aktiv-eiendomsmegling
Virtuelt stylet - Velkommen til Bjarne Haugens gate 41!

FINSTADJORDET Bjarne Haugens gate 41

Nyoppført og flott 2-roms med en herlig overbygd terrasse. Delikat bad og stilrent kjøkken. Ubebodd, alt nytt fra 2023!

 • kr 1 657 000
 • BRA 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 657 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 409 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2 023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 38 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 743 000
 • Felleskostnaderkr 8 780
 • Tomt1 525 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Bjarne Haugens gate 41 Her får du en splitter ny og moderne 2-roms med gjennomgående høy standard. Leiligheten kan skilte med lekre farge- og materialvalg, noe som gir et ekslusivt uttrykk og leiligheten fremstår svært attraktiv. Her bor du i et lettstelt og innbydende hjem, beliggende i et populært boligområde. Dere har også tilgang til en felles takterrasse, som på de varmeste dagene byr på fantastiske solforhold og skikkelig sydenstemning. Kort om leilighetens gode kvaliteter: - Helt ny, ubebodd leilighet med gode løsninger - Utgang til en herlig terrasse på 7 m² - Sosial, innbydende stue med åpen løsning mot kjøkkenet - Lekker kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer - Flott baderom med opplegg for vaskemaskin - Medfølger bodplass - Mulighet for rask overtakelse

Bjarne Haugens gate 41, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 38 kvm Inngangsparti, stue med kjøkken, bad og soverom.  Tomt
  1525m²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyere borettslag, i et barnevennlig og populært boligområde på Skårerløkka i Lørenskog kommune. Området har gangavstand til alle servicefunksjoner, store forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Videre er det nærhet til skoler og barnehager. Lørenskog og omegn har et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby, og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. I 2020 åpnet verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Dagligvarer handles enklest på Rema 1000 like ved leiligheten. Triaden Lørenskog Storsenter ligger få meter unna og det er også gangavstand til Metro senter. Utvalget av butikker, spisesteder og andre fasiliteter er altså stort. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Den nærmeste bussholdeplassen er Betania som ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Herfra er det avganger mot blant annet Oslo bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 17 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Finstad barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Adkomst
  Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Blokken fremstår med yttervegger i pusset konstruksjon. Leilighetens etasjeskillere i betong. Yttertak i flat konstruksjon, antatt tekket med papp og beslag. Vinduer Vinduer i boligen fremstår med 3-lags glass i trerammer. Dører Entredør i laminert utforming med B-30/ 35db klassifisering. Balkongdør i treramme med 3-lags glass. Balkongen Terrasse med utgang fra stuen. Gulvareal på ca. 7 m². Gulvet er belagt med terrassebord. Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Standard
  Kjøkkenet Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminert benkeplate med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert frys- og kjøleskap. Det er montert komfyrvakt over platetopp, lys under overskap og ventilator med mekanisk avtrekk. Baderom Leilighetens baderom har fliser på vegger og gulv, samt underliggende vannbåren gulvvarme. Badet er utstyrt med dusjplass bak veggmonterte dusjdører, servantskap med underskap, speil, opplegg for vaskemaskin og vegghengt wc. Ventilasjon på bad med mekanisk avtrekk og spalte under dørblad for tilluft. Annet Det medfølger en kjellerbod på 5 m². Ventilasjon i boligen Det er balansert ventilasjon i boligen med tilluft kanaler i oppholdsrom, samt avtrekkskanal fra kjøkkenvifte og bad. Det skal i tillegg være plass for luft gjennomstrømning mellom terskel og dørblader for sirkulasjon. Innvendige overflater Gulv belagt med parkett. Veggflater med malte flater av plater og mur. Takflater med malte flater i alle rom bestående av dekke/plater. Takhøyde i leiligheten er målt opp mot 2,52m. Innvendige dører Glatte dørblader i malt utførelse. Det er pocket karm med skyvedør mot soverom

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger ikke parkeringsplass med leiligheten. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Oppvarming ved fjernvarme via radiatorer i leiligheten. Åpne vannrør med tilkobling til radiatorer. Det er vannbåren gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  9

  Part.obl.nr.
  928261727

  Felleskostnader pr. mnd.
  8780

  Andel fellesgjeld
  1743000

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Lørenskog Hageby Borettslag 1

  Borettslagets org.nr
  928261727

  Om borettslaget
  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år/pr. kvartal mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig/kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no For spørsmål om innhenting av målerdata i forbindelse med eierskifte, kontakt Techem på: Telefon 22 02 14 59, kl 09.00 til 14.00 på hverdager, eller epost: kundeservice@techem.no.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet. Megler søker om styregodkjennelse på vegne av kjøper(e).

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld for borettslaget: Långiver: OBOS Banken AS, LÅNEBELØP 273 783 300 kr, NOMINELL RENTE 4,05 % p.t , EFFEKTIV RENTE 4,12 % p.t., AVDRAGSFRIHET: 10 år fra utbetalingsdato. Lån er ikke utbetalt pr 28.04.2025

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  8638740

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/100/816: 04.08.2022 - Dokumentnr: 854704 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 1 000 Gjelder fra dato: 01/06-2022 Tomteverdi: NOK 466 400 000 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 F Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelser om rør- og kabelføringer og skap til teknisk infrastruktur over hverandres eiendommer Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjelder feste Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om spillvannssledninger, søppelsug og kummer Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Gjelder feste Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 14.01.1953 - Dokumentnr: 171 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om veg Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 21.11.1994 - Dokumentnr: 17232 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver akershus Energiverk Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 09.11.1998 - Dokumentnr: 17808 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 25.01.1999 - Dokumentnr: 977 - Bruksrett Bestemmelse om parkering Gjelder denne registerenheten med flere 12.05.2020 - Dokumentnr: 2444650 - Kjøpekontrakt Rettighetshaver: Fredensborg Bolig AS Org.nr: 919 998 296 Kjøpesum kr 370 000 000 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 22.09.2020 - Dokumentnr: 3058222 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Dnb Bank Asa Org.nr: 984 851 006 Registrert feil rettighetshaver Rettet etter tingl. §18 05.10.2020 Arkivref. 20/09274-3 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 16.06.2021 - Dokumentnr: 725166 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sem & Johnsen Nye Boliger AS Org.nr: 997 812 824 Uteglemt registrert Rettet etter tingl. §18 28.06.2021 Arkivref. 20/17437-6 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.2022 - Dokumentnr: 206434 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 04.08.2022 - Dokumentnr: 854704 - Festekontrakt - vilkår Årlig festeavgift: NOK 1 000 Gjelder fra dato: 01/06-2022 Tomteverdi: NOK 466 400 000 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om vann/kloakk Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelser om rør- og kabelføringer og skap til teknisk infrastruktur over hverandres eiendommer Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1386826 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av boder Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av sykkelparkering og sykkelverksted Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Felles uteoppholdsarealer Bestemmelser om vedlikehold 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg. 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av boder Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av sykkelparkering og sykkelverksted Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Felles uteoppholdsarealer Bestemmelser om vedlikehold 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fuat Demirbas

Megler

Fuat Demirbas

93 62 64 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev