aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade: Leiligheten er i 1. etg og har kjeller. Ligger som nr. 2 fra høyre i bildet.
Fasade: Leiligheten er i 1. etg og har kjeller. Ligger som nr. 2 fra høyre i bildet.

FANNREM Gjølvegen 2B

Selveierleilighet på Fannremsmoen. Leiligheten er i 1. etg. med kjeller. Innholdsrik og spennende planløsning.

 • kr 3 200 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 93 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 293 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til en leilighet som skiller seg ut fra mengden. Her har man to plan, men det er likevel lettvint med inngang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken på det ene planet. I kjelleren er det romslig gang, kjellerstue og soverom. Her er det i dag innredet kinorom. På baksiden av bygget er det inngang til kjeller, hvor det er en egen bod tilhørende leiligheten. Tidligere var bygget kjent som "syindusstrien". Ble ombygget til boligformål fra ca. 2006-2008. i dag består eiendommen av et sameie med 8 leiligheter, hvorav alle er over to plan. Det er montert varmepumpe i trappenedgangen. Varmekabler på alle rom i kjelleren samt på badet. Det er gangavstand til Fannrem sentrum, skole og barnehage på Grøtte samt til Orkdal Vgs. Like ved har man fotballstadion på Fannremsmoen.
Stue

Gjølvegen 2B, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  Kjeller: 46 kvm I tillegg er det bod i kjeller på 10 m2
  1. etasje: 70 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 46 kvm Følgende rom inngår i P-rom: Gang, kjellerstue og soverom.
  1. etasje: 70 kvm Følgende rom inngår i P-rom: Gang, 2 soverom, bad/wc/ vaskerom, kjøkken og stue  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet. Flat eiertomt med god biloppstillingsplass og plenareal. Nb! Det er egen tomt der garasjen står. Denne parsellen eies av 4 av seksjonseierne i sameiet. Gjølvegen 2 B har ikke eierandel i garasjetomta.

  Beliggenhet
  Fannrem er sentralt i nedre del av Orkland, kun 4-5 km. fra Orkanger, hvor man har et bredt spekter av aktiviteter og tilbud. På Fannrem har man barnehager, skoler, bussforbindelser, legekontor, butikk, restaurant m.m. Man har gangavstand til barne-og ungdomsskole på Grøtte samt til videregående på Follo. Grøtte skole er en 1-10-skole. Barneskolen ble ferdig i februar 2012, og ungdomsskolen i august 2013. Det er i underkant av 500 elever på skolene. I Orkland kommune er det i ca. 18 000 innbyggere, hvorav det er flest innbyggere i området Orkanger-Evjen-Fannrem. Orkanger og Fannrem er tilnærmet sammenbygd med Evjen mellom. Ca. 7 km fra Fannrem har man et flott vintersportsanlegg, Knyken, med hoppbakker, alpinanlegg, langrennsstadion, skiskytteranlegg, lysløype og turløyper. På Fannremsmoen er det fotballstadion. Tar man turen til Orkanger, har man klatrehall/idrettshall, kino, to større kjøpesenter, kommunesenter og tilgang til Orkdalsfjorden m.m. Orkla, som er et eldorado for laksefiskere, renner gjennom kommunen. Ellers har man mange turmål like i nærheten. Nylig åpnet Orklandbadet. Her har man et flott bade-og svømmeanlegg

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage, barneskole og ungdomsskole på Grøtte.

  Skolekrets
  Barnehage, barneskole og ungdomsskole på Grøtte.

  Byggemåte
  Utdrag fra rapport utført av takstmann (se rapport i salgsoppgaven for mer utfyllende informasjon): "Bygget er tidligere industribygg oppført i betong , men omgjort til leiligheter i 2007. utvendig kledd med stående kledning og pusset mur, og betongstein som taktekking. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Terrasse av trevirke med utgang fra stue."

  Innhold
  1.etg: Gang, 2 soverom, bad/wc/ vaskerom, kjøkken og stue. Kjeller: Romslig gang, kjellerstue og soverom. Nb! Iht. tegninger er det i kjelleren kjellerstue og soverom. Det er tidligere delt av med vegg, slik at det i dag er tre rom i kjelleren. Det er gangrom i det man kommer ned trapp.

  Standard
  Utdrag fra rapport utført av takstmann (se rapport i salgsoppgaven for mer utfyllende informasjon): "Innvendig er det gulv av parkett. I underetasje er det flislagt gulv. Veggene har malte plater. Etasjeskiller er av betongdekke. Det foreligger ingen informasjon / dokumentasjon ang. radonmålinger. Boligen har elementpipe, men ikke montert vedovn. Gulvet i underetasje er flislagt, og montert gulvvarme. Veggene har plater. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i soverom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 10. Boligen har lakkert tretrapp. Innvendig har boligen malte glatte dører. Bad Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 10. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har servant, toalett, dusjvegger/hjørne med bunnkar og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i stue. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 10. Kjøkken Kjøkkenet har parkett på gulv og plater på vegger. Ventilator over stekesone. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca 120 liter montert i kjøkkenbenk." Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2, avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er avvik: Det registreres forhøyede fuktverdier ved dusjbatteri. Det anbefales å kontrollere ev. tette rundt rørgjennomføringer Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Kostnadsestimat: Under 10 000 Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 Forhold som har fått TG2, avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Forhold som har fått TG3: INGEN

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering på felles eiet tomt for sameiet. Denne leiligheten disponerer ikke garasje.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med varmepumpe i trapp, varmekabler på badet samt i alle rom kjeller. Det er én termostat til to av rommene i kjeller, mens det som er innerst (lengst fra trapp) har egen termostat.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Enegiattesten er laget med byggeår 1949.

 • Kommunale avgifter
  13120

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  675000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2430000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer renovasjon, strøm til fellesareal, tv og internett fra Telenor, brøyting/strøing og felles bygningsforikring (Eika).

  Om sameiet
  Gnr 17 bnr 38 er delt opp i åtte ideelle eiendomsandelser.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Se vedlagte regnskap og prognose for 2022-2024 i prospektet. Vedtekter og husordensregler er også vedlagt.

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler er mottatt fra sameiet og er vedlagt i prospektet.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Se husordensregler for nærmere informasjon. Sameiet har felles robotplenklipper. Vasking av kjeller gjøres ved behov.

  Dyrehold
  Følgende står om husdyrhold i husreglene: "Husdyr tillates hvis de ikke er til almen forstyrrelse og sjenanse. Den som holder dyr plikter å påse at deres dyr ikke tar seg inn i andres leiligheter."

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 05.02.2007 - Dokumentnr: 174904 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 118/873


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest. Brukstillatelsen er datert 15.07.08. I brukstillatelsen står følgende: Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er ufført: - Resterende to leiligheter samt uteareal - Sikkerhetsstillelse for at manglene blir rettet Bygget ble ombygget til boligformål fra ca. 2006-2008. Byggets opprinnelige alder er ukjent. Det er mottatt tegninger fra kommunen og det ser her ut som de er datert i 1949 (utydelige tegninger), men usikkert på om dette er opprinnelig byggeår eller om det er tegninger fra ombygging o.l. Da brukstillatelse er gitt i 2008 benyttes 2007 som bggeår (trolig ferdig med ombyggingen før MB ble gitt). Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det vil være kjøpers ansvar og risiko at ferdigattest her ikke er gitt. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Leiligheten har ikke vært utleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  93042

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på 1,05% for gjennomføring av salgsoppdraget. SalgstiIrettelegging kr. 14 900,- Itillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal betale markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1 990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Anders Skjetne Rygg

Megler

Anders Skjetne Rygg

91 75 88 29

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev