aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjarne Haugens gate 42!

FINSTADJORDET Bjarne Haugens gate 42 H0504

Flott 1-roms leilighet med sentral beliggenhet rett ved Triaden. Solrik balkong - Perfekt førstegangskjøp!

 • kr 1 755 000
 • BRA 26 m²
 • Prisantydningkr 1 755 000
 • Omkostningerkr 17 560
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 867 560
 • EierformAndel
 • Byggeår2 021
 • Soverom -
 • ArealP-rom 26 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 095 000
 • Felleskostnaderkr 6 123
 • Tomt3 127 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 755 000 (Prisantydning) 1 095 000 (Andel av fellesgjeld)   2 850 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 867 560 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Anne Fernandes har gleden av å presentere Bjarne Haugens Gate 42. Lys og moderne 1-roms leilighet med meget god planløsningen og gode lysforhold fra store vindusflater. Leiligheten er beliggende sentralt på Lørenskog, rett ved Triaden hvor alt du trenger i din hverdag er lett tilgjengelig. Perfekt til deg som førstegangskjøper! Praktisk og lun leilighet med åpen kjøkken/stue løsning og flott flislagt bad. Stilren kjøkkeninnredning med god skap og benkplass, lys og innbydende stue med gode møblerings muligheter og utgang til hyggelig solrik balkong med fin utsikt over området. Fra leiligheten er det gode kollektiv transport tilbud, med mulighet for buss til Oslo og Lillestrøm samt tog fra Lørenskog stasjon.

Bjarne Haugens gate 42 H0504, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 26 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 26 kvm Stue/kjøkken, entré og baderom
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 3 kvm Kjellerbod  Tomt
  3127m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget.

  Beliggenhet
  Leiligheten er beliggende sentralt på Lørenskog hvor alt du trenger i din hverdag er lett tilgjengelig. Et spennende og urbant bomiljø under utvikling der du har gåavstand til det meste og gode kollektive muligheter. Rett i nærheten ligger Triaden Storsenter, et moderne kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell og mye mer. Senteret utvides med planlagt ferdigstillelse vår 2023, her vil det tilbys blant annet en trampoline- og aktivitetssenter på cirka 2.800 kvm, en flerbrukshall, park og enda flere serveringsteder og nye butikker. På enden av Skårersletta finner du Metro senter, som også er et moderne kjøpesenter som byr på alt av shoppingmuligheter, serveringssteder og servicetilbud. Rett ved Metro shoppingsenter finner du Lørenskog Hus som byr på konserter, forestillinger og show, kurs og konferanser. Kulturhuset har kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter og restauranter. Lørenskog sentrum bussterminal ligger også rett ved siden av Metro senter, med hyppige avganger til Oslo sentrum, Lillestrøm, OSLOMET og nærliggende områder. Fra leiligheten er det kort vei inn i Østmarka som er kjent for en rekke tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er 5 minutters gange til Langvann med fine turområder og badeplasser, samt til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. På vinterstid er det flotte skiløyper, som kan ta deg milevis innover i naturen. Losby Gods og golfbane er et populært tur- og rekreasjonsområde og er heller ikke langt unna. I Lørenskog finner du også det fantastiske helårsarena for snøopplevelser SNØ! Her er det gøy og moro hele året og verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Du finner fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km samt et fantastisk lekeområde. Nærmeste bussholdeplass er Triaden som ligger kun 300 meter unna, i tillegg til at det er gode togforbindelser fra Lørenskog og Fjellhamar togstasjon. Kollektivtrafikken er godt utbygd og du er i Oslo sentrum på 20-30 minutter. Med bil tar det kun 10 minutter til Lillestrøm, 35 minutter til Gardermoen og til Oslo S 18 minutter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen består hovedsakelig av boligbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er Triaden i Gamleveien, cirka 3 minutters gangavstand og Lørenskog togstasjon ligger 7 minutter unna med bil.

  Byggemåte
  Leilighet i 5. etasje. Grunnmuren er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i tre, og er utvendig kledd med teglstein. Taket er flatt tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vindu med 3-lags isolerglass. Kjøkken: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Gulv varme. Innredning med opplegg for vaskemaskin, opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte over steke sonen. Det er integrert kjøl/fryseskap og plate topp. Entre: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Gulvvarme. Garderobeskap, porttelefon og sikringsskap. Brannskap. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusj hjørne, veggmontert wc og servantskap.

  Innhold
  Entré med garderobeløsning. En gjennomtenkt og praktisk garderobeløsning med god plass til det du måtte trenge. Fra entréen er det også adgang til et fint flislagt bad med varme i gulv, dusjhjørne veggmontert wc og servantskap. Åpen stue/kjøkken løsning. Kjøkkeninnredningen er fra HTH-kjøkken (2022) med integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med induksjon. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med fin utsikt over nærområdet. Andelseierne har tilgang til felles takterrasse der man kan nyte den flotte utsikten og være sosial. Kjellerbod på cirka 3m2.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Ingen forhold som har fått TG 2 og TG 3. Se tilstandsrapport i vedlegg.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer følger med. Annet utover dette kun etter avtale.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Mulighet for kjøp av parkeringsplass via USBL, det er få p-plasser igjen og det er førstemann-til-mølla konsept for kjøp av p-plass.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 755 000 (Prisantydning) 1 095 000 (Andel av fellesgjeld)   2 850 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 867 560 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren varme og balansert ventilasjon.

  Info strømforbruk
  A konto fjernvarme: Forbruk varmtvann og fyring avregnes én gang pr. år, og ved eierskifte. Avlesning skjer automatisk og målerstand hentes inn på dato for innmeldt overtagelse. For å få tilgang til portal hos Ista (løpende forbruksoversikt), må eierskifte også registreres på https://www.ista.com/no/nettbaserte-tjenester/bestill-flytteavlesning/

  Energiklasse
  B

 • Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  23

  Part.obl.nr.
  923636692

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Felleskostnader etter avdragsfri periode vil utgjøre kr. 7 789,- per mnd.

  Felleskostnader pr. mnd.
  6123

  Andel fellesgjeld
  1095000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-22T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 16365099514, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 23.04.2023: 3.89% pa. Antall terminer til innfrielse: 195 Saldo per 23.04.2023: 160 830 000 Andel av saldo: 1 095 000 Første termin: 30.03.2022Neste avdrag: 30.03.2042 ( siste termin 30.12.2071 ) IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2042 utgjøre ca kr 1 666,00 per måned for denne boligen.

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Tunkvartalet 2 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  923636692

  Om borettslaget
  Tunkvartalet 2 borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Borettslaget ligger i Lørenskog kommune og har forretningskontor i Lillestrøm kommune. Borettslaget er tilknyttet Boligbyggelaget Usbl som er forretningsfører. Tunkvartalet 2 borettslag skal være hjemmelshaver til eiendom gnr./bnr. 100/810. Tunkvartalet 2 borettslag skal også bli eier av ideell andel i Tunkvartalet Garasjesameie. Garasjesameiets formål er å eie og forvalte anleggseiendommen med gnr./bnr. 100/811. Andelseiere som har parkeringsplass som del av andelen disponerer plass i anleggseiendommen, se mer om parkeringsplasser i punkt 12. Enkelte andelseiere kan også ha kjøpt parkeringsplass uten at parkeringsplassen er knyttet til andelen. Garasjesameiet har også som formål å forvalte fellesarealene på gnr./bnr. 100/809, 100/810, 100/80 og 100/796, til det beste for Tunkvartalet 1 Borettslag, Tunkvartalet 2 Borettslag, Tunkvartalet 3 Borettslag og Tunkvartalet 4 Borettslag (Borettslagene). Borettslagene har gjensidig og rett til bruk av alt utvendig areal til opphold, rekreasjon, lek, brann- og renovasjonstilkomst, tunpaviljong o.l. Borettslagene har også en del felles infrastruktur som el-anlegg, ventilasjonsanlegg, rørføringer m.m. Rettighetene er sikret ved tinglyste erklæringer.

  Gebyr forkjøpsrett
  7728

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket. Gebyr for utlysing av forkjøpsrett kr. 7 728,- dekkes av kjøper.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Mulige datoer for nedbetaling av fellesgjeld er 15.mars og 15.september, men det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest 2 uker) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP3926050

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  I borettslaget er den en selvfølge at alle andelseierne deltar i dugnadsarbeidet som gjelder utomhusanlegg og fellesarealer, eller skaffer stedfortreder.

  Dyrehold
  Kun alminnelig dyrehold er tillatt, under forutsetning av at disse regler etterleves. Hold av én katt eller hund krever kun en skriftlig orientering til styret. Ytterligere anskaffelse krever forutgående godkjenning fra styret. Hunder og katter skal være merket/chipet slik at eierskapet kan spores. Det er båndtvang for hunder/katter på borettslagets eiendom. Hager og fellesareal skal ikke benyttes som luftegård. Ved eventuelle uhell skal ekskrementer fjernes umiddelbart. Det tillates ikke å montere katteluker eller hold av utekatter. Dersom det kommer klager over at dyrehold sjenerer andre, kan styret trekke tilbake retten til å ha dyr.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligblokk - Bjarne Haugens gate 42 datert 22.12.2021. Det må søkes om ferdigattest når nedenstående arbeid er utført innen 01.01.2023. Resterende del av utearealet må ferdigstilles. Paviljongen må ferdigstilles. Tiltaket må være ferdig utført i tråd med godkjent tegninger. Tiltaket må være utført i tråd med karvene i reguleringsplan, kommuneplanen og TEK17. Vedtak: I følge innsendt dokumentasjon har tiltaket verken feil eller mangler av vesentlig betydning i forhold til tillatelsen. I medhold av plan- og bygningsloven § 21-10 gis det midlertidig brukstillatelse for deler av tiltaket. Kommunen opplyser om at per 04.05.2023 er det ikke søkt ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til kombinert boligbebyggelse og anleggs formål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 755 000 (Prisantydning) 1 095 000 (Andel av fellesgjeld)   2 850 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 867 560 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17560

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Anne Leithe Fernandes

Megler

Anne Leithe Fernandes

41 48 94 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev