aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Orkdalsveien 805!
Velkommen til Orkdalsveien 805!

FANNREM Orkdalsveien 805

Fannrem - Enebolig med landlig beliggenhet, kort avstand fra sentrum av Fannrem. 3 soverom. Garasje.

 • kr 2 590 000
 • BRA 156 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 671 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1965
 • Soverom3
 • ArealP-rom 127 m²
 • Tomt1 829.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
1. etasje
Koselig enebolig med landlig beliggenhet ved Torshus. Boligen er av eldre dato, men er løpende vedlikeholdt og oppgradert, blant annet med nytt tak i 2022. Stor tomt med grøntareal og veranda orientert mot syd og vest. Fra eiendommen er det drøyt halvannen kilometer til sentrum av Fannrem, hvor man finner bl.a. butikker, barnehage, skoler, idrettsanlegg og godt kollektivtilbud. Ca. 6 km til Orkanger med bredt utvalg av servicetilbud. Boligen inneholder: Sokkel: Entré, gang, soverom, oppholdsrom og 3 boder. 1. etasje: Kjøkken, stue, bad, 2 soverom og bod. Garasje med bod. Velkommen til visning!

Orkdalsveien 805, Trøndelag

 • Tomt
  1829.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen er ikke oppmålt, kun skylddelt. Det tas derfor forbehold om tomtestørrelse og kjøper aksepteres et ev. avvik på tomtestørrelsen ved senere oppmåling. Konferer megler for nærmere opplysninger.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger landlig til ved Torshus, ca. 1,8 km fra sentrum av Fannrem og ca. 6 km fra Orkanger sentrum. Fannrem er sentralt i nedre del av Orkland, kun 5 km fra Orkanger, hvor man har et bredt spekter av aktiviteter og tilbud. På Fannrem har man barnehager, skoler, bussforbindelser, legekontor, butikk, restaurant m.m. Fra eiendommen er det ca. 2 km til barne-og ungdomsskole på Grøtte. Barneskolen ble ferdig i februar 2012, og ungdomsskolen i august 2013. Det er i underkant av 500 elever på skolene. I Orkland kommune er det i ca. 18 000 innbyggere, hvorav det er flest innbyggere i området Orkanger-Evjen-Fannrem. Orkanger og Fannrem er tilnærmet sammenbygd med Evjen mellom. Ca. 7 km fra Fannrem har man et flott vintersportsanlegg, Knyken, med hoppbakker, alpinanlegg, langrennsstadion, skiskytteranlegg, lysløype og turløyper. På Fannremsmoen er det fotballstadion. Tar man turen til Orkanger, har man folkehelsebad, klatrehall/idrettshall, kino, to større kjøpesenter, kommunesenter og tilgang til Orkdalsfjorden m.m. Orkla, som er et eldorado for laksefiskere, renner gjennom kommunen. Ellers har man mange turmål like i nærheten.

  Adkomst
  Se kart.

  Skolekrets
  Grøtte skolekrets.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med sokkeletasje og 1 etasje. Kjellergulv er oppført i støpt betong. Grunnmur er i støpt betong/betongstein. Etasjeskille er av betong. Veggkonstruksjoner i bindingsverk av tre som er kledd med liggende kledning. Vinduer i 1 etasje har 2-lags glass. Vinduer i kjeller er både koblede vinduer og noen med 2-lags glass. Taket har saltaksform og er tekket med decra.

  Innhold
  Sokkel: Entré, gang, soverom, oppholdsrom og 3 boder. 1. etasje: Kjøkken, stue, bad, 2 soverom og bod. Garasje med bod.

  Standard
  Sokkel: Entré: Malt overflate i himling. Malt panel på vegger. Belegg på gulv. Gang: Malt overflate i himling. Malt panel på vegger. Belegg på gulv. Bod 1:Malt overflate på vegger og tak, Ubehandlet betonggulv. Bod 2: Ubehandlet tre panel på vegger og tak, Belegg på gulv. Bod 3: Ubehandlet betong gulv, vegger og himling. Oppholdsrom: Takess i himling. Malt plate/ubehandlet panel på vegger. Teppe på gulv. Soverom: Takess i himling. Malt panel/plate på vegger. Laminat på gulv. 1. etasje: Stue: MDF panel i himling. MDF plater på vgger. Parkett på gulv. Kjøkken: Takess i tak. Malt plate på vegger. Parkett på gulv. Mekanisk avtrekk over komfyr. Bad: Takess i tak. Flis på vegger og på gulv. Gang m/ trapp: MDF panel i himling. MDF plater på vegger. Parkett på gulv. Soverom: Malt panel i himling. MDF plater på vegger. Laminat på gulv. Bod: Takess i himling. Ubehandlet panel på vegger. Parkett på gulv. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - 1.1 Byggegrunn, fundamenter og grunnmur - 1.3 Drenering - 2.1 Yttervegger og veggkonstruksjon - 3.1 Vinduer og ytterdører - 6.1 Terrasser, balkonger, trapper o.l. - 8.1 Etasjeskillere - 9.1.1 Sokkeletasje Veggenes og himlingens overflater - 9.1.2 Sokkeletasje Gulvets overflate - 9.1.3 Sokkeletasje Fuktmåling og ventilasjon - 10.1.1 Bad / Vaskerom Overflate vegger og himling - 10.1.2 Bad / Vaskerom Overflate gulv - 11.1 Kjøkken Kjøkken - 13.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør - 13.2 Varmtvannsbereder - 13.5 Ventilasjon Forhold som har fått TG3: - 10.1.3 Bad / Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I garasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er samsvar mellom godkjente tegninger og dagens bruk. Dette gjelder bl.a. innredning av soverom i sokkel, som på opprinnelig tegninger er garasje. Kjøper overtar ev. risiko knyttet til dette. Konferer megler for mer informasjon.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Det er installert luft-til-luft varmpepumpe i boligen.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  12553

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør p.t. kr 17 305,- pr. år. Orkland kommune fakturer over fire terminer i året. Videre betales det renovasjonsavgift til ReMidt, p.t. kr 4000,- pr. år. Det gjøres oppmerksom på at avgifter kan variere avhengig av bruk.

  Formuesverdi primær
  428268

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1541763

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5059/196/15: 11.03.1965 - Dokumentnr: 666 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5059 Gnr:196 Bnr:7 01.01.2018 - Dokumentnr: 124897 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1638 Gnr:196 Bnr:15 01.01.2020 - Dokumentnr: 366887 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5024 Gnr:196 Bnr:15 27.04.1965 - Dokumentnr: 1117 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:5059 Gnr:196 Bnr:7 Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om adkomstrett

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel og ligger i et område avsatt til LNFRB (spredt boligbebyggelse). Kopi av planer med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, men det er kun én bruksenhet i boligen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg.

Vegar Tryggvason Sommerschild

Megler

Vegar Tryggvason Sommerschild

47 24 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev