aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gilhaugvegen 25!

FANNREM Gilhaugvegen 25

Fannrem - Meget flott eiendom i et attraktivt område. Dobbelgarasje, grillhus og utebod.

 • kr 4 790 000
 • BRA 158 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 790 000
 • Omkostningerkr 136 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 926 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 987
 • Soverom4
 • ArealP-rom 151 m²
 • Tomt1 151.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  119 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000))

  136 792 (Omkostninger totalt)

  4 926 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Flott eiendom med fin beliggenhet i et rolig og attraktivt område. Kort avstand til sentrum av Fannrem med godt servicetilbud, barnehage og skole. Umiddelbar nærhet til fotballbane på Fannremsmoen samt til flott rekreasjonsterreng i nærområdet. Boligen fremstår som jevnlig vedlikeholdt og godt tatt vare på gjennom årenes løp. Foruten boligen finnes det en stor dobbelgarasje, grillhus og snekkerbod/uthus på eiendommen. Flat eiertomt med romslig gårdsplass og en stor og frodig hage. Sørvendt uteareal med gode solforhold. Boligen inneholder: 1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, toalett, stue, kjøkken, bod og 2 soverom. Loft: Lofstue, gang, toalett og 2 soverom. Velkommen til visning!

Gilhaugvegen 25, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 120 kvm
  2. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 115 kvm
  2. etasje: 36 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm
  2. etasje: 2 kvm  Tomt
  1151.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor og flat eiertomt med tilbaketrukket beliggenhet. Pent opparbeidet med romslig gårdsplass og frodig hage med beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i Gilhaugvegen, ca. 1 km fra Fannrem sentrum, like ved fotballstadion på Fannremsmoen og ca. 4 km fra Orkanger. Eiendommen ligger i et rolig og attraktivt boområde. Det er gang- og sykkelveg langs Orkdalsveien både til Fannrem sentrum og mot Orkanger. Fannrem er sentralt i nedre del av Orkland kommune, kun 4-5 km fra Orkanger, hvor man har et bredt spekter av aktiviteter og tilbud. På Fannrem har man barnehage, skoler, bussforbindelser, legekontor, apotek, butikk, restaurant, travbane m.m. Man har gangavstand til barne- og ungdomsskole på Grøtte samt til videregående på Follo. Grøtte skole er en 1-10-skole. Barneskolen ble ferdig i februar 2012, og ungdomsskolen i august 2013. Det er i underkant av 500 elever på skolene. Kort vei til Orkanger med rikelig servicetilbud, bl.a. kjøpesentra, sykehus, idrettsanlegg, Orklandbadet og flere treningssenter. I Orkland kommune er det ca. 18 000 innbyggere, hvorav det er flest innbyggere i tidligere Orkdal kommune bor i området Orkanger-Evjen-Fannrem. Orkanger og Fannrem er tilnærmet sammenbygd med Evjen mellom. Ca. 7 km fra Fannrem har man et flott vintersportsanlegg, Knyken, med hoppbakker, alpinanlegg, langrennsstadion, skiskytteranlegg, lysløype og turløyper. På Fannremsmoen er det fotballstadion. Tar man turen til Orkanger, har man klatrehall/idrettshall, kino, to større kjøpesenter, kommunesenter og tilgang til Orkdalsfjorden m.m. Orkla, som er et eldorado for laksefiskere, renner gjennom kommunen. Ellers har man mange turmål like i nærheten. Fannrem er et ypperlig sted å bo, både for de voksne, barn og ungdom.

  Adkomst
  Se kart.

  Skolekrets
  Grøtte skolekrets.

  Byggemåte
  Ringmur av lettklinkerstein. Veggkonstruksjon av bindingsverk med 15 cm isolasjon, utvendig kledd med liggende kledning. Taket har saltaks form og er en sperrekonstruksjon, tekket med betongstein. Vinduer av isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, toalett, stue, kjøkken, bod og 2 soverom. Loft: Lofstue, gang, toalett og 2 soverom. Dobbelgarasje, grillhus og utebod.

  Standard
  1. etasje: Vindfang: Flis på gulv, malt strie på vegger, takess i himling. Gang: Flis på gulv, malt panel på vegger, takess i himling. Vaskerom: Belegg på gulv, malte veggplater, takess i himling. Bad: Flis på gulv, flis/malt panel på vegger, malt panel i himling. Toalett: Flis på gulv, malt strie/tapet på vegger, takess i himling. Stue: Laminat på gulv, malt strie og panel på vegger, takess i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, malt strie/panel på vegger, takess i himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malt strie/panel på vegger, takess i himling. Loft: Lofstue: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Soverom 3: Teppegulv, malt panel på vegger og i himling. Soverom 4: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Toalett: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Gang: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Følgende forhold er gitt TG2 av takstmann (utdrag fra eierskifterapport): 3.1 Vinduer og ytterdører Normal tid for utskifting av vinduer av tre er 20 - 60 år og grunnet alder vurderes vinduer til TG 2. 4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) TG 2 er satt fordi at bygningsdelen har nådd over halvparten av normal brukstid. 7.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk Tg 2 er satt fordi at byggningsdelen nå nådd normal brukstid. 7.2.3 Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk TG 2 er satt grunnet manglende fall til sluk og ingen oppkant ved dør. Sluk er senket ned i gulv. 10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør TG 2 er satt pga at bygningsdelen er nådd over halvparten av normal brukstid.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I garasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Kommentarer til arealmåling: På loft måles det 60 cm ut fra en takhøyde på 1,9 m. Det medfører at areal rom er noe mindre enn gulvets areal. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Ved motstrid mellom NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" eller annen tolkningstvil, er de spesielle reglene for arealmåling av boliger i Takstbransjens retningslinjer lagt til grunn. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  119 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000))

  136 792 (Omkostninger totalt)

  4 926 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Det er installert luft-til-luft varmepumpe i boligen.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13469

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. ca. kr 13 469,- pr. år. Orkland kommune fakturerer over fire terminer i året. Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 4 000,- pr. år, fordelt over fire terminer. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Ingen registrerte heftelser/rettigheter.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 01.07.1987.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg. Privat stikkvei vedlikeholdes sammen med to naboeiendommer.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Det gjøres oppmerksom på at deler av eiendommen ligger innenfor hensynsone for flomfare. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, men det er kun én bruksenhet i boligen.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  119 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000))

  136 792 (Omkostninger totalt)

  4 926 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  136792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,- samt visninger kr 1990,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev