aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Kvamsbakkan 12!
Velkommen til Kvamsbakkan 12!

FANNREM Kvamsbakkan 12

Fannrem - Velholdt enebolig i rolig og barnevennlig område. Gode solforhold. Garasje.

 • kr 3 990 000
 • BRA 164 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 116 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 106 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1970
 • Soverom3
 • ArealP-rom 157 m²
 • Tomt927 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
1. etasje.jpg
Velholdt bolig med flott beliggenhet i et skjermet og rolig boligområde på Fannrem. Bolig har vært gjenstad for jevnlige oppgraderinger gjennom årenes løp, og fremstår som tiltalende med lyse farger og moderne standard. Tomten rundt er pent opparbeidet med bl.a. gruset gårdsplass, stor plen, prydbusker, og steinlagt markterrasse. Stor og solrik veranda mot sør og vest med fin utsikt utover dalen. Fra Kvamsbakkan er det gangavstand til skole og barnehage på Grøtte, samt fasiliteter i sentrum av Fannrem. Boligen inneholder: 1. etasje: Vindfang, stue, kjøkken, wc og 2 soverom. Sokkel: 2 ganger, 2 soverom, vaskerom, toalett, bad og bod. Garasje og dukkestue. Velkommen til visning!

Kvamsbakkan 12, Trøndelag

 • Tomt
  927m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånende eiertomt på ca. 927 m², pent opparbeidet med plen, prydbusker og gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert og rolig boligområde, med gangavstand til skole, barnehage og Fannrems øvrige fasiliteter.

  Adkomst
  Fra Fannrem sentrum kjør mot Sundlibakkan. Ta av til venstre før Orkdal kirke mot Lauvåsen, inn på Sundlivegen. Følg veien rett frem og ta venstre inn på Kvamsbakkan. Kvamsbakkan 12 vil da komme på venstre side, i enden av veien.

  Skolekrets
  Grøtte skolekrets.

  Byggemåte
  Eneboligen er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: Vindfang, stue, kjøkken, wc og 2 soverom. Sokkel: 2 ganger, 2 soverom, vaskerom, toalett, bad og bod. Garasje og dukkestue.

  Standard
  Sokkel: Gang 1: Flis på gulv og malt panel på vegg. Malt panel og downlights i himling. Gulvvarme. Utgang til terreng. Gang 2: Flis på gulv og malte plater på vegg. Malt panel i himling. Gulvvarme. Soverom 1: Tregulv, malte plater og tapet på vegg. Malt panel og downlights i himling. Skyvedørsgarderobe. Soverom 2: Tregulv, malte plater på vegg. Malt panel i himling. Vaskerom: Flis på gulv, pusset overflate og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Gulvvarme. Vaskerom med bereder, skyllekum, opplegg for vaskemaskin og naturlig avtrekk. Toalett: Belegg på gulv, og malte plater og malt panel på vegg. Malt panel i himling. Panelovn. Toalett med wc, servant og naturlig avtrekk. Bad: Flis på gulv, og malt panel og flis på vegg. Malt panel og downlights i himling. Gulvvarme. Bad med badekar, servant, dusjhjørne og mekanisk avtrekk. Bod: Belegg på gulv, og pusset overflate og malte plater på vegg. Malt panel i himling. 1. etasje Vindfang: Vinylgulv, malt panel på vegg. Malt panel i himling. Stue: Tregulv, malt panel på vegg. Malt panel i himling. Varmepumpe og vedovn. Utgang til veranda og sikringsskap. Kjøkken: Tregulv. Flis og malt panel på vegg. Malt panel og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, stekovn og platetopp. Wc: Flis på gulv og våtromsplater på vegg. Takess i himling. Gulvvarme. Servantskap, wc og naturlig avtrekk og opplegg for dusj. Soverom 1: Tregulv, malte plater på vegg. Takess i himling. Utgang til veranda. Soverom 2: Tregulv, malt panel og malt tapet på vegg. Takess i himling. Garderobeskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger, med mindre annet avtales. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   1.3 Drenering - TG 2 på grunn av alder og indikert fukt i bod. 10.1.2 Vaskerom - Det er 1,5 cm fra sluk til overkant terskel. - Det bemerkes at sluket er et soilsluk fra opprinnelig byggeår og kan derfor ha relativt kort gjenværende brukstid. TG 2 på grunn av alder. 10.2.2 Bad - Tilnærmet flatt gulv er grunnlag for TG 2. - Sluk har flere små hull i slukforlenger. 13.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør - TG 2 på grunn av alder på deler av anlegget. 13.6 Toalettrom - Sprukket flis på bad i hovedetasjen og alder på deler av utstyret.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I garasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er samsvar mellom godkjente tegninger og dagens bruk. Dette gjelder bruksendring i deler av sokkeletasje som ikke er omsøkt. Kjøper overtar ev. risiko knyttet til dette. Konferer megler for mer informasjon. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Det er installert luft-til-luft varmepumpe i boligen. Det gjøres oppmerksom på at det ligger oljetank nedgravd på tomten. Fra 1. januar 2020 ble det innført forbud mot fossil olje eller parafin til oppvarming. Overgang til bruk av biofyringsolje krever gjerne rensing av tank og justering/tilpassing av fyringsanlegget. Som eier av eiendom med oljetank, er man ansvarlig for at oljetanken er i forsvarlig stand og ikke lekker. Kommunen kan i tillegg ha vedtatt lokal forskrift som krever at oljetank/parafintank må graves opp og fjernes, alternativt tømmes/spyles/plomberes.  Kjøper oppfordres til selv å avklare med kommunen hvilke krav som gjelder og overtar ansvar, risiko og kostnader i f.t. fjerning eller tømming/spyling/plombering. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  16543

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. kr 16 543,- pr. år. Orkland kommune fakturerer over fire terminer i året. Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 5000,- pr. år, fordelt over fire terminer. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk.

  Formuesverdi primær
  818745

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2947482

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5059/21/62: 14.08.1980 - Dokumentnr: 5005 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5059 Gnr:21 Bnr:1
  01.01.2018 - Dokumentnr: 206516 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1638 Gnr:21 Bnr:62
  01.01.2020 - Dokumentnr: 60549 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5024 Gnr:21 Bnr:62


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest, datert 21.10.1970.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, men det er kun én bruksenhet i boligen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 106 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  116792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale samt alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev