aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Garderveien 156. Leiligheten har nydelig utsikt fra balkongen til Fetsund ved solnedgang.

FETSUND Garderveien 156 H0203

Stor 4-roms selveier m/hjørnebeliggenhet i 2. etasje - Fantastisk utsikt - 2 baderom - Innglasset balkong - Garasjeplass

 • kr 6 200 000
 • BRA 113 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 200 000
 • Omkostningerkr 169 189
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 415 081
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 005
 • Soverom3
 • ArealP-rom 102 m²
 • Felleskostnaderkr 4 943
 • Tomt3 543.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 200 000,- (Prisantydning) 45 892,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 147,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,00))   169 189,- (Omkostninger totalt)   6 415 081,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å presentere Garderveien 156 i Fetsund! En velholdt og stilren 4-roms hjørneleilighet med beliggenhet på en høyde ovenfor Fetsund sentrum. Leiligheten ligger i 2.etasje av leilighetskomplekset og har adkomst via svalgang. Boligen rommer entré med stor skyvedørsgarderobe, 3 gode soverom hvorav hovedsoverom m/walk-in garderobe, 2 fullverdige baderom, stue og kjøkken. Leiligheten har en luftig stue med god planløsning, definerte soner og åpen løsning til et tradisjonelt Sigdal kjøkken. Utgang fra stuen til en romslig innglasset balkong med nydelig utsikt. Her sitter man usjenert til med en langstrakt utsikt over Glomma, Øyeren, Enebakk og Rælingen. P-plass i felles garasjeanlegg og bodrom i kjeller. Husk påmelding til visning!

Garderveien 156 H0203, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 113 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 102 kvm Entré, Stue, Kjøkken, Bad, Bad 2, Soverom, Soverom 2, Soverom 3
  Sekundærrom
  2. etasje: 11 kvm Bod, Innglasset balkong  Tomt
  3543.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets fellesareal er pent opparbeidet med plenarealer, trær, diverse beplantning og trivelige sittebenker. Asfaltert parkeringsplass med rikelig antall plasser gjesteparkering.

  Beliggenhet
  Leiligheten har flott plassering i ett barnevenlig og rolig område på Fetsund. Området består av naturskjønne og historiske omgivelser med fantastiske Glomma som er kun ett minutt unna. Her får du fine uteområder samt nærhet til det meste du trenger i din hverdag. Det er kun 5 minutter å gå til sentrum av Fetsund hvor du finner daglivarebutikker som Rema 1000, Coop Extra eller Spar men også ett apotek. Fra Sentrum har du Fetsund Togstasjon som har tog i retning Oslo eller Kongsvinger hver time. Lillestrøm som kun er 10 minutter unna med bil har du også gode muligheter for å ta tog eller ta bussen som går flere ganger i timen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  UTVENDIG Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med panel, plater, puss. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Balkong med utgang fra stue på ca. 8 m². INNVENDIG Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal bruksslitasje. Stedvis avvik på parkettgulv i stue. Riss på vegg inne i garderobeskap i entréen.

  Innhold
  Leiligheten har velholdte overflater og innredninger fra byggeåret. Entré med stor skyvedørsgarderobe. 3 gode soverom hvorav hovedsoverom har walk-in garderobe. Leiligheten har en luftig stue med definerte soner og åpen løsning til et tradisjonelt Sigdal kjøkken med lyse, profilerte fronter og laminat benkeplate. Frittstående hvitevarer som komfyr og oppvaskmaskin medfølger salget. Villavent ventilasjon som styres fra ventilator på kjøkken. Leiligheten har to fullverdige baderom. Det minste badet har dusjhjørne, vegghengt wc og servant. Hovedbadet har tidløse fliser, innfellbare dusjvegger i herdet glass og helservant på baderomsinnredning. Hovedbadet har opplegg for vaskemaskin og god plass til vaskesøyle med tørketrommel.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Innvendig > Overflater - gulv i stue Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 2 Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap automatsikringer med jordfeilbryter plassert i bod. Samsvarserklæring er ikke fremlagt. Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Innvendige dører Det er avvik: Stedvis synlig elde. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er påvist avvik i fuger. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist skader på innredning. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2 Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 2 Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Selger opplyser at frittstående komfyr og oppvaskmaskin medfølger salget.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel Tv og bredbånd kr 499,- pr mnd faktureres 1. gang pr år i januar med kr 5988,-. Priser er for 2023 som årlig justeres i h t faktura fra Viken Fiber / Altibox.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 200 000,- (Prisantydning) 45 892,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 147,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,00))   169 189,- (Omkostninger totalt)   6 415 081,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på baderom.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1401477

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5045316

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  105/2926

  Felleskostnader pr. mnd
  4943

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesstrøm, forsikring bygning, renhold i fellesarealer, gressklipping, måking og strøing, kabel-tv, kommunale avgifter, regnskapsføring og forretningsførsel, annen drift og vedlikehold

  Andel fellesgjeld
  45892

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-15T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  2522

  Andel fellesformue
  33758

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-15T22:00:00Z

  Om sameiet
  Boligsameiet Høienhall består av 36 boligseksjoner. Sameiet har som formål å ivareta sameiernes fellesinteresser og administrasjonen av eiendommen med fellesanlegg av enhver art.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: DNB Saldo: 1 184 111,- Nedbetalt i år 2038 Rente: 6,9% Avdrag: 10 746,- Bet. f.o.m.: 2018 Sameiet betaler avdrag på fellesgjelden.

  Styregodkjennelse
  Kreves styregodkjenning av ny eier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ingen større arbeider / vedlikehold planlagt, felleskostnadene økte med 10 % fra 1. februar 2023.

  Sameiets forsikringsselskap
  If forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å ha katt eller hund etter forutgående godkjennelse av styret. Styret kan nekte dyrehold når det foreligger medisinske grunner for det

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/420/26/13: 20.08.1913 - Dokumentnr: 900080 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3030 Gnr:420 Bnr:26 Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.2004 - Dokumentnr: 21216 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 21.10.2005 - Dokumentnr: 150952 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:420 Bnr:99 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.2004 - Dokumentnr: 21216 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 105/2926 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 36 20.08.1913 - Dokumentnr: 900079 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:420 Bnr:1 Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:420 Bnr:26 04.01.2005 - Dokumentnr: 35 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:420 Bnr:99 Bestemmelse om kabelgrøft med kabler Kan ikke slettes uten samtykke fra Veidekke Eiendom AS

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 20.09.2005.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område avsatt til bebyggelse nåværende i kommuneplan.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 200 000,- (Prisantydning) 45 892,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 147,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,00))   169 189,- (Omkostninger totalt)   6 415 081,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  169189

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000 -, markedspakke kr. 20 000,- og oppgjørshonorar kr. 6 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev