgang fra garasjen til tomten bak huset. I tillegg er det biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 31 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000)) Det betales kun omkostninger av tomteverdi da boligen er nyoppført og ikke har vært bebodd. 44 592 (Omkostninger totalt) 5 534 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i vindfang, bad og vaskerom. Peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming etter ønske.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk er ikke angitt, da boligen ikke har vært bebodd

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen. Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er ikke fastsatt. Estimert beløp ca. kr. 15.000,- pr. år. for 2022. Beløpet er eks. eiendomsskatt. Beløp for eiendomsskatt og skattegrunnlag er p.t. ikke fastsatt. Det gjøres oppmerksom på at deter eiendomsskatt i Arendal kommune. Eiendomsskatten vil utgjør 4 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. For primærboliger beregnes eiendomsskatt av 70% av eiendommens takstverdi fratrukket et bunnfradrag på kr. 225.000,- pr. boenhet. Se mer informasjon her: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/eiendomsskatt/

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Velforening
  Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/213/226: 16.03.1984 - Dokumentnr: 2525 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:27
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om vannrett
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.1987 - Dokumentnr: 2621 - Jordskifte Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.05.1988 - Dokumentnr: 4774 - Rettsbok Grensegangssak
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.09.2021 - Dokumentnr: 1077606 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Elektronisk innsendt
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/213/226: 16.03.1984 - Dokumentnr: 2525 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:27
  Bestemmelse om båt/bryggeplass
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om vannrett
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.1987 - Dokumentnr: 2621 - Jordskifte Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.05.1988 - Dokumentnr: 4774 - Rettsbok Grensegangssak
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.09.2021 - Dokumentnr: 1077606 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:213 Bnr:165
  Elektronisk innsendt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert boligområde. Plan for Tybakktoppen, vedtatt i kraft 29.10.2020. Formål: Boligbebyggelse, frittliggende småhusbebyggelse. Eksisterende boligbebyggelse, bebyggelse og anlegg i.h.t. gjeldende kommuneplan.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt i februar 2023. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3. Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12. Dersom selger har tatt forbehold skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt. Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse. Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 31 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000)) Det betales kun omkostninger av tomteverdi da boligen er nyoppført og ikke har vært bebodd. 44 592 (Omkostninger totalt) 5 534 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  44592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1875% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7.500,- oppgjørshonorar kr  4.375,-, markedspakke nett kr. 9.70,- og grunnpakke kr. 9.375,- . Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  kr. 50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev