aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Tunkvartalet / Kåre B. Werners gate 12
Velkommen til Tunkvartalet / Kåre B. Werners gate 12

FINSTADJORDET Kåre B. Werners gate 12 (Tunkvartalet leilighet C-E H0301)

Helt ny, arealeffektiv og innflyttingsklar 2R hjørneleilighet med sentral beliggenhet. Garasjeplass. Heis. Balkong!

 • kr 1 865 000
 • BRA 35 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 865 000
 • Omkostningerkr 1 132
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 291 132
 • EierformAndel
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 35 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 425 000
 • Felleskostnaderkr 8 152
 • Tomt3 802 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 865 000 (Prisantydning) 1 425 000 (Andel av fellesgjeld)   3 290 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) Ved bruk av forkjøpsrett tilkommer gebyr til USBL   9 832 (Omkostninger totalt)   3 299 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en nyoppført og moderne 2-roms leilighet, i et sentralt og attraktivt prosjekt på Lørenskog. Leiligheten består av entré, åpen stue- / kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, bad/wc og soverom. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong vendt mot gårdsrom. Det disponeres egen garasjeplass i garasjekjeller! Tidsriktig standard med blant annet lys eikeparkett, pene fliser på bad, kjøkken fra HTH, vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon. Dagligvarebutikk, kjøpesenter og alt du ellers måtte behøve innen kort gangavstand. Kort vei også til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter samt gode kollektivforbindelser med tog og buss til Oslo S. Perfekt beliggenhet for deg som pendler, men samtidig vil bo sentralt!
Stue med utgang til vestvendt balkong mot bakgård

Kåre B. Werners gate 12 (Tunkvartalet leilighet C-E H0301), Viken

 • Tomt
  3802m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget god beliggenhet sentralt i Lørenskog kommune. Her har du alt du måtte trenge i hverdagen lett tilgjengelig. Like i nærheten finner du Triaden kjøpesenter, med et bredt utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell og mye mer. Senteret er nylig utvidet og det tilbys blant annet et trampoline- og aktivitetssenter på cirka 2.800 kvm, en flerbrukshall, park og enda flere serveringsteder og nye butikker. På enden av Skårersletta finner du Metro senter, som også er et moderne kjøpesenter som byr på alt av shoppingmuligheter, serveringssteder og servicetilbud. Fra leiligheten er det også kort vei til skog og mark. Østmarka ligger like i nærheten, hvor du har flotte turløyper om sommeren og skiløyper om vinteren. Det er 5 minutters gange til Langvann med fine turområder og badeplasser. For deg som foretrekker organiserte aktiviteter er det både balløkke og sportssenter og treningssenter i gangavstand fra boligen. I Lørenskog finner du også det fantastiske helårsarena for snøopplevelser SNØ! Her er det gøy og moro hele året og verdens eneste innendørsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Du finner fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, langrennsspor på rundt 2 km samt et fantastisk lekeområde. Området er også optimalt for deg som pendler, men som allikevel ønsker å bo sentralt. Her har du nærmeste bussholdeplass bare 3 minutter unna. Det er kun 20 minutter inn til Oslo sentrum og kort vei til både Lillestrøm og Strømmen. Oslo Lufthavn er også kun en 30 minutters kjøretur unna.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygget er forankret til fjell med stålkjernepeler. Boligene er oppført med bærekonstruksjon hovedsakelig i betong og stål. Takkonstruksjon i betong eller lett-tak, og flatt tak med innvendig nedløp. Etasjeskille og bærende vegger i betong. Skillevegger mellom leilighetene utføres som isolerte lyd- og brannvegger i gips eller betong. Innvendige lettvegger blir kledd med gipsplater. Balkongene utføres i stål eller betong med dryppnese i forkant. Balkongens plassering, utforming og farge vil variere. Beskrivelse hentet fra utbyggers salgsoppgave for prosjektet før ferdigstillelse. Leiligheten er nyoppført og leiligheten har ikke vært bebodd. Det er ikke innhentet godkjent tilstandsrapport ihht. forskrift til avhendingsloven i forbindelse med dette salget.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd leiligheten og har derfor ingen kjennskap til denne.

  Innhold
  3.etasje: Entré/ gang, stue/kjøkken, soverom, bad/wc/vaskerom og balkong. Det disponeres i tillegg bod i kjeller samt egen garasjeplass

  Standard
  Moderne standard med parkett på gulv i alle rom med unntak av bad/wc hvor det er fliser. Vegger og himling er sparklet og malt i lyse farger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke fra Telia er inkludert i felleskostnader

  Parkering
  Egen garasjeplass i kjeller

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra arealmålingsrapport. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 865 000 (Prisantydning) 1 425 000 (Andel av fellesgjeld)   3 290 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) Ved bruk av forkjøpsrett tilkommer gebyr til USBL   9 832 (Omkostninger totalt)   3 299 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med vannbåren varme i gulvet. Forbruk varmtvann og fyring avregnes én gang pr. år, og ved eierskifte. Avlesning skjer automatisk og målerstand hentes inn på dato for innmeldt overtagelse. For å få tilgang til portal hos Ista (løpende forbruksoversikt), må eierskifte også registreres på https://www.ista.com/no/nettbaserte-tjenester/bestill-flytteavlesning/.

  Energiklasse
  unknown

 • Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og oppgradering av abonnement til tv og internett.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  82

  Part.obl.nr.
  923636706

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  7.154,-

  Felleskostnader pr. mnd.
  8152

  Andel fellesgjeld
  1425000

  Kommentar fellesgjeld
  Fellesgjelden er avdragsfri de første 20 årene og har pt. en flytende rente på 4,34%. Renten økes til 4,84% og følger markedsutviklingen. Kapitalkostnadene vil derfor svinge i tråd med rentemarkedet.

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene

  Borettslaget
  Tunkvartalet 3 Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  923636706

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket. Ved bruk av forkjøpsrett påløper gebyr til USBL.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  20

  Lånebetingelser fellesgjeld
  50års nedbetaling hvorav de første 20 årene er avdragsfrie Nåværende rentesats 4,34% som økes til 4,84%

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  SP5087004

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for blokk C og tilhørende utearealer. Det må søkes om ferdigattest når følgende arbeid er utført innen 31.12.2024: Bjarne Haugens gate skal være ferdig opparbeidet i tråd med rekkefølgebestemmelse § 9 i reguleringsplanen

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 865 000 (Prisantydning) 1 425 000 (Andel av fellesgjeld)   3 290 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) Ved bruk av forkjøpsrett tilkommer gebyr til USBL   9 832 (Omkostninger totalt)   3 299 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  1132

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 26.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.000,- oppgjørshonorar kr 6.500,-, markedspakke kr. 20.000,- og visninger kr 2.500, -.  Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev