aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bratteklev Panorama - Utsikt leilighet med fantastisk beliggenhet

FÆRVIK Revesandveien 391D H0101

Tromøy Vest - Stor, unik, duplex leilighet med takterrasse - Panoramautsikt og optimale solforhold - Dobbel carport

 • kr 9 250 000
 • BRA 170 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 9 250 000
 • Omkostningerkr 247 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 497 392
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 157 m²
 • Felleskostnaderkr 2 411
 • Tomt1 276.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 9 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  231 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000))

  247 392 (Omkostninger totalt)

  9 497 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Påkostet, unik og nyere leilighet med beste beliggenhet på Tromøy vest. Leiligheten er ferdigstilt i 2019, men er senere betydelig oppgradert og holder en gjennomgående høy standard. Stor leilighet over 2 plan, men med alle funksjoner på èn flate og stor takhage/terrasse samt balkong. Unik beliggenhet på Tromøys vestside, midt i Galtesund, på vestvendt tomt med seneste kveldssol (vel 22.00) og panoramautsikt over hele innseilingen til Arendal, ut mot havet og indre byfjord og over havnebassenget. Leiligheten har stor skjermet og privat takterrasse på hele 45 m2 hvorav ca. 10 m2 er overbygget, tilknyttet egen takstue med minikjøkken, samt overbygget balkong. Her kan man kan nyte de unike solforholdene og den flotte utsikten. Forøvrig veletablert boligområde mellom Timber og Torjusholmen.

Revesandveien 391D H0101, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 109 kvm
  2. etasje: 55 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 105 kvm Gang, 2 soverom, bad/wc, vaskerom, stue, kjøkken
  2. etasje: 52 kvm Takstue, soverom, bad/wc.
  Sekundærrom
  1. etasje: 26 kvm Carport.  Tomt
  1276.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt og utearealer er flott opparbeidet med hage med plen, lekeplass, bed og belegningsstein ved inngangsparti. Leiligheten har stor, vestvendt og dels overbygget takterrasse med panoramautsikt og seneste kveldssol. Terrassen er på ca. 45 m2 og skjermet for innsyn. I tillegg er det østvendt balkong med utgang fra soverom i 2. etasjen.

  Beliggenhet
  Unik beliggenhet på Tromøys vestside, midt i Galtesund, på vestvendt tomt med seneste kveldssol (vel 22.00) og panoramautsikt over hele innseilingen til Arendal, ut mot havet og indre byfjord og over havnebassenget. Leiligheten har stor skjermet og privat takterrasse på hele 45 m2 hvorav ca. 10 m2 er overbygget og tilknyttet egen takstue med minikjøkken. Det er også overbygget balkong mot øst. På terrassen kan man kan nyte de unike solforholdene og den flotte utsikten. Forøvrig veletablert boligområde mellom Timber og Torjusholmen. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet på Tromøy vest og det er ca. 15 min kjøreavstand til Arendal sentrum, ca. 15 min gangavstand til Skilsø med fergeforbindelse til sentrum og kun 2 min gange til buss som går like på utsiden. Forøvrig flotte tur- og friområder i umiddelbar nærhet, gangavstand til kommunal båthavn og flere badeplasser m.v. i umiddelbar nærhet.

  Adkomst
  Fra Arendal til Tromøy, videre i retning Skilsøy. Før ankomst Skilsøy, videre mot Rævesand (FV 191), følg ca. 1,5 km til eiendommen ligger på høyre side.

  Bebyggelse
  Nyoppørt leilighetsbygg med gjennomgående høy standard, inn- og utvendig. Bygget er oppført som høykvalitets leilighetsbygg over 3 etasjer hovedsakelig oppført i betong og med store terrasser samt fasade med hovedsakelig vindusflater for maksimal utsikt.

  Skolekrets
  Roligheden barne- og ungdomsskole.

  Byggemåte
  Høystandard selveierleilighet med panoramautsikt. Yttervegger i bindingsverk med isolasjon, vindsperresjikt med utlekting på utsiden. Diffusjonstetting og 13 mm gipsplater på innsiden. Veggene kledd utvendig med trekledning i impregnert tre, platekledning og med teglstein mot øst. Frontene mot sjøen og rekkverk på terrasse har store vindusflater og rekkverk i stål og glass med skillevegg mellom terrassene. Etasjeskiller primært i betong. Takene har helsveiset taktekking. Vinduene er aluminiumsbeslåtte trevinduer med utvendig solskjerming ved stuen integrert i fasaden i hovedstuen. Terrasse i 3. etg. mot vest har glasstak/overbygg på deler av terrasse. Rekkverk i glass med stolper og med håndlist i syrefast stål. Leilighetene har balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Egen el-tavle og måler og rikelig med el-punkter i tråd med siste byggeforskrift.

  Innhold
  Stor leilighet over 2 plan, men med alle funksjoner på èn flate og stor takhage/terrasse, dels overbygget. Hovedplan (inngang direkte fra gateplan): Vindfang, gang, 2 soverom, vaskerom med teknisk rom, bad/wc. Bod under trapp. Kjøkken, stue / spisestue med doble hev-/skyvedører og fransk balkong mot Galtesund. Øvre plan: Takstue med utgang takhage/terrasse som er dels overbygget. Soverom med utgang overbygget balkong mot øst, bad/wc. Dobbel carport. Bod i underetasjen.

  Standard
  Påkostet, unik og nyere leilighet med beste beliggenhet på Tromøy vest. Leiligheten er ferdigstilt i 2019, men er senere betydelig oppgradert og holder en gjennomgående høy standard. Innvendige overflater har eksklusiv ènstavs parkett på gulv i gang, stue og kjøkken. Det er parkettgulv også på soverom og i loftstuen. Innvendige vegger er gipset eller har betongvegger påført veggduk og malt. Innvendige tak er pusset og malt, med utstrakt bruk av downlights. Det er malte eikelister langs gulv og listefri overgang mellom vegg og tak. Stuen har panoravinduer mot Galtesund og sjø, med 2 hev- / skyvedører mot fransk balkong. Her får man nærheten til sjø rett inn i stuen. Det er dels åpen løsning mot kjøkken, skjermet med plassbygget benk og tv-vegg mot arbeidsbenken. Kjøkkenet er håndlaget av Grindberg Trevarefabrikk (2022) og har integrerte hvitevarer av høyeste kvalitet fra Gaggenau og Miele. Benkeplaten er i kompositt utførelse. Innredning er i malt, profilert utførelse med god benk- og skaplass samt fliser over kjøkkenbenk ved servant. Bad på hovedplan er fliselagt til tak med stor dusjnisje, servantinnredning og lintøyskap samt vegghengt toalett. Separat vaskerom med fliser på gulv, wc og skapinnredning. Bad i 2. etasjen er fliselagt til tak, har dusj, vegghengt toalett og dobbel servantinnredningen. Soverommene er romslige, hvorav hovedsoverom har direkte adkomst til baderommet. 2 av soverommene har håndlagde skyvedørsgarderober fra Grindberg Trevarefabrikk. Soverom 3 har plassbygget seng som slås ut til 2 soveplasser. Den romslige takstuen har direkte utgang til den store takterrassen med tilhørende bod. Terrassen er fliselagt med tett vegg mot naboleiligheter så man kan sitte usjenert og nyte sol og utsikt. Indre del av terrassen er overbygget med glasstak og i front er det rekkverk i stål og glass. Takstuen har også et praktisk minikjøkken ved utgang til terrassen. Leiligheten har balansert ventilasjon og innlagt fiber.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nytt kjøkken, gulv i flere rom, plassbygde garderober og innredninger.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Dobbel tilhørende carport tilhørende leiligheten. I tillegg er det gjesteparkering.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  9 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  231 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000))

  247 392 (Omkostninger totalt)

  9 497 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i vindfang, på begge bad samt i vindfang. Det er også varmekabler i gang, stue og kjøkken. Forøvrig eventuell elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4590

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  1060748

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3710694

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  3/13

  Felleskostnader pr. mnd
  2411

  Felleskostnader inkluderer
  drift av fellesarealer, renovasjon, snørydding, renovasjon, forsikring og avsetning til vedlikehold.

  Andel fellesformue
  10730

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 21.02.2019 - Dokumentnr: 219874 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 3/13


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert område. Plan for Brattekleiv Panorama, vedtatt i kraft 28.01.2016. Formål: Boligbebyggelse. Eksisterende boligbebyggelse og bevaringsverdig bebyggelse i.h.t. gjeldende kommuneplan.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke boplikt i Arendal.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  9 250 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  231 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000))

  247 392 (Omkostninger totalt)

  9 497 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  247392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglerprovisjon: 0,9% Tilrettelegging: kr. 900,- Internett: kr. 8.850,- Grunnpakke: kr. 8.750,- Oppgjør: kr. 3.950,- Garantipremie: kr. 3.800,- Grunnbok : 808,-

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev