aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Judehavskleiva 32! Huset i front tilhører også selger og er utleid pr. i dag. Huset kan selges som en del av eiendommen og passer fint for familie som ønsker å bo i nærheten av hverandre, som en generasjonsbolig, eller til utleie.
Velkommen til Judehavskleiva 32! Huset i front tilhører også selger og er utleid pr. i dag. Huset kan selges som en del av eiendommen og passer fint for familie som ønsker å bo i nærheten av hverandre, som en generasjonsbolig, eller til utleie.

FEVIK Judehavskleiva 32

Fevik - Stor og innholdsrik enebolig m/ bla. tre garasjer, verksted, sommerstue, nyere bad og kjøkken, samt sjøgløtt. Mulighet for generasjonsbolig!

 • kr 4 990 000
 • BRA 295 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1968
 • Soverom4
 • ArealP-rom 213 m²
 • Tomt939.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning underetasje
Sentralt beliggende enebolig med tre garasjer, hvorav den ene har el-bil lader. Sjøgløtt fra eiendommen. Innholdsrik bolig med rikelig med garasjer, verkstedrom og bodplass. Innhold u.etg.: Vindfang, gang, vaskerom, boder, kontor/soverom, verkstedrom med utgang til garasje. Hovedetg.: Gang, to soverom, bad, kjøkken og to stuer, samt sommerstue med utgang til veranda og hage. Stor utvendig redskapsbod bak huset. Det er vannbåren varme i flere rom, samt radiator tilkoblet i stue. Naboeiendommen (nr. 34) eies av selger, og kan også selges. Passer ypperlig for familie som vil bo i nærheten av hverandre eller som utleieobjekt. Selger har tegnet DOBBELTBOLIGFORSIKRING, som dekker kjøpers kostnaderkontakt i 9 mnd. om kjøper ikke får solgt sin bolig. Kontakt megler for mer informasjon.
God plass til parkering på egen tomt, i tillegg til tre garasjer. Hage med plen og god plass til trampoline elle rhva man måtte ønske. Flaggstang.

Judehavskleiva 32, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 158 kvm
  1. etasje: 137 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 87 kvm Vindfang, gang, soverom og vaskerom.
  1. etasje: 126 kvm Stuer, sommerstue, kjøkken, bad og to soverom.
  Sekundærrom
  Kjeller: 71 kvm To garasjer, div. boder, teknisk rom.
  1. etasje: 11 kvm Utvendig bod.  Tomt
  939.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Solrik og pent opparbeidet tomt med belegningsstein i innkjørsel, plen, hekk, flaggstang, dukkestue/redsapsbod m.m. Inngjerdet hage på husets bakside. Man kan sette opp hekk/gjerde mot veien om en har små barn og/eller hund.

  Beliggenhet
  Svært sentralt beliggende på Fevik med umiddelbar nærhet til båthavn, idrettsanlegg med kunstgressbane, fotballbane m.m. Nærhet til butikker, post i butikk, apotek, legesenter, bussforbindelser m.m. på Feviktoppen. Flotte badestrender i området.

  Adkomst
  Fra Feviktoppen følger en Judehavskleiva ned mot Fevik båthavn. Like før kunstgressbanen ligger boligen på høyre side merket med AKTIV til salgs plakat. Velkommen!

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger, samt noe leilighetsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til barnehager.

  Skolekrets
  Fevik barne- og ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Kort vei til Feviktoppen med bussforbindelse til både Grimstad, Arendal og Kr. Sand.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 19.09.2023 av takstmann Erik Sørensen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Jeg har pusset opp badet i 1. etg. og er faglært tømrer. Min far har pusset opp vaskerom for ca. 30 år siden og er ikke faglært. Arbeid utført av Egeninnsats Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja - Beskrivelse Ble brukt godkjent membran-produkt og diverse mansjetter. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Min bror er rørlegger og har hjulpet meg i forbindelse med oppussing av bad. Arbeid utført av Egeninnsats Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja - Beskrivelse Det kommer noe vann/fukt igjennom betongdekket på den eldste garasjen. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Beskrivelse Gulvet i 1.etg er ikke helt rett. Har vært rettet noe med avrettingsmasse før parketten i stua ble lagt (ca. i 1995). Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja - Beskrivelse Ser av og til at det er noen små maur ved inngangsdøren og i vindfanget, men ikke mye av det. Også av og til jeg ser edderkopp i kjelleren. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse I forbindelse med tilbygg, oppussing, montering av varmepumpe ("luft til vann") og montering av lader for El-bil. Arbeid utført av YIT og Fevik Elektro Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja -Beskrivelse Utført kontroll av el-anlegget september 2023. Feil som ble oppdaget, er nå utbedret av Agder El Installasjon Arendal AS. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja - Beskrivelse Fevik Elektro har montert den. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Verandagulvet i 1. etg. som er støpt med polyester er utført som egeninnsats med hjelp av en bekjent som er båtbygger 2010. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja - Beskrivelse Vinterhagen er tilbygg fra ca. 2006. Kjøkkenet ble bygget på i 2009. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Beskrivelse Det er søkt om tillatelse, og blitt gitt tillatelse. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja - Beskrivelse Oppvarming av vann til vannbåren varme og varmtvann i nabohuset, går via varmeanlegg i huset som selges. Dette kan frakobles innen overtagelse om ønskelig.

  Innhold
  U. etg.: Vindfang, verkstedrom med dør ut til garasje, gang, soverom (Benyttes i dag som tv-stue), boder og vaskerom. 1. etg.: Gang, to stuer, to soverom, bad, kjøkken og sommerstue med utgang til veranda og til hage og uteplass. Utvendig stor redskapsbod, samt en dobbel garasje, samt en eldre garasje som benyttes til oppbevaring i dag.

  Standard
  U. etg.: I vindfang er det flislagt gulv, malt panel på vegger og i tak. Skap langs den ene veggen. Dør inn til verksted-rom og videre ut til garasje. Vannbåren varme i gulv. I gangen er det også fliser på gulv, også her er det vannbåren varme. Malt panel på vegger og i tak. Vedovn. Teknisk rom med wc og vask. Her er anlegget til vannbåren varme plassert. Tv-rom er opprinnelig godkjent som kontor, benyttes i dag som tv-rom, men kan også brukes som soverom. Diverse boder med god plass til oppbevaring. Vaskerom med badekar og vask, samt opplegg til vaskemaskin, samt god plass til å tørke klær. Rommet er klart for oppussing. 1. etg.: Romslig gang med skrivebordsløsning med plass til et lite kontor, symaskin, lekser el. Stort og godt kjøkken som er en del av tilbygget. Her er det flislagt gulv, også her med vannbåren varme i gulv. Malt mdf på veggene og i tak. Grå kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Åpen himling gir en svært god romfølelse, samt store og gode vinduer. God plass til stort spisebord. Herfra er det også utgang til veranda. Fra kjøkkenet ser man ned mot kunstgresset og båthavna. I stue er det slipt parkettgulv. Her det montert peis med innsats, samt radiator som varmes opp av varmepumpe/el-kjelanlegget. Dobbel dør inn til stue, som i dag benyttes til soverom. Skap langs den ene veggen. Det er dør ut til sommerstue og derfra videre til veranda og uteplass. I sommerstue er det fliser på gulv, åpen himling og downlights. Lekkert, flislagt bad med vannbåren varme i gulv. Badet er romslig og er innredet med bla. dobbel innredning med skuffer og sdkap, samt speilskap. Vegghengt wc, dusjnisje med innfellbare dusjdører. I tillegg romslig skap. Downlights i tak. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Terrengforhold Terrenget er flatt rundt boligen, mangler fall ut i fra mur. Anbefalt tiltak: Her må etableres fall ut i fra mur. Drenering og fuktsikring Grunnmursplate montert på tilbakefylte vegger i 2009. Her må en forvente vanlig elde mht. alder på dreneringen. Anbefalt tiltak: Drenering trenger utbedringer for å kunne oppnå tørr U- etasjen. Kledning Kledning er av type stående og noe liggende, er lektet ut i fra vindsperre og har vanlig elde mht. alder. Kledning av eldre dato er ikke lektet ut. Råte i enkelte kledningsbord på vegg nord ved bunn av bordene. Anbefalt tiltak: Kledning med råteskader må på sikt byttes. Platting, heller, støpte dekker (på terreng og på spikerslag) som ligger inntil boligen Terrasse side syd har dekke i betong belagt med fliser, ingen membran og fliser er ikke montert ute ved ende syd hvor det lekker litt ned i garasjen under. Terrasse nord-øst har dekke belagt med glassfiber. Anbefalt tiltak: Rekkverk burde vært med 1 meter høyde på begge terrassene og membran må monteres på terrasse side syd. Rom under terreng Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger) Fukt er målt i gulv ute ved yttervegger og i bunnen av nevnte vegger. Er synlig i enkelte rom, hovedsakelig ved side vest. Fukt er relatert til utvendig drenering. Bad hovedetasje Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) Membran er i følge eier belegg og plater er montert oppå med smøremembran. Anbefalt tiltak: For å kunne oppnå TG 1 må full dokumentasjon fremlegges på membran med feks. bilder og kontrollerklæring. Innvendige trapper Innvendige trapper Trapp mellom U- og 1. etasje er av type sving, liten høyde i bunnen av løpet. Anbefalt tiltak: Åpning mellom trinn og rekkverk bør utbedres med mindre lysåpning. Radon Radonmåling er ikke utført. Måling anbefales utført. TG er ut i fra standarden. Anbefalt tiltak: Radon måling bør utføres. Vannrør (stoppekran) Vannrør er i plast og kobber. Stoppekran i teknisk rom og garasje øst, er ikke funksjonstestet. VVS er med rør i rør system på deler av anlegget. Halve levetiden er nå passert på deler av anlegget. Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Avløpsrør er i plast og soil. Halve levetiden er nå passert på deler av anlegget.   Forhold som har fått TG3: Samlet vurdering vaskerom: Slik rommet fremstår pr. i dag er det nå modent for renovering/oppgradering. Anbefalt tiltak: Renovering. Estimert kostnad: 150 000,-

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber.

  Parkering
  God plass til parkering på egen tomt, samt i dobbel garasje. Garasje med automatisk portåpner. Det er montert el-bil lader i dobbel garasje. Judehavskleiva 34 har parkeringsplass til en bil rett ved innkjørsel.

  Diverse
  Selger planla å montere solcelleanlegg på huset og har kjøpt og mottatt dette, men grunnet salg latt være å montere det. Dersom kjøper ønsker, kan det kjøpes av selger til prisen hun ga for det. Kontakt megler for informasjon rundt dette.   Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe som varmer opp el-kjel, som igjen går til oppvarming av vannbåren varme. Det opplyses at oppvarming av varmtvann til nabohuset, pr. i dag skjer via el-kjel på denne eiendommen. Dette vil bli koblet fra innen overtagelse.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  20080

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt kr. 6 297,-og renovasjon kr. 4 590,-, samt vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  988564

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3558830

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kostnader til forsikring av bygg, strøm etter forbruk, tv/internett må påregnes.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4202/44/173: 14.04.1965 - Dokumentnr: 899 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4202 Gnr:44 Bnr:165
  07.12.2015 - Dokumentnr: 1143160 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4202 Gnr:44 Bnr:308
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1671768 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0904 Gnr:44 Bnr:173
  29.03.1982 - Dokumentnr: 1597 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4202 Gnr:44 Bnr:174
  Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
  til Bygningsloven


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest fra 02.12.2009 for tilbygg og garasjer. Det kan ikke se at det er gitt ferdigattest på huset fra byggeår. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg i reguleringsplan Klevli vedtatt 22.08.1983 med planident. 114. Eiendommen følger kommuneplan med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 21.10.2019. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. Det opplyses av Grimstad kommune at det er en områderegulering for Fevik under utarbeidelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 900,- oppgjørshonorar kr. 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev