aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nesåsveien 2, en romslig 3 roms andelsleilighet med stor balkong og nydelig utsikt

Stor oppgradert leilighet - Nydelig utsikt - Stor balkong - 3. etasje - Heis - Garasje - Nær marka - IN-ordning!

 • 4 290 000
 • BRA 93 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 290 000
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 973 894
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 995
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 88 m²
 • ANDEL FELLESGJELD667 318
 • FELLESKOST./MND5 552
 • TOMT5 168 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 290 000,- (Prisantydning)
  667 318,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 957 318,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 973 894,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Nesåsveien 2, en romslig 3 roms andelsleilighet med flott beliggenhet i 3. etasje i Neslia borettslag. Leiligheten har en god planløsning med store bruksrom, og en fantastisk balkong med gode solforhold og nydelig utsikt. Leiligheten kan enkelt nås via heis, og det er medfølgende garasjeplass i garasjekjelleren.

Innhold:
- Entrè, gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bod.
- Garasjeplass
- Tilhørende bod i 3. etasje på 4,4 kvm.
- Bod på balkong på 2 kvm.

Kjøkken
Moderne Kvik-kjøkken i åpen løsning med stuen. Kjøkkenet ble pusset opp i 2019 og er innredet med slette, sortbeisede fronter og laminat benkeplate med underlimt benkebeslag. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, ovn, induksjonstopp og micro.

Bad
Flislagt bad med varmekabler, innredet med toalett, heldekkende servant på underskap, speil, belysning og dusj med herdet glass. Innredning, toalett og dusjvegger med garnityr ble skiftet i 2020.

Vegger
Malte flater som ble overflatebehandlet i 2019. Fliser på bad.

Gulv
Nyere laminatgulv i alle oppholdsrom (2019). Fliser på bad og entrè.

Himling
Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong.
Stue og kjøkken

Nesåsveien 2, Viken

 • Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 (Store eller alvorlige avvik):
  Våtrom - Bad

  TG2 (Avvik som kan kreve tiltak):
  Tekniske installasjoner - Varmtvannstank

  Større vedlikehold de seneste årene:
  - Nye garderobeskap i 2020/21
  - Ny innredning, toalett, dusjvegger med garnityr i 2020
  - Montert downlights på bad i 2020
  - Nytt kjøkken i 2019
  - Nye laminatgulv i 2019
  - Nye fliser i entrè i 2019
  - Malt innvendige vegger i 2019
  - Ny 200 liter varmtvannsbereder i 2009

  Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligen ligger sentralt til i et attraktivt boligområde på Nesåsen ved Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området er kjent for sin sentrale beliggenhet i kombinasjon med kort vei til både skog og mark. Finstad er et attraktivt og populært boligområde som byr på både skoler, barnehager og dagligvarebutikker innen få minutters gange. I tillegg er det kort vei til både Oslo og Gardermoen. Med sine gode bussforbindelser er du aldri langt unna det du trenger i en ellers travel hverdag. Lørenskog kommune grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til hovedstaden Oslo. Kommunens areal er på ca. 72 kvadratkilometer og kommunen har ca. 40 000 innbyggere.

  Skole og barnehage
  Området byr på et bredt utvalg av skoler og barnehager. Nærmeste barnehage er Kløverhagen familiebarnehage, og Løken/ Rødløken barnehage, begge godt innenfor gangavstand fra boligen. Nærmeste barneskole finner vi kun en kort gåtur unna. Finstad barneskole (1.-7.trinn) ligger kun 500 meter unna boligen. Den veletablerte skolen fra 1982 har ca. 300 elever. Av ungdomsskoler finner vi Løkenåsen ungdomsskole (8.-10.trinn) kun 1 kilometer unna leiligheten. For de litt eldre barna ligger Mailand og Lørenskog VGS kun få minutter unna. Ønsker du tilbud innen høyere utdanning, går turen til Kjeller. Her finner vi OsloMet (tidligere HiOA). Storbyuniversitetet tilbyr flere spennende studier og kurs innen mange studieretninger.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass finner vi kun 200 meter unna leiligheten. Herfra tar du deg enkelt rundt via bussens rute 110, 120 og 310. Tar du bussen ned til Lillestrøm kan du enkelt ta toget til Oslo S på kun 10 minutter. Vender du derimot snuta andre veien bruker du kun 12 minutter til Oslo Lufthavn. Med bil bruker du ca. 20 minutter til sentrum av Tigerstaden, mens du bruker rett over halvtimen til hovedflyplassen.

  Servicetilbud
  Den dagligdagse handlingen gjør du unna på den veletablerte Coop Extra-butikken ved Finstadjordet. Butikken ligger kun få minutters gange fra leiligheten. Ønsker ytterligere servicetilbud går turen videre til Skårer, hvor man blant annet finner butikker innen dagligvare, apotek og diverse spesialbutikker. Det ligger også flere kjøpesentre i området. Blant annet finner vi Triaden (Lørenskog Storsenter) i gangavstand fra boligen. Senteret har rundt 80 butikker og tilbyr det meste. Skulle du mot formodning ikke finne alt du trenger her, går turen videre til nye, moderne Metro Storsenter. Strømmen Storsenter ligger også innen rekkevidde. Med over 200 butikker er senteret et av landets største og fremste.

  Rekreasjon
  Nesåsen / Finstad er kjent for den sentrale beliggenheten i kombinasjon med kort vei til skog og mark. Finstadjordet gir gode muligheter for et aktivt friluftsliv, med Østmarka som nabo. Mønevann ligger kun en kort sykkeltur unna. Her kan du om sommeren leie kanoutleie og du padle deg en tur i varmen. Området langs Nitelva er et populært turområde for både liten og stor. Her kan du om sommeren sykle på en av mange hyggelige turstier og nyte naturen. Langs Nitelva finner vi Nebbursvollen friluftsbad hvor du kan avkjøle deg i et av de 3 bassengene. Her kan du også nyte store friarealer med vannsklier og grøntarealer. Det idylliske familiebadet har også piknik-områder med mulighet for grilling. Nebbursvollen byr også på dusj/toalett og en hyggelig kiosk.

  SNØ
  Lørenskog huser verdens største innendørs ski- og snøhall, "SNØ". Her kan du boltre deg i et helt unikt anlegg på hele 50.000 kvm! Til sammenligning er det er 4 ganger så stort som Telenor Arena. Det vil her totalt være 4 alpine nedfarter, stolheis, koppheis og båndheis. Den lengste nedfarten vil være på ca. 520 meter (tilsvarende Kirkerudbakken ved Vøyenenga i Bærum) og det bratteste partiet vil være på ca. 22 grader. Totalt er det hele 2 kilometer langrennsløyper i lettkupert terreng og hundrevis av kvadratmeter å boltre seg på for de små.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
 • Boligblokk med tekket takkonstruksjon. Yttervegger betong og reisverk bekledd med teglstein og panel. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser.

  - Malte vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår.
  - Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeår.
  - Fabrikkmalt slett ytterdør B30/35 db fra byggeår.
  - Balkong med utgang fra stue på ca. 18 m². Betongdekke. Flislagt dekke. Rekkverkshøyde på 112 cm.
  - Etasjeskille i betong.
  - Fabrikkmalt slette innerdører fra byggeår. Vannrør fra byggeår av materialtype pex og kobber.
  - Waterguard i benkeskap på kjøkken for god sikring av lekkasjevann.
  - Avløpsrør av plast fra byggeår.
  - Boligventilasjon med avtrekk på bad og kjøkken. Ventilspalter i vinduer.
  - Varmtvannstanken er på ca 200 liter fra 2009.
  - Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i entré.
  - Brannslukkingsapparat fra 2021. Røykvarsler fra 2022.
 • 3.etasje: 93 kvm bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entrè, gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Lamper over kjøkkenøy og spisebord følger ikke med leiligheten.
 • Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler.
 • Tomten er pent opparbeidet med asfalterte trafikkarealer, plen og beplantninger.
 • Parkering på medfølgende garasjeplass i garasjekjeller.
  Ledninger er lagt opp klar til montering for elbil-lader i felles garasje.
 • Offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: BORI
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget har forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier sørges for at dyret ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
 • Profinans AS
  Polisenummer: 101916
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 031 354 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 712 874 per 31.12.20
 • 5 552 pr. mnd. Felleskostnader kr 3206,-
  Renter og avdrag IN kr 2026,-
  Stipulerte kapitalkostnader kr 271,-
  Medlemskontigent kr 350,-
  Kollektiv bredbåndsavtale kr 49,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 667 318,- pr. 31.12.21 01:00.
  Andel fellesformue kr 24 982,- pr. 31.12.21 01:00.
 • Lånenummer: 94927017827, Handelsbanken
  Annuitetslån, 2 terminer per år.
  Rentesats per 25.05.2022: 1.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 50.0002
  Saldo per 25.05.2022: 30 240 816
  Andel av saldo: 486 896
  Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.12.2046 )
  Flytende rente
  IN-lån

  Lånenummer: 94927038115, Handelsbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 25.05.2022: 1.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 115
  Saldo per 25.05.2022: 15 000 000
  Andel av saldo: 180 422
  Første termin: 30.12.2020
  Neste avdrag: 30.12.2023 ( siste termin 30.12.2050 )
  Avdragsfritt til 30.12.2023

  Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning).
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Felleskostnader, strøm og innboforsikring.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 11 Orgnr. 968597531 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • 1% i provisjon
  Kr 15 000 i markedspakke
  Kr 16 000 i tilretteleggingshonorar
  Kr 6500 i oppgjørshonorar
  Kr 2500 i visningshonorar
  Kr 300 i elektronisk grunbnok
  Kr 3000 i inneståelsesgebyr
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jørgen Johnsen Fossum
  Tonje Frøne Hoelsæter
Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev