aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Per O. Lunds gate 8, og denne flotte 2-roms leiligheten i 4. etasje.

FINSTADJORDET Per O. Lunds gate 8

Lys og pen 2-roms selveierleilighet i 4. etg med garasjeplass og trivelig balkong - perfekt førstegangskjøp!

 • kr 3 590 000
 • BRA 50 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 106 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 696 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 2 411
 • Tomt7 698.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Per O. Lunds gate 8! Dette er en lys og pen 2-roms selveierleilighet i 4. etasje, oppført i 2020. Leiligheten inneholder entré med garderobeskap, pent Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, romslig soverom med garderobeskap, flislagt bad og praktisk innvendig bod på ca 5 kvm. Utgang til overbygget balkong. Det følger garasjeplass og sportsbod i garasjeanlegg til leiligheten. Felles takterrasse i bygget med flott utsikt. Beliggende i den nye bydelen Berger Hage på Skårer i Lørenskog. Et område med sterk vekst og et samlingspunkt for kultur, aktivitet, handel og bolig. Lørenskog kommune har et godt utvalg servicetilbud. Det er kort vei til både Triaden senter og populære Østmarka. Oslo sentrum ligger kun en kort busstur unna eller rundt 15 minutter med bil.

Per O. Lunds gate 8, Viken

 • Tomt
  7698.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er opparbeidet med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier, samt anlagt fellesområde med plen, beplantning og lekeplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i prosjektet Berger Hage ligger i den nye bydelen på Skårer Syd i Lørenskog. Et område med sterk vekst og et samlingspunkt for kultur, aktivitet, handel og bolig. Lørenskog kommune har et godt servicetilbud og tilbyr det meste. I Berger Hage ligger alt til rette for en enkel og god hverdag. Den felles indre hagen i Berger Hage er etablert med grønne plener, beplanting og trivelige sitteplasser. I nabobygget finner du en flott ny Rema1000 butikk hvor du kan gjøre dine daglige innkjøp. Et steinkast unna finner du Triaden Storsenter med butikker, servicetilbud, hotell og serveringsteder. Ahus når du også på noen få minutter med bil eller buss. Oslo sentrum ligger en kort busstur unna eller rundt 15 minutter med bil. Busstoppet Bergerveien når du på 1 minutts gange. Her er det bussavganger til og fra Oslo sentrum oftere enn hvert 10. minutt i rushtiden. Lillestrøm ligger også en kort busstur unna. Ønsker du deg ut i skog og mark, ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna Berger Hage. Her finner du et velutbygget løypenett sommer som vinter. Her er det bare å pakke sekken og legge ut på tur. Kulturhuset Lørenskog Hus, huser blant annet kino og bibliotek. Det er flere skoler i nærheten, gang avstand til barneskole. Ny barnehage er under bygging på den andre siden av parken for Berger Hage.

  Adkomst
  Se vedlagte kart.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leilighetsbygg.

  Skolekrets
  Finstad skolekrets.

  Byggemåte
  Boligprosjektet er godkjent etter TEK17 standard og bygget er oppført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbygde lys og brannvegger. Fasadene er bygget opp som isolerte bindingsverksvegger. Etasjeskillere i betong dekke. Innvendige vegger utføres i stål-/tre-stenderverk og er kledd med gipsplater. Støpte vegger er sparklet og malt. Malte trevinduer med 3-lags glass. Balkong i betongkonstruksjon utenfor stuen. Etablert plastlameller på balkonggulv. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Noe feil med rør under toalettet så dette er utbedret av rørlegger. - Reklamasjonssak. toalettet tettet seg fort og rørlegger konkluderte med at skåla måtte byttes. ØM. Fjeld.

  Innhold
  4. etasje 45 kvm. p-rom: Entré, kjøkken, stue, soverom og bad. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 5 kvm. Det følger garasjeplass og sportsbod på ca. 5 kvm i kjelleranlegg.

  Standard
  Leiligheten sto ferdig i 2020 og holder en høy standard med et lyst og moderne preg. Leiligheten har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 og 0 i vedlagte tilstandsrapport. Behagelig oppvarming med vannbåren gulvvarme. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på bad. Vegger: Malte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte flater. Kjøkken: Pent kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med grå, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp, kombiskap og oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad: Flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap, speilskap med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Pen 2-roms selveierleilighet i 4. etasje. - Entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Garderobeskap med speilfront i entre. - Lys stue. - Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. - Soverom av god størrelse - Garderobeskap i soverom. - Pent flislagt bad. - Innvendig bod på ca. 5 kvm. - Balansert ventilasjon. - Vannbåren gulvvarme. - Trivelig balkong med plass til utemøblement. - Garasjeplass. - Sportsbod på ca. 5 kvm. - Felles takterrasse med fantastisk utsikt. - Heis i bygget. - Meget sentral beliggenhet med kort vei til det meste! Takstmann har ikke vurdert tilstand på varmtvannstanken. For ytterligere og mer utfyllende informasjon se vedlagte tilstandsrapport utført av Øyvind Nåmo, datert 09.03.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Standardpakke for kabel-tv/bredbånd fra Telia faktureres via felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger garasjeplass i felles garasjeanlegg til leiligheten. For øvrig gjesteparkering etter gjeldene bestemmelser.

  Radonmåling
  Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er fjernvarme med vannbåren gulvvarme i bad og øvrige oppholdsrom. Varmt tappevann via felles varmtvannstanker/ varmtvannsystem i teknisk rom. Det er montert energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fakturers fra kommunen og vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune.

  Formuesverdi primær
  935482

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3554831

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier dekker selv kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strøm, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  509/211106

  Felleskostnader pr. mnd
  2411

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv/internett-pakke, honorarer, varmtvann og fyring(vil variere med forbruk).

  Om sameiet
  Berger Hage boligsameie består av 193 seksjoner på eiendommen Gnr. 100 Bnr. 81 i Lørenskog kommune. Garasjene er organisert i Berger Hage Parkeringsameie på Gnr. 100 Bnr. 81 Snr. 193.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Forretningsfører opplyser at plassering og utforming av faste installasjoner på balkong må gjennomgås og besluttes av styret i sameiet.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3029/100/81/51: 14.12.1995 - Dokumentnr: 17764 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:65 Bestemmelse om rett til plassering av lagerbygg. Rett til vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Lørenskog kommune. Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.2019 - Dokumentnr: 636409 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om transport og ferdsel Bestemmelse om byggeforbud og beplantning Overført fra: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:81 Gjelder denne registerenheten med flere 18.05.2020 - Dokumentnr: 2469756 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 51 Formål: Bolig Sameiebrøk: 509/211106 05.06.2020 - Dokumentnr: 2549019 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:801 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:100 Bnr:802 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune Org.nr: 842 566 142 Bestemmelse om brannoppstillingsplass Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere Heftelsene omhandler bla. eldre rett til bygging av lagerbygg på gnr. 100 bnr. 65 med tilkomst for vedlikeholdsarbeid, rett for Elvia til å sette opp frittliggende nettstasjon på eiendommen med øvrige bestemmelser om drift og vedlikehold av denne og seksjoneringsbegjæring.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nye boligblokker, datert 28.08.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til kommunal vei i Per O. Lunds gate. Kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan for Skårer Syd. Ikrafttredelsesdato 25.06.2014. Eiendommen er i kommunedelplanen 2015-2026 avsatt til nåværende boligbebyggelse. Ikrafttredelses 11.02.2015.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes. Utleie kan registreres på Min side når du er logget inn på www.bori.no.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  106792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500, -per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 36.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  13.500,-. Utleggene omfatter foto, forretningsføreropplysninger og takst. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev