aktiv-eiendomsmegling

FETSUND Sommerly 10

Innholdsrik enebolig med garasje, hage og to gode terrasser med idyllisk utsikt. To stuer, to bad og fire soverom.

 • kr 6 390 000
 • BRA 178 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 390 000
 • Omkostningerkr 176 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 566 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 987
 • Soverom4
 • ArealP-rom 167 m²
 • Tomt713.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,00))   176 792,- (Omkostninger totalt)   6 566 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Sommerly 10 er en attraktiv og innholdsrik enebolig over to etasjer. Den fine beliggenheten gir både gode solforhold og idyllisk, vidstrakt utsikt over åkre, skogkledde åser og et trivelig nærområde. Sol og utsikt kan nytes fra den store terrassen over garasjen og på terrassen som strekker seg langs to sider av boligen. Parkering er i en garasje. Innvendig fremstår boligen som et koselig hjem med lyse fargevalg og god planløsning. Med fire soverom, to stuer og to bad er det rikelig med tumleplass for en stor familie. Kjellerstuen er også velegnet som kontor. Hovedstuen har peis, og det er kjøkken i eget rom med klassisk innredning og plass til spisebord. Videre har boligen entré med tilknyttet trappegang, et separat vaskerom og god lagringsplass i tre boder.

Sommerly 10, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 86 kvm
  1. etasje: 92 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 75 kvm Entré, gang, stue/kontor, bad, vaskerom, 2 soverom.
  1. etasje: 92 kvm Gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad.  Tomt
  713.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en svakt skrånende tomt på 713,6 kvm med hage og gruslagt gårdsplass. Hagen har plenareal, hekker og diverse fin beplantning. Fra gårdsplassen er det betongtrapp opp til gruset gangsti som går langs boligen og frem til inngangspartiet. Ved inngangen ligger en hellelagt uteplass. I overkant av garasjen ligger en romslig terrasse med hvitmalt rekkverk på hver side. Her kan du nyte flotte solforhold og idyllisk utsikt over åkre, skogkledde åser og omkringliggende områder. Fra hovedsoverom og stue i første etasje er det utgang til en stor terrasse som strekker seg langs to sider av boligen. Deler av terrassen er overbygd.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Fetsund i Lillestrøm kommune. Det er kort vei til skoler, barnehager og servicetilbud, og det offentlige transporttilbudet er godt. I tillegg til den vakre naturen bys det på utallige skiløyper og fine bademuligheter ved blant annet Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har dessuten et mangfoldig idrettstilbud og Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat. Ellers er det flere tilbud innen kultur. Kulturskolens avdeling i Fetsund tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst, og kommunen har flere bibliotek. Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Garderåsen, Extra, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fet sentrum vinmonopol, apotek, flere butikker, treningssenter og helsetilbud. Det er kort vei til Lillestrøm sentrum med bymessige fasiliteter, samt til Strømmen Storsenter med over 200 butikker. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Hovinhøgda barneskole, og kort vei til Østersund ungdomsskole. I tillegg finnes det flere barnehager i nærheten, hvor Sommerly andelsbarnehage er den nærmeste. Romerike har flere videregående skoler, og OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Korsveien som ligger ca. 240 meter fra boligen, og det er ca. 1,7 km til Fetsund stasjon. Med bil tar det ca. 3 min til Fetsund sentrum, 10 min til Lillestrøm sentrum, 10 min til Sørumsand, 13 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med valmet takkonstruksjon tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Innvendige overflater: Overflatebehandling gulv: Parkettgulv, laminatgulv, fliser og gulvbelegg. Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater og malt/ubehandlet panel. Overflatebehandling himling: Malte takessplater og panel.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ja. Forsikringssak (på toalett 1. etasje), utført av Kaph entreprenør as og Sanitær - Varme as Fetsund. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja. Kaph entreprenør as, Sanitær - Varme as, Muremester Thom Pedersen, Fet elektro. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja. Ca 2016 liten lekkasje ved pipa etter meget kraftig regnvær. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Samsvarserklæring dat. 17.02.2010 Utført av Fet elektro as. Iflg. telefon Fet elektro kommer det en ny samsvarserklæring om kort tid. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja. Justering av eksisterende søyler på terrassen, august 2022. Arbeidet er utført av Østheim Eiendomsservice AS.

  Innhold
  - Innholdsrik enebolig over to plan. - God beliggenhet med flott utsikt. - Parkering er i en garasje. - Romslig terrasse over garasjen. - Terrasse langs to sider av bolig. - Entré er tilknyttet trappegang. - Kjøkken har plass til spisebord. - Romslig stue med oppmurt peis. - Kjellerstue er velegnet som kontor. - Flislagte baderom i begge etasjer. - Ett bad har dusj, ett har badekar - Totalrenovert bad i underetasje. - Eneboligen har separat vaskerom, pusset opp i 2023. - Fire soverom, to i hver etasje. - Alle soverom har garderobeskap. - Ett soverom har utgang til terrasse. - God lagringsplass i tre boder. - Bolig sist utvendig malt i 2021. Planløsning Underetasje: Entré, bad, vaskerom, gang, 2 soverom, stue/kontor og 3 boder. 1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

  Standard
  Entré Eneboligen har et overbygd inngangsparti med betongtrapp, rekkverk på hver side av trappen og utebelysning. Entreen har flislagt gulv med gulvvarme, ytterdør med sikkerhetslås og et langsgående vindu ved døren. Rett innenfor døren er det montert åpen garderobeløsning med hylle og knagger. En dør med glassfelt åpner opp inn mot en trivelig gang og i enden av gangen er det hvitmalt trappeløp opp til første etasje. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom med innredning i klassisk stil og plass til spisebord. Innredningen er hvit med profilerte fronter, krydderhyller, laminatbenkeplate og nedfelt oppvaskkum. Over benken er det lyse fliser med stedvis dekor. Kjøkkenet har ellers ventilator, nisje for komfyr, opplegg for oppvaskmaskin og plass til kjøleskap. Stue Stuen oppleves som et meget tiltalende rom med lyse overflater og god planløsning. Rommets blikkfang er den store, hvite peisen - en kjærkommen luksus på mørke kvelder. Stuen har god plass til både sofagruppe, tv-møbel og et større spisebord. Gode vindusflater på to sider gir behagelige lysforhold og det er utgang til terrasse der sol og utsikt kan nytes. Kjellerstue I underetasjen er det adkomst fra gangen til en trivelig kjellerstue som også er velegnet som et romslig hjemmekontor. Stuen har fliser på gulv, panelte vegger og gulvvarme. Tre gode vinduer gir godt med naturlig lys til rommet. Bad/wc Det fine badet i første etasje er fra 2009 og har flislagt gulv i sjakkmønster, lyse fliser på vegger, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Innredningen har hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant, to veggskap, speil og belysning. Badet er ellers utstyrt med veggmontert toalett og klassisk badekar med føtter. Bad/wc 2 Badet i underetasjen ble totalrenovert i 2023. Det lagt fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme. Innredningen består av servant på underskap, nytt dusjkabinett og vegghengt toalett. Vaskerom I underetasjen ligger et separat vaskerom med gulvfliser, malte, pussede vegger og mekanisk avtrekk. På veggen er det montert utslagsvask. Rommet har opplegg for og plass til både vaskemaskin og kondenstørketrommel. I 2023 ble vaskerommet oppgradert med ny membran, mansjett og tettesjikt, nye fliser på gulv og ny varmtvannsbereder. Soverom og garderobe Boligen har til sammen fire soverom, henholdsvis to i hver etasje. Alle soverom er utstyrt med garderobeskap og begge soverommene i underetasjen har gulvvarme. Hovedsoverommet i første etasje har god skapplass, plass til dobbeltseng og egen utgang til terrasse med nydelig utsikt. Boligen har også rikelig med lagringsplass i tre boder i underetasjen.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Oppgradering på bolig: 2016 - Liten vannskade ved pipa som førte til litt fukt i skjøten på den ene takplata i stua. Eier fylte opp med asfaltmasse rundt beslaget av pipa. Denne skaden ble rettet opp av eier og har ikke hatt noen lekkasje i etterkant. 2021- Ny terrassedør på hovedsoverommet i første etasje. Utført av Østheim eiendomsservice as. 2022 Liten lekkasje i innebygget sisterne i (hovedetasjen), første etasje. Arbeidet ble utført iht forsikringssak hos If. Det ble montert nytt toalett med utbygd sisterne. Ifb. med dette ble det også lagt ny parkett på gulv og ny tapet på vegger på soverom 2,i første etasje ved siden av badet. Alt arbeid ble utført av Kaph entreprenør as og Sanitær - Varme as. 2023 - Oppgradering av bad i underetasje. Totalrenovering av bad. Lagt nytt sluk og lagt rør i rør. Nye fliser på vegger og gulv. Ny baderomsinnredning, dusjkabinett og nytt toalett og varmekabler. Arbeidet ble utført av Sanitær - Varme as, muremester Thom Pedersen og Fet elektro as. 2023 - Oppgradert vaskerom i underetasjen. Lagt ny membran, mansjett og tettesjikt. nye fliser på gulv. Ny varmtvannsbereder. Arbeidet på vaskerommet ble utført av Sanitær - Varme as, Fet elektro as og muremester Thom Pedersen.

  TV/Internett/bredbånd
  Fibernett.

  Parkering
  Det er parkering i en garasje på 27 kvm. Garasjen har støpt dekke samt innlagt lys og strøm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  If Forsikring

  Polisenummer
  4428347

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,00))   176 792,- (Omkostninger totalt)   6 566 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen er elektrisk oppvarmet med enkelte panelovner, samt gulvvarme på begge bad, i gang, entré, stue/kontor og soverom i underetasjen. I tillegg er det peis med innsats i stuen. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken, vaskerom og begge bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Varmtvannsbereder på 200 liter.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14642

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feie- og tilsynsgebyr. Det er innstallert vannmåler. Kommunale avgifter varierer etter vann- og avløpsforbruk.

  Formuesverdi primær
  1525791

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  5085971

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/418/313: 30.05.1986 - Dokumentnr: 104161 - Forkjøpsrett BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
  RETTIGHETSHAVER: FET KOMM
  BEST. OM BEGRENSNING I RÅDERETT M V
  MED FLERE BESTEMMELSER
  10 ÅR
  PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
  ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.
  30.05.1986 - Dokumentnr: 104161 - Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser
  03.03.1986 - Dokumentnr: 101639 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3030 Gnr:418 Bnr:85
  01.01.2020 - Dokumentnr: 854827 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0227 Gnr:18 Bnr:313


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.07.1987.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet.

  Regulerings- og arealplanner
  I kommuneplan er området avsatt til nåværende boligbebyggelse. Kopi av kart og bestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,00))   176 792,- (Omkostninger totalt)   6 566 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  176792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16 000,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr  2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  55 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  4 314,-. Utleggene omfatter: Kommunale opplysninger, panterett med urådighet - Statens Kartverk. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 2 500,- pr. time inkl. mva. I tillegg kan oppdragstaker kreve dekket øvrige vederlag etter oppdragsavtalens pkt. 6.1.2 og utlegg etter pkt. 6.1.3 uten hensyn til årsaken til at handelen ikke er kommet i stand, jf. eiendomsmeglingslovens kapittel 7 .  Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev