aktiv-eiendomsmegling

FAGERSTRAND Spro Havn, leil. A303 A303

2-roms selveierleilighet under oppføring i 3 etasje. Solrik balkong. Garasjeplass. Fantastisk beliggenhet!

  • kr 4 390 000
  • BRA-i 43 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 4 390 000
  • Omkostningerkr 10 457
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 400 457
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 1 505
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • Dokumentavgift kr. 4.600,- Oppstartskapital til sameiet kr. 4.515,- Pantattest kjøper kr. 240,- Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,- Tinglysingsgebyr pantedokument kr. 500,- Totale omkostninger kr. 10.457,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Spro Havn, leilighet A303!
Vi har nå leilighet A303 i "Seilet" for videresalg i dette populære prosjektet i umiddelbar nærhet til sjøen med gode solforhold! Dette er en romslig 2-roms leilighet under oppføring i 3.etasje som vil inneholde entré/gang, flislagt bad, soverom med tilkomst til bod samt luftig stue og kjøkken i åpen løsning. Det leveres vannbåren gulvvarme i oppgholdsrom og det er bestilt downlights i himling Fra stuen blir det utgang til solrik balkong på 5,4 kvm. Det medfølger en bod i felles garasjekjeller samt egen garasjeplass! I umiddelbar nærhet vil det bli etablert kyststi, serveringssteder, strand og bademuligheter. Kort vei til buss som korresponderer med båtavganger til Oslo fra Nesoddtangen brygge! Se også prosjektets nettside for mer info: www.sprohavn.no
Tilvalg

Spro Havn, leil. A303 A303, Akershus

  • Tomt
    nullm²

    Beliggenhet
    Fra eiendommen er det en kort spasertur til bussholdeplass med buss som korresponderer videre med båt fra Nesoddtangen til Aker Brygge (det planlegges for bussholdeplass ved havnen). Bussene går 3 ganger i timen i rushtiden. Det er i reguleringsplanen anlagt for båtavgang direkte fra Spro Havn til Oslo. Fra Nesoddtangen går det også hurtigbåt over til Lysaker. Til Tangen Senter tar det ca. 20 minutter med bil, og her finner du flere service- og forretningstilbud som café, sportsbutikk, apotek og vinmonopol. På Tangenten ligger det et nytt kommunehus med flott bibliotek. Til Drøbak sentrum er det ca. 20 minutter med bil. I Drøbak sentrum finner man caféer, restauranter, gallerier og gågater. Nesodden har flotte turstier langs hele kyststien som strekker seg langs Nesoddlandet. Av andre turmuligheter kan Tjernsbråtan speiderhytte anbefales. Her er det opparbeidede turstier som egner seg for sykkel eller gange. Om vinteren blir det kjørt opp skiløyper og arrangert skirennet Nesodden på langs med start på Fagerstrand. Fagerstrand Idrettsforening har fått anlagt ny kunstgressbane og har flere idrettslag i alle aldersgrupper. Bakkeløkka ungdomsskole har flerbrukshall som brukes til diverse arrangementer, turneringer og kamper. Orange Studio tilbyr døgnåpent treningssenter med egen styrke- og performanceavdeling i tillegg til golfsimulator. Fagerstrand har flere dagligvareforretninger i tillegg til frisør, blomsterhandel og øvrige servicetilbud.

    Adkomst
    Se kartskisse

    Bebyggelse
    Prosjektet er planlagt å bestå av blokker, frittliggende småhusbebyggelse, garasjeanlegg og småbåthavn. Selger planlegger å dele opp tomten slik at hvert boligselskap ligger på egen eiendom. Garasjeanlegget planlegges også skilt ut som egen eiendom.

    Innhold
    3.etg: Entré, kjøkken, stue, soverom, bad

    Standard
    På gulv leveres det 1-stavs eikeparkett, vegger leveres sparklet og malt og himling leveres hvitmalt. Kjøkken leveres fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer som kjøle-/fryseskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Se leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven. Det er bestilt flere tilvalg/ endringer på elektrisk - ta kontakt med megler for informasjon.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det føres bredbåndskabler for TV-signaler og internettilkobling frem til hver leilighet til hjemmesentral plassert i svakstrømsskapet. Dette skapet plasseres et hensiktsmessig sted i leiligheten, i gang, bod eller lignende. Utbygger kan på vegne av eierseksjonssameiene inngå avtale med en signalleverandør om grunnpakker for TV og data med inntil 5 års bindingstid. 1 punkt for TV- og datauttak leveres i stuen med signaler til standard grunnpakke fra fibernettleverandør. Utvidede TV og internettpakker må kjøper selv bestille fra signalleverandør om ønskelig. Evt. tilknytningsavgift for TV-/data-anlegg betales av kjøper.

    Parkering
    Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger og ikke etter faktisk oppmåling.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Dokumentavgift kr. 4.600,- Oppstartskapital til sameiet kr. 4.515,- Pantattest kjøper kr. 240,- Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,- Tinglysingsgebyr pantedokument kr. 500,- Totale omkostninger kr. 10.457,-

  • Oppvarming
    Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres gulvvarme i alle oppholdsrom i leiligheten. På bad og WC leveres det varmekabler. Det monteres målere i hver leilighet som måler forbruket av varme. Utbygger forbeholder seg retten til å inngå avtale på vegne av eierseksjonssameiene om leveranse av varme.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Fastsettes og faktureres etter overlevering/ ferdigstillelse

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

    Andre utgifter
    Det må påregnes kostnader som felleskostnader, kommunale avgifter, strøm og innboforsikring

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Felleskostnader pr. mnd
    1505

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene er stipulerte og vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht.vedtektene. Månedlige felleskostnader er estimert til ca. kr. 35,- per BRA. Forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, drift av heiser, alarm, styrehonorar, vaktmestertjenester som snømåking og renhold, kabel-TV/bredbånd, vedlikehold, forretningsfører og revisjon er inkludert. Fyring og varmtvann (estimert til kr 12,- per kvm) faktureres den enkelte seksjonseier direkte etter forbruk/egen måler. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3212/26/3: 13.01.1908 - Dokumentnr: 900050 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver Nesodden kommune 17.11.1920 - Dokumentnr: 900335 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:11 08.12.1922 - Dokumentnr: 900607 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:40 04.10.1926 - Dokumentnr: 900206 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:72 Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:77 04.10.1926 - Dokumentnr: 900206 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:86 04.10.1926 - Dokumentnr: 900207 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:56 06.11.1935 - Dokumentnr: 900242 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:100 02.04.1940 - Dokumentnr: 598 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:41 02.04.1940 - Dokumentnr: 599 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:43 02.04.1940 - Dokumentnr: 600 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver:Parsell A av bnr.41. 20.12.1994 - Dokumentnr: 9940 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:216 Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 03.12.2008 - Dokumentnr: 978856 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Follo Nett AS Org.nr: 982 560 713 Avtale om rettigheter og plikter ved bygging,drift og vedlikehold av høyspenningsluftledninger. 29.06.1878 - Dokumentnr: 900012 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:1 11.06.1941 - Dokumentnr: 901687 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: GNR.26 BNR.9 GNR.26 BNR.44 GNR.26 BNR.54 GNR.26 BNR.85 GNR-26 BNR.87 GNR.26 BNR.90 13.09.1941 - Dokumentnr: 2529 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:160 29.11.1948 - Dokumentnr: 900136 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: GNR.26 BNR.118 GNR.26 BNR.119 GNR.26 BNR.161 GNR.26 BNR.162 GNR.29 BNR.163 GNR.29 BNR.164 GNR.26 BNR.165 01.01.2020 - Dokumentnr: 602051 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0216 Gnr:26 Bnr:3 01.01.2024 - Dokumentnr: 15377 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3023 Gnr:26 Bnr:3 29.06.1878 - Dokumentnr: 900027 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:1 Bestemmelse om benyttelse Gjelder oppdemming.m.m. 31.10.1887 - Dokumentnr: 904439 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:1 Bestemmelse om benyttelse 25.03.1904 - Dokumentnr: 903267 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:59 Byggeforbud på nærmere angitt avstand 10.11.1909 - Dokumentnr: 900089 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:64 20.12.1978 - Dokumentnr: 10998 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3212 Gnr:26 Bnr:60

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til formål boligbebyggelse, offentlig og privat tjenesteyting, kombinert bebyggelse og anleggsformål i flere nivå, grønnstruktur og lekeplass, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone, sikringssone og gjennomføringssone i reguleringsbestemmelser i tilknytning til plan for Spro Havn (plan nr. 20100138), vedtatt 26.04.2012 og kunngjort 21.08.2013. Reguleringsplanen inneholder rekkefølgebestemmelser og krav til innhold i rammesøknad. Det er inngått utbyggingsavtale med Nesodden kommune. Rammetillatelse for prosjektet er mottatt 09.04.2021 og omhandler oppføring av boligbygg (130 boenheter på felt B2) med tilhørende parkeringsanlegg. Videre så følger det av reguleringsplanen at det skal bygges inntil 316 boenheter i felt B1-B4. Det gjøres her oppmerksom på at det vil være byggeaktivitet flere år fremover. Det gjøres ellers oppmerksom på at området nedenfor dette byggetrinn er avsatt til veg, parkeringsanlegg, lager (båtlagring m/servicefunksjoner) og offentlig/privat tjenesteyting (museum, svømmehall, grendehus) og boliger. Se vedlagt utenomhusplan vedlagt prospekt. Det er søkt om og gitt dispensasjon fra reguleringsplanens bestemmelse om lokk/tunnel over vei. I informasjon fra kommunen datert 22.03.2021 opplyses det om at ingen reguleringsplaner er under arbeid innenfor 500 meter fra eiendommen.

    Adgang til utleie
    Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger. Boligen har ingen egen utleieenhet.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3. Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg i prosjektet, hvor kjøper1 ønsker å videreselge før ferdigstillelse. Da kjøper1 vurderes som "profesjonell" part vil videresalget reguleres av bustadoppføringsloven.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Dokumentavgift kr. 4.600,- Oppstartskapital til sameiet kr. 4.515,- Pantattest kjøper kr. 240,- Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,- Tinglysingsgebyr pantedokument kr. 500,- Totale omkostninger kr. 10.457,-

    Omk. kjøper beløp
    10457

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Provisjon 35 000,-. Markedsføringspakke kr. 15.000,-. Tilrettelegging kr. 16.000,-. Oppgjør og signeringer kr. 8.500,-. Inneståelsesgebyr kr. 3.000,- .

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev