aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Tromøy Kirkevei 26
Velkommen til Tromøy Kirkevei 26

FÆRVIK Tromøy kirkevei 26

Frittliggende enebolig med dobbelgarasje. Lang strandlinje mot Færvikkilen. Flott utsikt og meget gode solforhold.

 • kr 4 490 000
 • BRA 236 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 490 000
 • Omkostningerkr 129 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 619 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1950
 • Soverom4
 • ArealP-rom 215 m²
 • Tomt3 733.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 619 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
1. Etasje
Påmeldingsvisning tors.3/8 fra kl. 16:30. Stor boligeiendom på hele 3 743 kvm bebygd med enebolig og dobbelgarasje. Veranda og platting på 2 nivå med trapp imellom, samt terrasse over utvendig bod. I tillegg er det balkong med utgang fra 2.etasje. Sol frem til 22-22:30 sommerstid. Tomten har ca. 80 m. strandlinje mot Færvikkilen, kilen er tildels grunn med varierende vannstand. Meget sentral beliggenhet med gangavstand til Roligheden skole, idrettshall, barnehager, buss m.m.
Stue med åpen løsning mot tv-stuen

Tromøy kirkevei 26, Agder

 • Tomt
  3733.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Asfaltert adkomstvei direkte fra kommunal vei. Asfaltert biloppstillingsplass med innkjørsel til garasje. Stor hage med forstøtningsmurer av naturstein, plenareal, beplantning, frukttrær og hekk langs plen mot Færvikkilen. Stor veranda/platting med tredekke på 2 nivå med trapp imellom, samt terrasse med støpt dekke på tak over bod. Fra verandaen er det flott utsikt mot Færvikkilen og sol til 22-22:30 sommerstid. Skiferbelagt inngangsparti til boligen. For øvrig noe fjell og naturtomt. Eiendommen har lang strandlinje mot Færvikkilen, men kilen er tildels grunn med varierende vannstand, ikke egnet for stor båt.

  Beliggenhet
  Meget sentral beliggenhet på Tromøy, rett etter Færvikkrysset i retning mot Hove på høyre side av veien. Fra eiendommen er det flott utsikt mot Færvikkilen, og meget gode solforhold, sommerstid er det sol til ca. 22-22:30. Kort gangavstand til Roligheden skole, Tromøyhallen, bensinstasjon med Jokerbutikk, samt flotte turområder på Hove og Spornes med fine badeplasser. Bussforbindelse til Arendal like ved eiendommen, og fergeforbindelse fra Skilsø. Ca. 7 km. til sentrum med bil.

  Adkomst
  Fra Arendal følg Kystveien/FV410 til Krøgenes. Ta til høyre i rundkjøringen mot Tromøy. Kjør over Tromøybrua, deretter rett frem i de 2 kommende rundkjøringer. I Færvikkrysset ta til venstre mot Hove. Eiendommen ligger på høyre side et par hundre meter fra krysset.

  Bebyggelse
  Spredt boligbebyggelse med store tomter. Denne eiendommen er bebygd med enebolig og frittliggende dobbelgarasje.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager: Blåklokken barnehage (1-5 år) 0.7 km Tybakken barnehage (1-5 år) 1.2 km Spornes gårdsbarnehage (1-5 år) 3.2 km Skole: Roligheden skole (1-10 kl.) 1.2 km

  Skolekrets
  Roligheden skole

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelse til sentrum rett ved eiendommen. Fergeforbindelse til sentrum fra Skilsø.

  Byggemåte
  Enebolig: Byggegrunn består av fjell og fyllmasse. Grunnmur består av betong og noe sementblokker og Leca på tilbygget. Deler av mur står ann rett på fjell. Terrenget er flatt rundt boligen, mangler fall ut i fra mur. Anbefalt tiltak: Her må etableres fall ut i fra mur. Drenering og fuktsikring: Grunnmursplate montert på deler av tilbakefylte vegger og hvor det stedvis mangler topplist. Dreneringen fungerer ikke optimalt mht. fukt i kryprom side øst og fukt målt innvendig i mur ved vegg syd til U- etasjen. Konstruksjon består av bindingsverk. Vassheller er felt inn bak kledningen. Kledning er av type stående og noe liggende, er lektet ut i fra vindsperre og har vanlig elde mht. alder. Stående kledning er i fra 80 tallet. Vinduene og ytterdører er i tre med isolerglass, har vanlig elde mht. alder. Ytterdører i U- etasjen trenger noe justering. Terrasser i tre side vest virker ok. Ingen tilgang til bjelkelag og undertekking på terrasse i 2. etasje. Terrasse side nord med dekke i betong mangler membran og har i underkant noe rust på armeringsjern. Anbefalt tiltak: Rust bør utbedres på terrasse side nord. Taket er av type saltak, har noe seg på ark side vest. Konstruksjonen består av plassbygde sperrer med ulik dim. som er mindre enn dagens krav. Isolasjon lagt ut hvor deler i skråtak på hovedboligen er sprøytet. Ingen luftespalte i skråtak. Tekking er med betongtakstein er i fra boligens opprinnelige på hovedboligen, undertak er med bord på del vest og tilbygg er med sutaksplater. Tekkingen er i fra byggeår på hovedboligen og 80 tallet på tilbygg side øst. Tekking har vanlig elde mht. alder, er nå vasket og malt. Halve levetiden på tekkingen er nå passert. Utstyr på tak: Stigetrinn mangler. Pipe er halvbeslått over tak. Samlet vurdering: Stein har nå en del elde og stigetrinn bør monteres. Renner og nedløp er i noe plastbelagt stål, noe plast og noe soil. Nedløp blir ledet i rør. Fallforhold er ikke sjekket. Sistnevnte har høy grad av elde. Dobbelgarasje: Grunnflate 49m2. Byggeår ca 80 tallet. Grunnmur: Mur er i Leca. Gulvet er i betong, har noe ru overflate og noen sprekker. Yttervegger: Yttervegger er i tre med stående kledning, har vanlig elde mht. alder. Takkonstruksjon: Taket er av type saltak. Konstruksjonen består av plassbygde takstoler som kun er delvis avstivet. Taktekking: Taket er tekket med betongtakstein. Undertak ikke montert. Bygningen er i enkel utførelse, hovedsakelig på takkonstruksjonen og tekkingen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæring ligger som vedlegg i denne salgsoppgaven. Interessenter bes lese denne da opplysninger gitt i egenerklæringen, ikke gir grunnlag for senere reklamasjon.

  Innhold
  1.Etasje: Entre, gang, kjøkken/stor vinkelstue og tv-stue i åpen løsning, Utvendig bod/verksted. 2.Etasje: Loftstue/gang, 4 soverom, bad/wc/vaskerom (bad/dusj er ikke i bruk). Tilgang til kaldloft. Kjeller: Gang/kjellerstue i åpen løsning, bad/wc. Krypkjeller under tilbygg. Frittliggende dobbelgarasje.

  Standard
  Gulv: Laminat i de fleste rom, fliser i kjeller. Malt belegg på bad/wc i 2.etasje. Vegger: Malte flater av mdf-panel, panel, strie og tapet. Fliser på bad i kjeller. Himling: Ruteplater, malt panel og plater. Innredninger og installasjoner: 1.Etasje: Entre: Garderobeskap, hyller og knagger. Varmekabler. Gang: Trapp til 2.etasje og nedgang til kjeller. Kjøkken: Malt kjøkkeninnredning (grå), Integrerte hvitevarer - Bosch komfyr, induksjonstopp byttet i 2015, ventilator. Peis med innsats mellom stue og kjøkken. Stue/tv-stue: Stor vinkelstue med åpen løsning til kjøkken og tv-stue. Mitsubishi varmepumpe og aircondition, Aduro peisovn, skyvedør med utgang til veranda/platting. Veggfeste for Samsung i tv-stuen. Panelovn. 2.Etasje: Flott plassbygd trapp fra 1. til 2.etasje. Sikringsskap med automatsikringer. Loftstue/gang: Trapp fra 1.etasje, utgang til balkong. Vegghengt TV fra LG. Panelovn. Luke til loft - her er det delvis lagt gulv, ekstraisolert 25 cm. 4 soverom: Garderobeskap på hovedsoverom er noe defekt. Panelovner i alle rom. Bod under skåtak. Kjeller: Gang: Egen inngang, trapp til 1.etasje. Panasonic varmepumpe. Varmekabler. Stue: Utgang til bod. Varmekabler. Bad/wc: Hjørnebadekar, dusjhjørne med buede dører av herdet glass, klosett, pissoire, Utstyr er fra Villeroy & Boch. Avfukter og avtrekk. Varmekabler. Kott med 300 l. OSO bereder. Det er lagt rør i rør til bad/wc i kjeller og til kjøkken, ikke til bad i 2.etasje. Vannmåler er montert. Tilbygd bod: Inngang til kjeller. Dobbel sidehengslet treport. Terrasse på tak. Krypkjeller (under tilbygg) - Enhet for varmepumpe. Dobbelgarasje: 2 leddporter med åpnere. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Mur, terreng, stikkledninger og tanker: Terrengforhold - Vann og Avløp (stikkledninger, offentlig eller privat). Drenering: Drenering og fuktsikring. Terrasser og plattinger på terreng: Terrasser på terreng (understøttet av bjelker eller pilarer). Takkonstruksjon. Yttertak: Samlet vurdering Renner, nedløp og beslag: Renner og nedløp - Beslag. Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje): Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). Krypkjeller: Innvendig inspeksjon er mulig. Bad - U- etasjen: Samlet vurdering. Etasjeskiller og gulv på grunn: Etasjeskiller Innvendige trapper. Ildsteder og skorsteiner: Skorsteiner inne i huset. Loft (innredet og uinnredet): Konstruksjonsoppbygging. Radon: Radonmåling er ikke utført. Tekniske anlegg, VVS-anlegg: Vannrør (stoppekran) - Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom). Elektrisk anlegg: Helhetsvurdering av det elektriske anlegget.   Forhold som har fått TG3: Bad - 2. etasje: Slik rommet fremstår pr. i dag må det totalrenoveres. Anbefalt tiltak: Totalrenoveres. Estimert kostnad: kr. 175 000,-.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiberkabel fra Telenor

  Parkering
  Dobbelgarajse og stort asfaltert tun.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7129162

  Radonmåling
  Radonmåling er ikke utført

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 619 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Ved: Peisovn og peis med innsats er montert i stue/kjøkken (1.etasje) Strøm: Varmepumper i 1.etasje og i kjeller. Varmekabler i flere rom. Panelovner i flere rom.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  15878

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Vann-avløp-feiing kr. 8 993,- og Renovasjon kr. 6 885,-

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 7 497 Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  829364

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2985711

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/205/335: 10.01.2017 - Dokumentnr: 29205 - Erklæring/avtale Forskrift om vern av Raet nasjonalpark i Tvedestrand, Arendal og Grimstad kommuner i Aust-Agder fylke
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.06.1947 - Dokumentnr: 860 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:205 Bnr:4
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1171707 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:205 Bnr:335


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse finnes ikke i kommunens arkiv.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan: Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019? 2029. Formål: Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse. Hensynssone; detaljeringssone bebyggelsesplan (for område som inngår i reguleringsplanen). Beskrivelse: Gjeldende reguleringsplan styrer arealbruksformålene for området (grå skravur, se Arealplanstatus). Reguleringsplan: Arealplanid: 2413r5. Plannavn: g/s-veg Fv. 192, Færvik-Sandum. Vedtatt i kraft: 31.03.2011 Reguleringsbestemmelser; se eget vedlegg. Planer under arbeid: Nei

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 619 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  129292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 900,- og oppgjørshonorar kr. 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 23 613,-. Utleggene omfatter, internett, grunnpakke markedsføring, utleggsgebyr, tinglysing av urådighet og grunnbok/servitutter. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 34 513,- + evt. senere avtalte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Bjørn Gundersen

Megler

Bjørn Gundersen

47 20 12 76

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev