aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bakåsveien 41!
Velkommen til Bakåsveien 41!

FETSUND Bakåsveien 41

Velholdt enebolig med godkjent utleiedel - Solrik terrasse på ca 50 kvm - Elbillader - Barnevennlig - Stor tomt

 • kr 7 950 000
 • BRA 194 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 7 950 000
 • Omkostningerkr 215 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 165 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1987
 • Soverom5
 • ArealP-rom 176 m²
 • Tomt1 384.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,00))   215 792,- (Omkostninger totalt)   8 165 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje
Aktiv Eiendomsmegling ved Kidisti Mebrahtu har gleden av å presentere en innholdsrik enebolig beliggende i et naturskjønt og landlig boligfelt. Kort vei til både barnehage og skole samt Fetsund sentrum som ligger ca 4 km unna. Boligen går over to plan og har en utleiedel i underetasjen med entré/gang, kjøkken, bad, stue og ett soverom. Hoveddelen har blant annet fire romslige soverom, en stor stue/spisestue, pent kjøkken fra 2017 med kjøkkenøy og et flislagt bad. Utvendig har boligen en stor solrik terrasse på omtrent 50 kvm og en pent opparbeidet plen. God lagringsplass i innvendig bod og i en isolert utvendig bod i hagen. Parkering på egen gårdsplass med elbillader. Velkommen til visning!
Fra hallen er det adkomst til alle rom i etasjen

Bakåsveien 41, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 93 kvm
  1. etasje: 101 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 75 kvm 2 soverom, 2 stk. gang, stue, kjøkken, bad.
  1. etasje: 101 kvm Vindfang/hall, 3 soverom, kjøkken, stue, bad.
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 18 kvm Bod, omkledningsrom.  Tomt
  1384.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Boligen har en pent opparbeidet hage med prydbusker og diverse beplantning samt en isolert utebod. Grusbelagt gårdsplass.

  Beliggenhet
  Fritid/rekreasjon/kultur Nærområdet byr på flotte tur- og friluftsområder både sommer og vinter med flere turstier, skiløyper og bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavannet og Gansvika. Innen idrett og fritid har kommunen et variert tilbud i nærområdet deriblant Fet IL, Fet friidrettsklubb, Fet svømmeklubb og Fet golfklubb. Kulturskolens avdeling på Østersund tilbyr opplæring i teater, dans, musikk, akrobatikk og visuell kunst og har også et eget talentprogram i musikk. Skolen gir også fordypningstilbud til ivrige elever i musikk da skolen er medlem av det interkommunale tilbudet «Ung musikk». Fetsund lenser er et nasjonalt kulturminne og ligger langs Glomma ved Nordre Øyeren naturreservat. Fløtningsmuseet er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtingsanlegg. Dagligvare/service Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Løkenåsen som holder søndagsåpent, men også ved Rema 1000, Spar eller Extra i Fetsund sentrum. Her er det også er frisør, spisesteder, bank og treningsstudio. For ytterligere servicetilbud kan Lillestrøm med sine bymessige fasiliteter by på et variert tilbud med spisesteder, butikker, kjøpesenter, kino og kulturhus. Avstander med bil: Lillestrøm - ca. 12 min Sørumsand - ca. 12 min Oslo S - ca. 30 min Oslo lufthavn - ca. 35 min

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage: Ramstadskogen barnehage - 13 min gange (1,1 km) Idrettsbarnehage Østersund - 6 min med bil (3,2 km) Fetsund barnehage - 7 min med bil (4,1 km) Barne- og ungdomsskole: Riddersand skole - 6 min med bil (3,4 km) Østersund ungdomsskole - 5 min med bil (2,7 km) Videregående skole: Sørumsand videregående skole - 12 min med bil (8,2 km) Lillestrøm videregående skole - 15 min med bil (11,3 km) Rælingen videregående skole - 18 min med bil (14,8 km)

  Offentlig kommunikasjon
  14 min gange til Gransveien som er nærmeste bussholdeplass. Fra Svingen togstasjon går det tog i retning Kongsvinger og Asker.

  Byggemåte
  Enebolig fra 1987 er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i lettklinkerblokker og bindingsverk, og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Underetasje: Gang 1(hoveddel): Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Trapp. Gang 2 (utleiedel): Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 1: Parkett på gulv, og malt overflate og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Oljekamin. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Omkledningsrom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe. Bod: Ubehandlet gulv og ubehandlet vegger. Panel i himling. Bereder, ventilasjonsaggregat og sikringsskap. Stue: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjnisje, mekanisk avtrekk, servantskap og veggmontert wc. Kjøkken: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Innredning med opplegg for vaskemaskin, opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekeovn og platetopp. 1. etasje Vindfang: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, innfellbare dusjdører, veggmontert wc, servantskap og mekanisk avtrekk. Kjøkken: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin og stekeovn. Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger og sparklet. Downlights og malt overflate i himling. Varmepumpe og panelovn. Trapp og utgang til terrasse. Gang: Parkett på gulv. Soverom 1: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Panelovn. Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Panelovn. Utgang til terrasse. Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

  Innhold
  Hovedetasje: Entré/vindfang, 3 soverom, hall, kjøkken, stue, bad. Kjelleretasje (hoveddel): Gang, soverom, omkledningsrom, bod. Kjelleretasje (utleiedel): Entré/gang, soverom, bad, kjøkken, stue.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Drenering - Terrasse (Rekkverk) - Yttervegger - Vannledninger - Våtrom: Bad (utleiedel) - Våtrom: Bad (hoveddel) Ingen forhold som har fått TG3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Opplysninger gitt av eier: Nytt El-anlegg i 2015. Utvidet EL-kontroll utført høst 2023. Nye vinduer i hele boligen utenom bad i 1. etasje i 2016. Nye ytterdører og nye terrassedører i 2016. Kjøkken i 1. etasje er fra 2017, kjøkken i underetasjen er ikke oppgradert etter forrige eier. Nye renner og nedløp i 2023.

  TV/Internett/bredbånd
  Bredbånd via fiber.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass. Elbillader medfølger.

  Forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer
  6354473

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,00))   215 792,- (Omkostninger totalt)   8 165 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på kjøkken, bad og i entré. Varmepumpe i hoveddel og i utleiedel. Eier har tidligere hatt peis i stue, men den er fjernet per i dag. Ny eier kan montere ny peisovn om det er ønskelig.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  23568

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er prognose for 2023. Det ble fakturert 30 668,- i 2022. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Eiendommen har månedlige fakturaer per 15.09.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1344276

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4839392

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/433/94: 27.12.1989 - Dokumentnr: 112395 - Erklæring/avtale Arealet er 572 m2. Forretningen er holdt 13.6.89.
  Overført fra: Knr:0227 Gnr:33 Bnr:97
  23.11.1998 - Dokumentnr: 18715 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:433 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.12.1998 - Dokumentnr: 20505 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver
  FET KOMMUNE
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  10.07.2003 - Dokumentnr: 11589 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:433 Bnr:112
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.05.1986 - Dokumentnr: 103492 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3030 Gnr:433 Bnr:22
  17.06.1991 - Dokumentnr: 7517 - Grensejustering Areal 3464 m2
  Overført fra: Knr:0227 Gnr:33 Bnr:96
  12.09.1996 - Dokumentnr: 13596 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0227 Gnr:33 Bnr:96
  Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0227 Gnr:33 Bnr:97
  30.01.1997 - Dokumentnr: 1189 - Grensejustering 20.11.1998 - Dokumentnr: 18629 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3030 Gnr:433 Bnr:106
  23.11.1998 - Dokumentnr: 18711 - Målebrev 01.07.2003 - Dokumentnr: 10909 - Grensejustering 01.07.2003 - Dokumentnr: 10910 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3030 Gnr:433 Bnr:112
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1263014 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0227 Gnr:33 Bnr:94
  22.07.1970 - Dokumentnr: 103929 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:433 Bnr:25
  Bestemmelse om kloakkledning


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 07.04.1987. Utstedt ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel for utleiedel datert 01.06.2016.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger inn til boligen. Eiendommen har adkomst via privat vei.  Det er tinglyst veirett. Naboeiendommer gis rett til bruk av privat vei over eiendommen. Det foreligger ingen avtaler om vedlikehold av vei som eier er kjent med eller som har vært til kostnad for eier. Ny eier må likevel påregne at det kan forekomme kostnad for vedlikehold av vei eller brøyting av vei ettersom eiendommen har adkomst via privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen grenser inntil reguleringsplan "Del av Berget gnr.33 bnr.24 m.fl" sist revidert 20.07.2005.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,00))   215 792,- (Omkostninger totalt)   8 165 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  215792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på kr 45 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000  ,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr 2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Kidisti Mebrahtu

Megler

Kidisti Mebrahtu

98 47 69 73

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev