aktiv-eiendomsmegling

FINSTADJORDET Lørenskog Hageby B-0103 BL01-03

Ny 2-roms andelsleilighet med romslig markterrasse! Attraktiv beliggenhet sentralt i Lørenskog. Ferdigstilles Q2 2024!

  • kr 160 000
  • BRA 43 m²
  • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 160 000
  • Kjøpesum opprinnelig avtalekr 1 436 000
  • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr 2 154 000
  • Tilvalg opprinnelig avtalekr 2 154 000
  • Tilvalg opprinnelig avtale -
  • Omkostninger opprinnelig avtale24667
  • Omkostninger transportavtale55000
  • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeldkr 1 596 000
  • Total prisantydningkr 3 829 667
  • Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480 Eventuelt gebyr for tinglysning av pant/heftelse (inkl. pantattest) kr 652 Andelskapital kr 5 000 Etableringskostnader kr 18 500 Transportgebyr kr. 55 000 Til sammen kr 79.667

Meld deg på visning!

Påmelding
Lørenskog Hageby Leilighet B-0103
Velkommen til Lørenskog Hageby! Et nytt og pulserende boligområde i sentrum av Lørenskog. Her bygges det nye og moderne leiligheter som forventes å stå ferdig i Q2 2024. Leiligheten tilhører bygg B og vil bli et perfekt hjem for de som søker komfort i et lettstelt hjem. Moderne arkitektur forenes med stilrent design og en god planløsning, samt at man her får en flott markterrasse på ca. 9 m². I tillegg vil man få tilgang til en flott, felles takterrasse i bygget. Kjekt å vite om leiligheten: - Salg av kontraktsposisjon - forventet ferdigstilt Q2 2024 - Praktisk planløsning med luftige rom - Åpen stue- og kjøkkenløsning med direkte utgang til markterrasse - Sportsbod - 5 års garanti fra utbygger - Sentral beliggenhet med gode servicetilbud i umiddelbar nærhet - Godt kollektivtilbud

Lørenskog Hageby B-0103 BL01-03, Akershus

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    1. etasje: 43 kvm
    Primærrom
    1. etasje: 43 kvm Entré, stue med kjøkken, bad og soverom.



    Beskrivelse av uteareal
    Leiligheten vil få en markterrasse på ca. 9 m² med utgang fra stuen.

    Tomteareal
    12125

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Lørenskog Hageby får et grønt og stort gårdsrom med ulike soner for både lek og rekreasjon. Borettslaget får et større fellesrom og allrom som kan lånes ut til bursdager, feiringer og andre selskap. Beboerne får også et felles sykkelverksted til glede for store og små syklister. En diagonalforbindelse inviterer forbipasserende inn på tunet og skaper nye møteplasser mellom beboere og besøkende. Her er det også et drivhus beboerne selv kan fylle med vekster. I underetasjen bygges en parkeringsgarasje med plass til bil og sykkel. I tillegg får alle leilighetene egen sportsbod. Arealet på utbyggingsområdet kan bli justert/endret i forbindelse med utbyggingen, herunder som følge av fradeling av infrastrukturarealer.

    Om enhet og prosjekt
    Velkommen til Lørenskog Hageby! Et nytt og pulserende boligområde i sentrum av Lørenskog. Her bygges det nye og moderne leiligheter som forventes å stå ferdig i Q2 2024. Leiligheten tilhører bygg B og vil bli et perfekt hjem for de som søker komfort i et lettstelt hjem. Moderne arkitektur forenes med stilrent design og en god planløsning, samt at man her får en flott markterrasse på ca. 9 m². I tillegg vil man få tilgang til en flott, felles takterrasse i bygget. Kjekt å vite om leiligheten: - Salg av kontraktsposisjon - forventet ferdigstilt Q2 2024 - Praktisk planløsning med luftige rom - Åpen stue- og kjøkkenløsning med direkte utgang til markterrasse - Sportsbod - 5 års garanti fra utbygger - Sentral beliggenhet med gode servicetilbud i umiddelbar nærhet - Godt kollektivtilbud

    Innhold
    Viktig informasjon Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er en transport av kontraktsposisjon. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven. Gulv - 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett, matt lakk. - Fotlist i eik, tilsvarende farge om parkett. Vegger - Sparklet og malt gips, NCS 1603-Y31R, glans 07. Tak - Sparklet og malt gips/betong, NCS S0500-N, glans 02. Innvendige dører Swedoor Easy el. tilsvarende NCS S0500-N. Gerikter sparkles og males i samme farge som dør. Entrédør Med kikkehull og FG-godkjent lås. Slett utførelse malt i henhold til arkitektens fargevalg. Dørvrider i blank eller børstet stål.

    Kjøkkenleveranse
    Kjøkkeninnredning fra HTH, modell Stockholm NCS S4005-Y50R. Foring til tak i samme farge som kjøkken. Vegg mellom overskap og benkeskap males i samme farge som vegg. Benkeplate i mørk grå laminat 30 mm, HTH Surface 597 ?Steinlook? med rett forkant. Siemens integrerte hvitevarer: - Ovn IQ300 HB574ABR0S - Induksjonstopp IQ100 EH631BEF1X - Kombiskap IQ300 KI87VVSE0 - Oppvaskmaskin IQ300 SN63H80OUE eller oppvaskmaskin iQ500 45 cm SR85E800LE, se plantegning for avsatt plass til oppvaskmaskin. Vask: Intra Omnia 600 SF. Blandebatteri: Tapwell modell EVO184 Krom.

    Baderomleveranse
    Innredning med hvite, slette skuffer med innfreste grep og heldekkende servantplate. Utenpåliggende speil i samme bredde som innredningen. Badet har vannbåren gulvvarme. Belysning med hvite downlights i tak med dimmer. Det er også opplegg for vaskemaskin og en dobbel stikkontakt. Servantbatteri: Tapwell type EVO071 Krom Toalett: Vegghengt toalett, Laufen Pro 820966 med soft close sete. Dusjvegger: Rette dører 90x90 cm i klart glass, detaljer i krom. Gulv: Fliser fra Pavigres Grespor i fargen Minos Dawn, 30x30 cm. Vegger: Fliser fra Pavigres Grespor i fargen Minos Dawn, 30x60 cm montert liggende. Tak: Sparklet og malt gips, NCS S 0500-N, glans 02 (våtromsmaling). Tillegg på bad: Pandella, 600 mm belysning i speil.

    Tilvalgsmuligheter denne enhet
    Det medfølger en standard interiørpakke som er inkludert i prisen.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Beliggenhet og adkomst
    Boligprosjektet ligger i et barnevennlig og populært boligområde på Skårerløkka i Lørenskog kommune. Området har gangavstand til alle servicefunksjoner, store forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Videre er det nærhet til skoler og barnehager. Lørenskog og omegn har et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby, og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. I 2020 åpnet verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Dagligvarer handles enklest på Rema 1000 like ved leiligheten. Triaden Lørenskog Storsenter ligger få meter unna og det er også gangavstand til Metro senter. Utvalget av butikker, spisesteder og andre fasiliteter er altså stort. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Den nærmeste bussholdeplassen er Betania som ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Herfra er det avganger mot blant annet Oslo bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 17 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Finstad barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller. Litt om prosjektet Lørenskog Hageby er fordelt på fem blokker i en kvartalsstruktur. Variasjonen i høyde går fra fire til ti etasjer ? med et variert fasadeutrykk. Fasadene er delt opp i fem temaer kalt «vår», «sommer», «høst», «vinter» og «skog». Fargepaletten til disse er varm og rik ? bestående av varige materialer med et vakkert uttrykk. Tre av temaene har tegl som hovedmateriale, én har puss og en blir bygget med trefasade. Disse uttrykkene videreføres i balkongene, som blir en integrert del av byggenes arkitektoniske uttrykk.

    Byggemåte
    Alle bærekonstruksjoner er hovedsakelig av betong, enkelte vegger med stålsøyler og dragere. Fasader for de ulike byggene har en variasjon av eller en kombinasjon av tegl, trepanel og puss etter arkitektens material- og fargevalg. Endelig utførelse avklares under detaljprosjekteringen. Yttertak med belegg.

    Garasje/parkering
    Det medfølger ikke parkeringsplass med leiligheten.

    Forsikringsselskap
    Selger holder alle bygg forsikret frem til kjøpernes overtakelse. Fra overtakelsen skal sameiet sørge for bygningsforsikring. Den enkelte boligeier må selv tegne og bekoste egen innboforsikring.

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes med termostatstyrte radiatorer tilknyttet fjernvarme fra Akershus Energi.

    Energiklasse
    unknown

  • Stipulert andel fellesgjeld
    2154000

    Organisasjonsform
    Leilighetene i Lørenskog Hageby blir organisert som et frittstående borettslag.

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Kommunale avgifter inngår i de stipulerte felleskostnadene for boligene. 

    Info om eiendomsskatt
    Lørenskog kommune har ikke innført eiendomsskatt på bolig.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om leiligheten er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Interessenter oppfordres til å sjekke: www. skatteetaten.no eller kontakte megler for nærmere informasjon om fastsettelse av formuesverdi. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret formuesverdi for leilighetene.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/100/433: 04.08.2022 - Dokumentnr: 854704 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 1 000 Gjelder fra dato: 01/06-2022 Tomteverdi: NOK 466 400 000 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelser om rør- og kabelføringer og skap til teknisk infrastruktur over hverandres eiendommer Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Felles uteoppholdsarealer Bestemmelser om vedlikehold 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Gjelder feste Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg. 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bruksrett Gjelder feste Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gangrett for allmennheten 13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjelder feste Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om spillvannssledninger, søppelsug og kummer Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 13.12.2022 - Dokumentnr: 1413223 - Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme Gjelder feste Rettighetshaver: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 14.01.1953 - Dokumentnr: 171 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om veg Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:7 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 21.11.1994 - Dokumentnr: 17232 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver akershus Energiverk Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:11 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 09.11.1998 - Dokumentnr: 17808 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:4 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 25.01.1999 - Dokumentnr: 977 - Bruksrett Hefter i ideell 1/11 av matrikkelenhet tilhørende: Tunveien 2 Tomteselskap AS Bestemmelse om parkering Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:9 Gjelder denne registerenheten med flere 12.05.2020 - Dokumentnr: 2444650 - Kjøpekontrakt Rettighetshaver: Fredensborg Bolig AS Org.nr: 919 998 296 Kjøpesum kr 370 000 000 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:9 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 22.09.2020 - Dokumentnr: 3058222 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Dnb Bank Asa Org.nr: 984 851 006 Registrert feil rettighetshaver Rettet etter tingl. §18 05.10.2020 Arkivref. 20/09274-3 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:9 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 16.06.2021 - Dokumentnr: 725166 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sem & Johnsen Nye Boliger AS Org.nr: 997 812 824 Uteglemt registrert Rettet etter tingl. §18 28.06.2021 Arkivref. 20/17437-6 Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:10 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.2022 - Dokumentnr: 206434 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:433 Snr:8 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 04.08.2022 - Dokumentnr: 854704 - Festekontrakt - vilkår Årlig festeavgift: NOK 1 000 Gjelder fra dato: 01/06-2022 Tomteverdi: NOK 466 400 000 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om vann/kloakk Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelser om rør- og kabelføringer og skap til teknisk infrastruktur over hverandres eiendommer Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Felles uteoppholdsarealer Bestemmelser om vedlikehold 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte renovasjonsanlegg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å plassere midlertidige konstruksjoner for vedlikehold av bygg 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til å oppføre, benytte, vedlikeholde og drifte ventilasjonsanlegg. 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bruksrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gangrett for allmennheten 10.05.1985 - Dokumentnr: 3746 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:80 SKYLDDELINGS-FORRETNING 20.01.1994 - Dokumentnr: 1046 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0230 Gnr:100 Bnr:592 09.11.1998 - Dokumentnr: 17808 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 9 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/11 Snr: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Snr: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr.9 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 1087714 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0230 Gnr:100 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2020 - Dokumentnr: 3263922 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:800 12.04.2022 - Dokumentnr: 406451 - Opphevelse av seksjonering Oppheving av: Seksjon: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 9 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 Seksjon: Snr: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/11 06.12.2022 - Dokumentnr: 1386826 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:816 06.12.2022 - Dokumentnr: 1386982 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387002 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:815 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387021 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:817 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387044 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:818 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av boder Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387138 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Rett til benyttelse av boder Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere 06.12.2022 - Dokumentnr: 1387221 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:814 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Gjelder gang-og kjøreadkomst på eiendommen Gjelder denne registerenheten med flere

    Vei, vann og avløp
    Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Informasjon hentet fra tidligere prospekt: Borettslagsloven innebærer at du blant annet kan leie ut boligen ved midlertidig behov for å flytte, for eksempel i forbindelse med jobb eller utdannelse i en annen by. Det er viktig at styret og forretningsfører er opplyst om hvem som bor i boligen din. Derfor skal styret i borettslaget godkjenne utleieperioden og leietakeren. Dersom de generelle vilkårene er oppfylt, kan styret kun avvise utleiesøknaden din ved saklig grunn, som for eksempel at leietakeren er en person som borettslaget tidligere har hatt problemer med. Selger ønsker å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden selger er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Kontraktsposisjon
    Videresalg/transport av kjøpekontrakt før overtakelse krever opprinnelig selgers samtykke og godkjenning av ny kjøper. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og opprinnelig selger kan stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved samtykke påløper et gebyr på kr 55 000 inkl. mva. Ny kjøper trer inn i de samme rettigheter og forpliktelser som følger av opprinnelig kjøpekontrakt, og vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg og endringer.

    Kontraktsposisjon - garantier
    Kjøper 2 overtar garantiretten fra kjøper 1 ihht. bustadoppføringslova på det tidspunkt "Avtale om transport av kjøpekontrakt" er undertegnet. Det er stilt entreprenørgaranti ihht. bustadoppføringslova §12 på 3% av opprinnelige kjøpesum i byggeperioden, og denne trappes så opp til 5% av opprinnelig kjøpesum fra overtagelse og gjelder i 5 år.

    Fremdrift og ferdigstillelse
    Bygg B - Varslet dagmulktsbelagt ferdigstillelsesdato er 4. november - 28. november 2024. Selger kan kreve overtakelse inntil fem måneder før den opprinnelige varslede ferdigstillelsesdatoen (gjelder for Bygg B, C og D/E). Selger skal i så fall skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før den nye fastsatte overtakelsesdatoen. Ved forsinkelse beregnes det dagmulkt fra den nye overtakelsesdatoen. Det eksakte overtakelsestidspunktet (klokkeslett, oppmøtested m.m.) skal gis med minst 14 kalenderdagers varsel. Ferdigstillelse av utomhusarealene på Eiendommen vil kunne bli utført etter overtakelse, bl.a. avhengig av årstiden. Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til tidspunkt for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

    Budgivning
    Bud skal kun inngis på beløp for å tre inn i kontraktsposisjonen. Det vil fremgå i både budskjema og budjournal hva den opprinnelige kjøpesummen utgjør. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller gis rett til megler. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema og budskjema fås overlevert fra megler. All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.

    Omkostninger kjøper beskrivelse
    Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480 Eventuelt gebyr for tinglysning av pant/heftelse (inkl. pantattest) kr 652 Andelskapital kr 5 000 Etableringskostnader kr 18 500 Transportgebyr kr. 55 000 Til sammen kr 79.667

    Betalingsbetingelser
    Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av bolig BL01-03 i prosjektet Lørenskog Hageby bygg B på nærmere angitte vilkår. Pris for kjøp av kontraktsposisjon utgjør: kr 160 000,- Opprinnelig pris for kjøp av boligen ihht. opprinnelig kjøpekontrakt utgjør kr 3 590 000,- + omkostninger (kr. 24.667,-) Transportgebyr og omkostninger fremkommer i eget punkt. Kjøper 2 innbetaler kjøpesum kr. 160.000,- for kontraktsposisjonen ved inngåelse av transportavtale til Aktiv Eiendomsmegling avd. Carl Berner. Transportgebyr til utbygger, som betales av kjøper 2, påløper med kr 55 000,- og betales samtidig inn til Aktiv Eiendomsmegling avd. Carl Berner. Finansiering av kjøpesum for kontraktsposisjonen, delinnbetalingen, tilvalg og transportgebyret må skje med frie midler, det vil si beløp som ikke er lånefinansiert med forutsetning om pant i ny bolig. Finansieringsbekreftelse for totale betalingsforpliktelser skal fremlegges ved kjøp. Hele kjøpesummen skal innbetales senest 7 dager før overlevering av boligen og må innbetales direkte til oppgjørsmegler ihht. den opprinnelige kjøpekontrakten før nøkler blir utlevert. Innbetaling ihht. opprinnelige kjøpekontrakt skjer til klientkonto hos oppgjørsmegler. Opprinnelig kjøpesum vil kunne bli utbetalt utbygger mot forskuddsgaranti ihht. bustadoppføringslova § 47, forutsatt at kjøper 2's bank samtykker. Dersom kjøper 2 er forbruker: bortfaller betalingsplikt for kjøpesum for kontraktsposisjon dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. Avh.l. § 1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har allikevel ingen ansvar for mangler eller forsinkelser på utbyggers side, og kjøper 2 har fortsatt plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjon i tilfeller med mangler og/eller forsinkelser. Dette gjelder selv om mangel eller forsinkelse er så vesentlig at den gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med utbygger. Dersom kjøper 2 ikke regnes som forbruker: ihht. bustadoppføringslova kan kjøper 1 kreve at kjøper 2 betaler hele vederlaget, uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen, og uten tinglyst skjøte. I slike tilfeller vil kjøper 1 kreve at hele oppgjøret til han/hun utbetales ved inngåelse av transportkontrakt. I slike tilfeller vil kjøper 2 ha den fulle risiko for hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen, og tape denne dersom utbygger mot formodning ikke leverer boligen i tråd med opprinnelig kjøpekontrakt. I et slikt tilfelle vil ikke kjøper 2 kunne gjøre krav mot kjøper 1.

    Lovanvendelse
    Salget gjelder salg av kontraktsposisjon, ikke salg av eiendom. Kjøper trer inn i selgers allerede inngåtte avtale med utbygger, med de rettigheter og plikter som følger av kontrakten. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen er den verdi kjøper betaler selger for å få tre inn i kontrakten med utbygger. Kjøp av kontraktsposisjon (transportavtalen) reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens §1-1, 4. ledd. Kjøpekontrakten med utbygger som kjøper trer inn i, reguleres av bustadoppføringslovens bestemmelser. Kjøper innbetaler kjøpesum for kontraktsposisjonen ved inngåelse av transportavtalen. Dersom det på eiendommen er forfalte delinnbetalinger som er innbetalt til utbygger, eller det er gjort betalinger for tilvalg, skal også disse beløpene innbetales ved inngåelse av transportavtalen. Hvilke beløp dette gjelder, inkl. pris på eventuelle tilvalg som er gjort, fremgår av salgsoppgaven sammen med opplysninger om opprinnelig kjøpesum. Betaling for selve kontraktsposisjonen kan ikke skje med krav om pant i den eiendommen som kjøpes. Dersom kjøper av kontraktsposisjonen er forbruker vil innbetalt beløp for kontraktsposisjonen bli stående på meglers konto inntil eiendommen er overtatt av kjøper og skjøtet er tinglyst. Der kjøper er forbruker bortfaller betalingsplikt for kjøpesum for kontraktsposisjonen dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avh.l. § 1-1 fjerde ledd. Selger har intet ansvar for mangler eller forsinkelser på utbyggers side. I slike tilfeller har kjøper fortsatt plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangel eller forsinkelse er så vesentlige at den gir kjøper rett til å heve kontrakten med utbygger. Dersom kjøper ikke regnes som forbruker ihht. bustadoppføringslova kan selger kreve at kjøper betaler hele vederlaget, uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen, og uten tinglyst skjøte. I slike tilfeller vil selger kreve at hele oppgjøret utbetales ved inngåelse av transportkontrakten. Kjøper av kontraktsposisjonen vil med dette ha den fulle risiko for kjøpesummen og et eventuelt tap, dersom utbygger mot formodning ikke leverer boligen i tråd med opprinnelig kjøpekontrakt, uten å kunne gjøre krav mot selger. Det kan ikke avtales boligselgerforsikring eller boligkjøperforsikring for dette oppdraget.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Fuat Demirbas

Megler

Fuat Demirbas

93 62 64 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev