aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling V/Vibeke Voksøy har gleden av å presentere Skafløttvegen 386!
Aktiv Eiendomsmegling V/Vibeke Voksøy har gleden av å presentere Skafløttvegen 386!

FÅVANG Skafløttvegen 386

Flott 3-roms fritidsleilighet m/8 sengeplasser på Kvitfjell. Fantastisk beliggenhet med ski-in. Garasjeplass, sportsbod

 • kr 2 700 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81 m²
 • Tomt18 084 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en flott 3-roms selveier fritidsleilighet med fantastisk beliggenhet på populære Kvitfjell. Her vil du bo rett ved Kvitfjell alpinanlegg og du kan dra direkte ut i slalåmløypene med ski inn/ut! Leiligheten ligger i 2. Etasje med heisadkomst og er bestående av entré/gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Fra stuen er det utgang til en overbygget veranda mot øst med panoramautsikt over vakre fjellområder. Leiligheten disponerer garasjeplass med elbil lader i felles anlegg. Området byr på flotte turløyper for alle årstider, gode servicemuligheter og rikelig med aktiviteter, for å nevne noe. Her har du kort avstand til både dagligvarebutikker og kollektivtransport ved Kvitfjell stasjon, hvor du kan ta tog til Oslo.
Perfekt for hyggelige sammenkomster

Skafløttvegen 386, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 81 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 81 kvm Entré/gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad, soverom 1 og soverom 2.
  Sekundærrom
  2. etasje: 0 kvm  Tomt
  18084m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt på ca.18 100 m² som er flat/skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en fantastisk beliggenhet med panoramautsikt rett ut i slalåmløype på populære Kvitfjell. Her har du flotte turmuligheter for alle årstider i vakre omkringliggende fjellområder. Området byr på gode servicemuligheter, et bredt utvalg av aktiviteter og nærhet til dagligvarebutikker og kollektivtransport, for å nevne noe. Fra leiligheten har du nærmeste alpinbakke i Kvitfjell alpinanlegg helt i nærheten. Kvitfjell ligger ca. 920 m. o. h og kan skilte med en av norges beste alpinbakker med terrengpark og barnepark. Her er også gode serveringssteder og muligheter for Afterski. Ønsker du en snøsikker skidestinasjon er Kvitfjell rette stedet. Kvitfjell, Skeikampen og Gålå vindes sammen av et løypenett på ca. 600 km, så for deg som er glad i langrenn har du alle muligheter her. Sommerstid er det milevis med tur- og sykkelstier fra Lillehammer til Rondane. Det er også gode områder for jakt og fiske. Like ved hytta ligger også destinasjonens to hoteller og på Gudbrandsgard Hotell er det blant annet basseng, treningsrom og velværeavdeling. Nærmeste dagligvarebutikk er Nærbutikken Børson dagligvare, som er en sesongbutikk og har åpent fra 1.november - slutten av april. I åpningsvinduet har butikken også søndagsåpent! Ellers ligger Rema 1000 Ringebu en omtrent 15 minutters kjøretur unna. Nærmeste togstasjon er Kvitfjell stasjon, hvor du kan ta tog til og fra Oslo, Lillehammer og Trondheim. Ellers tar det omtrent 60 minutter å kjøre fra Lillehammer, 1.5 time fra Gjøvik og 3 timer fra Oslo.

  Adkomst
  Følg E6 til avkjøring Fåvang. Ta av her og fortsett mot Kvitfjell. Følg veien ca 9 km til avkjøring til venstre merket Krystallen. Ta inn her. Veien ender i Krystallen. Inngang på venstre hånd ved innkjøring til garasje, i blokka til venstre.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av fritidseiendom.

  Byggemåte
  Yttervegger i trekonstruksjoner. Fasadeplater og delvis beslått med metallbeslag. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Vinduene er som fra byggeåret. Ytterdør i treverk. Heve/skyvedør i treverk med 2-lags isolerglass. Balkong mot øst, kom med adkomst fra stue/kjøkken. Kontruksjoner i betong. Rekkverk i glass og metall. Rekkverkshøyde på ca. 110 cm.

  Innhold
  2. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom. Det disponeres garasjeplass og sportsbod i felles anlegg. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt og trivelig entré med plass til oppbevaring av sko og annet yttertøy. Entréen har praktiske varmekabler i gulv, som er perfekt til kalde vinterdager på fjellet! Fra entréen følger åpen løsning til leilighetens stue og kjøkken. KJØKKEN Leilighetens kjøkken ligger i åpen løsning til stuen og er mørkt med koselig "hyttepreg". Kjøkkeninnredningen er bestående av laminerte skrog, profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er montert kjøkkenøy med integrert sittebenk, som skaper både mer benkeplass og større plass til spisegruppe. Perfekt for hyggelige sammenkomster! STUE Stuen er romslig og har plass til spisegruppe, sofahjørne og annet møblement. Stuen er gjennomgående lys og har rikelig med naturlig dagslys fra store vindusflater. Fra stuen følger det utgang til overbygget balkong vendt mot øst. Fra balkongen har du vakker utsikt over omkringliggende naturlandskap. BAD Leilighetens bad er flislagt og har varmekabler på gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og speil, og dusjnisje. Det er godt med skapplass og opplegg for vaskemaskin. SOVEROM Leiligheten er bestående av 2 soverom, som begge er av god størrelse. Det er derfor mulig, om ønskelig, å innrede med flere køyesenger for optimal utnyttelse av antall sengeplasser. Begge soverommene har flott sikt ut mot nærliggende natur.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Utvendig, Dører - Innvendig, Overflater - Innvendig, Innvendige dører - Innvendig, Andre innvendige forhold - Våtrom, Overflater Gulv, Bad - Våtrom, Sluk, membran og tettesjikt, Bad - Tekniske installasjoner, Vannledninger - Tekniske installasjoner, Varmtvannstank Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Abonnement for TV/bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Leiligheten disponerer privat parkeringsplass i felles anlegg med mulighet for ladeboks.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring AS

  Polisenummer
  82920891

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Gulvvarme i gang og på bad.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Se energiattest vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

 • Kommunale avgifter
  22154

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten er beregnet med utgangspunkt i taksten for inneværende år. Det gjøres oppmerksom på at det oppgitte beløp faktureres seksjonseier.

  Formuesverdi sekundær
  356250

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Ved registrert fritidseienom er kun formuesverdi sekundær beregnet.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Info vannavgift
  Vannmåler leies av Ringebu kommune.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 06.12.2007 - Dokumentnr: 1006326 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 76
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 80/12343


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 30.05.2007.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Eiendommen har privat vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger i et område regulert til "Reguleringsplan for Krystallen (Rauberg - S2)" datert 20.03.2006.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- og oppgjørshonorar kr 6 500,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev