aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjarne Haugens gate 2.

Finstadjordet Bjarne Haugens gate 2

Lekker 4-roms selveier fra 2018. Solrik balkong, walk-in garderobe og garasjeplass med lader. Fantastisk takterrasse!

 • 5 490 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 490 000
 • OMKOSTNINGER150 772
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 645 426
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 84 m²
 • ANDEL FELLESGJELD4 654
 • FELLESKOST./MND5 309
 • TOMT1 542 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 5 490 000,- (Prisantydning)
  4 654,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 494 654,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  137 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 494 654,-))
  1 280,- (Eierskiftegebyr garasjeplass)
  --------------------------------------------------------
  150 772,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 645 426,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
La oss høre med han som kjenner leiligheten best, nemlig selger. Hva har du likt spesielt godt med boligen og kommer til å savne mest?
Det jeg har likt best med boligen er utsikten og den flotte verandaen, i tillegg til felles takterrassen. Her har man solen hele dagen/kvelden, og har utsikt mot naturskjønne omgivelser.

Hvordan er styret? Styret fungerer veldig godt.

Hva har du likt best med området? Det jeg har likt best med området er at alt man trenger er i umiddelbar nærhet. I tillegg har jeg satt stor pris på golf mulighetene som Losby har å by på, samt de mulighetene SNØ har å by på. Sistnevnte er åpent hele året og her har man mulighet til å stå på langrenn, slalom og snowboard uansett årstid.


Har du noen favoritt-restauranter eller kafeer i området? NAM THAi restaurant er en thai/ vietnamesisk restaurant som ligger 50 meter fra hovedinngangen. Der er det hyggelig atmosfære, veldig godt utvalg av asiatiske retter, og det er lett å bestille mat på nett for takeaway. Ellers er det mange fine spisesteder i umiddelbar nærhet.

Hvordan har det vært å finne parkering i hverdagen?
Leiligheten kommer med en garasjeplass med lader for El bil. i tillegg er det mulighet for gjesteparkering i garasjeanlegget. Jeg har aldri opplevd at det er fullt der nede.

Vinter - vår - sommer og høst. Hvordan er de ulike årstidene i boligen og området?
Sommeren her byr på fantastiske bademuligheter i Langvannet. I tillegg er det et suverent badeland en liten kjøretur unna (Lillestrøm). Losby golf er en vakker og høyt rangert golfbane med både en ni hulls og en 18 hulls golfbane og ligger bare 3 km unna. Om vinteren er det flotte skimuligheter i nærheten. Ellers byr marka på fine turområder i alle årstider.

Bjarne Haugens gate 2, Viken

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med 1½ oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt, samt integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er montert komfyrvakt over platetopp.

  Baderom
  Badet er bygget ved oppføring av bygget. Takflate er belagt med malte plater og innfelte lys, veggflater er belagt med fliser. Gulvet på bad er belagt med fliser og underliggende gulvvarme. Innredning og garnityr på bad fremstår med veggmonterte dusjdører, servant med underskap, speil med lys over, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc.

  Balkong
  Utgang fra stue til balkong, med gulvareal på ca. 12 m². Balkongen er belagt med trebrikker. Høyde på rekkverk er målt til 1,2 meter.

  Vinduer og dører
  Vinduer i trerammer med 3-lags energiglass fra byggeår. Brann- og lyd klassifisert entrédør. Balkongdør med 3-lags energiglass fra byggeår. Innvendige dører i glatt utforming, karmer og dørblad i malt utførelse.

  Innvendige overflater
  Innvendige gulvflater er belagt med 1-stavs parkett. Gulv fremstår med normal bruksslitasje, det er observer noe knirk enkelte plasser. Innvendige veggflater belagt med henholdsvis malte flater med plater og mur. Veggflater fremstår med normal bruksslitasje. Veggflater i stue/kjøkken er nylig malt. Innvendige takflater belagt med malte flater i alle rom bestående av element dekke og plater. Takhøyde i stue er målt til 2,5 meter.

  Modernisering
  2021 - Det er montert solskjerming i stue/kjøkken
  2021 - Det er montert garderobe i gang.

  Annet
  - Med boligen følger det en kjellerbod på 7 m², merket med H0501.
  - Det er balansert ventilasjon i boligen med tilluft kanaler i oppholdsrom, samt avtrekkskanal fra kjøkkenvifte og bad.
  - Aggregat for ventilasjon er plassert i entre.
  - Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entre.
  - Boligen har brannvarsler med optisk sensor, samt sprinkler anlegg for slukking.

  Registrerte avvik iht. tilstandsrapport
  TG IU - Kontruksjoner som ikke er undersøkt
  Innvendig > Radon
  Boligen ligger minimum 3 etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Det er ikke opplyst om radonmålinger av boligen. Boligen ligger i ett område med moderate målinger, i følge oversiktskart for radonmåling fra DSA.

  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad
  Det ble ikke foretatt hulltaking i dusjssone på bad, da det ikke lot seg utføre konstruksjonsmessig. Takstmannen kontrollerer alltid med fuktindikator i våtsoner på bad. Om ikke annet er kommentert har takstmannen ikke registrert skadelig fukt i området.

  Fra selgers egenerklæringsskjema
  13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  Ja. Ladeboks tilknyttet parkeringsplass i garasjen.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et nyere sameie, i et barnevennlig og populært boligområde på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har gangavstand til alle servicefunksjoner, store forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Videre er det nærhet til skoler og barnehager. Lørenskog og omegn har et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener.

  Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby, og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng.

  Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

  I 2020 åpnet verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

  Dagligvarer handles enklest på Rema 1000 like ved leiligheten. Triaden Lørenskog Storsenter ligger få meter unna og det er også gangavstand til Metro senter. Utvalget av butikker, spisesteder og andre fasiliteter er altså stort. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Den nærmeste bussholdeplassen er Betania som ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Herfra er det avganger mot blant annet Oslo bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 17 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Finstad barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • 5.etasje 84 BRA

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Inngangsparti, stue med kjøkken, 3 soverom, hvorav ett er innredet til walk-in closet, samt baderom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med fjernvarmeanlegg, anlegget betjenes via radiatoranlegg. Samleskap er plassert i entre.
 • Tomtens grunnareal: 1542 kvm.
 • Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg med plassnr. 84. Plassen er utstyrt med elbillader.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: BOLIGBYGGELAGET USBL
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Om sameiet
  Sameiets navn er Sameiet Løkenhagen II. Sameiet omfatter eiendommen gnr. 100 bnr. 788 i Lørenskog kommune. Eiendommen er delt opp i 60 boligseksjoner. Saker til styret gis skriftlig på styrets e-post: styret.lokenhagen2@mittusbl.no.

  Fra årsmøtet 2021
  Det ble lagt frem et forslag om å få installert individuell vannmåler i hver leilighet. Sameiet ønsker individuell måling og ber styret utrede det tekniske, økonomiske og juridiske, for så å legge saken frem på et senere årsmøte.

  Styrets arbeid
  "Styret har gjennomført løpende kontroll med sameiets økonomi. Det arbeides kontinuerlig med å holde fellesutgiftene så lave som mulig. I 2022 har det vært en særlig utfordring når det gjelder økning i kommunale avgifter og en sterkt økende strømpris som berører både strøm til sameiet og utgiftene til fjernvarme fra Akershus energi som delvis baserer seg på strøm. Styret vurderer sameiets løpende avtaler og går i forhandlinger om det er nødvendig.

  Det er i fellesskap med sameiet Løkenhagen4 og Selvaag utleiebolig tidligere inngått service- og vedlikeholdsavtale med Østfold Rør. Avtalen dekker sanitæranlegg, varmeanlegg og sprinkleranlegg. I tillegg ble det i mars 2021 installert et renseanlegg (NIPROX) som skal sikre vannkvaliteten til fjernvarmeanlegget. Dette vil forhindre tilstopping av justeringsventiler til badegulv og radiatorer.

  På bakgrunn av en feil i den opprinnelige fordelingsnøkkelen mellom sameiene og Selvaag utleiebolig når det gjaldt fjernvarme, er det fortatt en omfordeling etter ny riktig fordelingsnøkkel. Sameiet har fått tilbakeført Kr 58147.- fra Selvaag utleiebolig.

  Styret har etter forrige årsmøte kontaktet Østfold Rør for å få installert separate vannmålere for vårt sameie og Selvaag utleiebolig. Vi ba også om en vurdering på om vannmålerne i hver enkelt boenhet kunne aktiveres. I utgangspunkt svarte Østfold Rør at dette skulle de ordne, men saken har vist seg mer komplisert. Dette skyldes blant annet hvordan rørsystemene er bygd opp, og hvordan varmt tappevann genereres og fordeles.

  Avfallssugssystemet ble igangsatt høsten 2021. Innkjøringsperioden var svært krevende da beboerne ikke fulgte de retningslinjene som var utarbeidet for hvordan avfall skal sorteres og kastet. Teknisk sett var det også en del utfordringer med driftsstabiliteten. Bruken av systemet har bedret seg, men fortsatt er det utfordringer. Hvordan enkelte hensetter søppel i gangarealer eller på bakken er fortsatt et problem.

  Det har vært krevende å forholde seg til kommune og utbygger (Stor-Oslo Eiendom) da sameiet uvarslet og uberettiget i september ble belastet med en samlefaktura på kr 1 201620.- (60 boenheter) for tilknytningsgebyr for avfallssuget. Like plutselig slettet kommunen i midten av mars 2022 dette kravet hos sameiet og sendte varsel om tilknytningsgebyr (Kr 20 528.-) til hver enkelt seksjonseier som dermed ble gjort betalingsansvarlig for hver sin eierenhet. Hver enkelt seksjonseier er dermed gjort til part i denne saken i forhold til kommune og utbygger. Styrelederne i sameiene Løkenhagen 1, 2 og 4 har arbeidet med å få kommunen eller utbygger til å dekke denne kostnaden siden september 2021. Nærmere informasjon vil bli gitt til eierne.

  Det har tidligere vært reist spørsmål om innglassing av terrasser. Denne saken er stilt i bero, blant annet fordi det i Lørenskog kommune pågår en rettsak hvor kommunen har gitt dispensasjon til innglassing. Noe som igjen førte til klage fra et nabohus. Statsforvalteren i Viken ble koplet inn i saken og opphevde Lørenskog kommunes dispensasjon og forlangte fjerning av innglassingen. Saken er ikke endelig avklart. I vårt sameie må eierne forholde seg til det som står i vedtekter og husordensregler når det gjelder skjerming som skal settes opp på terrassene."
 • Det praktiseres ikke styregodkjennelse i sameiet.
 • Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Hunder skal ikke luftes ved de utvendige fellesarealene. Ved gjentatte klager kan styret forby et dyrehold, hvis det er til vesentlig ulempe for øvrige beboere.
 • If Skadeforsikring NUF
  If Skadeforsikring NUF
  Polisenummer: SP1738809
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 275 610 per 15.09.22
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 592 197 per 15.09.22
 • 5 309 pr. mnd. Forr.førsel, drift/vedlikehold, komm.avgifter, felles forsikring, TV og bredbånd, renter/avdrag fellesgjeld.

  Fordelt slik:
  Felleskostnader 4 692,-
  Kapitalkostnad avdrag 217,-
  Kapitalkostnad renter 15,-
  Kabel-TV/Bredbånd 385,-
 • Andel fellesgjeld kr 4 654,- pr. 31.08.22.
  Andel fellesformue kr 25 783,- pr. 31.08.22.
 • Lånenummer: 12138389780, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 31.08.2022: 3.95% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 7
  Saldo per 31.08.2022: 193 415
  Andel av saldo: 4 655
  Første termin/første avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 31.03.2024 )
  Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld

  Lån i garasjesameiet
  Lånenummer: 93727003841, Handelsbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 15.09.2021: 3.55% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 32
  Saldo per 15.09.2021: 664 295
  Andel av saldo: 2 756
  Første termin/første avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.06.2029 )
  Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Inkludert i boligens fellesutgifter.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.
 • Det foreligger midlertidlig brukstillatelse på eiendommen datert 24.01.2018.
 • Utleie av seksjonen er tillatt.

  Fra sameiets husordensregler
  Utleie må registreres slik at styret er orientert om hvem som bor i leilighetene. Utleie/eierskifte må straks meldes skriftlig til sameiets styre v/ bruksoverlating@usbl.no Seksjonseier skal informere leietaker om vedtekter og husordensregler. Seksjonseier har det fulle og hele ansvar overfor sameiet for enhver skade/ulempe som påføres sameiet/naboer av de som disponerer boligen.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Heftelser på seksjonens grunnboksblad
  2017/313510-2/200 Erklæring/avtale
  10.04.2017 rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:24
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:25
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:26
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:27
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:28
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:29
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:30
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:31
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:32
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:33
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:34
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:35
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:36
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:37
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:38
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:39
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:40
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:41
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:42
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:43
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:44
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:45
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:46
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:47
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:48
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:49
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:50
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:51
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:52
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:53
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:54
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:55
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:789
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:790
  Bestemmelse om bruk, drift- og vedlikehold av felles uteoråder Overført fra: 3029-100/788 Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/313768-1/200 Best. om adkomstrett 10.04.2017
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:24
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:25
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:26
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:27
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:28
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:29
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:30
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:31
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:32
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:33
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:34
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:35
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:36
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:37
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:38
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:39
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:40
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:41
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:42
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:43
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:44
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:45
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:46
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:47
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:48
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:49
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:50
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:51
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:52
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:53
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:54
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:787 Snr:55 Overført fra: 3029-100/788 Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/313768-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
  10.04.2017 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelsen omfatter også fjernvarmerør, kabler og andre rørføringer. Overført fra: 3029-100/788 Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/313768-6/200 Best. om adkomstrett
  10.04.2017 Gjelder for reparasjon av bygning og konstruksjoner på egen eiendom. Overført fra: 3029-100/788. Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/328717-1/200 Erklæring/avtale
  16.01.2018 21:00 rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:789 Enerett til bruk av bod nr. 7, 14, 16, 22 og 24 Bestemmelse om renhold og vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/1751506-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  2017/1179063-1/200 Seksjonering
  25.10.2017 21:00 opprettet seksjoner: snr: 33 formål: Bolig tillegsdel: Bygning sameiebrøk: 83/3449
  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
 • Boligen ligger på en tomt regulert til bolig/forretning/kontor/offentlig eller privat tjenesteyting/bevertning. Kommuneplan 2015-2026 ble vedtatt 11. februar 2015.
 • Gnr. 100 Bnr. 788 Snr. 33 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1,85 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 19.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 2.490,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 9.990,-
  Prospektpakke kr. 4.490,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 393,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 1.875,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører: 5860,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 525,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 2.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 24.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ole Ronny Vekseth
Marius Aasen

Megler

Marius Aasen

90 07 78 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev