aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Selåsveien 24 - Fantastisk utsikt fra tomten

FÆRVIK Selåsveien 24

Revesand, Tromøy - Fritidseiendom med panoramautsikt - Sol - Sjønære omgivelser

 • kr 2 490 000
 • BRA 47 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 78 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 568 392
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 950
 • Soverom1
 • ArealP-rom 47 m²
 • Tomt1 428.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  62 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000))

  78 392 (Omkostninger totalt)

  2 568 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Fritidseiendom i flotte omgivelser ved Revesand på Tromøy. Hytta ligger helt for seg selv, tilbaketrukket og lunt, men med en fantastisk kolle og utkikkspunkt som nærmeste nabo. Tomten strekker seg helt opp på kollen, hvor man har muligheter til å etablere flott uteplass med panoramautsikt over Merdø, fjorden, Revesand, Torungene og havet. Her er sol hele dagen og til godt utpå kvelden. Det er få minutters gange til flere badestrender, turområder og naturskjønne omgivelser. Hove, Merdø, Torjusholmen og Tjenna ligger også i umiddelbar nærhet. Det går sommerferge fra "Pellebrygga" til både Merdø og inn til Arendal sentrum. Enkel hytte med normalt godt vedlikehold og dels oppgradert senere år. Stor og romslig tomt og forøvrig en fritidsbolig med potensiale.

Selåsveien 24, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 47 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 47 kvm Vindfang, kjøkken, stue, spisestue, sovealkove, bad.  Tomt
  1428.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig og særdeles flott utsiktstomt. Rundt hytta er det opparbeidet enkel hage med plen, støpte trapper og plattinger samt solterrasser. Forøvrig i hovedsak naturtomt bestående av fjell og knatter. Hyggelig gangvei opp til hytta som starter med trapper mellom Selåsveien 10 og 12. Mulighet for leie av båtplass i gangavstand fra eiendommen. Mer informasjon ved henvendelse megler.

  Beliggenhet
  Fritidseiendom i flotte omgivelser ved Revesand på Tromøy. Hytta ligger helt for seg selv, tilbaketrukket og lunt, men med en fantastisk kolle og utkikkspunkt som nærmeste nabo. Tomten strekker seg helt opp på kollen, hvor man har muligheter til å etablere flott uteplass med panoramautsikt over Merdø, fjorden, Revesand, Torungene og havet. Her er sol hele dagen og til godt utpå kvelden. Eiendommen ligger i historiske omgivelser og omgitt av bevaringsmessig sørlandsbebyggelse på Revesand og områdene rundt. Det er få minutters gange til flere badestrender, turområder og naturskjønne omgivelser. Hove, Merdø, Torjusholmen og Tjenna ligger også i umiddelbar nærhet. Det går sommerferge fra "Pellebrygga" til både Merdø og inn til Arendal sentrum. Arendal sentrum ligger ca. 10 km unna med bil. På Tromøytunet ca. 4 km unna har man bl.a. dagligvareforretning, legekontor, kafè, apotek og frisør.

  Adkomst
  Fra Arendal til Tromøy, videre mot Færvik og Skilsø. Følg videre mot Revesand. Fra krysset på Revesand følger man Selåsveien ca. 120 meter til den deler seg. Videre hold høyre til gruset sti og trapp som går opp til eiendommen.

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Frittliggende hytte, opprinnelig oppført ca. 1950, men senere påbygget og oppgradert. Oppført på byggegrunn av fjell og fyllmasse med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk med stående utvendig kledning av nyere dato (2008). Vinduer med isolerglass og og enkle glass. Tak av typen saltak, tekket med stålplater og shingel. Hytta har krypkjeller. Se tilstandsrapport ved Pro Verk AS datert 28.03.2022 for ytterligere detaljer og tilstandsvvurderinger.

  Innhold
  Enkel hytte over 1 plan og hems. Innhold: Gang, kjøkken, stue, spisestue, sovealkove og bad med wc. Loft med hems (ikke godkjent for varig opphold).

  Standard
  Eldre, enkel hytte med stor tomt i flotte omgivelser, men enkel standard, men endel oppusset, noe oppgraderinger og vedlikehold senere år. Innvendige overflater har parkett på gulv med unntak av bad som har belegg. Innvendige vegger og tak har malt panel. Kjøkken av nyere dato med innredning i hvit, profilert utøfrelse med integrerte hvitevarer som inkluderer oppvaskmaskin, komfyr, keramisk topp og ventilator. Badet har belegg på gulv, servant, wc og dusjkabinett. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Hytta har innlagt strøm, vann og kloakk (2015) og mulighet for fibertilknytning. Selger har innhentet tilbud på solcellepanel på taket. Mer informasjon ved henvendelse megler. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Terrenget mangler fall utifra mur. - Ingen fuksikring utført på murens tilbakefylte sider. Vanskelig å utbedre drenering da deler av mur står rett på fjell. - Vinduer og ytterdører har vanlig elde mtp aler. Noe råte i bunn av dørkarm syd-øst. - Takkonstruksjon har mindre dimensjon enn dagens krav. Gamle spor av husbukk og borebille. - Noe stedvis rust på takplater. - Noe fukt i grunn til krypkjeller, relatert til utvendig drenering og mangelfull utflufting. - Bad med tilnærmet flatt gulv og ikke tett gulv ved røroppstikk. - Høydeavvik i etasjeskiller, bjelkelag må sjekkes. Gamle spor av borebille og husbukk. - Adkomst til loft med enkel stige. - Loft er provisorisk innredet, manglende isolasjon og utfluftning og ikke godkjent for varig opphold. - Manglende utflufting fra bad.   Forhold som har fått TG3: Ingen forhold.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Mulighet for fibertilknytning.

  Parkering
  Eiendommen har tinglyst rett til 2 biloppstillingsplasser like nedenfor eiendommen (Ved Selåsveien). Det er også tinglyst adkomstrett via vei og sti opp til hytta. Se kartskisse i salgsprospekt.

  Forsikringsselskap
  If

  Polisenummer
  26288592

  Radonmåling
  Ikke foretatt.

  Diverse
  Mulighet for leie av båtplass like i nærheten av eiendommen. Mer informasjon ved henvendelse megler. Selger har innhentet tilbud for innstallasjon av solcellepanel på taket. Dette kan leveres mot pristillegg kr. 100.000,-. Man vil da få betydelig redusert strømforbruk i tillegg til at systemet selger overskuddstrøm i perioder hvor man ikke benytter hytten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  62 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000))

  78 392 (Omkostninger totalt)

  2 568 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Avhengig av omfang av bruk.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9729

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Beløpet inkluderer fritidseiendom vann og avløp. Årsprognose renovasjon fritid er inkludert i beløpet.

  Formuesverdi sekundær
  75400

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/206/680: 30.04.2015 - Dokumentnr: 376869 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:206 Bnr:45
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1504778 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:206 Bnr:680
  20.03.2019 - Dokumentnr: 337559 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4203 Gnr:206 Bnr:45
  20.03.2019 - Dokumentnr: 337559 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:4203 Gnr:206 Bnr:45
  Rett til 2 biloppstillingsplasser


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligger. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet vann og avløp. Privat adkomst.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert område. LNF (landskaps- natur og friområde) i.h..t gjeldende kommuneplan. Området er avsatt til bevaringsområde.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut (fritidsformål).

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  62 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000))

  78 392 (Omkostninger totalt)

  2 568 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  78392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev