aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en flott og ubebodd 3-roms endeleilighet
Velkommen til en flott og ubebodd 3-roms endeleilighet

FETSUND Trevaliglia 1 H0104

Delikat og ubebodd 3-roms endeleilighet med vestvendt terrasse, utsikt, garasje og heis. Attraktiv beliggenhet!

 • kr 5 785 000
 • BRA 89.5 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 785 000
 • Omkostningerkr 17 490
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 802 490
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 86.1 m²
 • Felleskostnaderkr 4 944
 • Tomt2 765 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 785 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 6 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 250 000,-))   17 490,- (Omkostninger totalt)   5 802 490,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning fra utbygger av blokka
Meget flott 3-roms endeleilighet i høy 1. etasje i Løkenåsen med vestvendt terrasse på ca 24 kvm og fin utsikt mot Fetsund sentrum. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og danner et sosialt allrom med god plass til sofagruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen er i u-form med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass. Rommet har store vindusflater som sørger for fin utsikt og masse dagslys, og en viftekonvektor sørger for jevn varme og lave fyringskostnader. Badet er av god størrelse med gulvvarme. Leiligheten har to fine soverom, og alle rom er malt i en behagelig fargetone. I gangen er det plass til garderobeløsning, og lagringsplass finnes i innvendig bod og egen sportsbod. Leiligheten disponerer garasjeplass i kjelleren. Her kan man flytte rett inn!
Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og danner et sosialt allrom

Trevaliglia 1 H0104, Akershus

 • Arealbeskrivelse

  Primærrom
  1. etasje: 86,1 kvm  Tomt
  2765m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesarealer er opparbeidet med blant annet utvendig parkeringsplass, asfalterte internveier, plen og midlertidig lekeplass. Når hele området er ferdig utbygget vil fellesarealer ferdigstilles av utbygger.

  Beliggenhet
  Løkenåsen er et populært boligområde - med god grunn. Kvaliteter som barnevennlig beliggenhet, gode solforhold, flott utsikt, nærhet til marka og kort vei til storbyen gjør at mange kan finne seg til rette i dette området. Tettstedet Fetsund i Akershus ligger svært gunstig plassert på kartet - bare 30 kilometer rett øst for Oslo. Stedet har i dag rundt 5700 innbyggere, og er i stadig vekst på grunn av sentral beliggenhet. Butikker: Det er ca. 2,5 km til Fetsund sentrum med blant annet dagligvareforretninger, apotek, vinmonopol, interiørbutikk, treningssenter m.m. Daglige innkjøp kan gjøres på Joker Løkenåsen som ligger i gangavstand fra leilighetene. Ønsker du et større utvalg av butikker er kjøpesentrene Lillestrøm Torg og Strømmen Storsenter en kort kjøretur unna. Med naturen som nabo: Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller på sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann. Trygghet for barn og ungdom: Barn og ungdom kan oppleve trygghet i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Fra Løkenåsen er det gangavstand til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det et godt utvalg av barnehager i nærområdet. For den aktive: Fetsund er et sted i stadig utvikling og nye tilbud vokser frem i et raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant å fylle fritiden med i Fetsund. Er du glad i et slag golf byr Leikvin Golfpark på 9-hulls bane, driving range og treningsområder i vakre omgivelser. Er du født med ski på beina finner du Hvaltjern Skistadion med kilometer lange løyper ca. 3 km unna. I tillegg har Fet Idrettslag et godt og variert tilbud av ulike idretter, som blant annet fotball, håndball og innebandy. Nylig åpnet Eika Fet Arena som er en moderne og attraktiv flerbrukshall. Kort vei til storbyen: Fra Løkenåsen er det kun 10 km til Lillestrøm og 30 km til Oslo sentrum. Liker du å reise ligger Gardermoen 40 km unna. Offentlig kommunikasjon: Fetsund har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 meter fra leilighetene, samt at det er planlagt ny holdeplass ca. 100-200 meter fra leilighetene når veien mellom Løkenåsen og Granåsen er etablert. Det er togstasjon både på Svingen ca. 2,7 km unna og i Fetsund sentrum, og herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Boligområde bestående av leilighetsbygg, eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i en kombinasjon av betong og tre. Terrasse med overflate av betong og rekkverk i glass.

  Innhold
  1. etasje: Entre/gang, bod, 2 soverom, bad, stue og kjøkken i åpen løsning. Annet: Leiligheten disponerer 1 garasjeplass og 1 sportsbod i felles garasjeanlegg i kjelleren. 

  Standard
  Flott og ubebodd 3-roms leilighet. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har moderne og tidsriktige fargevalg på veggene og 1-stavs eikeparkett på gulvet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer 1 garasjeplass i felles garasjekjeller, med mulighet for å installere elbil-lader.

  Diverse
  I forbindelse med reseksjonering og oppdeling av sameiet vil vedtektene bli revidert. Vedtak av reviderte vedtekter vil gjøres på årsmøte for 2024. Gjeldene vedtekter p.t. er vedlagt i salgsoppgaven, men disse vil være utdatert når reviderte vedtekter er vedtatt. Etter oppdeling vil Løkenåsen Panorama Boligsameie bestå av 35 boligseksjoner, fordelt på 2 boligblokker, og en næringsseksjon (N87 - parkeringskjeller). Sameiet har gnr 439 og bnr. 109 i Lillestrøm kommune. Det gjøres spesielt oppmerksom om at leiligheten ikke er oppmålt etter ferdigstillelse og at arealer er hentet fra utbygger sine tegninger og utregninger i prosjekteringsfasen. Plantegningen i salgsoppgaven er utbyggers plantegning fra prosjektering- og salgsfasen før bygging av blokken og avvik kan forekomme. Det vil bli mer utbygging på området som vil være en videre utbygging av prosjektet. Vedlagt i salgsoppgaven og annonsen er det 3D illustasjon av ferdigstilt prosjekt fra utbyggeren. Det gjøres oppmerksom om at det kan forekomme avvik fra 3D illustrasjonen. Konferer megler ved spørsmål.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 785 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 6 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 250 000,-))   17 490,- (Omkostninger totalt)   5 802 490,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med viftekonvektor i stuen og gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen. Leiligheten har ikke vært bebodd etter ferdigstillelse. Beregning vil bli foretatt av kommunen. 

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Felleskostnader pr. mnd
  4944

  Felleskostnader inkluderer
  Drift og forretningsførsel av sameiet, felles byggforsikring, vaktmester, vedlikehold av fellesareal, Kabel-TV/bredbånd.

  Andel fellesformue
  6778

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  I henhold til sameiets husordensregler punk 6. dyrehold: Det er tillatt med dyr (hund/katt) i sameiet med inntil 2 pr leilighet. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskre-menter på samleiets område. Det er også et krav at dyrene ikke slippes fritt/løse i fellesarealene i sameiet. Det er ikke under noen omstendigheter lov til å holde reptiler eller andre dyr som ikke er lovlig i Norge i leiligheten.

  Eierskiftegebyr
  3193

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/439/109: 09.06.2015 - Dokumentnr: 511563 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0227 Gnr:39 Bnr:107
  10.08.2015 - Dokumentnr: 720635 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3030 Gnr:440 Bnr:76
  Vederlag: NOK 527 440
  Omsetningstype: Annet
  2776 kvm
  06.05.2019 - Dokumentnr: 506787 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3030 Gnr:440 Bnr:75
  Vederlag: NOK 56 200
  Omsetningstype: Fritt salg
  29.11.2019 - Dokumentnr: 1431728 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3030 Gnr:439 Bnr:106
  Vederlag: NOK 1 271 054
  Omsetningstype: Fritt salg
  01.01.2020 - Dokumentnr: 989406 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0227 Gnr:39 Bnr:109
  26.10.2020 - Dokumentnr: 3230533 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 10
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 750/71876
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 13
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 14
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 750/71876
  Snr: 16
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 17
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1091/71876
  Snr: 18
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 968/71876
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 20
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 21
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 22
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 23
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 24
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 25
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 26
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 27
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 28
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 29
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 30
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 31
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 32
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 33
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 34
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1129/71876
  Snr: 35
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 585/71876
  Snr: 36
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 37
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 38
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 39
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 40
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 41
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 763/71876
  Snr: 42
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 43
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 44
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 45
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 46
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 47
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 48
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 876/71876
  Snr: 49
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 880/71876
  Snr: 50
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 764/71876
  Snr: 51
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1127/71876
  Snr: 52
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 581/71876
  Snr: 53
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 54
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 55
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 56
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 57
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 58
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 59
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 60
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 61
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 62
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 63
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 750/71876
  Snr: 64
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 845/71876
  Snr: 65
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 895/71876
  Snr: 66
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 578/71876
  Snr: 67
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 68
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 847/71876
  Snr: 69
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1037/71876
  Snr: 70
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1013/71876
  Snr: 71
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 72
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 708/71876
  Snr: 73
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1001/71876
  Snr: 74
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1086/71876
  Snr: 75
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 76
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 708/71876
  Snr: 77
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1086/71876
  Snr: 78
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1001/71876
  Snr: 79
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 80
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 708/71876
  Snr: 81
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1086/71876
  Snr: 82
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1001/71876
  Snr: 83
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 751/71876
  Snr: 84
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 708/71876
  Snr: 85
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1086/71876
  Snr: 86
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1001/71876
  Snr: 87
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 399/71876
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2023 - Dokumentnr: 1361186 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3030 Gnr:439 Bnr:208
  14.12.2023 - Dokumentnr: 1401239 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:3030 Gnr:439 Bnr:208


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse for bygg foreligger, datert 22.10.2020.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 22.10.2020. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  "Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. "

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 785 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Startkapital sameiet) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 6 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 250 000,-))   17 490,- (Omkostninger totalt)   5 802 490,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17490

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 50.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dette omfatter blant annet markedsføring. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev