aktiv-eiendomsmegling
Velkommen inn!

FINSTADJORDET Bjarne Haugens gate 41

Ny og moderne 2- roms leilighet i sentralt og attraktivt område på Lørenskog. Solrik balkong- Perfekt førstegangskjøp!

 • kr 1 790 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 790 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 696 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2 023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 44 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 897 000
 • Felleskostnaderkr 9 653
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 090 000 (Prisantydning) 1 897 000 (Andel av fellesgjeld)   3 987 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 996 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Iris Therese Asak har gleden av å presentere en ny og moderne 2- roms leilighet, i et sentralt og attraktivt område på Lørenskog. Leiligheten ligger i 4. etasje og er bestående av entré, åpen stue- kjøkkenløsning, bad, soverom, og en flott og solrik balkong. Med gjennomgående gode lysforhold og en stilren innredning er leiligheten et perfekt førstegangskjøp! Leiligheten ligger svært sentralt til i Lørenskog kommune. Her har du dagligvarebutikk, kjøpesenter og alt du ellers måtte behøve lett tilgjengelig. Kort vei inn til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Kort vei til Lørenskog stasjon og inn til Oslo S. Kun 30 minutter inn til Oslo Lufthavn. Perfekt beliggenhet for deg som pendler, men samtidig vil bo sentralt! Husk påmelding til visning!

Bjarne Haugens gate 41, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  4. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 44 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Området er pent opparbeidet med intern veier, grøntarealer og diverse beplantning. Borettslaget har 2 takterrasser til disposisjon.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget optimal beliggenhet sentralt i Lørenskog kommune. Her har du alt du måtte behøve i hverdagen lett tilgjengelig i hverdagen. Like i nærheten finner du Triaden kjøpesenter, med et bredt utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell og mye mer. Senteret utvides med planlagt ferdigstillelse vår 2023, her vil det tilbys blant annet en trampoline- og aktivitetssenter på cirka 2.800 kvm, en flerbrukshall, park og enda flere serveringsteder og nye butikker. På enden av Skårersletta finner du Metro senter, som også er et moderne kjøpesenter som byr på alt av shoppingmuligheter, serveringssteder og servicetilbud. Fra leiligheten er det også meget kort vei til skog og mark. Østmarka ligger like i nærheten, hvor du har flotte turløyper om sommeren og skiløyper om vinteren. Det er 5 minutters gange til Langvann med fine turområder og badeplasser. For deg som foretrekker organiserte aktiviteter er det både balløkke og sportssenter og treningssenter i gangavstand fra boligen. I Lørenskog finner du også det fantastiske helårsarena for snøopplevelser SNØ! Her er det gøy og moro hele året og verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Du finner fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km samt et fantastisk lekeområde. Området er også optimalt for deg som pendler, men som allikevel ønsker å bo sentralt. Her har du nærmeste bussholdeplass bare 3 minutter unna. Det er kun 20 minutter inn til Oslo sentrum og kort vei til både Lillestrøm og Strømmen. Oslo Lufthavn er også kun en 30 minutters kjøretur unna.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Innhold
  4. etasje: entré, kjøkken/stue, bad og soverom. Utgang fra stue/kjøkken til en balkong på ca 7m2. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lys og hyggelig entré. Entréen er romslig og har plassbygd skyvedørsgarderobe. Her er det god oppbevaringsplass til sko og yttertøy. Entréen har praktisk adkomst til leilighetens bad. KJØKKEN/STUE Leilighetens kjøkken er stilrent og moderne og i tidløse farger. Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen og har godt med både benke- og skapplass. Både kjøkkenet og stuen har rikelig med naturlig dagsslys fra leilighetens store vindusflater. Kjøkkenet har i tillegg plass til en mindre spisegruppe, dersom det er ønskelig. Stuen er er hyggelig og lun, og har god plass til sofahjørne. Fra stuen har du utgang til en solrik balkong på ca 7 kvm. Balkongen har plass til utemøblering, som er perfekt på varme sommerdager! BAD Leilighetens bad er flislagt på både vegger og gulv i moderne og tidløse fliser. Badet er innredet med dusjhjørne, veggmontert wc og servantskap. Det er gulvvarme og rikelig med oppbevaringsplass. Badet har en meget lun stemning og har downlights i taket. SOVEROM Soverommet er lyst og trivelig og har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Som resten av leiligheten, har også soverommet godt med naturlig lysinnslipp. Andelen disponerer en sportsbod i underetasje.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Leiligheten selges uten fast parkeringsplass. Parkering gjøres etter områdets bestemmelser. Selger opplyser at det er mulig å kjøpe garasjeplass av utbygger for følgende priser: 1 plass kr. 250 000,- 2 plasser kr. 399 000,-.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 090 000 (Prisantydning) 1 897 000 (Andel av fellesgjeld)   3 987 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 996 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren varme og balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  unknown

 • Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling har banksamarbeid om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  46

  Part.obl.nr.
  928261727

  Felleskostnader pr. mnd.
  9653

  Andel fellesgjeld
  1897000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Lån er ikke utbetalt pt.

  Kommentar kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Lørenskog Hageby Borettslag 1

  Borettslagets org.nr
  928261727

  Om borettslaget
  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år/pr. kvartal mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig/kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no For spørsmål om innhenting av målerdata i forbindelse med eierskifte, kontakt Techem på: Telefon 22 02 14 59, kl 09.00 til 14.00 på hverdager, eller epost: kundeservice@techem.no.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet. Megler søker om styregodkjennelse på vegne av kjøper(e).

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld for borettslaget: Långiver: OBOS Banken AS, LÅNEBELØP 273 783 300 kr, NOMINELL RENTE 4,05 % p.t , EFFEKTIV RENTE 4,12 % p.t., AVDRAGSFRIHET: 10 år fra utbetalingsdato. Lån er ikke utbetalt pr 28.04.2025

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  8638740

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/100/816: 14.01.1953 - Dokumentnr: 171 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vedlikehold
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.11.1994 - Dokumentnr: 17232 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Rettighetshaver akershus Energiverk
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.11.1998 - Dokumentnr: 17808 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.1999 - Dokumentnr: 977 - Bruksrett Bestemmelse om parkering
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.06.2021 - Dokumentnr: 725166 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sem & Johnsen Nye Boliger AS
  Org.nr: 997 812 824
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  28.06.2021 Arkivref. 20/17437-6
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.02.2022 - Dokumentnr: 206434 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om vann/kloakk Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Bestemmelser om rør- og kabelføringer og skap til teknisk infrastruktur over hverandres eiendommer
  Bestemmelse om vedlikehold
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Bestemmelse om spillvannssledninger, søppelsug og kummer
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1386826 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til benyttelse av boder
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til benyttelse av sykkelparkering og sykkelverksted
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Felles uteoppholdsarealer
  Bestemmelser om vedlikehold
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg.
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til benyttelse av boder
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til benyttelse av sykkelparkering og sykkelverksted
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Felles uteoppholdsarealer
  Bestemmelser om vedlikehold
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg
  06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
  Org.nr: 842 566 142
  Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg.


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 03.04.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til "Skårer syd" områderegulering, datert 25.06.2014.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 090 000 (Prisantydning) 1 897 000 (Andel av fellesgjeld)   3 987 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 996 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 35 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7000 ,- og oppgjørshonorar kr 6 500 ,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 540 ,-. Utleggene omfatter panterett med urådighet fra Statens Kartverk. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev